Коментари - Ноев: НСО е беззаконна служба, Радев да направи ревизия | dnes.dir.bg
назад

Ноев: НСО е беззаконна служба, Радев да направи ревизия

Фокусирането върху оставката на Ангел Антонов ще ни отклони от важния разговор на това уродливо явление наречено НСО.

Обратно в новината

Коментари - Ноев: НСО е беззаконна служба, Радев да направи ревизия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президентът не може да бяга от отговорност и да клинчи, той е президент, а и генерал, той е принципал на НСО (Плевенлиев много жалко предаде пълномощията на президентската институция над ДАНС и всички знаем след това какво последва, но поне като едно много малко успокоение отчете грешката си и се извини, с което стана от този момент и дежурна мишена на Катарзиса и парцалите му и върхушката зад него...) На Радев не му отива да клинчи, ако иска народът да му вярва в критиките към правителството за неговите отговорности! Той не в отговорен за НСО такова, каквото беше досега - бардак, контролиран от Пеевски к библиотекарите, но от тук нататък - Е!!! Вкл. да бъде кардинално реформирано или най-добре - закрито!

ОСТАНАЛИТЕ 50 % СА ПАЗАРУВАНЕ (СПЕЦИАЛНИ ХРАНИ, ЛУКСОЗНИ СТОКИ И КОЛИ, ВКЛ. И ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ НА "ЗАЕТИТЕ" ДАМИ !), УСЛУГИ ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР, КАСАЕЩИ ПОЗВЪНЯВАНЕ С ТОН НА КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ !!!

Бюджет за НСА за МВР,за военни- огромен,а защо не се вижда как работят? Плащат се огромни суми,пенсионират ги рано,по 20 заплати им изплащат и имат огромни привилегии-за чия сметка,нали от нашите пари.Докога?

Такива служби има в целия свят.Глупаво изказване на един болен мозък.Поредният паразит който търси своите 5 минути рекламен ефир

ГЕРБ и Плевнелиев, назначиха този шеф. Плевнелиев промени закона, само и само да го назначи. Още миналата година президента Радев е подал сигнав в прокуратурата срещу него. Разни тикви като този Ноев дават акъл, без да го имат!

Долу тиквите, да живеят рапоните

Радев една година спа, паразитира, рецитира, високомерничеше, пътува и позира. И неговия екип е събран по същия начин.

Гн Ноев, бюджета на НСО за 2018 ,не е 40 млн. , а цели 100млн.!!!!!!

Кой си ти бе пудел та ще даваш разпореждания какво да се прави.

Фатмака си остава фатмак!

Този човек става банален - сутрин и вечер, това е в главата му - НСО та НСО. Във всяка държава висшите ръководителите се охраняват, да не говорим за България, в която тероризма и убийствата са спортна дисциплина. Какъв Директор е на център за подготовка на кадри по Национална сигурност, като има такова отношение към сигурността на ръководителите на държавата. Какво е учел и научил в Москва за международните отношения, не знаем, но да ликвидира НСО е кауза на живота му. Такива умници като него, навремето ликвидираха гранични войски, при които пиле не можеше да прехвръкне през кльона, че като ни "налазиха" разни зарази от съседите ни, си ликвидирахме животните и поминъка на хората в граничните райони. Наркотрафиканти, спекуланти и бандити минаваха от където си искат и вършеха необезпокоявани престъпления . Отчетохме тези грешки, и сега се мъчим да възстановим и "закърпим" границата с телени ограждения, което си е "бош-лаф" работа - "врата у поле". Ликвидира ли се НСО ще се осигури широко поле за разправа с политическите опоненти, която зараза ще се прехвърли от висшите ръководители на държавата към по-нисшите, включително и на бизнеса. Никакви конвенции, дали ще са Истанбулски или Брюкселски ще помогнат за сигурността в държавата.

Не е никак банален! Нека дасе разследва НСО-пълна ревизия да се направи,за да видим данъкоплатците къде адже ба и за какво се харчат парите ни!

Кадрова корупция. Полковник пазач за 2 700 лв. заплата, вместо частен охранител за 700 лв. с осигуровки на МРЗ ?

Те са по военния закон а произвеждат ПОДПОЛКОВНИЦИ И ПОЛКОВНИЦИ, без да имат завършена Военна Академия, съгласно закона. Кадрова корупция. Гавра със закона. При СДС разхождаха дакела на Йордан Соколов. Хулигани на пътя.

Що се хабите с коментари я вижте хубаво ИНФОРМАТОРА - това е завист че не той прибира парите ..... щото като министър в МО беше най-читавия и не крадящ м да а а .

Тоя дали не носи отговорност за разсипията на армията

Министрите не носят никаква отговорност ... пробвано е чрез съда и то за явни работи не СТАВА.

Това е така ,защото никой не мисли за народа.А ,народа жинее все по зле. След като Презедента отговаря за НСО,ако той не част от мутрите,защо не закрие това безобразие наречено НСО?

щото после кой ще води старшина Деси...ев

НСО са слуги и пазачи на властта. Нищо различно от УБО при Живков. НСО трябва да бъде закрита! Защо изобщо съществува НСО (УБО) с безлимитния си бюджет? ТЯ харчи милиони годишно, за да "пази" мутри, мафиоти и управляващи. Стига привилегии, стига обгрижване на властници и мафиоти!!!

Колега ,я поспри за малко,че както си се засилил ще ликвидираш и службите на всички дьржави,а те са с доста по-голям ресурс.........

Абсолютно,подкрепям коментарът Ви!

Как така беззаконна? Специален закон гласуваха преди наколко години и накараха Плевнелиев да го подпише.

НСО е най-отвратителната милиционерска служба и преди, и още повече сега! Един бог знае само ЗАЩО НСО е по военния закон?!?!?!?

За какъв политически елит говориш? Не виждаш ли, че половината от тях са неграмотници.

кой,ще направи ревизия,за разходките и харченето на народна пара?!

Днешното НСО е вчерашното УБО. Това е резултатът от 29 годишен преход.

браво трябва да останат само тези които охраняват президента мин.председателя и предс. на парламента другото е шкарт

Учудващо е, че вече подалия едва вчера оставка, утре ще има ново назначение като Консул в Санкт Петербург. Няма ли някакъв закон подобни хора разполагащи със секретна информация да нямат право да заемат служби зад граница поне 5 години след оставката ?

Напълно подкрепям мнението на г-н Ноев, какво е това 1200 човека да охраняват политическия елит?? Нека охраняват президента, премиера и председателя на народното събрание, но всички други за какво да се охраняват......

НСО се определат от депутатите на управляващото мнозинство. А кой командва депутатите?

Тези 1200 човека не охраняват само политици и тем подобни, охраняват и много други неща от които държавата има нужда и които трябва да се охраняват. Много по евтино ляга на държавата да се охраняват от хора под пагон отколкото частните охранителни фирми да смучат десетки милиончета и да отчитат дейност.

То за всичко е така, но точно "държавата" ме убеждава, че не е.

УБО е живо. Да живеЙ УБО!

И какво се чуди на бюджета? Напълно редовно изглежда. Все пак у нас пазенето на дебелите задници на дупетатите и други Сульо и Пульо е къде къде по-важно от борбата срещу тероризъм... То у нас такъв няма, нали всичко е стабилно... Баце каза!

Президентът разясни защо смята така, ама лицето Ноев или не го е слушало или не го е разбрало.

Ь, ТОЙ КАТО БЕШЕ ТАМ .....КАК БЕШЕ ?????? А???? АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ....АМА СЕГА НЯМАЛИО ЗАКОН ....!!!! ТЪПО ИЗКАЗВАНЕ !!!!!

Не четеш ли Ноев казва който и да дойде,колкото и да е добър системата го смазва?!