Служебният кабинет встъпва в длъжност, Радев представи задачите му (видео)

Служебното правителство не е Б отборът на управлението, заяви Гълъб Донев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президент боклук, правителство - още по-големи боклуци. Напред България?

Както винаги, много, много тъп, но невероятно самоуверен !

Новото служебно правителство встъпи и започна със задължителност на маските при 35 градуса...Да се махат и те...същите са като продължаваме проституцията....

За 2 месеца никакво служебно правителство не може да свърши и 1/10 от поставените задачи от Радев, като всякакви кризи( енергийна, правна,здравна ) и какво ли не докъдето е докарана страната . Тяхната задача е само да организират максимално честни избори. Дано стане така, а народът сам да решава кой да го управлява .

Само Ако е гълъб, Може! ЗАПОМНЕТЕ ГО

Като предпочетохме доказано тъп зелен чорап за Президент пред Ректора на СУ, сега нямаме право да роптаем. Това доказва нивото на "нацията" ни. И ще става още по-лошо. "Не народ, а мърша...". Доказано! Всъщност, как са гъбите - вкусни ли са? Не, че ме интересува но да питам за един приятел - идат избори...

И тоя радев е част от цирка и соросова пионка, чистачката на козяк имат повече власт от тоя шушляк, цялата сган-президент, прокуратура и парламент са за доживотни присъди с тежък физически труд по 12 часа за една лоена супа на ден

В СЯНКА Е ИЛИЯНА ИДИОТОВА! СОРОСКАТА БУЛКА! ТОЯ Е САМО ЗА ПАРЛАМА!

Дано да падне цената на горивата...

Не ме вълнува, аз карам мотор с два коша !

падне Мунчо

повече КУМУНИСТИ на едно място съм виждал само в репортажите от Бузлуджа

Само Курнелия липсва

На добър час и нека час по-скоро да измиете срама от предишните политици!

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизава като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото е твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Който ще е здравен министър, дано да има достатъчни мозък в главата и да направи стъпки към въвеждане на задължителна ваксинация. Иначе, сега с маските направиха добре...макар че, пак доста се забавиха.

евтаназия на хипохондриците за да не се мъчат цял живот.

Човека на Ротшилд, Руменчо РадеВъъъъъъ сега пак ще призове овцете да гасуват след 2 месеца за целия му служебен кабинет, който днес го назначи и овцете отново ще изберат служебния кабинет да ги спасява, както ги спаси предишния със "КИРЧО И КОКОРЧО" от Канада ! Овчедушието е смъртоностно, а глупостта убива , като калашник !

Има раздвижване, и гълъб влезе в играта

100-тното правителство много прилича на 1-вото, но докато 1-вото е имало за задача да подготви създаването на държавата, то 100-тното ще има за задача да подгтови закриването ѝ. Не случайно за министъпр-председател е избран човек, който да започне "вдигането на гълъбите" на останалите българи.

Преди 2 години Радев тръгна да гони мутрите и обвини ГЕРБ. Избра си Киро и Кокорчо за "изчегъртвачи" на ГЕРБ. Той тогава каза: " Ако имахме повече министри като Петков и Василев, България би била друга". Те казаха: "Нашият президент, това е президентът Радев". След това самият Радев изчегърта ПП. На път е да изчегърта и БСП В крайна сметка мутрите са вътре. Търси се "възраждане" на БКП и ДС. Аре.

Червените другари се обединяват

само да пуснеш газа от окупаторите и разрушители на българия ! мисли му !!! всички действия на това не-избрано от парламент правителство са морално нелегитимни ! служебно правителство няма право да подписва никакви международни договори, а задачата му просто формално да държи кормилото, в посока, зададена от предишното редовно правителство !

Радев да вдига гълъбите!

Акцентът: "Служебният кабинет трябва да се води от два важни приоритета - сигурност на доставките и цена на енергоносителите". Предлагам директно Радев да се договаря с Путин, но да вземе със себе си и незаменимият енергиен (газов) експерт Р. Овч. Без него никакви дългосрочни договори с Русия не могат да се сключват. Всъщност, не може да се сключи договор, надхвърлящ 2024 г. Който не знае защо, да попита ЕК!

Както се вижда, Вече и Бог не може да опази България!!!!!!!

НА ДОБЪР ЧАС НА 100- то Правителство на БЪЛГАРИЯ! ПРЕ ЗИДЕНТЪТ РАДЕВ запали двигателите на националния Еърбъс А-380 с първи пилот ПРЕМИЕРЪТ ГЪЛЪБ ДОНЕВ! България цяла сега ВАЗИ ГЛЕДА! ЩЕ УСПЕЕМ В ТЕЗИ ТРУДНИ ВРЕМЕНА САМО,АКО СМЕ НАЦИОНАЛНО-ОБЕДИНЕНИ,! И ЩЕ УСПЕЕМ,ЗАЩОТО СМЕ ХРАБРИТЕ ПОТОМЦИ НА КРУМ,КУБРАТ И КАЛОЯН! НА ДОБЪР ЧАС НА НОВИЯ КАБИНЕТ!! ДА ЖИВЕЕ Б Ъ Л Г А Р И Я !!!

Подлога

Говедо ще командва говеда

Дай Боже сега за заиграе Голямата МЕТЛА.ДА измете кирчовите Боклуци

Две години управляват амеби от БСП...Пак добре, че инфлацията не 150%, ами е ''само'' 15....

TheBeast

Порядъчно си тъп !

"Тук не става дума просто за битка, срещу г-жа Нинова, по-далечната проекция е да се даде едно по-широко покритие и друг тип представителство на това пространство, друг политически израз на цялото ляво русофилско пространство. Доста по-предпазлив е този път, но много амбциозен. Президентът е доста балансиран, има няколко крила, но заявката е за бъдеще доста по-амбициозен и глобален политически проект. Мисля, че тук политическите партии трябва да са доста внимателни, ако искаме да си устоим парламентарната демокрация" /Боряна Димитрова, БНТ/ Радев цели президентска република ! Подготвя си аналог на "Единна Русия". Да си знаете.

Само се чудя сега ли да емигрирам или да чакам още малко?

Бях точен с парите чорап миризлив

Аз толкова шушумиги на едно място не съм виждал! Само 2-3 можеш да ги запомниш, всички други са еднакво безлични.

Радев не можа да се отърве от дефицитите, които 20 г демонстрира Борисов - отмъстителност и липса на визионерски подход при управлението на държавата. Военен, който успява да убеди по-изостаналата в интелектуално отношение част от обществото в правотата на политическата си мисия.

Току-що показаха изявление на Киро ППростака. Беше синьо-червен от злоба.

И като какъв се изказва този .канадски тапир? Ако БГ беше държава,а не колоиня вече да е в затвора...

Това което виждам аз го виждат всички и на запад и на изток Мунчо е руска подметка

За него не знам, но ти си облъчен с обеднен уран зомби!

Обижда слабия

Мунио

в момента жънем това което ти пося преди две години!

Патетична реч на един неадекватен и тотално спрял в 2020 президент, който доведе държавата до задънена улица.

Има нещо сбъркано тоя понеже не му се поиска импичмънт докара ПП, и отвори пътя на ДПС към отцепване на български земи, но очевдно има много ерудирани хора които са по същество образовани сноби които спят, и сънуват почивки в гърция

Тоя цървул Минеков, пак ли е там ? А за мафиотката Лечева......Какво да кажем? Типична бесепарка. Хем тъпа, като пън, хем крадлива

". В центъра на вашата дейност трябва да бъдат интересите на обикновения потребител и на българската икономика". - ей това ако стане ще съм доволен

не се надявайте много ...

Нима простите кирчовц;и ще се измъкнат безнаказно след това,което сътвориха ,и оставиха като наследство на новото правителство,и бг народ?! Тези са за съд и дълги години затвор.

задачата на служебното правителство съгласно Конституцията е, да подготви изборите за НС, а не да решава проблеми!

Това вече е направено, 2 ноември е датата. Кво искаш повече, такси да ти викне пред у вас да те извози до урната ли пОхлюф

2 октомври

Незабавна война с Русия, НАТО и Китай ще защити българската независимост.

войната е най-бързият начин една държава да се самозатрие. Има и други значително по-интелигентни начини да получим независимост.

След има няма 4 часа,след обявяването на войната, всичко ще си дойде на мястото....

Кико, де го сега НСО-то да те пази от любовта на народа, Кикоооооооооо, мишок мръсен в коя миша дупка си се скрил гнидо такава?

Те продължават да го пазят боклука мръсен години наред след като е бил премиер ....иначе щеше да е изпаднал в тежко отшелничество!

правителство на кремъл , считано от 2015 г насам !

съвсем накратко казано "Корабът потъва, спасявайте положението"

Мунчо назначил си само комунисти Решетников ли ти реди другите дето не сме комунисти имаме право само да ти кажем ЕПМ

Трябвало теб да назначи - тъп трол, но с дебел хонорар. Обаче не знам дали НПО-то ще ти пзоволи да се закълнеш във вярност на някой друг - напр. държавата България. Или не ви пречи да клетвопрестъпяте?

Аз когато съм се клел във вярност към Б г ти още не си бил програмиран

атисератфустатагноясала

оптитайданетиоткъсна мъдете

Референдум за избори 10.22г. ... какво ще кажете?

какво стана? пратихме ли вече делегация да бие чела у Газпром, да ни пуснат газа? Или президента не е намерил хора с алтернативна сексуална ориентация?

Основният и най-важен приоритет трябва да е арестуването на Кирил Петков и Асен Василев

Преди да са избягали....

А Курнела и Славуца ? Май забрави, че бяха ЗАЕДНО

Кой избра този мундир за президент?! Ние да не сме Африка или Южна Америка?! Магистрала “Хемус” била корупционен проект! Че по тази логика ние нищо никога няма да построим. Всеки разумен човек знаеше, че грабнат ли властта червени и розови и край на строежите и бизнеса.

Импийчмънт за Решетников.

Нелегитимниците отново на власт. Хунти, превратаджии, измет..

Задача 1. Да се разследват всички престъпления на кабинета на Простия Киро. Подчертавам всички.

Подкрепям.

Престъпления срешу организираната престъпност. Тя вашта Дани ни предупреди да не я пипаме. Нищо де, не искам да те притеснявам, но в София никога повече Герб няма да е първа сила.

"лужебният кабинет трябва да се води от два важни приоритета - сигурност на доставките и цената"" Това означава да се възобновят отношенията с Газпром. Ние не сме по-европейци от европейците и това час по-скоро трябва да се случи. Лъжите на Киро може да топлят русофобите, но само мисловно