Мъж загина, докато сменяше гума на кола

25-годишен мъж загина в катастрофа на пътя Хасково – Пловдив, 24-годишната му приятелка е в тежко състояние в хасковската болница.

Обратно в новината

Коментари - Мъж загина, докато сменяше гума на кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като сменям гуми на пътя, освен триъгълник и светоотразителна жилетка гледам непрекъснато за приближаващите коли и прибирам от пътя на безопасно място даже и от моята кола, защото изродите могат да блъснат всичко пред себе си, те виждат нито триъгълници, нито жилетки даже и колите. Наистина смяната става по-бавно, но сигурно!

Призовавам убиеца да се предаде защото със сигурност чете и търси информация дали ще го хванат и какво е направил.А всички ние можем да помогнем ако сигнализираме за кола пострадала от дясната страна или някой си е скрил колата някъде.

Жалко за момчето и за приятелката! Уви, лоши сме, много сме лоши и затова си и патим като народ!

Най-тъпите и злобни тъмни балкански субекти!

дано да се оправи момичето и да разпознае колата на убиеца

споко ще го хванат 100% На днешно време и куцо и сакато има джиесем- Ченгетата просто правят един списък с номерата които са били по това време в района на клетката и после гледат колите на заподозрените+полиграф Винаги когато шофирам си изключвам телефона- да няма после в Русия съм в Русия съм

А батерията махаш ли?

Прегледай се, моля те!

Новината е много тъжна. Жалко за загиналия младеж. Дано момичето да се оправи. В коментарите преди мен пише какви ли не глупости и заяждания. Аз този път няма да се застъпвам към когото и да било. Един от коментарите обаче ми направи силно впечатление и ми даде повод за размисъл. От няколко години сме длъжни да носим светлоотразителни жилетки в автомобилите си, но в 98% от случаите те никога не са обличани. Искам да Ви питам, след като е задължително при аварийно спиране да се слага тази жилетка, някой от Вас чул ли е за съставен акт по този въпрос? Замислете се покрай колко катастрофи минавате месечно и никога хората чакащи да дойде пътна полиция не са с такива жилетки. След като е закон не трябва ли полицията като дойде първо това да се констатира?

Комунист ли си= на фашист ли си? С какво парадираш недраги? Дал ти повод да "размишляваш"-несвойствена задача за теб е явно.Жилетки........... ЗАЩО поредния млад живот си отива?Защо,ако можеш да измислиш нещо,кажи ,но не се напъвай моля?

Мир на праха им! В България комплексираните и безразсъдни хора- наричащи се шофьори са 99%. Избивай Ганьо комплексите с мощен рев на колата, и блъснати хора!

В България няма закони,има мутри, вуйчови хора и подкупна съдебна власт!!!!

На тоя престъпник затвор20 години и 100хил. лв. Мръсник, как може да избяга!?

Не говорете глупости.От снимките в други медии ясно се вижда,че колата е в аварийната лента.Има сложен триъгълник. Този, който ги е ударил е карал с бясна скорост явно и е минал в аварийната лента, може и да е поднесла колата, но със сигурност се е движила много бързо, щом даже не е спряла.ДАНО ХВАНАТ УБИЕЦА!

КАКВИ ГЛУПАВИ КОМЕНТАРИ.АМИ СПРИ ТИ ВСТРАНИ НА ПЪТЯ КАТО ИМА СНЯГ 1 МЕТЪР ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ,КЪДЕТО Е МИНАВАЛ СНЕГОРИН.ДА ПАЗИ ГОСПОД....,А СЕГА И МАЙКАТА ВИНОВНА....АБЕ СЕЛЯНИ,АКО НА ВАС СЕ СЛУЧИ ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕТЕ.

Бог да го прости младежа, но тази 56 годишна жена къде е била, не е ли чула и видяла нищо, заблеяна работа отсвякъде, ремонт се прави встрани от пътя, не на самото шосе...

На тоя селски път едва ли е имало къде да отбива встрани, за да сменя гумата... Потресена съм от такова безумие на тоя, който е убил двама млади хора! Сигурно е карал бързо ,не е успял или искал изобщо да спира или да кривне малко встрани, за да не ги удари, въпреки триъгълника, а след това просто е отминал! Безумие, не знам какъв изрод трябва да е някой, за да постъпи така?! Ако го намерят, трябва да го съдят за убийство!!! Но не и у нас - тук няма правосъдие, има корумпирани комуноидни изроди по съдилищата, които са толкова далече от всичко човешко и професионално, че и за това вече не ми се пише, омръзна ми, нищо не се променя, защото всичко започва само от личната промяна, а такава не се наблюдава. Уви, обречени сме, това е.

Блъснал го и не спрял. по стар български обичай. Или може би по стар мутренски обичай. И как иначе, когато за убийсво на пътя дават условни присъди. А иначе иронията е, че човекът е спазил всички правила - даже и светлоотразителен триъгълник поставил. Да беше поставил един бордюр на средата на пътя.....

КГБ, и как така не си писал, че Станишев и Гоце са виновни. Изневеряваш на имиджа си. Да нямаш температура нещо?

Толкова е нелепо, че наистина нямам. Мир на душата на момчето, дано майката успее да се справи с тази трагедия!

глупаци,сега ли ще обсъждате правописа,ама ако бе загинало твойто дете или най.близък толкова невинен как ли щеше да плюеш.аз по същия начин се дразня на журналисти,които са толкова неграмотни и пишат във вестниците,а какъв отвратителбен език имат и какво от това ? в нашата държава е така,ама дето убиваме цвета на нацията до кога ще мълчим?.....стига вече в такъв случай не затвор,а смърт за виновника.само така ще се оправим....прав е чавека дето пише,че преди 30 години е имало ред и дисциплина.

ето на такива долни деяния е способна една гнида, която утре отгоре на всичко ще отиде да плаща на полицаи и др. Дано успеят да го намерят и си получи заслуженото. Това ли е съдбата на българина - да се погубва още млад

Какво ще намерят ?? Нищо !!! Докато не спреме да караме като безсмъртни няма да се спрат и катастрофите по пътя !!!

Защо се чудите- з а убито дете на пешеходна пътека 1,5 години.. за убити на тротора-2г.. докато не се въведе конфискация и затвор няма д а се оправим.Българина в затвора влиза само и само да запази парите си..

Забрави да кажеш условно.Ефективни присъди за смърт на пешеходец вече няма.

Новината и коментарите към нея ме карат да осъзная за пореден път колко безчовечни и повърхностни хора сме станали напоследък. Без да изпадам в умиление за минали години ще отбележа,че преди 30-тина години беше почти немислимо шофьор да види закъсал колега и да не спре,за да му помогне с работа или със съвет,да не говорим,че да откажеш литър гориво на закъсал беше все едно пушач да откаже цигара на друг пушач. Днес не само че ще те размажат на пътя,но и няма да се спрат да ти окажат помощ, но и всячески ще се стараят да избегнат отговорността за престъпното си деяние. Колкото до "сменям" или "сменявам" - правилно е да се използват правилата на граматиката,но не това е най-същественото в новината.

Ужасно е, че дори и в такива тежки условия по пътищата има шофьори, които се правят на състезатели! Не знам какво е това чудо, което трябва да се случи, за да започнат хората в България да шофират разумно.

Трагедия. Кой е виновен - Костофф или Борисов?! Пълна трагедия. Прост народ, тъп, непробиваемо изоглавен ...

разлайвай псетата от мазето на Позитано, че сега ще се разлаят - ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ ....

Борисов разбира се, че е виновен. Такъв уникален тъпак като този, кой мислиш че би го избрал?

Горките хора, жалко замладото момче. А вие нещастници в такава негативна новина, виждате грешни изписаните думи.Потресен съм !

Какъв ужас!

А задължителната светлоотразителна жилетка, която беше законодателно наложена преди 3 години е стояла прилежно сгъната в багажника му.

защо не коментираш че са били блъснати и изоставени? Това да ли е носил жилетка в случая е без значение. Ама какво ли обяснявам на прост човек много нелепа случка..

"""Най-вероятно са пукнали гума..""" Напишете "спукали", а не "пукнали" Някой друг е "пукнал" ...

очаквам и "ластик патлада"да прочета някой ден.

ха да преведеш, ако може

vladux

Бог да прости загиналите младежи. Дано извършителят да понесе заслуженото възмездие. Munchoto: Такива "грешки" се случват, защото постоянно разни "учени-мунчовци" променят правописните правила. Толкова често, че самите те се объркват. ;)

1chovek

Това за мен не е шофьор, а убиец. Защото, ако беше шофьор щеше да внимава. Щеше да кара със съобразена скорост. Шанса при внимание и съобразена скорост да стане точно такъв инцидент е доста минимален. Но дори да е най-некадърния шофьор в България - станала белята, ами спри бе - помогни на хората! Не! Избягал... Може би дори не е и намалил? С това само доказва, че е убиец, нищо друго. Много е тъжно това, че лошотията в характерите ни ни прави убийци - и на пътя и извън него. Човека с коментарите за сгрешената дума, преди мен, само доказва думите ми. Двама души жертви на ужасен пътен инцидент, а той многознайкото седнал за грешки да пише. Е, това човек ли е? Че и 2 пъти си пуснал коментара, явно много държи да се самоизтъкне колко е прав. Докога ще сме такива?

Ами както онзи/онази шофьор убиец кара кола, така пишат и журналистите. Неграмотно и некадурно. Колкото е пресъъпление едното, толкова е другото, състрадателни човече!

Какво ще намерят ?? Нищо !!! Докато не спреме да караме като безсмъртни няма да се спрат и катастрофите по пътя !!! Много си прав 1chovek

v214365@

"Мъж загина, докато сменяваше гума на кола"...от кога в българския език има такава дума "Сменявам" чувал съм за "Сменям"?

По решение на ББ сменяваме думата сменям с думата сменявам. За всички съществуващи текстове... (ББ не е Бойко Борисов за челите 1984) За другите - Събудете се!

v214365@

"Мъж загина докато сменява гума на кола"....бях чувал за някой да "сменя" гума, но не и да я "сменява"...е такава неграмотност сред родните журналисти никога не е имало. Явно падението на културата в България вече е тотално.

Все е тая дали е "сменял" или "сменявал"... важното е, че войната по пътищата взе още един, а може би и два млади живота... нелепо е...

проблемът е по сериозен от граматика и правопис, за съжаление

Ako cи истински колега обади се на 112 и се предаи

Глупак,ударил хората и избягал,вместо да помогне.Ще го намерят при всички случаи,и дано си получи полагаемото.