Дянков обясни многото новоназначения с бум на майчинството

Данните, цитирани от движението "България на гражданите" по повод назначенията без конкурс в държавната администрация през последните три години, се използват по доста нечестен начин. Почти всички нови назначения са на заместници на служители, излезли по майчинство.

Обратно в новината

Коментари - Дянков обясни многото новоназначения с бум на майчинството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога ще търпите това вредно недоразумение да определя финансовата политика на България. Слепи ли сте да видите, че той прокарва интересите на своите задокеански господари? Или чакате да доразсипе всичко, та тогава да го пратите на на майната му.

Той не само ни разказа играта, ами ни 'ба майките, жените и сестрите! То бива, бива бейби бум в Държавната администрация, ама чак пък толкова ....

Добре де, уж бум на майчинство, а при ГЕРБ имало най-ниска раждаемост. Нещо не се връзва. Както се казва, поименно колега, съобщете поименно всички майки и бащи, които са били назначени по майчинство без конкурс-така ще запушите устата на клеветниците, че имало калинки.

Дим да те няма Дянков - в Америка,да вдигнеш и тяхната раждаемост.

Законът за държавния служител категорично казва, че държавна служба се заема след успешно издържан конкурс. Заместването без конкурс се извършва от държавни служители, т.е. от преминали през конкурс. Поне стана ясно, че малкото родени бебета в България са деца на дуржавни служители. Хвала!

БУМ НА МАЙЧИНСТВОТО, СЛЕД КАТО ИМАМЕ НАЙ-НИСКАТА РАЖДАЕМОСТ от 1945 ГОДИНА!!! ТОЗИ МАЙ НАИСТИНА НИ СМЯТА, ЧЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ!!!!

И защо пак сравнява как е било в предишното правителство, т.е. как пак така са ги назначавали! Нали това беше част от предизборната им програма, че ще променят нещата! А какво излиза - те гледат да не останат по-назад от предшествениците си! Да, ама преди тях не е имало толкова калинки и мутри във властта! Нагли!!!

Що ли не съм учуден , след като такива секс символи са на власт

Що пьк се чудим ,след като такива секс символи са на власт......

Не е почтено от страна на г-жа Кунева, като политик,знаеща тези правилници, да ги използва за настройване на обществото срещу правителството ни.

Брех, намерете го тоя нерез дето е успял да забремени толкова служителки и го кастрирайте бре! Дянков, от утре с бронирани гащи от НСО, че като свърши женското трябва да се пазиш с това пискливо гласче. Въпреки, че може да ти даде хляба в ръцете, а и след зулумите, които сътвори това може да ти е една добра подготовка за затвора.

до кога при липса на дърява сте се назначават хрнтутнизи на ясла, на гърба на данакопларзите и с те зелуваме европеики ... вместо да си даваме парите за собственото благоденствие. все пак марзиливите и некадърнити си измислят дарява, з да рекетират можещите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

rado_7_6@

Само аз ли не успях в цитатите от Дянков да намеря 'бум на майчинство'?

Да, назначават ги без конкурс и без нужното образование на мястото на майки, отглеждащи децата си и след това на майките им бият шута. Ето това е реалността за съжаление. Какво означава това - умните жени да не раждат а само да правят кариера, е не става така. Трябват и умни деца на тази държава, не само неграмотни, просещи, мръсни гладни и т.н. Но явно някой иска всички да дойдем на един и същи хал.

Тука да вметна защото не мога да не го направя - някои хора назначени по политическа линия без нужното образование по времето на тройната коалиция (визирам най-вече ДПС) си останаха на работа, и още са си там - много интересно защо граждани на Турция и България едновременно са на държавна служба и те работят с класифицирана информация. Защо?

Дянков , нали знаеш , че колкото по-отдалеко купиш еднопосочния билет за Щатите , толкова е по евтин , вярвам вече си на далавера , ха , ха, ха.

Браво ,ама кой ще плати престоят в Бояна

За периода на мандата,Вдянкофф,напълня с 20кг.Пък и му личи.Заигра се с шефката на канцеларията си.Тя пък си взе кученце-Джиджи."Джиджи,цункай Мони"е крилатата фраза,обикаляща из кулоарите на МФьна високо ниво.Сега,за да прави джогинг,Мони обикаля с Джиджи из градинките наоколо.А американката-съпруга,май твърде трайно е напуснала БГ.Щото любовта Мони-Джиджи,май й е дошла в повече.Между другото,баща й,е икономически и финасов топ ескперт,съветник на двама Президенти на САЩ.

Оказа се, че кученцето не се казвало Джиджи, а Джей...

Точно пък "Цункай Джиджи" ли трябва да обяснява? Да обясни тогава как се назначава калинка, дето не си е завършила образованието още за началник на кабинета!

Дянков , какъв ли щеше да си сега ако не беше комунистче . Максимум барманче в някой пъб .

Ти да видиш. Я да дам един показателен пример в МЗХ. През мястото на ЕДНА по майчинство, назначиха ДВАНАДЕСЕТ нови без конкурс. Схемата е проста - назнава се нов човек на временен договор без конкурс да замества майка, и след ДВА дни тоя същия се преназначава на друго място в друга дирекция на постоянен договор. Веднага след това на мястото на майката се заема от следващ НАШ човек и схемата се повтаря и повтаря 12 пъти. Ревизорите НЕ си гледат работата. Две дати не могат да сравнят. Имената на 12-те с датите на назначения и преназначения могат лесно да намерят.

Брей, голямо еб.не пада в туй министерство на финансите бе!! Щом 30% от персонала са бременни и е трябвало да им се назначат заместници без конкурс, представяте ли си какви оргии са си организирали там - направо и Калигула би им завидял! Абе, Дянкофф, за големи балъци ни имаш бе...

повече от 2000 служители в държавната администрация са назначени без конкурс след 1 август 2009 г. т.е. по 660 на година. Разбрахме, че тези служители заместват излезлите в майчинство служителки. Ами като нямат работа, поне да раждат деца.

Дянк OFF ,явно леля ти Кристалина или Сталинка по паспорт е била по майчинство за да те сложи тебе министър !

Абе прав е Днянков, че конкурсите се нагласяват от време оно. Разликата е тази, че преди се назначаваха доказани професионалисти, колеги с опит. А сега се назначават безработните роднини от село, хора които нямат никакви знания, опит и представа от това, което работят. За това са и непрекъснатите гафове. От старите служители са останали най-некадърните, за да не засенчват некомпетентните новопостъпили и фурнаджийските лопати, които биха продали и майка си, само те да са добре.

Е, поне можеха да имат истински дипломи, дори и без конкурс. Какво да кажем за митничарите, които масово са с дипломи за висше образование от Катар и Украйна, без никога да са стъпвали там. И те ли по заместване. Не, те са си с конкурс - представете си само как се правят конкурси в такъв случай. Администрацията на калинките, така ще си остане това управление до самия си край. От президента до чистачката (всъщност чистачките може би са с ценз и с конкурс).

Дянков изглежда иска да се надлъгва със самият себе си. А и винаги съм казвала, че когато лъжеш, трябва да го правиш така, че никой да не те хване. Конкурси се правят, но за определен човек, не за експерт, като се пренебрегват напълно закона за държавния служител и закона за администрацията. Всичко е отвратително гадно нагласено още преди конкурса. В МЗ, никой случаен, било то със знания и дипломи, да не си губи времето да се явява на конкурси. Това за майчинството звучи, така сякаш Дянков си е забранил да мисли. А служителите на МЗ са увеличили броя си, защото, ако уволнят един, след малко назначават петима. А и колко ненужни консултанти има - назначени, колкото да се прехранват и да не са безработни. С една дума пълна скръб.

За цялата 2012 година са се родили в България общо 4500 деца, от който 2000 само в държавната администрация.Явно там не се работи, а се прави само секс.

МНОГО СА ПО МАЙЧИНСТВО?! АМИ ПО-МАЛКО СЕКС БЕ Г-Н ДЯНКОВ!

Като трябва да се намали и децентрализира администрацията и да се въведе най-сетне Електронно Правителство - Правителството топки няма, а пък за Калинки топки се намират?

Първата популация от калинки лично била онодена от Боко. Като резултат се появили на бял свят тикви с точки. Дянкоф, попълнил харема с нови калинки, ама понеже Боко е много зает, ще ги оножда, който свари. очакванията от втората реколта са да има пъпеши на точки, опосуми на точки и разни други езкотични видове. Общото между тях, е че каквото и да се роди все ще на точки.

Хер Флик не подлежи на коментар. Той или лъже най-безогледно, или бълва глупост върху глупост. Не случайно са го "освободили" от Световната банка. Тук обаче намери благодатна почва и се е развихрил, защото тъпата, безмозъчна герберска паплач, грам не разбира за какво иде реч.

Както и предполагах пръмовица пак се оказа кьор-фишек! Каквато кифла беше по време на преговорите ни за ЕС, същата си остана!

Това ли е новата линия, която ви казаха да спазвате от ПР на ГЕРП? Май статията е за Вдянков и неговите бременни калинки, а не за Меглена Щилянова Кунева-Пръмова.....

Точно пък "Цункай Джиджи" ли трябва да обяснява? Да обясни тогава как се назначава калинка, дето не си е завършила образованието още за началник на кабинета!

законът е категоричен "никой няма право да прави конкурси за временно работно място". От коя година е този закон, ще сподели ли Кунева?

това го казва бг министър дианков, не кунева. а иначе и аз се изненадвам как е възможно да назначават хора за (мах) 3 години без конкурс... къде в кои закон се забранява да проведат конкурс за всяко разкривано работно място, съотвецтва ли този закон на еу дирецтиви?

То не е разкривано ново работно място, а заместване! Има разлика..

Този лъжец е назначавал само циганки, нали така

И откъде дойде този бум на раждаемвостта, бе нещастници а

Хората са щастливи. Доволни. Новодомци. На сигурна държавна работа....

А пък аз се чудех защо ,аджеба,не можем да се разминем на площад"Народно събрание" от детски колички преди няколко дни? А то какво било-бум на раждаемостта! ;-) А пък си мислех,че има някакъв протест. Боже, Боже,слез та си прибери вересиите!

Тия цървули от герб наистина си правят ташак с народа

Ти си цървул май :)

В дует с цървуланките от ПЕС. Една причина да гласувам за новите калинки? Таман по-старите започнаха да се ориентират по картата, и да сложим нови, ненаяли се въшки? Еле пък точно тази куневица?

Евала цъкльо, пребори и проблема с раждаемостта! Жалко че само наужким....Лъжец долен!

Бум на майчинството? Статистиката не показа ли най-ниската раждаемост в страната от 60 години на сам?

колко са 2000 от 66000 майки по майчинство

Мисля и чета. Тъпо е политик да употреби словосъчетанието "бум на майчинството" , когато под негово управление хората спряха да правят деца. Това, че само тези на държавна хранилка се множат е друг въпрос и то пак нелицеприятен за горепосочения.

ЛЪЖЕЦ! НЕ ТЕ Е СРАМ!

Ако под "бум на майчинството" Дянков визира по принцип високата раждаемост на един определен етнос - тогава, да, имаме голям бум. Толкова голям, че след някоя и дриуга година ще ни се оформи от голям бум голям проблем! Пък за българската раждаемост - Уви! Дянков, кой пак лъже - Евростат ли, който отчете най-ниска ръждаемост в Бг или ти?!

Тоя Андрешко за толкова улави ли мисли българите, че дава такива обяснения, майче ни бърка с американците. Боже дай ни търпение да изтърпим и тези.

само тъпо, червено говедо, което не е чело разказа, може да си мисли, че Андрешко е лошият герой в разказа.

Къде ги тия деца, бе Кунева?!То истински демографски бум! поредната лъжа на кривоустата комунярка!

Ти разбираш ли като четеш? Кунева говори за назначения без конкурс в държавната администрация, Дянков казва, че са на местата на титулярки излезли в майчинство. Ейййй, прост и луд народ!!!

Кунева е добре да си измисли нещо по-сериозно, когато иска да клепа.

Какъв бум на майчинството, като миналата година е с най-ниската раждаемост от 1945-та до сега?

Само RAID е спасението!

Леле, Дянскооов, леле, не си поплювате туй министрите - 2000 новоназначения поради излезли в майчинство титулярки. Вие ще оправите демографския срив бе!

Кой ли пък се е разраждал толкова?

ПОДКРЕПЯМ ПЕС!

подкрепяте ПЕдераСт :) ей, червенушките сте много плоски, заядохте се (де-факто) за 2000 бели майки, а да споменем ли колко мандаринки (ромски произход) издържаме дружно?

шшшт, че те тъмнозелените са електорат за ПЕС! Мълчете, расисти!

ДАЙТЕ МИ ЕВРОПЕЙСКА ЗАПЛАТА И НЯМА ДА ПЛЮЯ ПО ФОРУМИТЕ.ОБЕЩАВАМ.

дай европейско дупе, може и председател на ПЕС да станеш!:)

вЕрваш ли си?

Кунева, там ли намери да удариш по майките, които са толкова малко в България, освен циганките.И парите за майчинство са мизерни!Защо бълваш тази злоба, ти била ли си майка?! Едва ли жените- майки ще гласуват за теб?!