Сарафов пое следствието, иска делата за корупция

Зам.-главният прокурор по разследването Борислав Сарафов встъпи официално в длъжност като директор на Национална следствена служба (НСлС).

Обратно в новината

Коментари - Сарафов пое следствието, иска делата за корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много по-важно от това кой пИдал ще оглави НСлС е кога следствието ще престане да е МОНОПОЛ на държавата, респективно на #Кой, а ще бъдат допускани частни следователи и разследване. Бай Тошо може и да си отиде, но социалистическата държава си стои и в момента обслужва недобросъвестните му и тъпи прислужници и шофьори. Да коментираме ефективността на държавното обвинение и държавното разследване е абсолютно безпредметно, вече са известни по цял свят. Да не говорим, че основния проблем в момента за неефективността им е методологическото ръководство на Главния прокурор. Цацаратурата се е превърнала в институция раздаваща индулгенции на заплашени от затвор корумпирани политици и май точно такава ще е мисията на Сарафов като шеф на следствието.

Bil edinstvenijat kandidat Bokluka! I si bil otishul komunizma! metev ti nali ne prestavash da celuvash nasranijat Guz na gospodaria ti borisOff da vi ebem pichkata majchina na vsichkite!

Хората на Дебелян превземат всички институции. Затова един фалит на КТБ е нищо работа за него и то без никакви последствия след това :(

Едни са хонорарите при разследване на Пуйката за някакви си двайсетина откраднати коли,други са при разследване на стотина милиона лева.Изисква се голяма воля и себеотрицание за да не се увлечеш в корупционната среда!

Като за начало и пример за нас ,да започнат със случаят касаещ простреляният данъчен.Под личното ръководство на началника!За да ни покажат как се разследва!

Браво Цаца, успя да сложиш "чистите, неомазани и некорумпирани" ръцички на прасе-риба и върху корупцията. "Вярвам" в теб.

Ами то след корифея на следствието Петьо Еврото, к'во да очакваш от Сарафов;) Сложете на НСлС лого с онези трите маймуни - не чух, не видях, не казах... и смело напред!;))

Ми,като са толкова безкахърни,що не вземат да разследват онези с по 10-12 висящи дела за кражби на коли и обири на апартаменти.Нали щяха да се преборват с битовата престъпност.Щото си е друго да разследваш милионерчета.

99 % от наказателните дела се "разследват" от дознатели с пранги на ръцете и тапи в устите!Тези двамата са едни от виновниците за това.

мили хора погледнете им излъчването на тези двамата.каква трагедия само.до прасчо застанал сарафчо.

Цацаров с още една позиция напред. Овладява Следствието. И делата за корупцията,особено сериозната,по върховете,потъват като вода в пясък.

Вече 23 години тази служба не работи,защото закона не позволявал.Само на Гошо му дадоха 3-4 дела-за Лим,разни катастрофи и това е.Следователите идкаха да работят, но управниците-не.Плащаха им по 3- 4 бонки на месец дамо и само да си трайкат.Сарафчето сега правилно се е насочил към корупционните престъпления-малко са такива дела,но добре се плаща.

Много е странно, че след като в толкова университети и други ВУЗ-ове има факултети по право, по най-високите етажи на правосъдната система се въртят все едни и същи имена. Сменят си местата, но остават едни и същи, при положение, че точно тази система е най-критикуваната, с много нисък рейтинг в обществото. Каква промяна може да се очаква при това положение?

Нищо сранно няма и промяна скоро не очаквай.Имената са едни и същи,защото магистратската мафия е капсулирана.Тя нови имена не ще.Камо ли промени.Тя желае да си работи,както до сега-тлъсти заплати от Бюджета и тлъсти "благодарности"от доволни клиенти.

почнем да изброяваме: Национална следствена служба, Териториални следствени отдели, Следствен отдел към Специализираната прокуратура. Логично погледнато всички тези ако вършеха някаква работа престъпността щеше да е НУЛА.

Да бяхте учили през близо 30-годишния преход. По-добри кадри от тия няма. Такива-онакива, ама с какви образовани да ги подмениш, па и компетентни да бъдат.

по-важно от компетентни и образовани е да не са КОРУМПИРАНИ от тандема Прасе-Риба !

АКО БЯХА РАЗСЛЕДВАЛИ ПРОФЕСИОНАЛНО И ДОСТОЙНО , НЯМАШЕ ДА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ СЕГА - ИЗЧЕЗВАЩА ДЪРЖАВА !

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!