Москва иска да вземе ”престъпно натрупаните” пари на Березовски

Руската Главна прокуратура ще настоява "престъпно натрупаните" пари на Борис Березовски да бъдат върнати в родината му, пише "Росийская газета", цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Москва иска да вземе ”престъпно натрупаните” пари на Березовски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

страхувам се,че някои от работещите в дир.бг пак ще ми сложи банед аипи адрес - но няма да ми затвори устата.надявам се ,че новоизбраните ще направят сащото и с наще комуняги грабители и колкото по малко останат от тая крадлива бкп-бсп толко по добре за бг.дано се избесят всичките крадливи комуняги ,на които партията лубима даде парите на народа и псевдокомунягите като костов ,надежда с многото фамилии,класната и цялата сган в парламента,олигарсите - баневи,магдукови.гигов.домусчиев,маионези и всички с раздадени куфарчета.

млрд е стойността, а не количеството. В количество са само злато около 6 тона. Има и други скъпоценни камъни, ценни книжа Всичко се е изнасяло по различни причини, още през 1913, обще на 4 пъти. Първо е било в Париж, след това Англия. Игрите са били големи, вклчително и с участието на Япония. Но Русия си е останала в крайна сметка без финансите. Нещо като кипърската история. Защо нечия простотия и незнание трябва да са определящия стандарт. Ако някой знае повече, може да добави или коригира. Но от теб информация няма как да дойде. Пуста еврейска кратуна, дето само една русофобия се мотае.

Стана дума за евреи и еврейчето ханче веднага се залепи. Много ли ти е неприятно. Отиди в Израел тогава, няма да правиш лошо впечатление. Там всички ще сте такива. Кротко ще се мамите и крадете един друг.

Втория мандат Борисов ще тръгне по стъпките на Путин! Стана ясно, че няма друг верен път, единствено пътят на Путин е верният, когато срещу теб стоят КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ! По-малко демокрация за КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ, повече БЪДЕЩЕ за България!!!

Този път съм напълно съгласен с тебе. Даже някои членове и симпатизанти на БСП биха те подкрепили.

Youri

Аз пък се изкефих яко как СРАЗРЕШЕНИЕТО НА ПУТИН,праснаха паричките на руските национални предатели(така наречените олигарси)в Кипър.Такива боклуци като Березовски,Ходорковски и др.които окрадоха Русия и си изнесоха парите в чужбина.Тяхната естествена кончина е такава като на Литвиненко и Березовски,или най-малкото в затвора като Ходорковски.Браво Вова,браво Путин!Аз от кеф чак си измислих една песничка на развален руски (плажен руски,защото такъв владея:))по мелодията на Три танкиста. Дорогие друзья!Извините меня за мой пляжный русский язык.Я его на пляже усвоил от русские девушки!:) ------------------- Ето и песничката: Этот остров блядьки Афродиты край зеленый,веселых объят наши деньги там были укрыты далеко от Родине стоят А над моря густые туманы разбивались синие волни в этот ночь решили пиндостаны наши деньги можно украли Но разведка доложила точно и пошел командою взметен наш подводный флот Ближневосточной броневой ударный батальон Рухнуть банки,деньги подымая наступила грозная беда и настала паника болшая чтобы Кипр тонул под вода Если Кипр помощь не желает чтобы стала Мирова война пусть меня за перископ хватает и пошел он быстро обо дна Мы добили песня том порука Березовски умер обосран его деньги мы держали в рука а потом положили в карман.

Справедливо е Великобритания да върне милиардите на Березовски в Русия. Ако откаже ... пак ще ги върне. Руснаците имат начини и способи да им въздействат с политически и други средства.

Е така и ако може и нашите олигарси да върнат открадените парички,България ще цъфне,ще има и за пенсионери и за социални и за бранша!

Звучи. ... Ама има една Большая Детайльность - че до-един са от клана на Извършителите на това Убийство.

Дръвчо, пак не разбра. Нямало данни за насилие, а ти вече определи кой изеършил убийството.

той бил евреин, а бе как се евреи се забъркват с толкова милиони, после и жертви го играят и търсят състрадание....хехе

Въпрос: Защо се самоуби Березовски? Отговор: Бил сключил сделка с Дявола да бъде казанджия в Ада на казана с Роман Абрамович и Вова Путин :)

Егати наглеците , хем го убиха , хем искат и париците да му вземат P.S. друг е въпроса той как ги е "направил"

да бе все едно ние да искаме от Гад Зееви да върне парите много нагло

Хайде сега си харчи колко искаш ей това алчнотията нема край за какво са ти били милиарди бе тъпак да ги харчи друг но как дошли така отишли и в БГ ще стане така скоро с някой с някой вече стана

младият хиен Абрамович, но не смее да припари, без одобрително изръмжаване от "Гаварит Масква".

Комплексар, що се изказваш бре, серсемино?...

що, щото и той и баща му и дядо му са били нечии слуги по комунизма са доносничели по царско са доносничели по турско са слугували. и долните хора са си долни каквато и система да има и им трябва господар които да ги пази сега си имат нови господари и пак са долни

Какво сте взели да коментирате милионите на Березовски, вижте в кого са милионите в България, а не да се кахърите за другите държави. С колко милиона ограби Главболгарстрой държавата ни? Кой взе милионите от зала "Армеец", от магистралите? Затвор за ненаситника Пешов. Не се налапа тоя мошеник, прочетете статиите за неговите далавери във вестниците.

От длинной рукой Владимир Владимирович никто никуда не убежит!!Понял Серёжа !!Тебя тоже Овчаров!! Все будут отвечать для украденные деньги!

Комплексар, що се изказваш на плавен руски, бре, серсемино?...

Пошел ты нах.й Большевики!

поляк хванал златната рибка 3 желания: 1 желание: китай да превземе полша 2 желание: китай да превземе полша 3 желание: китай да превземе полша е що бе?!?! еми ако китай превземе 3 пъти полша трябва да мине 6 пъти през русия!!! хихи

полския износ за Russia 4.2% (2011) от общия. на турция износа за Russia 4.4% (2011) на България за Russia 0% (2011) нека си имат вицове, но не са те за вицове, ние сме за вицове

Казвах ви аз че се е обесил и после се е удавил и че Москва ще си иска парите обратно,ама не вярвахте!

Мужиците от едни бандити вземат а на други дават..Долен Сайдеров,Гаргамел,Хамстера,Аню Че,Дончо дудука,и Янко Новата сила отдавна са си подложили ушанките за руски рубли..ама не са познали,Бат Бойко е новият Стамболов,скоро ще се крият в миша дупка..

Ти за На'та родна ТИКВА ли говориш така надъхано а??? хахаха ... че то от ТИКВОНТИ по-голяма мутра в БГ има ли ???

Ако си беден работник от България или Румъния и отидеш в Великобритания може да не те пуснат, ще ти вземат отпечатъци, ще си без безплатен лекар и общинско жилие. Обаче ако си олигарх, заграбил народа си с милиарди кървави пари си добре дошъл...

Ти циганите за бедни работници ли ги броиш? Там живее сина ми, следва, има си работа (900 лири), плаща наем 250 лири, отопление и ток още 100 и с останалите се издържа(даже спестява). Никой нищо не му дава.А на циганите? А, стига, бе! Ние, ако сме луди да ги издържаме и да ни крадат, англичаните не са. Баста!

Англия да не е приют за крадливите цигани! Дава възможност на работливите, честни и учащите се чужденци. Какво значи, пет години да получаваш помощ от държавата(на стойността на наша голяма заплата) че и общинско жилище!? Та при такива условия, не само циганите, но и наш пролетарий няма да бачка. Да не е луд! Англичаните толерират искащите да станат нещо повече от това което са.А не буклука на обществото. Това са те, ние сме друго. Затова и страдаме.

Да, бе, ще си върнат Путинци парите от Великобритания, колкото ние Веска Меджидийска от Южна Африка.

Най голямото зло на света са еврейте с това трябваше да се справи 1во чичко адолф а не да се захваща с Русия жалко, много жалко.Сега цял свят си пати и нищо не може да се направи .Просто се испусна златната възможност,а за друга никой не знае

Е, всеки прави грешки! Особено ако се главозамая. А пък ако е и луд - да не говорим. Една новина: Вече не всяка година, а всеки месец ще са празнува Холокостта. Инициатива на Моше (Мойсей )

:)) се едно ми пука как безмозъчни руски феодали си делят парите заграбени от разпродажбата на горива?! единственото наистина обезпокоително е че въпросните господа корумпират други държави включително и българия и изнасят престъпност

Леле, хането путку пак се е надрусало, та лее мозъци наляво и надясно.

За мен и ние трябва да си вземем парите от такива "бизнесмени".

много от пишещите не са разбрали статията.ще се опитам да преведа:москва иска да вземе парите на березовски -ясно и точно.тук за русия не става вапрос -такава даржава отдавна няма.става вапрос за едни пари откраднати от един евреин и друг евреин които е в кремал в москва иска да си ги вземе обратно.преди два месеца березовски му се извинил и поискал прошка но мафята не прощава.

Джони - мони, яж бонбони за поумняване. Наскоро пуснаха такива.

Мистър ХМ така е на-хмъкал форума че даже не е останало място Ханът да се изака.

Те са един и същ екземпляр ...

Не ядосвайте другаря Путин да не звънне едно телефонче и да гръмне някоя атомна бомбичка в центъра на Уошингтон хахахаххаа

Руското правителство желае две неща. Първо да протака работата, да ни държи във военно положение, което е убийство за България, та дано в тия усилни времена се появи някое негодувание помежду ни, и то, руското правителство, като всяко покровителско, да каже: Ето, че без мене не могат българите; дайте ми воля да отида с моите камбани, камшици и бесилки да наредя работите. Второ, че като стане съединението, както и да е, извършено само от българи, то руский пловдивский консул ще може да интригува само между калугерите на Шипченский манастир, няма той да управлява вече Румелия, не ще има възможност да сее разврат и да проповядва шпионско-полицейските начала на страшното III-то отделение* (Трето отделение императорска тайна полиция. Изпитан предшественик на КГБ).

Но хората, които са унищожили Полша, Малорусия* (В царска Русия така наричали днешна Украйна, бел. ред.) и Бесарабия, не искат да слушат. Турили един път те намерение да правят от България Задунайска губерния, нищо свято не ги спира. Всяко тържество на България е смърт за Русия, пишеше в един брой на Русь покойний екзалтиран славянофил Аксаков, за когото се проляха толкова сълзи в Софийското книжевно дружество. Какви са тия Крумовци, Симеоновци и Борисовци? Разве не можеше и без тях? пишеше същий тоя Аксаков на княжеската прокламация към българските солдати, в която се казваше: Вие, синове и потомци на Крума и пр. Виждате доколко е жесток бил горещий славянофил. Негова милост желаял, щото ние да се не обърщаме към нашето минало, да заместиме името на Крума, и Симеона с Иван Грозний и с Екатерина Вторая. Георги Раковски

Русофилът хм се оцвъкал под статията с проруските си полюции.

русофил?! вземи прочети кво пише

Избрани съчинения на хан Тукту Гаргамелски ...

хахахах и аз така мисля някои хора страдат от итернетна шизофрения, особено сред привържениците на Боко и Цоко...

ако четеш великите им полски царе те винаги твърдят , че заплахата за Полша е идвала винаги от запад не от изток, и сега свободата им се даде от изток и на Украйна и на Полша без бой.

стига манипулкации отиди в полша и кажи че си русофил тва което ще те спаси е че те са доста по-европейци от нас де

Тия пари, що ви обещава и ви дава сега лукавото руско правителство, за да ви измами, са нищо при такива потребности и нужди, които ви чакат тамо, и те са твърде лесно разносят. С тех пари Русия ще ви завърже с железни вериги тъй силно, щото като станете нейни черни робове, ще ги заплащате вие и потомците ви с кръвта и с живота си? А ето как ще ви настанят, щом идете тамо: Ще ви продадат и споделят на някои си спахии (помещики), които като ви определят по една част земя да си направите по-прости и по-бедни още и от цигански колиби, ще ви карат насила с кнута (бич руски) деня и нощя да им работите като коне, само за едно облекло и за една прехрана? Кожи необработени и черен като земя хляб! Вие ще бъдете техни вечни роби и те ще ви продават един другиму си като добитък, когато им скимне! О! Какъв срам за Вас! Тамо няма уплаквание пред никого си; защото от онова място, в което ви заклещят един път, не можете ся помръдна никъде! Георги Раковски

това го е въвела Екатирина, германката която узурпира трона предавайки мъжа си и сина си законите престолонаследници, прави модерни западни реформи след, които всички селяни стават крепостници. крепостници или роби, или длъжници на банките доживотно защо ли и ние приличаме на крепостници дали не заради модерните западни реформи

а стига глупости бе руснаците винаги са били крепостни така до 1990те години!

Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие! Георги Раковски

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели, са биле против официална Русия. Захари Стоянов

Понякога имаш добри идеи ...

... с голям национален интерес ...

Великобритания събра чеченските бандити и едва ли не всичките руски престъпници с крадени пари.Големите английски хуманисти и демократи не се гнусят от мръсните пари стига да са много и отказват да ги върнат по искането на Русия. Впрочем, вече виждаме какви мащабни кражби в Кипър извърши Запад в нарушение на собствения си принцип за неприкосновеността на частната собственост. Богатата Русия по този начин без да иска инвестира Запад, който използвал историческия преходен момент и трудности в него за Русия.Западът показа лицето си на хищник, ЕС щом не може вече да скрие лицемерието си и започна да краде откраднатото, значи той е пред разпад.

Поредният руски олигарх с еврейски произход крадлив като сврака и извънредно нагъл! Ама нищо няма да кажа щото за умрелия или добро или нищо.

С това свое действие руската държава потвърждава чувството за справедливост. Милиардите на Березовски ще бъдат върнати в руски банки. Днешна Русия, има много начини и способи да принуди ингилизите да ги върнат.

Абе хане, как може да пишеш такива небивалици, бре? Че то всичкото злато на земното кълбо няма 200 хиляди тона, ти пишеш, че руснаците са изнесли 2 милиарда! Явно числата нищо не ти говорят. Ти в училище ходил ли си? Или не си стъпвал в часовете по математика?

Ето така се защитава национален интерес,а не като нашите мишки наречени политици!Ако и ние си върнем откраднатото ще станем нормална държава поне толкова богата колкото Холандия.Но това едва ли ще доживеем да го видим.Да видя заедно Овчаров,Ив.Костов,Царя,Доган и Борисов в една килия-безценно!

това най-вероятно е лъжа но със сигурност е истина че русия е взела българския златен резерв когато ни освобождава от нацистите :)))) ама ти си нормален русофил който е по-загрижен за русия - истинската ти родина

И това е лъжа, само че сега живеем във ремето на лъжите та минава за "истинска" лъжа.

Въпреки анонса на Владимир Путин от януари 2008 г., че Русия е благоразположена за връщане на българските архиви, практиката показва друго. Оказва се, че още на 2 септември 2009 г. българското правителство е получило отказ от външното министерство на Руската федерация за връщане на оригиналната документация, иззета от съветското военно командване след 9 септември 1944 г., поради което агенция "Архиви" е започнала да действа за получаване на копия. За осигурените копия на 50 хил. страници агенцията е платила 80 хил. лв. от своя бюджет.

Не са открити протоколите от разпитите на българските държавници - премиерите от 1941 до 1944, регентите княз Кирил, проф. Богдан Филов и ген. Никола Михов, и началниците на Генералния щаб, арестувани и отведени в Москва през есента на 1944.

А ти да не би да си известна българска мутра или олигарх кредитен милионер.Да не си им светил на евреите-комунисти,Ленин,Троцки,Дзержински и К.О,когато ордите им са викали"В името на революцията,всички пари и скъпоценности да се предадат".Нали после сталин такива дето отказват да дадат сметките в чужбина ги е разстрелвал между очите-НКВДтазбира се,не той лично. Но идеята на Русия не е лошо да бъде приложена и в България към Славчо Христовци и Спас Русевци,Маджовци и всяка гмеж крала и с гъза си.Затова трябва чиака в съдебната система.Присъда в БГ за кражбите и запор и конфискация на имуществото на великите приватизатори начело с Костов.

Ако сте следили английската преса през годините, ще проумеете, че това отдавна е един "мъртъв" човек . Бившите му жени подред го изоставиха и претендираха за милиони. Той негласно заявяваше, че страда по Русия и тамошните си приятели. Това е съдбата на алчните и набързо забогатели, независимо от какво от амфитамини, цигари или петрол, алуминий и др.

Колко странно! Когато КПРФ преди 20-ина години протестираше против бандитското поведение на евреина Березовски, подкрепян от простутката Елцин и мафията, се изрекоха куп плоски лъжи в защита на чудовищните грабежи на активите на Русия, а днес се оказва, че са притежание на руската държава и народ! Кога Русия на измекярите и десни демагози лъже? Впрочем десницата лъже винаги за всичко, това е природата й. Забележете, руските фактори се събудиха и реагираха само при мъртви противници. Не и когато стотици кърлежи продължават да разсипват страната. Не им стиска на Путин и ченгетата да се опълчат при живи и въоръжени отряди на криминалните формирования. Разиграва се поредния фарси мимикрия на народност и защита на държавата. А когато фалшът триумфира, падението на властта не е далече.

Още едно знаково действие на руската държава - парите на мошеника Березовски да се върнат в Русия. Същото се случи и на олигарха Ходорковски, неговите 17 млрд $ бяха бяха национализирани и той си отлежава в сибирската тюрма. Как да не се възхитиш на Президента Путин.

В тюрмата, ама жив!

Един престъпник по малко ,само дето англичаните го пазеха толкова дълго...

Мдааа... ...бил бил фалирал...бил се бил бил удушил. ------- Надявам се че Всички Знаем кои-Точно са тамадите в Русия. От 1917 йощ.

Този Дървосекач пак зацикли ...

Позволете да оставя междудумията за ...ъ-ъъъ...самоподготовка (да речем :-)

Бойко да се поучи от Путин! И да действа, ако вземе втори мандат! Защото вече ножът е опрял о кокала... Но преди да се развихря в чужбина, да поовършее в България, БАЯ КРАДЕЦ си имаме и тук!

Е какво чака четири години? Ааа, сетих се - овърша Мишо Бирата.

Кремиковци и още две три банки, както дребния и среден бизнес и данъци и такси от тук до небето !

И Буда Борисовски ще иска прошка един ден...

Ало,олигарсите на БГ,върнете парите иначе.....по Березовски.....друг начин няма,за да живеем по-добре.

Отстрелваме един по един олигарсите, ако охраната им се е зазяпала. С техните пари, ако не ги присвоят отстрелващите, започвам да живеем по-добре. Това по-добре значи да се киснем в кочината без да правим нищо и да ни представляват"студенти"- дегенерати, използвани от мутри.

Защо 20 "олигарси"в БГ да живнеят добре с твои и мои пари,а ние да не можем с тези наши пари да живеем по-добре????????????

Трябваше да започнем парламента, ама и с МС става...

Я сега да ги видим западняците? Ще си покажат истинското лице.... за тях само парите имат значение и нищо друго и няма току така да дадат милионите на Русия, а иначе пропаганда колкото искаш... така да сме се борили с корупцията, иначе да я борим.... но никой не ще да върне заграбеното. Я накарайте Борисов или Цветанов да върне откраднатото с престъпните си дейности? другия път!!!

Ей, Ванюшкя, я шагом марш за Москва!

Я си мий чиниите и не се занимавай с неща дето не са ти ясни! :))))

А, да ги видим, той и на мен има да ми връща 2 милиарда.

"Аутопсията установи задушаване. Полицията не уточни дали става дума за самоубийство, но заяви, че не са открити признаци на насилствена смърт."... Типично по ингилизки: абе самообесил се е, но може и Москва да го е обесила. А истината е, че ингилизите не са опазили тяхното куче - предател и евреин.

може и те да са го убили понеже в петък не се е явил да свидетелства, и в събота са му казали излишен си ни