Полиция нахлу в Ихтиман, отрича вина за смъртта на мъж

Полицейска операция се провежда в Ихтиман след вчерашните сблъсъци с роми. По време на акцията е починал мъж. В ромската махала обвиняват МВР, но оттам отричат.

Обратно в новината

Коментари - Полиция нахлу в Ихтиман, отрича вина за смъртта на мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е Чочоолу? Къде са танковете?

Чооучулото е конекрадец и разбойник както някои цигани също. Лежал е в затвора и е бил гавазин на друг престъпник комунист който в последствие става управник в България! Вардил е комуниста от Бай Ставри и за благодарност го правят Генерал! Това ли ти е примера и идеала?

victor359@abv.bg

Може да е всякакъв, но единствен се е осмелил на своя глава да влезе в Столипиново с танковете. И на индианците им е държало дъъъълго време.

Полицаи...цигани...от един дол дренки...бг провинциална селяндурска циганьорска мизерия...

Каквато държавата, такива циганите и качулките и всичко. Как може да не извикат линейка??? Какъв пример дават? Така проблемът се задълбочава, а не решава.

Ако случката беше в САЩ нападателите на полицаите щяха да са мъртви и операция на спецчастите в гетото нямаше въобще да има.

Ако беше в САЩ, униформените щяха да извикат подкрепление и да подходят професионално. И после на другия ден какво става? Униформените нараняват някого и не викат линейка. За видеото какво да кажем? И в САЩ имаше случаи дето полицаи електрифицираха задържани с белезници, но имаше мерки после. Абе както казахме, каквато държавата, такива и циганите.

ДЖЕНДЪРмерия!!!

Има в Туба клипче "Циганский бунт" в Русия. Трябва да влезе в обучение на МВР.

Абе кой го интересува фашистката ти Путуния?! Върви там да живееш! Или ти от там пишеш. С тия методи накрая нали знаеш до къде се стига - (с извинение за загиналите) имаше едни чеченски футболисти и едни чеченци под танковете на времето. До това водят подобни дивашки методи.

ЕХОООО АМА НЕ БИЙТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ГРОБ БЕЙЙ ИЛИ СЕГА ГИ БИЕТЕ ЧЕ СКОРО ЩЕ ИМА ИЗБОРИ И ПАК ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГРОБ!

А бе ма стига сте ни занимавали с тая мръсна гадна и неука циганска сган!!!!!!!

Гледам прес жмионката - нинджи. Той разбиват вратата, на мен шамар с крак, на детето в гръбначния кош...

Ха-ха-ха-ха,..... съпруга съм на три деца, звъни вратата, звънеца чука.....

... и питат на мене къде тоз спиртосан сиган. А Мюлер ром, не спирт...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Трябва да се направят акции във всички цигански махали било за наркотици и оръжие. Много от махалите в България са депа.

Леко ще те коригирам: Малко от махалите не са депа, ако въобще има такива, които не са.

на поразия.

Бой по лемурите!

Момчетата не са тука на работа са,ей това ме разсмя!!

Не само циганите,но и останалите поданици трябва да застават "мирно" и да съдействат на представителя на властта,когато се появи пред тях!

Не страхлива полиция с качулки, а милиция с яки шамари трябва в БГ...

Тоз, па, идиот :D Това не е "страхлива полиция", а са специални части. Специалните части навсякъде по света са с маски. И на запад, и на изток, и на север, че и на юг. Дали е правилно или не, това вече е съвсем отделен въпрос.

само бой ще оправи тази пасмина, както едно време

Аз съм родом от Ихтиман и искам да ви кажа, че няма по-долна пасмина от циганите в града. Последните години ГЕРБ умишлено заселва цигани в града (от Самоков и околията) защото именно те са "Избирателите" на партията. Полицията в Ихтиман не си вдига и малкия пръст срещи безчинствата им, именно заради управляващата партия... В понеделник вечер група пияни цигани излизащи от казино, хващат и пребиват от бой младо момче в центъра на града.. без причина.. и къде е полицията и къде е тяхната адекватната реакция??? Тъй като момчето е настанено в софийско медицинско заведение и лекарите докладват случая се намесва полицията на София окръг ... но така и не стана ясно има ли арестувани по случая? за мен лично е много интересно какво би се случило ако на ихтиманската полиция се направи тест за наркотици, какви ли ще са резултатите? Всички медии в България защитават циганите! Що за държава само!

Малтретират електората на Герб !

в Славяново Хасковско ли..

Не бе - в Симитли...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

електората на който плати повече. Да бяха само Ферб - с мед да ги намажеш.

Средно статистическия циганин живее до 45 г. възраст. Така, че този е ритнал камбаната и без полиция.

САМО ЕДИН ЛИ? НИЩО. ТОВА Е Е ДНО ДОБРО НАЧАЛО...

Аз не разбрах, полицаите като са чукали по вратата, а циганина е била на прозореца, как са го бутнали "с мисъл", като не е отворил вратата? Защо са се обадили 40 мин. след това?

Не зная, дали управляващите си дават сметка, какво реално става в държавата. След нападенията над стари хора, медицински екипи, деца и беззащитни хора с вчеращния случаи тази циганска пасмина нападна Държавата. Сега трябва институциите да дадат решителен отпор и да бъдат масово подкрепени от обществеността. Никакви лъжовни ревове на Фиданки и тем подобни да не се предават по медиите.

БРЦК

Че те не са спирали да нападат полицаи и горски от много години.

Прав си! Явно вече и на по-толерантните като мен им писна. Погледни бележката по-долу на "време беше" - "Коментарът е скрит, защото призовава към противообществени прояви". Сякаш нападението над униформен т.е. срещу държавата и следващите цигански разправии и укриване на виновника могат да се считат за "нормални обществени прояви". Сега ще му сложа един плюс на "време беше".

Всеки път циганите лъжат и се правят на жертви, жените вият като на умряло и упрекват всички, но те са невинни. А всички сводки сочат, че 80-90% от престъпленията са тяхно дело. Значи трябва и адекватни железни мерки против тях. Още от малки стават престъпници и убийци. Обаче карат БМВ-та и Мерцедеси като главният престъпник от този екшън. Откъде пари, нали са бедни и живеят на помощи, които ние, работещите и плащащите данъци, трябва да им даваме без да възразяваме? Тези констатации омръзнаха до смърт на всички нормални хора. Хайде най-после държавните институции и правораздавателни органи да се раздвижат и направят така, че този етнос да не си въобразява, че може да си прави каквото си поиска, включително и да убива безнаказано по най-жесток начин , и всички да видим резултата от предприетите мерки. И никакви оправдания с ЕС, БХК и други подобни не трябва да се изтъкват. При такава престъпност и наглост нашата държава има ПРАВО да приложи съответни мерки.

Подобни акции трябва да са ежедневие във всеки цигански катун. Стига са пребивали полицаите. Представяте ли си какво остава за другите хора, след като тия трошат патрулки и пребиват полицай. Защо не гледаме от САЩ как там действа полицията, а само простотии копираме. Там ако не спреш на подаден сигнал - стрелят. А да блъснеш патрулка и да се биеш с полицията - сто пъти да са ги застреляли. На роднините, които са помагали в боя сега да дадат 20 години затвор. И имат наглостта да ми цвилят по телевизията, че ги били. Те да са доволни че живеят в това подобие на държава, иначе във всяка правова държава отдавна да са мъртви, а не бити. Престъпници, паразити и бандити - и тях си ги гледаме, развъждаме и храним с държавна протекция.

абе не стрелят ако не спреш, ама ги гони полицията докато не спрат. бяха ми окраднали една кола, и като отидох да си я прибера - беше леко ударена - крадецът спрял в некви храсти след гонка. и патрулка сам бласкал - куката беше спрял на тъмна улица на пътя и аз леко късно натиснах сприрачки та го ударих оцад -малко му беше сцепена бронята. викна колегите, направиха си снимичици на бронята, и ми пратиха сметката за бронята му 700 долара.

един познат - работеше за мен. сбутал се полицията пред некъв бар и му предлагат глоба и да се признае виновен за леко престлъпление - да казраш без застраховка е леко престъпление например. тои обаче ербап и отиде на съд. и показват от камерите на полицяите че ги е побутнал. и съдията като видял това аиде 4 години условно тежко престъпление - цял живот престъпник и не може да се намери работа.

Според разказа на ромката излиза, че полицаите са го убили. Добре де, ама полицията твърди, че въпросният адрес НЕ Е БИЛ ОБЕКТ НА ПОЛИЦЕЙСКИ ДЕЙСТВИЯ! И така, да си дойдем на думата. Крадат ли ромите? Сакън, няма такова нещо! А лъжат ли? Никога! Те не са такива хора! А плащат ли си ток, вода,кабелна, данъци? Винаги! И какво искате от тях? Вижте какви невинни жертви са те! Сега от Български хелзинкски комитет ще ви разкажат играта! Ще видите как се погазват човешките/на ромите/ права! А С ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ КАКВО СТАВА? ТЯХ КОЙ ЩЕ ЗАЩИТАВА? ЗАЩОТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ БЪЛГАРИТЕ СА ПОДЛОЖЕНИ НА ГЕНОЦИД ОТ ВЪПРОСНИЯТ ЕТНОС И ТО В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА!

Iivanov84

еее може ли така бе,как само един трябваше поне още десетина,за да имаше смисъл от тази операция..

Защо са бутнали само един,a не повече.......

Ако живеехме в САЩ, а не в подобие на държава още при нападението на тълпа цигани над полицаи щеше да имам много, ама мнооого трупове. Да блъснеш съзнателно полицейска кола и да нападнеш полицаи там е смъртоносно занимание. Тук бият лекари, учители, полицаи....и то главно представителите на един паразитен етнос....

Защо истрихте коментара ми ??? и то два пъти ...защото казах мнението си за циганите ... то не беше обидно,а самата истина...и това ми било свобода на словото ...жалки сте !!! Явно защитавате цигански интереси ....

Исторически погледнато, българите би трябвало да мразят най-много турското малцинство, заради вековното робство в миналото... Но... Задайте си въпрос защо към турците я няма тази нетърпимост, както към циганите? Ами, защото работят и не крадат! Аз, лично, не съм чул, примерно, из Делиормана турци да обират хорските имоти или да пребиват старци по селата за десет лева! И въобще, всяко едно малцинство в страната се вписва нормално в обществото, всяко, с изключение единствено на ЦИГАНИТЕ!

А благодарение на продажните, мързеливи и тъпи политици, те скоро няма да са малцинство! Много ми е интересно кой ще ги изхранва, когато ги няма работещите българи?

На кривият ... циганите са му виновни. Проблемът е комплексен и не се решава с насилие и омраза! Стига сте мътили главите на младите и другите наивници! Няма да лежат по затвори и болници заради вас! Гледайте си собственият живот, а не търсете вината само у другите!

няма ли Истанбулска конвенция? Внимавайте господа народни представители. Утре пак ще опрете до техните гласове. За това трябва да ги коткате. Да ги ухажвате. Не с лошата. Неееее. И понеже вие ги учите на неподчинение, на неплащане наданъци и такси сега плачете. А какво да каже народа. Писнало му е от циганската наглост.

На кривият ... циганите са му виновни. Проблемът е комплексен и не се решава с насилие и омраза! Стига сте мътили главите на младите и другите! Няма да лежат по затвори и болници заради вас! Гледайте си собственият живот, а не търсете вината само у другите!

Напред и атака, никакво отстъпление, сега е момента да се решат нещата. По-твърдо трябва да се действа, само напред и напред, цяла България е с вас.

Каква България бе? Кой си ти, че да говориш от името на България?! Трябва да има ред и законите да се спазват, а не да се демонстрират и тероризират циганите и да се оправдаваме с тях за всичките си проблеми! Ако системата и службите работеха нормално и професионално, нещата нямаше да са такива.

телевизиите и партийките (дори червените партийки) няма да скокнат. все още българите са повече и като зрители и като гласоподаватели и няма да си цапат ръцете с тия. телевизиите много обичат НАРОЧНО да им подават микрофона да крещят като изоглавени циганските си простотии, много добре знаейки какъв повръщателен рефлекс предизвиква това у българите. но да, платените толерасти и измекяри, нпо-тата и бехеката ще почнат да точат лиги за подопечните си същества, както винаги. доколкото чух, младият марковски бил поел защитата на съществото. ето, още една загрижена за съществата групичка-адвокатчетата. сигурно вече точи зъби и за страсбург...

Когато полицията си върши работата за която и плащаме,само получава моята адмирация! Не само това,готов съм и за помощ срещу изродите! Не съм расист,но циганите трябва да влязат в нормите!Не репресирайте нас потърпевшите,дайте други законови норми и ви уверявам,че бързо ще ги накараме да се държат почтително към полицаи,лекари и стари хора!Старите патили хора казваха:където срещнеш циганин удари му един,все има за какво да е!

Циганинът нямал книжка, не се държал адекватно на пътя (съмнение за употребен алкохол) и при опит за проверка избягал. ВСЕКИ български гражданин е длъжен да се подчинява на органите на реда. При оказване на съпротива - съответни принудителни мерки! А при опит за нападение на длъжностно лице - в т.ч. лекари, учители и т.н. не само униформени - употреба на оръжие. Гумени куршуми, палки. При продължаващо нападение - и бойни патрони. Без санкция полицая или длъжностното лице. Посегни на полицай в САЩ или Европа и само стой та гледай. Ако не те гръмнат. Ако искаме да сме нормална държава, трябва ред. Без значение на етноса. Иначе поредната беззащитна жертва на пътя с обяснения "Книжката не кара колата." Или доктор с комоцио след побой. Или нашамарена учителка...

Додето не почнете да употребявате оръжието, дето са ви го дали, по предназначение, а не за чупене на орехи, ще е ТАКА! Скачайте не за пари, а за промяна на законите! Пари следва да се дават за свършена работа, а не за клатене на крака и ядене на шамари! Искайте закон, както е в САЩ! А не изпълнява разпореждане, а си му продухал главата! Ама няма циганин, турчин, българин или всякакъв сорт джендъри!

За всичко това е виновно правителството което си затваря очите виновни са вдчките тези организации НПО та това е демокрацията защитавайте кучета ,котки,цигани Пирин а човешкия живот не струва нищо но и тези които мислят инак ще станат жертви на това и ще викат олеле как така

Защитата на животните трябва да е приоритет при тази прослойка,по точно трябва да им се забрани да гледат всякакъв вид животни,защото те не са способни на това,могат само да ги мъчат и бият !

Малките ромчета имат телефони да снимат как се изживяват като филмови звезди,убивайки някой нещастник,а тука нямали 40 минути сигнал,та затова закъсняла линейката,лъжите им край нямат,да се махат от България !

Когато се прави подобна акция, първо се спират комуникациите.

полицията у нас (а и не само у нас е така) е недолюбвана по много причини, в скалата на рейтингите на обществено доверие и одобрение са ниско. НООО, циганите въобще няма как да се вместят в никаква скала, те просто са под морското равнище на всяка една скала на измерване на нещо! никога, никога не ме интерсува какво ще каже един циганин/ка/че, по който и да е въпрос, особено какво ще кажат след поредната им ежедневна, криминална свинщина. те винаги, абсолютно винаги лъжат, мажат, крещят нечленоразделно, изискват и претендират или се тръшкат...като дърти цигани.

Пропуснал си днес инструктажа. Иначе, щеше да си уведомен, много -много да не плюеш по НПО, защото другаря Борисов си ги е назначил, за да популяризират идеите му -за закрила на гласоподаватели, за трансджендърни проекти и т.н. Посеавай ги тия кръжоци, че ще те изключат от идейната дружинка!