Коментари - Служители на фирма за бързи кредити отвлякоха и пребиха млад мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

живота е песен в колонията

Щом живееш в колония и се чувстваш крепостен, не очаквай някой друг да се отнася по друг начин с теб ... Аз не се чувствам така ...

що не пише фирмата ???????

Трябва да си на ниско еволюционно ниво за да си мислиш, че можеш да вземеш пари и да не ги върнеш. Независимо дали става въпрос за "бързи кредити" или банка. Е да, банкерите няма да ти счупят главата от бой, но гол ще те оставят. От друга страна, при липсата на държава се вихрят нискоразрядните "мутрагени". И к'во? Мила родна картинка?

ама какви са тия безумия. Полиция, държава, къде са? питам аз и отговор не искам.

Бойко Борисов (извънземният) били обяснил защо има неистово влечение към роми(ДЖИПСИ) и мрази всички интелигентни Българи!?Само със СРС воайорство не става!? 115 сс

А кой е арестувал двамата гавази дето са си повярвали ... бай Пешо или полицията (не че си вършат често работата, ама като го правят няма защо да ги хулим) ?!?

като не пише фирмата, значи всичките тези фирми са така, не го мисли

Няма полицаи, харесват си роми и луди жени, няма полиция от поне 20 години!

Единият криминално проявен и осъждан получил кредит от..........фирма за кредити, която наема криминално проявени и осъждани за събирачи на дългове. Мхм, може да излезе добър сценарий от това.

Огледалото на родната действителност - бързи кредити, мутри, казина, горящи влакове всяка седмица, болници разруха, инфраструктура несъществуваща, сив пейзаж-България.

Вгъзраждане.

"Служители" е безумно използвана дума която издига тези дребни мутроподобни бандити в социално-приемливи гръбначни същества, дори с доза репутация на личността и официален статут. Абсурдно медийно поведение, вместо да се търси да се изобличи схемата покрита с "фирма" и престъплението!

Трябва да си с ниска финансова култура, което за съжаление далеч не се среща само при по-ниските нива на образование/ общесвто. Тъжната картинка на безизходицата и безхаберността на държавата е, че хората ще се спасят както могат - дори да е по най-тъпия начин.

И в допълнение - 60+ годишни с очила и брада, верните и заблудени поддръжници на изчезналото СДС

как се чувстваш,чуства имат само жендърите

Абсолютно си прав!

кирчо кокорчо това ли е промяната гадини

Това са мутрите на Шиши ДПС и Лойко ГЕРБ

фирма за бързи кредити със служители-криминално проявени и осъждани, ... кой ги назначи на работа тези

Продължаваме промяната!

теглете кредити да си купувате телефони

В САЩ няма бързи кредити и мутри. Има където народецът протестира в защита на Божков и където са русофилистици.

Президента каза "Мутри вън. Да си върнем държавата!", и я върна на мутрите.

Не мога и не мога да науча децата, че ако нямат телефон Светът не свършва за всички! И ако вземат пари на заем трябва да ги връщат! Шмул

Това новина ли е или ежедневие? За да вземеш кредит, дори за някаква мизерна сума, при годишна лихва от 50% - или си кръгъл идиот, или наистина ножа е опрял до кокала. Допустими са и двата варианта, но първия май се среща по-честичко. Но дори в този случай би следвало да се досетиш - щом не искат доказване на доход - значи имат друг начин да си вземат парите. И може да боли.

Че Кирчо какво е виновен, че теглиш кредити и не ги връщаш?

Да видят младите как беше 90-те години. Няма само ние да имаме хубави спомени.

Върнаха я тъпаци като теб, които гласуват за Герп и Пп/Дб или изобщо не гласуват, а после мрънкат!

Трябва да си на МНОГО ниско еволюционно ниво, за да вземеш бърз кредит и да го изхарчиш като най-големия баровец, без да се замислиш как ще го връщаш. ПРОз народ, глупави хора, бедни и алчни

Много хора си мислят, че само най-долния слой на обществото и най-големите идиоти прибягват до такива средства. Истината е, че когато ножа е на гърлото от глад нямаш избор. Аз съм на 30, когато бях на 19-20 имах доста пари и после изгубих всичко. Работех, но не се оправях изобщо. В един момент реших да взема бърз кредит, после втори, после трети, после се оказа, че са изтеглили на мое име още един. Естествено вноските бяха убийствени и вече дължах 4-5 хиляди лв само за 2 месеца. Да, не изглеждат много, но когато си студент и нямаш алтернатива изглеждат като милион. Та още тогава по телефона жената ми каза каквото и да решите да правите ние ще си получим парите. Не са ме били, не са ме преследвали или заплашвали, но ми звъняха нон стоп, а аз бавех адски много плащенията. В край на сметка се разбрах с всички, удължжих сроковете и накрая изплатих всичко не без помощ и на близки хора обаче. В момента цкр-то ми е на дъното и не мога да получа заем от банка, но и не искам така или иначе.

Е, нали това написах и аз?

Ма това не е ли било включено в договора?! ;-)

"Браво" глупаци! Сега като ви укаушат за 130лв., не забравяйте да му оставите ключ на тоя, да ви полива цветята .... и жените!

тъмни мутренски времена. Нещо като средновековие където мутрите са "рицари" курвите - дами на техните сърца и начело мултимилионери - крале и принцове.

Да се отнеме лиценза на "фирмата". Да се въведат спешни мерки за регулация и контрол по регистрацията и дейността на "фирмите" , занимаващи се с финансови услуги. Да се въведе закон за личния фалит. Ареее Шишии действай, нали си на всяка манджа мерудия тия дни,може пък да те заобичаме, ако си напишеш домашното и минеш поправителния:)))

Така е, Лойко се е занимавал именно със събирането на "лоши" кредити.

Ако наистина ножа е опрял до кокала... най-лесния начин е да вземеш бърз кредит ХаХаХаХаХа. След това ножа не опира, направо реже кокала. Прост народ

разреши и кой държи тва "законно" частно лихварство.... има достатъчно банки, за да има конкуренция... тия трябва да се забранят...

защо престъпници са служители на други престъпници

Нали взе и върна държавата от ръчичките на ГЕРБ бе. Как така сме гласували за ГЕРБ? Или и ти не знаеш на кой бряг си? Направа да паладейш, ти казвам!

ВСЕКИ 4-ти вземал бързи кредити...

Желязно правило - кредит се връща. Не се взима заем ако не си преценил всеки риск да не можеш да го обслужваш. Дори да не те опухат някои "колектори" пак ще си създадеш невероятни грижи и проблеми

Твоята история е показателна че понякога правиш глупости,и после се наказваш. Аз имам една друга история,от Самоков. Един приятел беше изтеглил бърз кредит,обаче нещо стана с вноснките и му начилявали някакви умопомрачителни лихви. Спря да плаша,2 вноски преди погасяването на заема. Почнаха заплахи,позвънявания, и т.н. Той им каза на последното да дойдат и да се разберат.Изпратиха двама с кола,а ние бяхме над 30 души. за 10 мин прекратиха договора му,,и едвам оттърваха кожата.

... по подразбиране ;-)

Такива се водят и уредите на изплащане. Нали всеки 2-ри иска да е с iPhone дето му коства 1/2 заплата месечно

е това лОЙКО!!! . Верно е поне 50 кг сланина тоя толуп! И много въздух под налягане!!!

Този" бизнес" трябваше да бъде заличен от много отдавна. Ниша за приматите да се изевяват тук и там.Няма държава хора.

Само, че колкото и финансово грамотен да си, като те налегне зорът, нямаш избор, зимаш кредит и това е.... Бърз, бавен, нямаш избор...

"Понякога, когато ми е скучно, тегля бърз кредит и чакам служителите да дойдат, да си ги потърсят парите" Майк Тайсън