След спецакцията в Червен бряг: Кметът е категоричен, че няма конфликт на интереси

Данаил Вълов е разследван за опорочаване на обществена поръчка и за облагодетелстване на фирми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а днес обществени поръчки

нещата, които го притесняват, са това, че имат доказателства, че е крал като за последно.... така ми мирише

Да напомня за кмета на Тотевград и смеейните му фирми, кото придобиха половината гад... Пишеш в ДАКСИ името на майка му или брат му, и гледай какво става...... НЯМА нещо в града, което да се прави от фирма, която не е свързана с тях.... кеф ти Камениц, кеф ти площди.... всичко. Консултнт - Изпълнител - Подизпълнител Консултант - някаква негова фирма, Подизпълнител - тоя, дето печели проекта, и възлага консултантската дейност (подизпълнителят пак е близка фирма), и накрая най-прецакан остава изпълнителят..... Това в Тотевград се знае и от малките деца.... ама на. Никой нишо, ама щото сме от гейберасите. Ако не бяхме гербераси - 100% до сега щеше да има удар.

А да попитам, защо не разследват кмета на Панчарево ? Една от най-големите общини на София, кмета е от ГЕРБ. Дават се разрешения за строежи на брега на панчаревското езеро, крадат се имоти на хората, цяла Бистрица пропищя как детски площадки се превръщат изведнъж в частни имоти, в герман се изпродадоха общинска земя и изведнъж от приятни зелени площи се заградиха с огради и се превърнаха в частни имоти, земя на "Напоителни системи" се продаде на смешни пари от 60 евро на квадрат при положение че пазарните цени са над 150. И изведнъж се започна строителство на две жилищни блока. Да не говорим че има голяма строителна фирма в Герман която е тясно свързана с мошеническия кмет Сичанов, който има няколко камиона в тази фирма и въпросната постоянно печели и прави довършителни работи (ЗАЩО ЛИ ?). СИЧАНОВ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПИЯВИЦА, която я държат на този удобен пост. Да не говорим че му запалиха колата преди известно време, та да попитам (ЗАЩО ЛИ ?) Практиката в българия да се дават поръчки на уж случайни и уж най-ниско оферирали поръчките. ЗАТВОР ЗА ТАКИВА, ЗАЩОТО ДОКАТО ГИ ИМА, НЯМА ДА ИМА ОПРАВИЯ !

бе, приятелю! Прати и корие до Лаура Кювеши! Или още по-нагоре- до Цацаров ! Или още по-по-нагоре - до Пеевски !

Сигналите отдавна са изпратени където трябва, но познай дали има резултат ? Ти можеш ли да си представиш къв та*ак е всичко ?

За бързо замогналите се с недвижими имоти, освен жандармерия и авиация трябва.

Това за тежко въоръжената жандармерия ми напомня за тежко окованата с пранги Иванчева.Стряскащо зучи!

жандармеристи !Трябва да са ги вдигнали в 4 часа за да нарамят базуките, да нахлузят каските и да вземат и щитовете ! В такъв случай вероятно се взема и лютив спрей ....и вентилатор за да насочва вятъра!

конфликт на интереси не се откри при Горанов, взел апартамент безплатно от кръстника си бизнесмен, та тук щото спечелилата била някога счетоводителка на жена му, имало конфликт ??!! Я питайте КПКОНПИ какво ще каже по въпроса? Ще каже, че той, кмета лично не е възлагал обществена поръчка, поръчките се възлагат от Общинския съвет, а и кмета щом не е възлагал лично , значи няма личен интерес от цялата работа ! Също както при Горанката....!

6.50 ч.сутринта,тежко въоръжена жандармерия....пък няма нарушения !?! Хем не е кмет от ГЕРБ. Няма начин,проверете пак,трябва да има нещо.

провинил се кмет да бъде задържан със тежковъоръжена жандармерия / какво по-точно демонстрираме? Силна държава? Или полицейска държава?

Няма конфликт, търговете печели бившата му счетоводителка .

Има конфликт на интереси, защото не са спечелили хората на ГРОБ.