Анита Мейзер застава пред съда на 22 декември

Анита Мейзер застава пред съда тази седмица. Процесът срещу нея е насрочен за 22 декември във Варненския окръжен съд.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

52-годишната бивша Мисис България е обвинена за причиняване по непредпазливост смъртта на съпруга си, както и за предложен подкуп от 30 000 евро на полицейски служител. Това може да е само бивша "Мис Грозотия или простотия" от село Пет Могили.

Какъв е тоя цирк с тези само-мазо психари! Да бяхте се хванали да съдите разни убийци и изнасилвачи с по 10-20 престъпления дето все ги пускате условно. Тия двамцата са сгафили в технологията на садо-мазото. :))))

А от сиганското си граждансто отказала ли се е, та не пише нищ оза него?

Объркали са садо-мазото и е станало само мазало.

Ни можи да съдити тук таз американка от шуменските могили... в щатити шъ я оправдаят; Пък и е толкоз красиваа...

Добре де,след като си е освободил ръцете и вижда,че не може да си освободи врата,защо е било необходимо да се напъва?Защо не е казал на Мейзер,да го развърже,че няма да успее с опашките на врата,или пък защо Мейзер не му е помогнала виждайки,че не може?Още повече ,че се добавя израза СЪС СЕТНИ СИЛИ!Ако виждаме любимия си,че има опасност да се задуши,да умре,няма ли да му кажем спри,чакай да ти помогна?Значи едвам е имал сили да си освободи ръцете и видите ли продължил да се пробва с опашките на врата???????Апропо къде е видеозаписа?Тая яко лъже!

Господи, какво същество!! Тези, които са я номинирали за някаква си Мисиз, сигурно са от племето на "синемагугу агага бейк rols"!

Анита Мейзер мис Сливен

Мейзер ли си, Гейзер ли си, каквото си дробила това ще сърбаш ???

52-годишната бивша Мисис България е обвинена за причиняване по непредпазливост смъртта на съпруга си........... Тази ако е "Мисис България", то всички мъже в България са мистър Вселена. Това е действителността у нас- откровенни селски гювендии, приличащи на орангутани ги обявяват за супер красавици,мастурбиращи полицаи и магистрати са с нарушени човешки права,корумпиран Главен прокурор, политически зависим, е оневинен, независимо , че е провел инкогнито,среща по тъмни доби с определени олигархични кръгове, и като капак Министър председател 3-ти мандат става адвокат на корупцията в лицето на Главния прокурор.