Служебният кабинет освободи 25 от областните управители

Новината бе съобщена след заседанието на Министерски съвет от правосъдния министър Крум Зарков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕСМЕНЕНИТЕ СА СИ ВЪРШЕЛИ ДОБРЕ РАБОТАТА И ХОРАТА ГИ Х А Р Е С В А Т !

Само прочетете какво образувание имат- езиковеди изкуствоведи и всякакви дуги -еди! Също и завършили в СССР - Украйна... комунисти отвсякъде! Няма компетентни хора, няма икономисти! Все солташаци на някой политически проект на ДС!

м/у РЕДОВЕТЕ , ЩОТО НИщО ПОДОБНО НЯМА ! Я ПРОВЕРИ ПАК , Л>Ъ>Ж>Е>Ц !

само ги връткат - политически назначения вместо да търсят кой повече е направил за обладтта абе няма оправия

а според конституцията ни, работата на служебното правителство е само една- да организира и проведе изборите!

корнелка КЪМ радефф : " И ТИ ЛИ Б Р У Т Е " !

още сме живи...

Идват избори!!! Трябва да се подсигури зеленив чорап!!! Бастилията се превзема отвътре с мошеничество!!!

Затвор и МАЧКАЙЙЙЙ!

Скопеняците на фатмака.

Това е новата мафия

Равно на ДПС и ГЕРБ Жалко за всички млади хора които се надяваха че ще свърши мафиотския режим в РБ

ЧЕ СИ БОКЛУК , БОКЛУК СИ !

Комунягата защитник на Кремъл е аут.

Какви са основанията да се сменят едни с други, не знам. Тоя на Перник ме "кефи", "дялан камък". Художник, после аграр, по водите, по инвестициите. Ей, как може да има такива лъзгави същества, не знам. С какво ще го запомни родата му, с какво ще го запомни историята, ега си. Та, какви са му талантите на тоя миш-маш?

След изборите всички назначени другари ще бъдат сменени.

Няма да е скоро, не се надявай. Педалите от ПП вече ще гледат властта през крив макарон.

Те и останалите педали имат приятели и роднини. Ясно е, че каквато и коалиция да дойде ще изхвърли тези, за да нареди своите. После напролет при следващите предсрочни историята ще се повтори. А най-готиното е, че всеки от тези още след два дена ще уволни сума ти началници на отдели и заместници, заради своите роднини. Както предните и както следващите. Просто чудно.

Това служебно правителство не вдъхва доверие.Основната му функция е да организира изборите а не да сменя областни управители. След два месеца тези нови областни управители отново ще бъдат сменени по преценка на спечелилите изборите. Такова безмислено действие поражда съмнение за действителните цели на служебното правителство. Освен това всяването на паника и недоверие към кабинета на Кирил Петков събужда хората и слава богу ги обединява около каузата на ПП.

Ще ме обединят около ПП, ако е да ги изпратим с камъни до терминал 2 на летището. Или в пандиза, ама законите и полицията са ни твърде рехави, за да свършат добре работата.

+10

Направо ме разсмя. А предишното служебно-първото какво направи. Точно същото. Смени всички областни. И какво правеше с ГЕРБ, а? Помниш ли? Ама сега като "ние" сме мишената -не ни вдъхвало доверие. Айде сега малко и вие да опитате от ястието, което предлагахте досега на ГЕРБ-да видим вкусно ли е. А че е идиотско да се сменя висшата администрация през няколко месеца-спор няма. Така като шеф на кабинета на премиера се появяват лица като лЕНА бОРИСЛАВОВА, такива като Пеканов стават министри-случайни некадърници с нулев държавнически, политически, че и житейски опит, чиито ред просто е дошъл......

Браво на правителството! Хубава чистка ПП и червени калинки! Много мъдро и изискано решение

По-важният въпрос е: за какво са ни толкова много области в една съвсем малка държава? При бай Тошо имаше точно 9 области. И администрирането им не беше по-лошо от сегашното.

Пич,неграмотен си.При Тошо имаше 28 окръга.Първите години след 89 г. СДС направиха 8-9 области,но нещата не тръгнаха.

Ти май нещо не си в час, а? Точно СДС направи всеки град да е областен център. Вземи някоя карта от соц време и виж колко са били областите тогава.

Разград беше областен град на област, в която влизаше Русе

Нагли, крадливи и лъжливи Кирови калинки на полето със сърп и чук. Там може и да са по-полезни, макар че се съмнявам.

Тези ще са по-добри, задължително! Ироничен съм....

Да вземат да назначават все нови, че току виж догодина ми дошъл и моя ред да бъда областен управител! Но не - те назначават "стари муцуни" - верни членове на БКП и агенти на СССР! Банкянската мутра от кумова срама се пишеше демократ, а тоя ПрезИдент-комуняга дори и не се крие!

Мара втасала....

Втаса от Кирил и Асен, Трябва чистка

защо беше нужно това?

чегъртачите, лошо нема.

Беше крайно необходимо! Браво Радев

Всичките са отбор юнаци няма що? Шефове били из полиции, свързани със съдилища и прочие. Един случаен няма. И какво изобщо ще " работят " в тези областни администрации?

Радев си събра пълен набор от готови министри, зам.министри, обл.управители и т.н. и вече много бързо реагира със схемата за служебно правителство. И май се очертава така да си я караме до края на мандата му.

Да видим кой ще се насере първи.

НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПАСОХМЕ ТРЕВА 12 ГОДИНИ С ЕДИН СЕЛЯНИН ОТ БАНКЯ, ПАРЛАМЕНТА ВСЕ НЕГО НАЗНАЧАВАШЕ !!! И ТОЙ НЕ ДОСТИГНА НИВОТО ДА БЪДЕ ИЗБРАН !!!

Е сега ще ДОСТИГНЕ.

Целта на Радев, да стане най-мразения президент на България, се приближава със страшна сила ...

И защо!?

Има един друг поплювко, който държи първенството и никой не може да му вземе лидерската позиция в тази класация.

Кирил да се учи как се овладява държава!

Киро Дебило нищо не може да научи.

Схемата - БИИМ / Български индустриален инженеринг и мениджмънт” . + държавни оръжейни заводи . Сегашни собственици на БИИМ - Димитър Манолев, баща на Александър Манолев от ГЕРБ. Предишен собственик на БИИМ - Петър Манджуков

"Инфо" пак изпълзя червен блюдолизецо. Сменяш името, но комунистическата ти козина вони като Позитано.

Браво Радев,много те мразех едно време,но сега започнал изчегъртване на ПП и БСП,взе много да ми харесваш.

Освен това ще проведе и задържането на г-н Иван Гешев след заповед от Люксембург и задържането на г-н Бойко Борисов след доклад на американските власти този месец

Гладна кокошка,просо сънува.

Спрете кражбите в държавните оръжейни заводи . Изчегъртайте фирмата на семейство Манолеви - Български индустриален инженеринг и мениджмънт” (БИИМ). Предишния собственик на БИИМ е бил Петър Манджуков .

Кеф ми е,че Радев лансира ПП,но и той ще ги унищожи заедно с БСП на Нинова.Така се почва-с нови областни управители.

Защо трябва да се почне със смяна на Обл.управители, няма ли как да се организират и да започнат да извършат нещо съществено. Осъзнайте се и помислете за народа!!! Г-н Президент направете нещо за бедния български народ!

защото от областните зависи до голяма степен какви ще са изборите, а това е основната задача на служебното правителство - провеждане на изборите, очаквам поголовна смяна и на областните ръководства на МВР

само областните на Кърджали и Търговище не са били "изчегъртани" от четворните и затова запазват постовете си.

и веднага да свалим Радевата военна хунта.

да защитим политическите назначения на "промяната", повечето от тях роднини и приятели

по време на избори е важно кои ще бъдат областни управители, макар че според мен такава длъжност не трябва да има, но след като не могат да се наложат за кметове, назначават областни управители, за да контролират властта

Ченгета и военни.

коалицията е "изчегъртала" почти всички кадри на президента от предишното служебно правителство, а нинова ще говори за чистка

Повечето са били областни управители, или заместници, до януари 2022 г. Сега пак...

ГАС ПИКАЕ !

Как се пише гаС? Омръзна ми от неграмотни гласоподаватели!

Моля,пишете грамотно!

Браво с махането на промяната.

изчегъртайте тия ментетета дето щяха да чегъртат , но всъщност дойдоха да напълнят гушките и дупетата. ББ се оказа по-малкото зло. Може да се е облажил по някакъв начин, но нещо се правеше и за държавата. Тия ментета от БСП,ДБ и промяната са като африкански скакалци, след нищо не остава.

Ама първо ще ида на обедна, че се изморих от чагъртане и ако съм в настроение ще продължа след обед.

Докато има робски душици, като твоята, България няма да мръдне и на йота...

Да. Чудесно. Сега ще ходим на избори с ниска избирателност, някой друг месец и стачки срещу избранниците и догодина вот на недоверие и отново служебен кабинет. Нали ние си ги избираме и ние си ги сваляме, за какво им е да издържат 4 години?

Сега разбрахте ли, че и Гълъбчето е човек на Мафията.

"Президент-Генерал направи служебен премиер бивш политически от армията,нема такава държава..." Ама Радев нали вие си го преизбрахте бе, пепенца мили? Нали десният интелектуалец проф. Герджиков ви беше лош, защото отказа да повтаря лъжите ви относно ГЕРБ? Сега защо плачкате?

Абе не ме кефи, че шапкарите са навсякъде, ама пък досега как беше- калинка/ ченге, калинка/ ченге

Фирмата на семейство Манолеви е Български индустриален инженеринг и мениджмънт” (БИИМ). Предишния собственик е бил Петър Манджуков . Всичко си продължава по-старому ,просто играчите се сменят. Нищо не се е променило за 30 години. Схемите са едни и същи и са актуални и през 2022 г.

Разбрахме.

Каква демокрация ,кви 5 лева . Продължават да се източват парите от държавнтие заводи за оръжие. Преди Петър Манджуков, сега семейство Манолеви / бащата Димитър Манолев и сина му Александър Манолев от ГЕРБ. Няма кой да спре врътката. За 30 години никой не е прекратил тази схема с тази фирма БИИМ / Български индустриален инженеринг и мениджмънт” .

Временното правителство трябва да изчегърта до кокал калинките на БСП=ПП във властта, за да могат през есента ГЕРБ да започнат на чисто и държавата отново да отлепи от дъното.

Голубчик Донев

Президент-Генерал направи служебен премиер бивш политически от армията,нема такава държава...