14-годишна от Сливен роди сиамски близнаци

14-годишно момиче от Сливен е родило сиамски близнаци преди дни. Бебетата са в много тежко състояние, като едното най-вероятно няма да оцелее.

Обратно в новината

Коментари - 14-годишна от Сливен роди сиамски близнаци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На две ЕГН, две помощи ли ша дават? Шот да кажа на дофтора да даде 3-4.

Доколкото ми стана ясно, детето е родило нещо, ама това нещо, от кога се нарича "близнаци"? Лекарите са отстранили от там нещо си. Но бързо нещото е получило две ЕГН -та. А то, се оказа апендикс...

Прощавайте, ако повтарям някой. Българският Хелзинкски комитет няма ли да се произнесе по случая. Ако раждането не беше с тези особености, нямаше да научим за него, както и много други с малолетни циганчета.

14 ГОДИШНА НО НЕ ГИ Е НАВЪРШИЛА ........................................................ЗНАЧИ Е 13 ГОДИШНА , А НЯКОЙ И НА 80 ГОДИНИ И ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ЗАБРЕМЕНЕЯТ ....................ИЗВОДА Е ЧЕ ОПИТИТЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧВАТ ОЩЕ ОТ РОДИЛНИЯ ДОМ , ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА АКУШЕРКИ И ГИНЕКОЛОЗИ НО И РЪКОВОДНАТА ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА ПОМАГА - ТАКА ЩЕ ИМАМЕ ПОВЕЧЕ КАНДИШДАТ ПРЕЦЕДЕНТИ И НЯМА ДА ОБЯВЯВАМЕ КАНДИДАТИ , ЧАК НА 2 ОКТОМВРИ , ПОСЛЕ Е КЪСНО

Родителите цигани дали вече са в затвора за това ..... ?

Нали знаеш; -НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ

И нейните родители са неизвестни? Да не са "бежанци"?

Ние сме виновни, като общество, че допускаме деца да бъдат оставяни абсолютно необразовани, името си не могат да напишат, да правят секс от 10-12 годишни, да раждат изроди от роднините си.

Говори за себе си. Аз не се чувствам виновен за възпитанието и образованието на тази циганка. А това, че групичка журналисти и тем подобни се опитват да обезличат България, като крият етническия произход на циганите е реален политически проблем.

Не ние , а съдебнита система. Закони има , но нихаят , чакат политиците да им кажат.

и сега за този бъдещ клетник, ако оцелее, ще се похарчат сумати пари, само заради експеримента

Екскурзия за всички цигани в Пакистан и Индия.Без връщане.

Това показва колко сме пропаднали. Цивилизованите общества не допускат нито кръвосмешения , нито секс с малолетни. Не случайно тези неща са подсъдни !!! Преди хилядолетия хората не са разбирали много, но тогава е действал естествения подбор. Ако такова нещо се бе случило тогава, тези сиамски близнаци щяха да умрат. Сега ние (уж цивилизованите) ще плащаме луди пари, за да може да се борим срещу природата и да спасим едното дете. И дори и да успеят лекарите , това дете що за живот ще има!? Героизъм и хуманност ли е всичко това на съвременната цивилизация или е някакъв абсурд питам аз ???

Първо: дори да има закони, рядко някой може да възпре скс между двама души да се случи. Този нейн роднина може да я насилил и т.н. Пост фактум може да има правосъдие, но в момента на случването -рядко. Та, с това да ви отговоря, че подобни случаи на инцести и пдофил*я има и в развитите страни. Второ: плодът от такъв съюз е човешко същество, в случая 2. За вас може да няма никаква морална стойност да се застъпите за този живот, но не живеем в ИД, че да убиваме с камъни тия дето не ни харесват. Лекарската професия има морално задължение да се опита да направи каквото може така че този човек или двама да оживеят. Какъв живот биха имали? Не знам, божа работа! Не сме ние тези, които ще решаваме. Господ да не дава някой друг да решава дали аз заслужавам да живея или не!

Колкото и да не ти е приятно, друг решава не само дали да живееш, а и как да живееш. Защото живееш в общество. А относно смисъла на това, да се пилеят усилия за спасяване на неспасяемото, стои и реципрочният въпрос: Давате ли си сметка, какви усилия се хвърлят за това, по света да загиват хиляди здрави, прави, способни, обучени и натренирани хомо сапиенс? Ако мислите, че тези усилия са неморални, значи и спасявнаето на непълноценен мат'риял също е неморално. Пак затова, защото е за сметка на здрави, прави, възпитани, културни, обучени, перспективни и с доказано чувство за обществен ангажимент.

НО някакси лично мен ме дразни ЛИПСАТА на още едно-две изречения: "Прокуратурата вече се е самосезирала и работи по случая. Разпитани са ... , повдигнато е обвинение на .... , за срок от 72 часа в ареста... " и т.н.

свикнаха да не им се търси отговорност и тръгнаха хептен пез просото! Тук трябва да има жестоки наказания!

Сега колко пари ще потроши държавата да спасява 2 чавета? Тая като е почнала от 14 има време да народи още 3-4.

Kakва, обида е истината, че да триете бе да ви, EM??!

малките на банцинга за разделяне,а бащата да се скопи!

Трябва да се криминализира секса с толкова млади момичета. Бащата на тези близначи трябва да в затвора. Ние всички плащаме скъпите медицински гриза за такива малоумници. Мястото им е в затвора.

Малолетно лице Чл. 10. Не е наказателноотговорно малолетното лице ненавършило 14-годишна възраст. Съвкупление с малолетно лице Чл. 161. (1) Който се съвкупи с малолетно лице, когато извършеното не съставлява по-тежко престъпление, се наказва с лишаване от свобода от две до шест години.

"пъстрата",(от шарен свят) се появява отново с пародиите си на измислен адвокат!!;))

(2) Когато деянието по ал. 1 е извършено: 1. чрез използване на положение на зависимост или надзор; 2. по отношение на лице, което се занимава се с проституция; 3. от две или повече лица, наказанието е лишаване от свобода от две до осем години.

според закона: 8 г. затвор просто е! (8 г. затвор може и да спести 6-7 чаавета на хранилката)

ЗАЩО ПЕДОФИЛА НЕ Е В ЗАТВОРА?

имали такива "културни особености" Така значи! Аз съм от една група за която "културна особеност" е да трепе цигани с АК 47. Къде са правата ми?

разчленявайте ги и у блендера :D нека правят подобни изрудии че докторите да могат да тренират...

Така се трупа опит от докторите...

Нещастните същества, дано спасят едното и дано е добре и дано .... Какво дано, те няма да го дадат за осиновяване, най-вероятно и него го чака същата участ, като родителите му - мизерно съществуване и вегетиране с мизерно съзнание, възпитани от мизерни родители във всяко едно отношение. До кога ще се разрешават подобни неща, докога ще бъдат търпени циганските произволия във всяко едно отношение, включително и сватби и баркове и съжителства между роднини в детски възрасти и т.н. Нямам думи!

ПЛОДЕТЕ СЕ И СЕ РАЗМНОЖАВАЙТЕ ЧЕДА МОИ !!! СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ТРИЗНАЦИ !!!

Този в затвора ли е вече или още го "интегрират" и после?

Алелуя!

Когато се оплождат братовчеди, се раждат изроди.Ама който не ходи на училище, няма как да го знае.Женят ги на 12 и ги заплождат като прасета.

Когато се оплождат братовчеди, се раждат изроди.Ама който не ходи на училище, няма как да го знае.Женят ги на 12 и ги заплождат като прасета.

Докторите ще си поиграят с изродчетата... А мангалчето ще си продължи да забременява отвреме-навреме... То друго и няма да може през този живот.

Сиамски близнаци ли? Използвайте по-точния израз "сиамски чаавета", и всичко си идва на мястото...

Не Сиамскки, а Сливенски чавета.

СЕ УВЕЛИЧИХА С ОЩЕ 2 ГЕНЕТИЧНИ ИЗРОДА!!! РАЗБИРА СЕ БЪЛГАРИТЕ, ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ОТ ДЖОБА СИ!!!

Циганска свинщина

Снимката илюстративна ли е? Щото много белички изглеждат Сиамските (Сливенските) близнаци?

Сиамски или Сливенски?

Сиамски близнаци възможно ли е да се родят по естествен начин или винаги се налага секцио ?

отвратителни цигански истории,едва ли изобщо е разбрала какво е родила..

Тая не е разбрала и че е била бремена.

Бащата веданага в ЗАТВОРА!!!

В отпуска е бил.

Предполагам че са циг...и близнаци.

А,бащата ще бъде ли подведен под съдебна отговорност,за секс с малолетна????????

това е "културно-племенни обичаи" или какъвто там термин използват в антиБългарския Хелзинкси комитет. само не мога да разбера защо е това двуличие - начи манго може да прави чивета на 12-13 годишни, но когато се хванат за брадви и ножове се праща полиция и жандармерия - дайте сега веднъж за винаги да се реши - ще им се оставят ли правата да живеят по техните закони или ще живеят по Българските!

И изродите от БХК са плодовити и ще им се раждат такива.

Sm3hurk0

Може да имат по един орган...., но те им дават 2 ЕГН-та. Глупостта не ходи по гората ..., а у нас (България) е навсякъде.

Ти остави едното няма даже мозък. Ама явно за ЕГН не се изисква мозък.

ЕГН е само за гласуване, за там няма нужда от мозък

Нали е демокрация и либерастия, тря да приемаме "различните", пак добре че нее станала баба на 14

Преди няколко дни видях в един сайт потресаваща снимка - 7-8 годишни момиченца с дълги бели булчински рокли, а до тях младоженците - 30-40 годишни мъже. В тази страна /имаме си пришълци от нея/ такива "бракове" били традиция. За кого ли у нас този пример ще бъде заразителен? П.П. Поводът за публикацията беше трагичен - момиченце издъхнало след първата си брачна нощ.

Любимата жена на пророка Мохамед е била на 8 години когато са консумирли брака си. Пише го в сунната. Даже е неморално да си вземеш някоя дърта парантия.

отвори български сайт за запознанства и ще останеш още по изненадан да видиш български деца на крехка възраст да се снимат като проститутки и да търсят секс за една вечер или тройка, на 10 години вече знаят повече за кама сутра от колкото за книгите за прочит, и това е горчивата истина дами и господа колкото и да не искате да си я признаете, нямате време да обърнете на децата си докато не стане нещо необратимо!

ами ти бе праволинейния,откъде знаеш,кво търсиш там..докато такива като тебе търсят,ще има и предлагане,айде да знаят тия 10г ,че никой няма да им се върже,да видим дали ще са там...баща бил пфу...тръгнал тука да ми защитава манга..те.

римски културни особености, ко да прайш... и това за сметка на редовния български даноплътец!

аре стига бе хора къде е българския редовен данъкоплатец, стига с тия химери, спрете и се огледайде, в кой свят живеете, все някой друг ви е крив, къде са редовните данъкоплатци в държавата !??!?! къде е самосъзнанието ви ?! в Планета Пайнер или Фейсбук, там ли си плащате данъците редовно !? с пари изкарани от фейсбук фермите ли!? колко процента е сивия сектор в строителството и като цяло услугите !??! за кви 5 лв става на дума колко от вас си искат касовата бележка или фактура !? чак ми става смешно, но виновни са комшиите, че не го правят, защотото вие неможе да сте виновни :)

На някой пука ли му въобще че става дума за човешки живот, за дилема кое дете ще живее, живота няма етнос, детето не е виновно че се е родило такова, къде е човешкото във вас, деца на фейсбук поколение, какво значение има за вас живота !

То детето не е виновно ама родителите(правителите) са виновни въпреки, че и те не са били виновни в началото като са се родили от други толкова виновни родители. Схващаш ли порочния кръг ?

не ,не ни пука,изобщо даже-доволен ли си

Абе кретен,какво възпитание са получили тия мангали от родителите си ,поне в посока на кръвосмешението?Не ми се прави на хуманитарен инвалид ,ами иди в циганският катун да ги образоваш некадърник такъв!

Повярвай ми, макар че не си личи и може би не важи за всички, но за самите деца, като такива, сигурно на много им пука, просто начина по който са се появили, нещастните те и бъдещето, което ги очаква и това в което ще се превърнат самите те в резултат (или едното, ако оцелее), това е което вбесява хората и им идва в повече. Така мисля аз.

Изроди ! Да пази Господ ...

Може да ме оплюете, обаче на мене ми е дошло до гуша от циганските набези и арогантност, все едно съм им некъв слуга та държавата е длъжна да ги издържа с моите и вашите данъци. Та, като ражда, да се провери има ли пплатени осигуровки, ако не, да се окаже там някаква минимална медицинска помощ по раждането и това е. Оттам нататък, си мски , не сиамски, ако иска лекарите да ги спасят да плати операцията, ако не, да ги изписват и ако оживеят. Още веднъж, съжалявам, ако звуча прекалено жестоко, но в крайна сметка ние българите вече сме изчезващ вид и ако не се погрижиме за себе си, ще оставиме тая страна на тея дето раждат на по 14 години

Тя е на 14 години и е здравноосигурена за сметка на държавата, както всички други лица в България ненавършили 18 години. Въпреки, че тези осигуровки държавата от години не ги внася в Здравната каса. Но на документ е здравноосигурена. Лошото е, че тя не е учила и никога не е работила, няма и да учи или работи. Тя е открила вече лесния начин за изкарване на пари в България. Няма да се учудя сега ако циганската фамилия с помощта на БХК решат да съдят болницата например.

дори теоретично е здравноосигурена само за болест, а не за раждане, освен това не е внасяла осигуровки за майчинство, каквото със сигурност ще получава.

Според реформата на Москов дори здравно-неосигурените циганки имат право на безплатна женска консултация и безплатно раждане. Това е 100% истина и дори бяха създадени специални формуляри, с които лекарите да отчитат колко бременни циганки са преглеждали и колко бременни циганки са родили. А на българките , за да родят в болницата сумата започва от 1000 лева нагоре...

Всяка бременна има право на раждане поето от здравната каса с направление от личния лекар с диагноза бременност. Ако искаш да избираш екип ще даваш за избор на екип 900-1000 и това е. Ако не искаш отиваш и на който попаднеш, нямат право да те върнат и няма да ти вземат стотинка вярвай ми.

що тук ще експериментират лекарите, а може и да постигнат някакъв връх в медицината. А за това, че роднина е изнасилвал непълнолетна да се оправят тъпите ни управници!

и продължава да получава "детски" - от държавата, т.е. от данъците на всички нас.

Екарисаж!

и за майка им и за бащата!

Майката на майката,т.е. бабата е на 28,нейната майка - прабата е на 42,а прапрабата е на 56,прапрапрабатата е на 68.Майката е с 5 щерки,прабата има 25 внучки,прапрабата има 125 правнучки,а прапрапрабата на 68 години има 625 прапраправнучки с принос за увеличението на нацията.

циганите мюсюлмани са сатани. и ще страдат в ада. бог ще накаже всички мюсюлмани.

Ей за това става дума- деца да раждат деца... и после спасявайте ни, че сме тъпоумни. Циганите трябва да останат без помощи или да им се спират, защото те с години нищо не работят и затова и са такива изродени, те и погледите им са едни малоумни / на повечето/, защото са неграмотни. Ако един човек е неграмотен, то той няма никога да с еинтегрира, защото няма да го вземе никой на работа!!!

Прокуратурата в Сливен трябва да се самосезира , за престъплението съответният текст в НК предвижда мин. 10 години затвор . Много ми е странно това обгрижване на паразитната прослойка .... Не са здравно осигурени , да си раждат по катуните . Пък и декадата на циганското включване свърши преди година с пълен крах . Следва тотално изключване , дезинтегриране , дератизация , анихилиране .... ; ))))