17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кметът - лилипут - векереец! Честито на русенци! До този мъник ли опряхте?

Как се захранват с ток и вода в "Пухлево дере"? Кой плаща?

Най-циничното в цялата ситуация е, че излиза този... гейберастки гном да говори по този въпрос съвсем нагло, ЗНАЕЙКИ ЧЕ НЕ СИ Е МРЪДНАЛ ПРЪСТА ПО ВЪПРОСА! Осветлението и видеонаблюдението е изградено изцяло от фирмата на бившия и мъж на Вики и само с техни средства! Кмета дори договора за дарение още не си е направил труда да подпише! ГНУС! Гейберастка гнус на гнойни топки! ОТВРАТ! -> След инцидента, който стана посред бял ден, кметът на Русе Пламен Стоилов обеща да бъдат поставени парапет, осветление и камери за видеонаблюдение. На практика стълбовете и камерите са монтирани от русенската телекомуникационна компания, собственост на бившия съпруг на Виктория - Свилен Максимов. Идеята за това е дошла от екипа на фирмата. Предстои сигналът от камерите да бъде свързан с общинската охрана, за да може районът да бъде под постоянно наблюдение. Според русенци след като видеонаблюдението бъде изградено, те ще се чувстват по-спокойни. В социалните мрежи вече тече инициатива алеята, по която премина последното бягане на Виктория Маринова, да носи нейното име. Подобна идея имат и от община Русе, които обмислят вариант да увековечат нейното име. Изпращайте снимки и информация на news@dunavmost.com по всяко време на денонощието!

Пак след събитията и тази герберска калинка тръгнала да се хвали,вместо да се скрие и да не се показва.Отврат сте ,не работите ,а получавате много,от тези 600000 колко открадна ти лично?Задавете се.

пред свъряен факт като смъртта на млад и честен човек е тъпо да си правите селски ПР

Четири месеца след жестокото убийство на Виктория Маринова, което потресе Русе, кейовата стена, където се случи инцидентът, вече е осветена и оборудвана с камери Колко души трябва да бъдат убити за да си свърши работата администрацията в България?

"...50 стълба с 50 камери, които осветяват и наблюдават последното бягане на Вики", Мдаа, в 12.00 ч, по обяд, много яко са "осветявяли".. Абе хора, не го слушайте тоя герберски гном. В Русе осветлението по улиците е събитие. Той брега ще ми осветява.

За да се успокои обществеността трябва да сложат главата на Северин на някой от тези сълбове. Е може и само ташаците. Сигурен съм, че ще има много по-възпиращ ефект от камерите.

а ето , това вече са продуктивни идеи, но за съжаление едва ли ще се реалзиират. Поздравления иначе! а не може ли след като му отрежат топките, да го дадат на прасетата да го изядът?! жив да го изядът? но е важно едно нещо - другите м'гали да гледат. Щото утре ще намерят друга Виктория, която да си прави кроса и нея ще погаврят.

сложиха, ама Северин си направи густото, а?! да слагат колкото искат! Той Северинчо я наказа бялата българка, отпред и отзад, кавали едва ли му е правила ама я е прал яко.. --- та НЕКА слагат колкото искат. Те и на други българки бели ще им дойде реда. Дано съм бил достатъчно ясен.