Синдикатите: Служители на КТБ са с нервни кризи и инсулти

Заради напрежението служители на КТБ са получили нервен срив и инсулти, има и приет в психиатрия. Създаден бе инициативен комитет за банкова стабилност.

Обратно в новината

Коментари - Синдикатите: Служители на КТБ са с нервни кризи и инсулти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Времето минава, а никой така и дума не обели за следа на финансовата полиция, която е по следите на престъпниците. Нали още в първите дни бегло се спомена за такава или може би цялата държава ще се изнесе и никой няма да забележи. МАЙ ЧЕ ТОЧНО ТАКА Е.

Абе, тая акция с графитите и листовките "Подкрепяме банките, а не политиците!" Мустака ли си я беше организирал?

не мога да разбера стачката пред бнб.какво искате,бнб да ви даде парите че друга банка ви ги е взела.няма вложителите които сме в тази банка да ви ги плащаме.това че сте се полакомили за голям лихвен процент бърху влоговете.всеки да се оправя както може.сега отивам в бнб и си прехвърлям парите в друга банка.няма да плащам аз за ващо безрасъдие...!

Не е така пич.Ако точно БНБ си беше вършила работата както трябва, сега нямаше да има проблем.На управителите точно на БНБ се плащат тлъсти заплати и едно от задълженията им е банковият надзор, а те са спали 4-5 години!Затова ще викат точно пред БНБ!

Но какво прави тази дама там, тя ли ще донесе сталбилност или е просто нова роля? Все една Марта Вачкова - вътрешен министър, или Емил Хърсев - солист-балетист в Операта. Какво става, липсват ли специалисти в отделните браншове? Защо тук всеки не си гледа ресора и прескача в "чужди дворове"? А иначе са величия в областта си и бяхме свикнали и запомнили като такива.

8901

А нервните кризи и инсулти на обикновените дребни вложители? Тях кво ги прайм? На кучетата ли да ги оставим? Кои ли са по пострадали служителите или вложителите?

нЕма начин Баш най-големият Световен банкер да остави някой друг да пипне парите на КТБ. За българските банкери е оставил трохите.Още като въведоха АЙБАН стана ясно. че някой ще бъде "-""бан

Тези външни лица да не са онези,които замитат следите?

Едно време, когато народецът прост лапаше балона "дедо Цар и 800 дни" от БНБ бе отстранен безспорен професионалист и почтен човек като Св. Гаврийски и на трона в банката бе сложено мекерето Иванчо Искров, приближен на убития червен бандит и банкер Ем.Кюлев. Е кашата още от тогава се забърка. Сега виждаме само последиците. Ако начело на БНБ стоеше човек като Гаврийски сега протест пред централната банка нямаше да има! А българският народ се е доказал, че е най-порстият в европа! Затова е и най-беден!

Точно така.много е прост Българския народ,защото не гласува и остава да бъде ръководен от хора избрани чрез гласовете на турци,цигани.затова ще ви вземат парите и ще ви заливат язовири без да е валяло дъжд.ходете да гласувате,та макар да пуснете само бял лист,тогава такива престъпници като станишев,местан и сидеров нямат шанс.

Искров е голият цар! Тъп, по-тъп, най-тъп, Искров. Нооо...удобен!

Изгавриха се с Искров в "Уикипедия" Ама какво са се изгаврили то си е истина това.

До тайфата на Василев и подобните му - га едохте кифтенцата, им се радвахте, а като ги плащате - ревете...

Тая банка е собственост на Цветан Василев, който е най- голямата мутра и сериен убииец.Чрез другата си фирма- Вивакком, тоя облъчва и убива хора наред с раддиоактивни антени. Направо да ги закриват, а може и да ги взрривят.

Когато се оказа, че КТБ събира парите на държавата, траехте си. Когато ви обясниха, че КТБ е банка на властта, зарадвахте се! Когато обявиха необосновано високи лихви, наредихте се на опашка да си влагате парите. Когато заляха банката с компромати, направихте се на ударени. Когато се понесе слух за фалит, наредихте се да си приберете парите, но вече беше късно. Цяла година се дирижира обругаване и принизяване на държавните институции, в медии и по площади се изсипаха тонове помия, а вие се радвахте и възхвалявахте Борисов и лумпениадата. А сега хленчите за помощ от същите тези институции, а не искате да се спазят законите.

Според мен сега е идеалния момент банката да бъде дооглозгана от разследващите ! Същото правят и полицаите , когато стане обир ! Всичко се пише на гърба на набедените !

Не се косете, всичко ще си дойде на мястото ! Винаги е така след управление на другарите "експерти" !!! Като има будали който им се връзват ще е така!

Пак Костов обра банките.

Щом доносника на ДС Тренчев е тапосан, нещата не са читави, т.е. трябва да се направи точно обратното на това, за което той се застъпва.

А ние с милионите какво да правим.Получихме бяс.

Кой стои зад "Проблема" КТБ??? Ами Русия и БНБ!!! ДА, като се виждат какви действия се извършват... и на децата е ясно какво става!!! НЯМА Европейски Закони в България! ЗАЩО??? Ами зашото руската Мафия налага своите!

Болен мозък, ей за това ще си останеш голтак, пък и опоскан от тарикатите. Русия и БНБ му виновна, а защо не и арменския поп?

Е, как да се разкраси като стиска зъби и трупа лихви. А сега и парите ги нЕма.

Ебаси тая Цветана как се е спаружила!Няма ли козметици в Булгаристан? Не стига че изглежда като некролог ами и тръгнала да защитава некого си. А и псевдо политически затворник се изпъчил до нея,жалка картинка.

Тези служители да бяха мислили, когато изпълняваха устни заповеди и когато помагаха на Василев и шайката около него да открадне парите на вложителите. Сега те са разследвани и са длъжни да съдействат на разледващите. Вече Василев го няма, скри се. Сигурно играе белот с Меджедиева и Галеи, пие си питието и се усмихва под мустак.

га ядоха кифтетата не реваха...

колко нещастно изглеждат тези двамата. Да съберем по двадесет стотинки , че вилите им в Бояна ще останат без прислуга. Симеончовски подлоги.

Публичен линч за тези, които унищожават КТБ. КАЖЕТЕ КОИ СА ТЕЗИ ГАДОВЕ, КОИТО ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ НИ???

Е как кой - кой направи от цветанчо василев банкер номер едно при своето управление ? Кой му продаде БТК и Булгартабак докато беше на власт ? Кой нареждаше на държавните и общиски фирми да си държа парите в КТБ ? Кой беше на инструкции в сащ точно седмица преди да гръмне скандала с КТБ ? КОЙ ? Започва с бойко и завършва на борисов !

Забрави ли КОЙ започна атаката? КОЙ "сезира" официално главния прокурор? КОЙ заля ефира и площада с компромати? Въпрос с понижена трудност - олигофрените от "Просташка мрежа".

Га ядоха кИфтетата беа здрави, а?

И кибапчитита напреко ги гълтаха! - икономисти. А, аз си мислих, че са безмозъчни.

Работим дейно, идейно и денонощно ! ! При групови мероприятия сме склонни да обсъдим и отстъпки!

Хайде копелета отваряйте банката, че В. Рашидов няма пари за пури и вече пуши Арда качак !

Как смееш - вежди рашидов е от герб ! Дори когато пуши пури пак е за доброто на народа !

Арда ама и тя струва пари

Веждито има опасност да отрезвее, ти мани другото... Той, впрочем, не си ли взе парите от КТБ? Или само слухове са били.

Га крадяха им беше убаво.

А некадърната комунистическа хрантутница Ц.Манева какъв го крепи там???

Долу копитата от Цветана бе, керата! Щото, ако претеглим какво е тя за България, ще я сложим някъде в А-В-С. А ти сам си сложил себе си в Z. Че даже 3 пъти, за да го видим добре. Съвсем справедливо.

Ами яз получих нервна криза и високо кръвно, щот у катебето ми изгореа пАрите за уиски, бело винце и мезета, и сегиз требе да минем на пещерска и шопска салата.

Шепа алчни представителни политици с болни мозъци напълно съзнателно оставиха без защита потребителите на банкови услуги. Това се отнася както за физическите лица, така и за малкия и среден бизнес. В същото време се толерира привилигерованото и монополно поведение на банките, които, противно както на юридическата, така и на елементарната житейска справедливост, поставиха българските граждани и българския бизнес на колене пред чуждестранните корпорации, от своя страна и без притеснения те предприеха незапомнено ограбване и изнасяне на национален капитал извън страната. Приравнявайки банките с държавата и общините, шепа алчни политици с болни мозъци удобно са пропуснали да въведат и съответните задължения за тях. Така допълнително беше насърчено голямото ограбване на България. България изобщо НЕ е бедна страна, както ни се внушава постоянно. България просто е една ограбена страна. Нейните богатства са съсредоточени в шепа хора и фирми и са изнесени извън границите. Интересно е, че и медиите са в железните клещи на банките. Журналистите разчитат на парите на банките от реклама и ако излъчат истинско предаване, рекламата и съответно парите спират. Това е и причината за пълното информационно затъмнение. Само в България няма закон за фалит на физическо лице от целия ЕС, по този начин, банкерите буквално са заробили десетки стотици хиляди хора до живот и след него. А тези десетки стотици хиляди заробени хора имат право да ГЛАСУВАТ, ето защо, ИЗБОРИТЕ в РБългария са незаконни, защото гласуващите са напълно зависими (роби). И това е наложено от политическите ЛИДЕРИ от десетки години. Когато НЯМА пълна и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин, изборите са НЕЗАКОННИ.

Аз ако не работа един ден,никой не ще ми даде някакви пари.Защо служителите получават пари при неработеща банка(От каде идват тези пари).Тези служители или част от тях не са ли съпричастни към предприятието,не носят ли същата вина.Та нима те не са виждали какво се върши там.

Ами щото сите сладки местенца, и частни, и государствени у бегето са заети от отрочетата на абпфк/бкп/дс, и за останалите нема и нема да има леб илядолетия напред, ако ще да се скъсат от работа, учение и дори да са айнщайновци са аут от играта.

Какво да каже обикновеният човек, който се бори някак си да оцелее от заплата до заплата или от пенсия до пенсия и не вижда никаква светлинка пред себе си в тази разграбена вече държава. Той дори не бива да се разболява, че току-виж го уволнили (а пенсионерът няма да може да си плати лекарствата), камо ли да си позволи да претендира, че са му развалили комфорта на работното място и е получил нервен срив. В какви "прекрасни" времена само живеем!

Бат Вежди не се оплаква и парите му взеха....

Оплаква се и още как. Дори заяви, че ще съди държавата.

Че тя цяла България е в нервни кризи и инсулти Тези с какво са по специални А когато ги даваха парите не получаваха нервни кризи и инсулти

е нали има ново правителство, то ко праи, пак ше чака банкера от банкя да улегерила банковския живот е-е-е, ай ся де

Я махнете тези квестори, бе! По-добре там да влязат вложители в банката - те да си ги наблюдават, а...и са некорупционно заинтересовани!? А?

... и ще оправят настроението на служителите!?....

Човекът е човек когато работи в банка ! Te с нервни кризи (?) i заплати з a които аз не мога и да мечтая ! A, аз без рабора и без пари i не смея да напаравя и криза защото няма кой да ме погледне , та камо ли да се погрижи ! Къде са синдикатите за да се грижат за мене? Или имаш банка - има синдикати! Нямаш банка - няма никой!

Еее то не може ку.а до края и душата в рая! Все някога си плащаме за сметките , рано или късно! Лошото е че понякога покрай сухото гори и зеленото , но това е реалноста!

То и ние сме с нервни кризи покрай срещите с НАП заради данъци и осигуровки, с банки заради кредити, с лекари заради болести, с майстори заради ремонти, с чиновници заради бумаги и т.н. Не забелязвам някой да е направил комитет за гражданска стабилност.

Вместо комитет за защита на банковата стабилност - ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА НАЦИЯТА, тъпунгери!

а когато лапахте огромни заплати и комисионни тогава си бяхте нормални сега когато сп ря чучура се изнервихте и полудявате да се открият какви заплати са взимали служителите на банката всичко на яве на светло

Да оправят КТБ без да използват данъците на редовия българин!!!

Оооо горките служители! Ама миличките те къде бляха като източваха банката, а сега реват, че им разнищват далаверите. Абе сульовци, а хората чиито заплати се превеждат там, а болните с дарителските сметки, а хората с малки депозити на които разчитат (тези с големите са ясни)?

Знаете ли защо в Америка няма комунизъм? Защото има синдикати. Работниците плащат на синдиката, а те отиват понатупат работодателя и готово.

В Америка ИМА комунизъм и не от днес! От всекиго според способностите - един рапира рап, друг бере памука и реже тръстиката, трети надува борсовите балони. Всекиму според потребностите - един, ако има потребност, хапва от хайвера с шампанско, ако няма - не хапва; друг, ако има потребност, хапва от контейнера, ако няма - не хапва.

Абе чул си нещо за комунизЪма, ама повечето не ти е ясно! Я пак си помисли дали в УСА всеки получава според потребностите си! Или по-скоро всеки получава според заслуженото, което е характерно за социализЪма, а не за комунизЪма! Недей да пишеш глупости, чел-недочел!!!

Само служителите на руските банки са свестни. Не е ли повече от ясно А най-добри са служителите на изгорелата банка ИБРИКС

Как успя да избягаш от КОРИЛО?а:)

dimitarpeshev73@abv.bg

Казаха ми ти от къде си минал и аз по таа пътечка

Я какви нови протестъри се появиха! Красиви, интелигентни, с много кинти! Ще ги гледам по телевизията, да им се порадвам! А УНСС защо не повика пак Цв.Василев да изнесе пред студентите лекция на тема - Как да крадем от банка?

Служителите на КТБ с инсулти, милите, заради нахалните вложители, които не спират да си искат парите, и не проявяват никакво разбиране към лафкаджийската завера??!!! Нагли, нагли българи, как пък не проявихте никаква благодарност за чудната година на най-експертно управление, което някога е виждала китната ни Родина, и сега за някакви си пари сте се хванали, вместо да махнете с ръка и да кажете: "От нас да мине!" (както всеки друг път, когато ни управляват червени прогресивни другари и техните другарки)???!!!!

А когато кардаха крузе немаха