Коментари - Разузнаването минава на подчинение на Борисов | Днес.dir.bg

Разузнаването минава на подчинение на Борисов

Консултативният съвет по национална сигурност постигна съгласие да бъдат приети отделни закони за Националната разузнавателна служба (НРС), военното разузнаване и Националната служба за охрана (НСО), които да са в съответствие с общ устройствен закон.

Обратно в новината

Коментари - Разузнаването минава на подчинение на Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

Има си хас Плевнелиев да не е "единодушен" с Борисов. Той е просто негов придатък.

Боко - царят самодържец. ТОЙ е вся и всьо. Цялата власт в неговите "кадърни" ръчички.

Тази нелепа "власт" си заминава безвъзвратно, с каквито и съвети да се подпира за печелене на време. Никой не е по-голям от народа и загуби ли му доверието му е обречен.

А мисли ли твоята диалектика, кой ще замести ГЕРБ ако падне? При всички случаи се връща БСП и то на бял кон- същата хиена с вече 22 годишна история родила всички останали партии по свое подобие. От трън на глог и агонията на България продължава. Умните диалектики мислят преди всичко за смяна на системата и не допускане старите бандити на власт отново.

но от сегашните по-големи бандити няма.

От моментният избор,БСП,дори и с пропуските им в миналото, са твърдо, най-добрият вариант за еднопартиино управление . Коалиция ,е също добре .Без ГЕРБ. Предпочитам най-доброто ,от това,което има на масата Сега ! Храната,и напитките от Реколти 201....не сме ги виждали и опитвали,нека Узреят първо, пук ще видим !

Национална сигурност е да се грижиш за живота и здравето на населението, а не да си правиш скришни седянки със гутницата другари.

Пожарникарът ще оправя разунаването.

А пишман президентчето само се зъби без да се усмихва, кима за съгалсие и НИЩО НЕ ПРАВИ освен гаще-раздирателни опити за сомо-пи-ар чрез смехотворни компромати. Кво стан след разходката му в джинси като не пикник върху военен БТР в наводнените села барабар с каката евро-комисарка - ДАЛАВЕРИ и никакви помощи за пострадалите. На богатите ремотират вилите, на местните обикновени хора - ГРОБАРСКИ усмивки.

Това е повече от естествено, независими и самостоятелни разузнавания няма. Оставено без контрол, разузнаването се превръща в корпоративно-криминална структура. Друг е въпроса кой контролира Борисов и чрез него други неща. Независимите медии да кажат.

Господин Борисов, може ли да вземете и здравеопазването, че народа още не се дава и неиска да умира-странен материал се оказа?

За да вижда по -малко обществото, че собствено разузнаване нямаме, то е отдавна в ръцете на ЦРУ и турското МИТ. Съдебната система, СЕМ, Агенцията за финансов контрол, разузнаването- what else не е под шапката на управляващата партия? И това не е култ на личността и не е само при Борисов, това е вече 22 години- всички партии, които са управлявали са слагали най важните държавни институции под шапката си по примера на БКП на тоталитарната държава, друго нашите нови партии не са знаели и не знаят, за това прехода наричаме посттоталитарен. Борисов само го прави първосигнално и не се усеща за видимостта му и резонанса в обществото. БСП го е правила скрито и покрито. В правовата държава на Европа ДЕполитизацията на живота е ГЛАВЕН ПРИНЦИП. Но за него едва ли някой сегашен политик на България знае.

Преди БКП го правеше, понеже се изживяваше във държава. Партиите през прехода го правят за да крадат незабелязано както от обществото. За това единствен изход е да отнемем властта на тези партии( изкараме от Парламента) и лустрираме.

Банално тъпи вече стават елементарните антикомунисит. Левица е имало и ще има!!! - Виж Франция как ще изрине гламурния жиголо Саркози. А маргинална интелигенция винаги ще е недоволна!!!

Сега и Разузнаването на Борисов ? При всичко което се случва в България,Избори 2013 е вероятно, да са Последни : -Последни за ГЕРБ,ако хората се Събудят и Самоосъзнаят Заедно ! -Последните Избори за Всички нас, а след това...един Борисов знае какво ! България е в ръцете на Безкрупулни,Агресивни,Алчни, Зависими хора,наричащи себе си ГЕРБ !

Щом другарите не са те разстреляли тогава /или родителите ти/, няма страшно. Б.Б. най- много да те бие на футбол.

d4

Каквото му управлението на ББ, такъв и футбола му. Ялов. А ти другарю Червенков си изтупай каскета.... Прашен е нещо.:-))

Тази президентска институция е напълно излишна, с всичките й измислени съвети и седенки, от които няма никаква полза.

То и президента е на подчинение на Борисов.

Те сега те ни се е а мамата!

Чудовищното е какви хора допълзяха до властта. Колкото по-бързи си идат толкова по-добре.

В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ РАЗУЗНАВАНЕТО РАЗУЗНА САМО КЪДЕ ДА КУПИ НАЙ-СКЪПАТА ПУШКА НА ПРЕЗИДЕНТА И КЪДЕ ДА ЗАВЕДЕ БАНДАТА ЗА ОТСТРЕЛ НА ЗАЩИТЕНИ ВИДОВЕ.... ДАНО СЕГА ПОЧНЕ ДА РАБОТИ И ЗА НАС, НАЛИ НИЕ ПЛАЩАМЕ...

То пък едно разузнаване... Всичко разпродадохме, отровихме земята, бетонирахме морето, изсякохме горите - само про форма се водим държава, която има някакви институционални структури за национална защита.

Зад каквито и съвети и съветчета да се крие, Плевнелиев не може да скрия чудовщната си безпомощност и некомпетентност. От космоса се вижда, какво недоразумение е този жалък човечец и как никак, ама никак не му е мястото там.

"аз ще кадрувам" и "минава на подчинение" - браво Ваньо браво ДИРА дъъъъълго шъ въ бъди )))))

Събраха се глутницата другари гербари и си измислиха нова игра, да си играят, само и само да нерешат някой от реалните проблему на държавата.

Да живее Мутрафония, бъдете достойни хора на тази държава и който на вика ура да ми яде к.ра!

МНОГО ГЕРБЕРСА ПАПЛАЧ И ТАПИРИ МАЧКАТА ЗЕМТА БЪЛГАРСКА.

Бойко нали се има за абсолютен самодържец и иска всичко той да решава и определя в стил Сталин. А ДС другарчето му Цецко да е като Железния Феликс

Аз репички да паса, ученикът задмина сто пъти учителя си.

Дайте му всичкото, което не му е било ресор да го ръководи той и да го оплеска тотално по милиционерски.

Пак ни правят на луди, абе хора на сайтовете и на разузнавателната служба и на службата за охрана пише че това което уж сте приели днес е преразказ на досега действащата нормативна уредба. В действащия Закон за отбраната и въоръжените сили на Република България, който е в сила от 12.05.2009 г., е установено, че: 1. По отношение на Националната разузнавателна служба, на правомощията на нейния ръководител и на статуса на служителите й се прилагат Законът за отбраната и въоръжените сили на Република България и правилникът за прилагането му, до приемането на закон за организацията и дейността на службата. 2. Директорът на Националната разузнавателна служба има правата на министър по Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България по отношение на службата. 3. Националната разузнавателна служба е юридическо лице на бюджетна издръжка. Чл. 2. (1) (Предишен текст на чл. 2 - ДВ, бр. 96 от 2009 г., в сила от 4.12.2009 г.) Националната служба за охрана е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизиран държавен орган, подчинен на президента на Република България. (2) (Нова - ДВ, бр. 96 от 2009 г., в сила от 4.12.2009 г.) Численият състав на Националната служба за охрана се определя съгласно приложението (поверително).

Яне Янев, който с небивала страст изпълнява ролята на личен шут, клоун и ратай за всичко на прeмиера Бойко Борисов, скочи тази сутрин да брани новия си чорбаджия. Наглост е да се иска извинение Миланов беше храненик и на тази, и на онази власт. Вчера се изцепил да иска извинение. Борисов действаше бавно, трябваше тези да ги е измел до крак, рече Янето по bTV. Впрочем, преди време Янето крещеше, че бил тотално цензуриран и не го пускали по телевизията. Е, откакто лиже задника на Борисов такъв проблем вече няма. Като навито с пружинка дървено човече, Янето е в емоционален делириум и се чуди как да угоди на Бойко, когото иначе плюеше, където стане и седне. Янето вече не обелва и дума и срещу Цветан Цветанов, когото пък щеше да съди до дупка.

.....преобръщането на Яне яко замириса на.................пари!

ХА ПРЕЗИДЕНТА НЕ БИЛ ПОСЛУШКО

ПОЖАРНАТА КОЛА ФЕЛИЦИТАС КУМАНДВА ЗАЩОТО Е УМЕН !

време е да се разпусне парламента... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

d4

Имаше невремето едно определение, за което бесеха и разстрелваха.... Казва се КУЛТ към ЛИЧНОСТТА. Защо ББ все още няма паметник????

Това е право на всички правителства по света, иначе нямаше да има избори, умнико.

d4

Ми то както е тръгнало, ББ ще забрани и изборите, умнико... Колко му е. Не се иска много акъл.

Вся власть Бокому

Вся власть - тиквом! Така няма повече да се появяват неудобни флашки!

Ако пърфанката беше хитрец този закон щеше да го прокара по времето на станишката ама явно още тогава нещо не са мляли зърно заедно - сега ще гледат отстрани

До края на годината ще решат, че премиер и президент трябва да бъде една личност и то Борисов. н Задават се новите агенти, новите доносници...Как всичко се повтаря, как нещата си идват на мястото. С бодра крачка вървим към диктатура и еднолична власт.

На мат'реала това му харесва!

Вся властъ - Борисом!!!

Не бе, само още и Върховен главнокомандващ и повече нема.

и то 11 юли

То апетита идва с яденето са казали хората..ББ не се наяде с власт и си мисли че ще е вечен Премиер...Ама то като очите, гушата и ръцете се използват повече от мозъчните клетки какво друго да се очаква.."ЕТ-Борисов България"

Не е виновен кой изял зелника ...

Не 22, а още 100 години няма да има закон за ченгетата. Тази държава винаги е била дебела сянка за онези, които единственно там, в службите, са намирали подслон, пари и вечен купон. Вън от контрол, от закони, надменни и абстрактни, тези хорица сътвориха такава анатомия на закононарушения, че в стрната се настани вечно подозрение за всеки и всичко. Ние не сме хора, а заподозрени, ние не сме опора на държавата, а милиони мошеници, комбинатори и излишни гърла. Докато такива като бабаита Борисов, спортиста Цветанов и хиляди още недоразумения са цветът на страната, нейния ум и съвест. Кой с милиони, кой с апартаменти, кой с други неща. Странна държава, странна демокрация, странен живот - временен и под сянката на страх от утрешни диви изстъпления.

Браво изля си яда,сега се хващай на работа че ако шефа ти те види че се ровиш във ДИР-а ще останеш без работа и от "опора на държавата" ще станеш "тежест за обществото".

Коментари - Разузнаването минава на подчинение на Борисов | Днес.dir.bg

Разузнаването минава на подчинение на Борисов

Консултативният съвет по национална сигурност постигна съгласие да бъдат приети отделни закони за Националната разузнавателна служба (НРС), военното разузнаване и Националната служба за охрана (НСО), които да са в съответствие с общ устройствен закон.

Обратно в новината

Коментари - Разузнаването минава на подчинение на Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

Има си хас Плевнелиев да не е "единодушен" с Борисов. Той е просто негов придатък.

Боко - царят самодържец. ТОЙ е вся и всьо. Цялата власт в неговите "кадърни" ръчички.

Тази нелепа "власт" си заминава безвъзвратно, с каквито и съвети да се подпира за печелене на време. Никой не е по-голям от народа и загуби ли му доверието му е обречен.

А мисли ли твоята диалектика, кой ще замести ГЕРБ ако падне? При всички случаи се връща БСП и то на бял кон- същата хиена с вече 22 годишна история родила всички останали партии по свое подобие. От трън на глог и агонията на България продължава. Умните диалектики мислят преди всичко за смяна на системата и не допускане старите бандити на власт отново.

но от сегашните по-големи бандити няма.

От моментният избор,БСП,дори и с пропуските им в миналото, са твърдо, най-добрият вариант за еднопартиино управление . Коалиция ,е също добре .Без ГЕРБ. Предпочитам най-доброто ,от това,което има на масата Сега ! Храната,и напитките от Реколти 201....не сме ги виждали и опитвали,нека Узреят първо, пук ще видим !

Национална сигурност е да се грижиш за живота и здравето на населението, а не да си правиш скришни седянки със гутницата другари.

Пожарникарът ще оправя разунаването.

А пишман президентчето само се зъби без да се усмихва, кима за съгалсие и НИЩО НЕ ПРАВИ освен гаще-раздирателни опити за сомо-пи-ар чрез смехотворни компромати. Кво стан след разходката му в джинси като не пикник върху военен БТР в наводнените села барабар с каката евро-комисарка - ДАЛАВЕРИ и никакви помощи за пострадалите. На богатите ремотират вилите, на местните обикновени хора - ГРОБАРСКИ усмивки.

Това е повече от естествено, независими и самостоятелни разузнавания няма. Оставено без контрол, разузнаването се превръща в корпоративно-криминална структура. Друг е въпроса кой контролира Борисов и чрез него други неща. Независимите медии да кажат.

Господин Борисов, може ли да вземете и здравеопазването, че народа още не се дава и неиска да умира-странен материал се оказа?

За да вижда по -малко обществото, че собствено разузнаване нямаме, то е отдавна в ръцете на ЦРУ и турското МИТ. Съдебната система, СЕМ, Агенцията за финансов контрол, разузнаването- what else не е под шапката на управляващата партия? И това не е култ на личността и не е само при Борисов, това е вече 22 години- всички партии, които са управлявали са слагали най важните държавни институции под шапката си по примера на БКП на тоталитарната държава, друго нашите нови партии не са знаели и не знаят, за това прехода наричаме посттоталитарен. Борисов само го прави първосигнално и не се усеща за видимостта му и резонанса в обществото. БСП го е правила скрито и покрито. В правовата държава на Европа ДЕполитизацията на живота е ГЛАВЕН ПРИНЦИП. Но за него едва ли някой сегашен политик на България знае.

Преди БКП го правеше, понеже се изживяваше във държава. Партиите през прехода го правят за да крадат незабелязано както от обществото. За това единствен изход е да отнемем властта на тези партии( изкараме от Парламента) и лустрираме.

Банално тъпи вече стават елементарните антикомунисит. Левица е имало и ще има!!! - Виж Франция как ще изрине гламурния жиголо Саркози. А маргинална интелигенция винаги ще е недоволна!!!

Сега и Разузнаването на Борисов ? При всичко което се случва в България,Избори 2013 е вероятно, да са Последни : -Последни за ГЕРБ,ако хората се Събудят и Самоосъзнаят Заедно ! -Последните Избори за Всички нас, а след това...един Борисов знае какво ! България е в ръцете на Безкрупулни,Агресивни,Алчни, Зависими хора,наричащи себе си ГЕРБ !

Щом другарите не са те разстреляли тогава /или родителите ти/, няма страшно. Б.Б. най- много да те бие на футбол.

d4

Каквото му управлението на ББ, такъв и футбола му. Ялов. А ти другарю Червенков си изтупай каскета.... Прашен е нещо.:-))

Тази президентска институция е напълно излишна, с всичките й измислени съвети и седенки, от които няма никаква полза.

То и президента е на подчинение на Борисов.

Те сега те ни се е а мамата!

Чудовищното е какви хора допълзяха до властта. Колкото по-бързи си идат толкова по-добре.

В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ РАЗУЗНАВАНЕТО РАЗУЗНА САМО КЪДЕ ДА КУПИ НАЙ-СКЪПАТА ПУШКА НА ПРЕЗИДЕНТА И КЪДЕ ДА ЗАВЕДЕ БАНДАТА ЗА ОТСТРЕЛ НА ЗАЩИТЕНИ ВИДОВЕ.... ДАНО СЕГА ПОЧНЕ ДА РАБОТИ И ЗА НАС, НАЛИ НИЕ ПЛАЩАМЕ...

То пък едно разузнаване... Всичко разпродадохме, отровихме земята, бетонирахме морето, изсякохме горите - само про форма се водим държава, която има някакви институционални структури за национална защита.

Зад каквито и съвети и съветчета да се крие, Плевнелиев не може да скрия чудовщната си безпомощност и некомпетентност. От космоса се вижда, какво недоразумение е този жалък човечец и как никак, ама никак не му е мястото там.

"аз ще кадрувам" и "минава на подчинение" - браво Ваньо браво ДИРА дъъъъълго шъ въ бъди )))))

Събраха се глутницата другари гербари и си измислиха нова игра, да си играят, само и само да нерешат някой от реалните проблему на държавата.

Да живее Мутрафония, бъдете достойни хора на тази държава и който на вика ура да ми яде к.ра!

МНОГО ГЕРБЕРСА ПАПЛАЧ И ТАПИРИ МАЧКАТА ЗЕМТА БЪЛГАРСКА.

Бойко нали се има за абсолютен самодържец и иска всичко той да решава и определя в стил Сталин. А ДС другарчето му Цецко да е като Железния Феликс

Аз репички да паса, ученикът задмина сто пъти учителя си.

Дайте му всичкото, което не му е било ресор да го ръководи той и да го оплеска тотално по милиционерски.

Пак ни правят на луди, абе хора на сайтовете и на разузнавателната служба и на службата за охрана пише че това което уж сте приели днес е преразказ на досега действащата нормативна уредба. В действащия Закон за отбраната и въоръжените сили на Република България, който е в сила от 12.05.2009 г., е установено, че: 1. По отношение на Националната разузнавателна служба, на правомощията на нейния ръководител и на статуса на служителите й се прилагат Законът за отбраната и въоръжените сили на Република България и правилникът за прилагането му, до приемането на закон за организацията и дейността на службата. 2. Директорът на Националната разузнавателна служба има правата на министър по Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България по отношение на службата. 3. Националната разузнавателна служба е юридическо лице на бюджетна издръжка. Чл. 2. (1) (Предишен текст на чл. 2 - ДВ, бр. 96 от 2009 г., в сила от 4.12.2009 г.) Националната служба за охрана е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизиран държавен орган, подчинен на президента на Република България. (2) (Нова - ДВ, бр. 96 от 2009 г., в сила от 4.12.2009 г.) Численият състав на Националната служба за охрана се определя съгласно приложението (поверително).

Яне Янев, който с небивала страст изпълнява ролята на личен шут, клоун и ратай за всичко на прeмиера Бойко Борисов, скочи тази сутрин да брани новия си чорбаджия. Наглост е да се иска извинение Миланов беше храненик и на тази, и на онази власт. Вчера се изцепил да иска извинение. Борисов действаше бавно, трябваше тези да ги е измел до крак, рече Янето по bTV. Впрочем, преди време Янето крещеше, че бил тотално цензуриран и не го пускали по телевизията. Е, откакто лиже задника на Борисов такъв проблем вече няма. Като навито с пружинка дървено човече, Янето е в емоционален делириум и се чуди как да угоди на Бойко, когото иначе плюеше, където стане и седне. Янето вече не обелва и дума и срещу Цветан Цветанов, когото пък щеше да съди до дупка.

.....преобръщането на Яне яко замириса на.................пари!

ХА ПРЕЗИДЕНТА НЕ БИЛ ПОСЛУШКО

ПОЖАРНАТА КОЛА ФЕЛИЦИТАС КУМАНДВА ЗАЩОТО Е УМЕН !

време е да се разпусне парламента... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

d4

Имаше невремето едно определение, за което бесеха и разстрелваха.... Казва се КУЛТ към ЛИЧНОСТТА. Защо ББ все още няма паметник????

Това е право на всички правителства по света, иначе нямаше да има избори, умнико.

d4

Ми то както е тръгнало, ББ ще забрани и изборите, умнико... Колко му е. Не се иска много акъл.

Вся власть Бокому

Вся власть - тиквом! Така няма повече да се появяват неудобни флашки!

Ако пърфанката беше хитрец този закон щеше да го прокара по времето на станишката ама явно още тогава нещо не са мляли зърно заедно - сега ще гледат отстрани

До края на годината ще решат, че премиер и президент трябва да бъде една личност и то Борисов. н Задават се новите агенти, новите доносници...Как всичко се повтаря, как нещата си идват на мястото. С бодра крачка вървим към диктатура и еднолична власт.

На мат'реала това му харесва!

Вся властъ - Борисом!!!

Не бе, само още и Върховен главнокомандващ и повече нема.

и то 11 юли

То апетита идва с яденето са казали хората..ББ не се наяде с власт и си мисли че ще е вечен Премиер...Ама то като очите, гушата и ръцете се използват повече от мозъчните клетки какво друго да се очаква.."ЕТ-Борисов България"

Не е виновен кой изял зелника ...

Не 22, а още 100 години няма да има закон за ченгетата. Тази държава винаги е била дебела сянка за онези, които единственно там, в службите, са намирали подслон, пари и вечен купон. Вън от контрол, от закони, надменни и абстрактни, тези хорица сътвориха такава анатомия на закононарушения, че в стрната се настани вечно подозрение за всеки и всичко. Ние не сме хора, а заподозрени, ние не сме опора на държавата, а милиони мошеници, комбинатори и излишни гърла. Докато такива като бабаита Борисов, спортиста Цветанов и хиляди още недоразумения са цветът на страната, нейния ум и съвест. Кой с милиони, кой с апартаменти, кой с други неща. Странна държава, странна демокрация, странен живот - временен и под сянката на страх от утрешни диви изстъпления.

Браво изля си яда,сега се хващай на работа че ако шефа ти те види че се ровиш във ДИР-а ще останеш без работа и от "опора на държавата" ще станеш "тежест за обществото".