Коментари - След трагедията в Сеул: Някои от най-смъртоносните блъсканици в света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предимно мюсюлмани или футболни хулигани. Има логика.

Прави впечатление, че 90% от жертвите са по време на религиозни церемонии. Отново напомняне да се замислим как формулираме религиите си и как организираме тяхното почитане.

Карай бе, на следващия корейски празник - рамазан байрям, може да са по малко.

Сърдечен арест - съчетание което няма да видите в нито един от рапортите за блъсканиците преди 2021.

Стадо безмозъчни офци! Ефекта е един и същи! Никакво чуство за самосъхранение

Тълпите навсякъде по света са си тълпи... Море от безмозъчни люде, скупчени един връз друг, тикъщи се към ръба на глупостта.. Как по друг начин да си обясниш смъртта на толкова хора, отново и отново, и отново... Абсурдно, нелепо, жалко!

Нещо за стадион Лужники в Москва и СССР?

Най-опасно е на опера и затова там ходят най-малко. Отворени са пичовите.

21 декември 2001 г, България. 10 деца загинаха. Делото приключи само с глоби и условни присъди, никой не влезе в затвора.

Ще загиват кат са прости

Все дивашки изпълнения.

Какъв празник е Хелоуин за корейците? Ако не бяха празнували този чужд за тях празник нямаше да се стигне до тази трагедия.

Голям процент там не са ли католици?

Най-големият процент са с дръпнати очи.

Човек обича да се блъска така се чувства по сигурен например в автобусите

Хората не се блъскат.

Като четеш по-горе как ти се струва?

Бе ти в атобус на скгт не си ли се возил бе

Юли 2010 г.: Блъсканица убива 19 души и ранява 342 при преминаването през тунел на публиката на технофестивала "Love Parade" в Дуисбург, Германия, всъщност убитите са 21 човека, а ранените са 652, но рано или късно някой плаща за това. Един от главните виновници, за толкова много убити и ранени хора, загина преди една седмица с цялото си семейство в самолетна катастрофа. Предполага се, че никога няма да се разбере точно какво е станало, оставя наследство от 250 милиона евро

Нови и по големи рекорди. Демонокрацията не спира да бълва дебили и наркомани в огромно количество, а то прераства в качество при такива случаи и ще има още по големи трагедии.

брато, вчера НЕдемократичната ти родина - Расия, прати 500+ глупаци за пушечно месо - изпозастреляни ЗА ЕДИН ДЕН без НИКАКЪВ СМИСЪЛ. Е така да има трупове. И това на никой не му прави впечатление. Един човек прати над 70 000 души в торта и дори и в росия не им пука.

Нямам общо с Русия, но това, че ти веднага взе страна и скочи, показа зависимостта ти. Иначе още в древността е станало ясно, че демокрацията е боклук. Много преди да има Русия или квото там искаш да оплюеш.

Други освен Япония да посочиш? Ти изобщо знаеш ли там пък какви проблеми имат? И защо си мислиш, че в Европа или Америка може да бъде като в Япония? Ако можеше щеше да е, ама очевидно не може.

Това е извод от собствения ти житейски опит, заради средата в която се смяташ, че ппринадлежиуш и съответното си определениеза интелектуална принадлежност към дадена част от обществото. Никой не ти е виновен, че сам се определяш като аутсайдер, а още по малко да се чувства отговорен за състояниео ти.

Или се оригна?!?

Абе ти четеш ли изобщо за какво става дума? Не виждаш ли, че около 80% от смъртоносните блъсканици са все при мюсюлмански или хиндуистки фестивали. Какви демокрации ти се привиждат? Аман от зомбирани!

То хелоуин е мюсюлмански празник, нали зомби друсано.

и какво ми пука че хора са измрели на сбирка на езически празник и то дори не на деня на самия езически празник и то в страна в която тоя езически празник дори не се празнува... но нали трябва да се изкурвеят всички с костюмчета... е алал да им е...

Жалко за загиналите. Какъвто празникът, такъв и резултатът. Наглосаксонските ритуали трябва да бъдат забранени навсякъде като престъпление. Педераси, лезбийки, серийни и масови убийци, сатанизъм и дебилизъм в едно - това е наглосаксонската култура.

Ти прочете ли статията изобщо? Около 80% от всички изброени смъртоносни блъсканици са все от мюсюлмански или хиндуистки празници. Какви англосаксонци пак ти се привиждат? Що за мозъчна епидемия е плътната сред вас???

Те са тролове - това е неизлечима болест. И американските, и руските - един дол дренки са. Кога ли ще има тролове, които да са за България, а не за някоя друга държава?