Близо 700 смъртни присъди за ”Мюсюлмански братя” и лидера им

Лидерът на египетското движение Мюсюлмански братя Мохамед Бадия бе осъден на смърт с още 682 привърженици на сваления ислямистки президент Мохамед Морси.

Обратно в новината

Коментари - Близо 700 смъртни присъди за ”Мюсюлмански братя” и лидера им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Египет това е единствения начин за справяне с ислямистите и добре че несе подадоха на натиска на запада когато започнаха да ги критикуват за спазване на правата на човека ислямистите не зачитат правата хората иси заслужават присъдите

като у нас след 9.9.1944. Разчистване на масата! И Фараоните са го правили точно така. И Иван Грозни също така.

Една свиня квичи ---------------------- Една свиня, с голяма буква се задави, и "афторски" квичи, квичи, и нема кой вгз Й с пръст да бръкне, и да я спаси ? " " баба Тодорка, отдел"Поезия" на Изд.къща бТТВ"Трътките"

Многу мъ кефиш, бабо Тодоркей, многу! Чак в оргазъм изпаднах!

Не е оргазъм, на твойто му са казва "ОРГЪЗЪМ " бТ

Така трябва да действа и Украинското правосъдие спрямо руските терористи.

Напротив, тези трябва да ги пуснат в щатите и да им спретнат един фоерверк от чувалчета с пирони!

а спрямо американските снайперисти?

ТАКА Е, Шабанка ! ОРГЪЗЪМА Е НЕЩО СЛАТКО! Кажи си ? баба ти тодорка

тука така трябва да направят с крадливите гербаджии!

Ухаааа, те свинете много обичат тикви!

Тук трябваше така да направят с т. нар. комунисти веднага след 10.11.89. Само така щяхме да напреднем. Ама как да стане, като именно ТЕ (комунетата) спретнаха преврата срещу бае ТодЪр, за да задържат властта. И я задържаха, та ни управляват и до ден днешен, вече четвърт век.

Ти па искаш да избиеш българите. С какво са ти виновни, че си се отказал от тях?

Предлагам България да върне в Египет всички братя мюсулмани и подобни за да искат там статус на бежанци.

Прав си, но по-евтино ще ни излезе ако пуснем на всеки по един куршум в тила и след това за храна на прасетата....

еха как бързо зачезнаха коментарите за делото в Пазарджик ,да не би да подкрепяте радикалния ислям?Нали виновниците бяха официално осъдени макар и условно

Вижда му се края вече, на света ! Побързайте, вие съдии , със рога ? - + - + - + - + - + - + - + - една баба

Сутринта гледах предаване за изгонените неканени "гости" в с. Розово. Липсата на информация е сериозен проблем. След като в ислямските държави имат такова отношение към крайните ислямисти, защо ние се правим на по-добри от пророка Мохамед и приемаме всеки, който ни пожелае? Хората се страхуват не за имуществото си, а от това България да не се превърне във второ Косово...основателно, при тяхната раждаемост, което е бомба със закъснител. Трябва да избираме по-умни и образовани политици, за да не ни ругаят потомците каква държава сме им оставили.

Цивилизацията или гнусните араби - изберете сами!

Браво на Египет!! А в Б-я такива ги "водят"бежанци!?!?? ?

А тук защо им даваме социални и бежански статут на такива? В Египет значи може държавата да кастри екстремистите, тук ни врещят в парламента и ни се пулят по улицата.

Защото Египет не е поробен от ЕО.

Abu Talib

Абе тия от "Шести Април" да не случайно да поддържат нашето НДСВ, учредено на 06 Април?

Ами нали оня мишок/мошеник Симеончо кръсти внука си симеон-хасан...

123

За сметка на това пък СОФИЙСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД ОПРАВДА: Николай Цонев Христо Ковачки Марио Николов по аферата "САПАРД" Христо Лачев - бившия шеф на Булгартабак Част от "Наглите" Лидия Шулева Мургина Валентин Димитров - Топлото Съдия Теодор Милев Областния лидер на БСП - СВетослав Мичев Демби Убиеца на Стефан Стамболов - Наум Тюфекчиев и много други герои от българската история...... така че спете спокойно ще се опрайм

Мильоцйонерски сът в кв. Коматьово, обл.Катунишка Осъди Председателя на Съюза на съдиите, от София И оправда Кучето , Попрашка за погрома на джамията в Пловдив, Както и за бомбите, превърнали на Локото Лаута във "Кербала 2"

Ще се застъпя за Лидия Шулева - незнам какво лошо е направила, надявам се не е голямо, но точно тя създаде ЦФЛД - Център фонд за лечение на деца и въпреки проблемите всяка година около 40-сет български деца отиват на лечение в чужбина, поне нещо добро е оставила зад себе си. Имахе случай с убииство на бълагрски студент във франция там неговите приятели(двама) го бяха убили мъчително с нож, френския съд незабавно ги призна за виновни, бяха екстрадирани в България и тука съда ги пусна....

Кефи ме тая египедска съдебна система. Сменя се властта и хайде смъртни присъди на 1000 души от предишните. Ако се смени още един път управлението там, какво да очакваме - 10000 смъртни присъди?

"Ще стане, когато му дойде времето". В Египет, Ирак, Афганистан, Сирия, Иран, ... Украйна, Турция, ... демокрация ще има, но когато и дойде времето. По-рано не може да се получи просто така, получава се кръговрат: султан ( или пожизнен президент ), синовете му, армията, смъртни присъди, после народен бунт, нов диктатор ( военен или марионетка на САЩ ), пак армията избива наред,... и т.н. до евентуално съзряване на обществото. Нашите протестъри и дори Бате Бойко искаха и тук да стане като Египет или Майдан, но българите все пак сме по-умни.

Египтяните са разбрали ,че само ако чрез смърт могат да спрат дази напаст ,която се опитва да разруши съвременната цивилизация и да я върне 1000 години назад !Не може програмирани убийци да колят наред всичко живо ,защото нямали техните разбирания- те колят и мюсюлмани и християни ,това са дяволски изчадия няма друг начин за справяне освен смъртното наказание.

АЛООО , ЧЕРВЕНОГЪЗИТЕ АДМИНЕТЧИЙ И ПИДИРАСТИ-РУСОФИЛОРАСТИ НЕДОИЗКЛАТЕНИ ОТ ЧЕРВЕНО-КОМУНОИДНИЯ , РУСКО-ФАШИСТРКИ ДИРник.БГ И ЛИЧНО ТИ ПИДАЛЧЕ СМАЧКАНО АДМИНЕТЧИЙЧЕ - " ДЕТРОЙТА ", ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА БЕ КОМУНОИДНИ ДИВАНЕТА С ДИВАНЕТА , ДИВИ АЗИАТСКИ ПУТЛЕРИСТИ !!!

Не го трийте този. Оставете го за пример до къде може да изпадне едно човешко същество.

Човешко??!!!

Абе някакво същество е , ама не е човешко.

това са главорези ,програмирани да убиват безмилостно всеки- и християнин и мюсюлманин ,който не е фанатизиран като тях ...нямат място сред цивилизацията - искат да разрушат цивилизовани общества изграждани хиляди години

Колкото и да ме дразнят фанатиците не мога да приема издаването на такова колиюествосмъртни присъди на едро за правосъдие. Това си е разправа, а не съд и превръща и другата страна в еквивалент на враговете й - непоносимост и отказ на признаване на право на съществуване. Та каква е разликата между "фанатизма" и "антифантаизма"? Не се ли променя цената на живота в очите на тия, които с лека ръка пращат на разстрел стотици? Колко стъпки има до момента, когато "добрите" започнат да прилагат вече олекналите си критерии за по-дребни и по-лични противопоставяния?

Нека тези колеги съдии да дойдат да практикуват в България.

Смърт за ислямските фанатици и главорези, те от друго не разбират и браво на военните в Египет. Египет е най-големия геополитически провал за Америка през 2013.

мюсулманите са и те жители на земята. всички хора сме братя. да помогнем на емигрантите .

Мюсюлмански братя дойдоха на власт след като с помоща на САЩ бе смъкнат Хосми Мубарак.Така ,че износът на американска "демокрация" понякога може да е вреден

Абе, червенушко смотан, Мубарак беше най добрият приятел на американците. На вас, троловете, само САЩ ви е в устата. Хем боли, хем сърби...

Че то и Садам беше голям приятел на американците по едно време, какво им попречи да го обесят като куче! Демокрация бате!!!

То и Садам беше приятел на САЩ докато се биеше с Иран. САЩ приятели няма. Има само изгодни за момента сътрудници. Като станат неизгодни или се появи някой по-изгоден ги сменят. В Библията е казано: Война със съседите, за да се завладеят териториите и мир със другите, докато не може да ги нападнеш. Това е еврейската и американска доктрина.

ЕХ ,как искам и тук да има смъртно наказание не само за радикални ислямисти ,но и за убийци,а не да бягат от там и да ни идват тук представяйки се за бежанци и ние да ги издържаме на всичкото отгоре- вчера имаше статии как точно такива ислямисти от Сирия ,които са си запазили къравави клипчета в телефоните са поискали убежище в бг ...ако това е ЕВропейския Съюз,хич не го искам

Едно добро начало.....

лелееййй... гражданската война и там ще се вихри май.. все някой недоволен, все някой се 'бори' срещу друг.. но това прераства в проблем, когато други финансират, въоръжават и т.н. недоволни. както между другото направиха в украйна преди няколко месеца и продължават и сега.

И в България, и къде ли не още...

Хората изповядващи ИСЛЯМА ги съдят на СМЪРТ ... ние ХРИСТИЯНИТЕ ги ПРИЕМАМЕ и ЗАСЕЛВАМЕ ....... по чие нареждане или "пишман политици" срещу пари се НАГАЖДАТ ??

защо никой не казва кой политик си е сложил подписа за да идват тия в България него да осъдим на смърт за национално предателство....те не идват току така от само себе си....дали е Доган.Борисов.Станишев няма значение смърт за предателите....

Тези в Пазарджик много наподобяват на "Мюсюлманските братя". Същите бради, същите свирепи погледи, същите намерения за налагане на радикален ислям, същите подбуди за тероризъм и война с християнството. А ние спим, спим, спим...

Нали и там имаше дело скоро за някви представители на тази секта ,май съдийката успя да ги осъди

УСЛОВНО - все едно нищо

Едва ли са осъдени. Пък и да са осъдени, то каква е присъдата - 5 лева глоба и/или мъмрене пред строя? Така не се спира заразата. Радикални мерки трябват СЕГА, за да не ни залеят реки от българска кръв СКОРО (да не дава Господ).