Коментари - Следствието: Симона Радева не е била в колата, Семерджиев не е бил отвлечен | Днес.dir.bg

Следствието: Симона Радева не е била в колата, Семерджиев не е бил отвлечен

Има данни за документи и данъчни престъпления от свидетелски разказ, каза Ясен Тодоров

Обратно в новината

Коментари - Следствието: Симона Радева не е била в колата, Семерджиев не е бил отвлечен | Днес.dir.bg

Коментари

"По думите му засега всички протолки от разследването са одобрени." - какво за Бога означава протолки??? и г-на "мили" че всичко е събрано??? Г-жа Капкова - да гледкаме какво пишем а?

На вас само,единствено и да всичко ви е виновен Румен Радев

Ако не е бил отвлечен, То значи, че няма извънземни? Ужас, какво разочарование

Не е доказана Гошковата хипотеза, че е отвлечен. Язък му

Ясно е, че полицайката ще я скатаят. Както и всички останали полицаи, замесени в тези престъпления Гарван гарввану око не вади

Стълба, може!

Военен прокурор Кръстев, Близък до Радев, се е появил преди полицията на местопроизшесъвието, Да огледа ситуация! След него идват от районното. Дали е случайно?

Р. РАДЕВ да каже

Странно, че мина толкова време, преди гербопитеците да успеете да измислите поредната клеветническа храчка :))

Странно е, че все търсиш политика, А това е бизнес Все някой печели!

Този уби две млади жени, така направи невъзможо да се родят техи деца и внуци. Вместо по бъзата процедура да го пратят доживот да копае в мината, те ни занимават с някави незначителни подробности. След няколко години може да се окаже, че отново е на пътя. Пълна порнография е тази "демократична правова държава Бг".

За сега тази процедура, я няма в бг правото! По важното е дали и колко ще бъде осъден

Същото - и за всички полицаи, които са му помагали

има бързо производство по наказателни дела, ограмотете се малко.

Изводът, какъв е? Че целия държавен апарат в България, Не може да се справи с Митьо Мръсния и Семерджиев, За да прекрати разпространението на дрога в България! Или НЕ ИСКА?

Верният отговор е: НЕ ТРЯБВА!

Че иначе ви секват бизнесчетата за допълване на заплатките, а?

Като служител в държавната администрация мога да кажа, че всяка държавна институция има вътрешен правилник или кодекс, според който държавния служител с поведението си не трябва да уронва доброто име на институцията , в която работи. Тая Симонка може да бъде уволнена на секундата по вътрешния правилник на МВР. Какво още чакат? Или ги е страх да не пропее.

Тази ще мине под номера, със защитения свидетел За това я гласят

За МвР си има етичен кодекс на служителите. Няма да мине без наказание Симонка и сие.

Това момиче трябва да влезе в парламента и да кове закони.Колко много я очерниха.

Да си носи ли и стълбата?

Скандални разкрития за автомивката на проваления бивш футболист Георги Семерджиев видяха бял свят. Оказва се, че за да сложи ръка върху автомивката в подземния паркинг на хотел „Маринела“, убиецът на две невинни жени, е броил 1 млн. лв. на туристическия бос Ветко Арабаджиев. Криминалисти издават, че двойният убиец е влязъл в този бизнес, за да узаконява доходите си от търговията с дрога, сутеньорство и автоизмами. Сделката по покупко-продажбата била финализирана тази пролет. Запознати от столичния ъндърграунд разкриват, че през последната година Семерджиев е успял да изгради собствена структура за трафик и продажба на дрога. Както вече стана ясно, тя е закриляна от полицейски служители от I и IV РПУ в столицата, както и от високопоставени служители от отдел „Наркотици“ в ГДБОП. В автомивката се разтоварвали малки международни пратки с амфетамин и кокаин, които били укривани в тайници на луксозни

При все, че схемата била много проста, ефективността й била ненадмината. Трафикантът оставя колата си в автомивката като клиент, след което напуска обекта. Тогава Семерджиев и хората му разтоварват багажа и го претоварват в друг автомобил, оставен на автомивка. Проваленият футболист си партнирал основно с представители на сръбската организирана престъпност, транспортиращи пратки с кокаин от Балканите към Европа, укривани в тайници на луксозни возила. Запознат издава, че Георги Семерджиев е разпространявал дрога в София в района на I, IV и VI РПУ. Мълвата носи, че Димитър Генев – Мръсния е главен дилър в криминалната структура. 34-годишния Генев също има редица криминални прояви зад гърба си, дори е бил два пъти зад решетките заради продажба на дрога. Бандитът, който се движи с два пистолета, ръководи наказателна бригада от пет-шест мъже, занимаващи се с бойни спортове. Само през последните няколко месеца са известни поне пет случая на жестоко пребити и инквизирани дилъри от бандата на Георги Семерджиев.

Уличните търговци са били принуждавани от Митко Мръсния чрез бой и рекет да зареждат от него. Освен това прави впечатление, че няколко от дилърите, които отказвали да работят за Семерджиев, били арестувани през последните два-три месеца при акции на МВР. Предвид, че повечето от закопчаните продавачи на дрога били задържани в района на Първо РПУ, потвърждава публичната тайна, че органите на реда разчиствали конкуренцията на двойния убиец. Те арестували по списък онези от дилърите, които отказвали да зареждат от него. След жестокото меле с две жертви, причинено от Георги Семерджиев, дилърите от наркоструктурата му са прекратили временно дейност и дори са се изнесли от столицата. Неофициална информация издава, че МВР вече е разпоредило ареста на Генев. Поради тази причина дясната ръка на Семерджиев се е покрил при свой приятел в Костинброд.

Леле колко тъпи грешки. И Съдът писано с главна буква. Сигурно е имал предвид страшния съд. Безценно.

Много е готина татуировката с кръста под окото, много го отваря, излъчва едновременно интелигентност и интелектуалност. Много ми се иска и аз да си направя една такава, ама немам желание....

Ше се отърве тая грозотия(голяма глава малко тяло) )-)-)-)-)-

асен тодоров от следствието разследва и е "много напред"! събрал е качествени доказателства според негоси! после съдът ще оправдае престъпника, и ....ще е виновен гешев, естествено!

да представят доказателства пред общеността дали е била или не защото ни омръзна от лъжи и манипулации. Първо в медиите се говори, че е била в колата и го прикрива, уговорила стълба и незнам си още какво и сега изведнъж не била с него Има сто камери на мястото покажете записи от тях и не кривите истината защото ние ви плащаме заплатите с данъците си

Накрая ще се окаже, че и самият Семерджиев не е бил в тая кола.

А бил ли е.

Никой трезвомислещ човек няма доверие и не вярва на прокурори ,следователи и ченгета….

съдята ,тъпи! съдята! съдята произнася присъдата!

Тъй сте медийте оклепа те полицайката даже и не е виновна. Мацката

Но този Ясен Тодоров е много зависим и компроментиран, всъщност самият той също трябва да бъде разследван!

“Тодоров не пожела да каже какво точно е било разказано, но поясни, че от това свидетелство са изскочили данни за друго престъпление.” Аз съм го писал това 1000 пъти през последните 20 години! И съм готов да се обзаложа, че ако се разследва тоди наистина професионално и пълно, ще излязат още много други престъпления, и ако и те се разследват както трябва, ще се стигне и до върховете на вафията в България, абсолютно убеден съм! Ей така - само от този боклук да се тръгне да се разплита неговата ОХГ (в която този учавства, защото явно става дума за ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА на МАФИЯТА!

И този не го слуша главата! Любопитен съм колко дела е водил през последните 5 години след, като бърка НК с НПК.

Този е от същата пасмина като простия миризионер Гешев. И акълът му е толкова…

а от другото престъпление и ще се разкрият още други престъпления и накрая от всички престъпления Семерджиев невинен

Пробите им взеха часове след катастрофа. Сега се оказва, че записите от камерите не са прегледани. Те дори още не са иззети, защо ли? Голямо манипулиране ни чака. А това, че няма свидетели, не ми се вярва. Хората се обръщат инстинктивно, когато стане такава катастрофа и никой не е видял нищо ли? София не е пустиня все пак.

Тая клявка си въобразява, че като не е била в колата не е съучастник ... Почти и познала. Но не баш

А нещо и за другите, които са помагали?

Тия от 4-то, дето донесли стълбата. Ченгета, сър ! Защитени от "закона".

затова малко ще лежи ще го самоубият в някой арест по бързата процедура

Скъсали се от работа! Какво стана с пиците за МС???

Радева , хубава фамилия :)))

Чудя се само защо онова kурвe го пуснаха два месеца принудителен отпуск, за да си изкара лятото някъде, а не е обвинена за съучастничество и не е в ареста?!

Журналята, мисирките, така го засрахте всичко, че започна да прилича на някакъв латино или турски сериал! За съжаление има жертви на един дрогиран и асоциален тип, като огромна е вината на много държавни структури, които би трябвало да носят отговорност, но се покриха, и размиха всичко!!

Пич, във всяко общество има отрепки. Той си е мислел, че като има приятели ченгета пътят е негов. Кой знае колко ПТП е правил които не са и регистрирани. При убийство обаче измъкване няма.

За тях има. Те имат права. Тяхна е България.

всички, които прикриват тоя боклк и оная, дето е билаа с него, да получат съвсем скоро от същото!

следствие и прокуратура са същите боктлуци като тоя на снимката и се прикриват едни други, няма друга такава държава шибана!

Рашков,къде си?Защо мълчиш като пиян пън? Май има защо!?

Защото е пиян пън.

Този случай е ясен. Този е убил момичетата и се е изпаднал в паника. Обадил и и се като мисли че като е ченге ще го покрие, но при 2 убийства няма как. Ако беше само нещо смачкани коли можесе и да се плати нещо и да се реши проблема.

На раята и отпуснаха да се пцуе по интернет и тя се помисли за опълченци и революционери.. от дивана ахахаха

Тарикат на дребно селтак.Щом е крал бензин.Тпата птка кука се занимава с пропадняци

Шатрата на цирка е по малка от това дето сте разпънали над тия.

Семерджиев не е бил в колата. след 1 месец новината двете мъртви момичета са били сами в колата и едното от тях е управлявала. Следствието приключи точка.Виновни са момичетата.

Всички са мъртви,а жертви няма.И тая не била в колата,камери изтриват,свидетели убиват ,а тоя невинен

Малей, това с краката ли е писано?! Много правописни грешки...

Последно : Семерджиев ли е е шофирал колата или не ? Щото от всичките тия глупости, които чета излиза, че той е вода ненапита и няма никакво отношение към смъртта на двете момичета . Полицайката пък сигурно от телевизията е разбрала за случая !? Ха ! Абе, я много моля, тоя бандит да го осъдят по бързата процедура и поне 10 години да търка затворническата скамейка !

ако го осъдят по бързата нищо няма да му дадат бъди сигурен

Семерджиев и Симона да кажат доставяли ли са пици с кокаин на МС и за чадъра от МВР!Това е най-важното и от тук произлизат всички останали последствия.

с пица? По филмите показват, че го смесват със сополите в носа си.

Абе след ден два ще се окаже че е бил отвлечен! Нека да се събере сумичката която е необходима и следствието ще изкара нова версия в която тоя идиот е бил на кръстовището да оказва първа помощ

Гпдпода полицай Знаем ви всичките схеми и как мифтите престъпници и как ви плащат всеки месец.... И тн.... А вие плащате на политици..... Това всъщност е олигархията

SLUCHAIAT E OCHEVIDNO ,POLICAI SRESHTU POLICAI I SHTE E MNOGO ZAVURZAN.

Телефоните им са намерени в колата. Двама души бягат и това е казано още тогава от свидетели. Полицайката му е съдействала да укрие улики и т. н и сега след поредица от свирки по висшите етажи изведнъж не била там? А кой е бил бре , само задника ли е без нея самата?

На колко години ще го осъдят ?

Такива не се поправят !

Добре де,ако не е била тая уруспия грозна мафиотска в колата,то защо нито една медия не уточни откъде се пръкна информацията,че тя е била в колата?

Защото всички само преписват като невидели и не им пука за истината.

A az sporet mene sledvaiki kunturite na toz zapleten kazos sam safsem sigirna 4e miliziunerkata e pribivavala vav kolata po vreme na intzidentat

е най-висшата криминална структура в държавата. Съставлява се от долни курви и отявлени престъпници, начело с най-висшето им ръководство.

Да вземат намазка от влагалището на Симона за наличието на семенна течност на Семерджиев. Разследващи и следователи кво се правят на ударени? Ще ви ева маата корумпирана.

Коментари - Следствието: Симона Радева не е била в колата, Семерджиев не е бил отвлечен | Днес.dir.bg

Следствието: Симона Радева не е била в колата, Семерджиев не е бил отвлечен

Има данни за документи и данъчни престъпления от свидетелски разказ, каза Ясен Тодоров

Обратно в новината

Коментари - Следствието: Симона Радева не е била в колата, Семерджиев не е бил отвлечен | Днес.dir.bg

Коментари

"По думите му засега всички протолки от разследването са одобрени." - какво за Бога означава протолки??? и г-на "мили" че всичко е събрано??? Г-жа Капкова - да гледкаме какво пишем а?

На вас само,единствено и да всичко ви е виновен Румен Радев

Ако не е бил отвлечен, То значи, че няма извънземни? Ужас, какво разочарование

Не е доказана Гошковата хипотеза, че е отвлечен. Язък му

Ясно е, че полицайката ще я скатаят. Както и всички останали полицаи, замесени в тези престъпления Гарван гарввану око не вади

Стълба, може!

Военен прокурор Кръстев, Близък до Радев, се е появил преди полицията на местопроизшесъвието, Да огледа ситуация! След него идват от районното. Дали е случайно?

Р. РАДЕВ да каже

Странно, че мина толкова време, преди гербопитеците да успеете да измислите поредната клеветническа храчка :))

Странно е, че все търсиш политика, А това е бизнес Все някой печели!

Този уби две млади жени, така направи невъзможо да се родят техи деца и внуци. Вместо по бъзата процедура да го пратят доживот да копае в мината, те ни занимават с някави незначителни подробности. След няколко години може да се окаже, че отново е на пътя. Пълна порнография е тази "демократична правова държава Бг".

За сега тази процедура, я няма в бг правото! По важното е дали и колко ще бъде осъден

Същото - и за всички полицаи, които са му помагали

има бързо производство по наказателни дела, ограмотете се малко.

Изводът, какъв е? Че целия държавен апарат в България, Не може да се справи с Митьо Мръсния и Семерджиев, За да прекрати разпространението на дрога в България! Или НЕ ИСКА?

Верният отговор е: НЕ ТРЯБВА!

Че иначе ви секват бизнесчетата за допълване на заплатките, а?

Като служител в държавната администрация мога да кажа, че всяка държавна институция има вътрешен правилник или кодекс, според който държавния служител с поведението си не трябва да уронва доброто име на институцията , в която работи. Тая Симонка може да бъде уволнена на секундата по вътрешния правилник на МВР. Какво още чакат? Или ги е страх да не пропее.

Тази ще мине под номера, със защитения свидетел За това я гласят

За МвР си има етичен кодекс на служителите. Няма да мине без наказание Симонка и сие.

Това момиче трябва да влезе в парламента и да кове закони.Колко много я очерниха.

Да си носи ли и стълбата?

Скандални разкрития за автомивката на проваления бивш футболист Георги Семерджиев видяха бял свят. Оказва се, че за да сложи ръка върху автомивката в подземния паркинг на хотел „Маринела“, убиецът на две невинни жени, е броил 1 млн. лв. на туристическия бос Ветко Арабаджиев. Криминалисти издават, че двойният убиец е влязъл в този бизнес, за да узаконява доходите си от търговията с дрога, сутеньорство и автоизмами. Сделката по покупко-продажбата била финализирана тази пролет. Запознати от столичния ъндърграунд разкриват, че през последната година Семерджиев е успял да изгради собствена структура за трафик и продажба на дрога. Както вече стана ясно, тя е закриляна от полицейски служители от I и IV РПУ в столицата, както и от високопоставени служители от отдел „Наркотици“ в ГДБОП. В автомивката се разтоварвали малки международни пратки с амфетамин и кокаин, които били укривани в тайници на луксозни

При все, че схемата била много проста, ефективността й била ненадмината. Трафикантът оставя колата си в автомивката като клиент, след което напуска обекта. Тогава Семерджиев и хората му разтоварват багажа и го претоварват в друг автомобил, оставен на автомивка. Проваленият футболист си партнирал основно с представители на сръбската организирана престъпност, транспортиращи пратки с кокаин от Балканите към Европа, укривани в тайници на луксозни возила. Запознат издава, че Георги Семерджиев е разпространявал дрога в София в района на I, IV и VI РПУ. Мълвата носи, че Димитър Генев – Мръсния е главен дилър в криминалната структура. 34-годишния Генев също има редица криминални прояви зад гърба си, дори е бил два пъти зад решетките заради продажба на дрога. Бандитът, който се движи с два пистолета, ръководи наказателна бригада от пет-шест мъже, занимаващи се с бойни спортове. Само през последните няколко месеца са известни поне пет случая на жестоко пребити и инквизирани дилъри от бандата на Георги Семерджиев.

Уличните търговци са били принуждавани от Митко Мръсния чрез бой и рекет да зареждат от него. Освен това прави впечатление, че няколко от дилърите, които отказвали да работят за Семерджиев, били арестувани през последните два-три месеца при акции на МВР. Предвид, че повечето от закопчаните продавачи на дрога били задържани в района на Първо РПУ, потвърждава публичната тайна, че органите на реда разчиствали конкуренцията на двойния убиец. Те арестували по списък онези от дилърите, които отказвали да зареждат от него. След жестокото меле с две жертви, причинено от Георги Семерджиев, дилърите от наркоструктурата му са прекратили временно дейност и дори са се изнесли от столицата. Неофициална информация издава, че МВР вече е разпоредило ареста на Генев. Поради тази причина дясната ръка на Семерджиев се е покрил при свой приятел в Костинброд.

Леле колко тъпи грешки. И Съдът писано с главна буква. Сигурно е имал предвид страшния съд. Безценно.

Много е готина татуировката с кръста под окото, много го отваря, излъчва едновременно интелигентност и интелектуалност. Много ми се иска и аз да си направя една такава, ама немам желание....

Ше се отърве тая грозотия(голяма глава малко тяло) )-)-)-)-)-

асен тодоров от следствието разследва и е "много напред"! събрал е качествени доказателства според негоси! после съдът ще оправдае престъпника, и ....ще е виновен гешев, естествено!

да представят доказателства пред общеността дали е била или не защото ни омръзна от лъжи и манипулации. Първо в медиите се говори, че е била в колата и го прикрива, уговорила стълба и незнам си още какво и сега изведнъж не била с него Има сто камери на мястото покажете записи от тях и не кривите истината защото ние ви плащаме заплатите с данъците си

Накрая ще се окаже, че и самият Семерджиев не е бил в тая кола.

А бил ли е.

Никой трезвомислещ човек няма доверие и не вярва на прокурори ,следователи и ченгета….

съдята ,тъпи! съдята! съдята произнася присъдата!

Тъй сте медийте оклепа те полицайката даже и не е виновна. Мацката

Но този Ясен Тодоров е много зависим и компроментиран, всъщност самият той също трябва да бъде разследван!

“Тодоров не пожела да каже какво точно е било разказано, но поясни, че от това свидетелство са изскочили данни за друго престъпление.” Аз съм го писал това 1000 пъти през последните 20 години! И съм готов да се обзаложа, че ако се разследва тоди наистина професионално и пълно, ще излязат още много други престъпления, и ако и те се разследват както трябва, ще се стигне и до върховете на вафията в България, абсолютно убеден съм! Ей така - само от този боклук да се тръгне да се разплита неговата ОХГ (в която този учавства, защото явно става дума за ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА на МАФИЯТА!

И този не го слуша главата! Любопитен съм колко дела е водил през последните 5 години след, като бърка НК с НПК.

Този е от същата пасмина като простия миризионер Гешев. И акълът му е толкова…

а от другото престъпление и ще се разкрият още други престъпления и накрая от всички престъпления Семерджиев невинен

Пробите им взеха часове след катастрофа. Сега се оказва, че записите от камерите не са прегледани. Те дори още не са иззети, защо ли? Голямо манипулиране ни чака. А това, че няма свидетели, не ми се вярва. Хората се обръщат инстинктивно, когато стане такава катастрофа и никой не е видял нищо ли? София не е пустиня все пак.

Тая клявка си въобразява, че като не е била в колата не е съучастник ... Почти и познала. Но не баш

А нещо и за другите, които са помагали?

Тия от 4-то, дето донесли стълбата. Ченгета, сър ! Защитени от "закона".

затова малко ще лежи ще го самоубият в някой арест по бързата процедура

Скъсали се от работа! Какво стана с пиците за МС???

Радева , хубава фамилия :)))

Чудя се само защо онова kурвe го пуснаха два месеца принудителен отпуск, за да си изкара лятото някъде, а не е обвинена за съучастничество и не е в ареста?!

Журналята, мисирките, така го засрахте всичко, че започна да прилича на някакъв латино или турски сериал! За съжаление има жертви на един дрогиран и асоциален тип, като огромна е вината на много държавни структури, които би трябвало да носят отговорност, но се покриха, и размиха всичко!!

Пич, във всяко общество има отрепки. Той си е мислел, че като има приятели ченгета пътят е негов. Кой знае колко ПТП е правил които не са и регистрирани. При убийство обаче измъкване няма.

За тях има. Те имат права. Тяхна е България.

всички, които прикриват тоя боклк и оная, дето е билаа с него, да получат съвсем скоро от същото!

следствие и прокуратура са същите боктлуци като тоя на снимката и се прикриват едни други, няма друга такава държава шибана!

Рашков,къде си?Защо мълчиш като пиян пън? Май има защо!?

Защото е пиян пън.

Този случай е ясен. Този е убил момичетата и се е изпаднал в паника. Обадил и и се като мисли че като е ченге ще го покрие, но при 2 убийства няма как. Ако беше само нещо смачкани коли можесе и да се плати нещо и да се реши проблема.

На раята и отпуснаха да се пцуе по интернет и тя се помисли за опълченци и революционери.. от дивана ахахаха

Тарикат на дребно селтак.Щом е крал бензин.Тпата птка кука се занимава с пропадняци

Шатрата на цирка е по малка от това дето сте разпънали над тия.

Семерджиев не е бил в колата. след 1 месец новината двете мъртви момичета са били сами в колата и едното от тях е управлявала. Следствието приключи точка.Виновни са момичетата.

Всички са мъртви,а жертви няма.И тая не била в колата,камери изтриват,свидетели убиват ,а тоя невинен

Малей, това с краката ли е писано?! Много правописни грешки...

Последно : Семерджиев ли е е шофирал колата или не ? Щото от всичките тия глупости, които чета излиза, че той е вода ненапита и няма никакво отношение към смъртта на двете момичета . Полицайката пък сигурно от телевизията е разбрала за случая !? Ха ! Абе, я много моля, тоя бандит да го осъдят по бързата процедура и поне 10 години да търка затворническата скамейка !

ако го осъдят по бързата нищо няма да му дадат бъди сигурен

Семерджиев и Симона да кажат доставяли ли са пици с кокаин на МС и за чадъра от МВР!Това е най-важното и от тук произлизат всички останали последствия.

с пица? По филмите показват, че го смесват със сополите в носа си.

Абе след ден два ще се окаже че е бил отвлечен! Нека да се събере сумичката която е необходима и следствието ще изкара нова версия в която тоя идиот е бил на кръстовището да оказва първа помощ

Гпдпода полицай Знаем ви всичките схеми и как мифтите престъпници и как ви плащат всеки месец.... И тн.... А вие плащате на политици..... Това всъщност е олигархията

SLUCHAIAT E OCHEVIDNO ,POLICAI SRESHTU POLICAI I SHTE E MNOGO ZAVURZAN.

Телефоните им са намерени в колата. Двама души бягат и това е казано още тогава от свидетели. Полицайката му е съдействала да укрие улики и т. н и сега след поредица от свирки по висшите етажи изведнъж не била там? А кой е бил бре , само задника ли е без нея самата?

На колко години ще го осъдят ?

Такива не се поправят !

Добре де,ако не е била тая уруспия грозна мафиотска в колата,то защо нито една медия не уточни откъде се пръкна информацията,че тя е била в колата?

Защото всички само преписват като невидели и не им пука за истината.

A az sporet mene sledvaiki kunturite na toz zapleten kazos sam safsem sigirna 4e miliziunerkata e pribivavala vav kolata po vreme na intzidentat

е най-висшата криминална структура в държавата. Съставлява се от долни курви и отявлени престъпници, начело с най-висшето им ръководство.

Да вземат намазка от влагалището на Симона за наличието на семенна течност на Семерджиев. Разследващи и следователи кво се правят на ударени? Ще ви ева маата корумпирана.