След случаи на салмонела в заведение: Служителите се оказали с фалшиви здравни книжки

12 от общо 16 работещи в заведение за хранене край град Бяла се оказали с нередовни документи, което било установено след като трима души се заразили с бактерията

Обратно в новината

Коментари - След случаи на салмонела в заведение: Служителите се оказали с фалшиви здравни книжки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравната книжка показва, че си бил здрав към момента на заверяването й. А то е веднъж годишно.

И пише КРАЙ Бяла! Това ще да е онова до нос Св. Атанас - няма какво друго да е! Гади ми се, като се сетя, че и аа съм сеядала там...

Аз понеже съм работил като мияч на чинии в швабско да ви светна, че там здравната книжка не отразява дали си здрав. Тя отразява просто, че си бил на един двучасов семинар където са ти обяснявали как да спазваш хигиена когато работиш в гастрономията.

Как нередовните документи имат отношение към салмонелата? Дори да си изряден, пак можеш да станеш преносител. Впоследствие.

трима са се оказали вирусоносители, а ако бяха прегледани наистина , нямаше да са на работа и хората нямаше да се разболеят.

Я си помисли, каква е вероятността трима служители в заведение да са преносители на салмонела? Не е ли по-вероятно това да се е случило на работното им място, поради просто неспазване на начина на работа с определени продукти. Или неправилното им съхранение.

Интерсно, какви ли са тези, които не са здравно осигурени и им се налага да си вадят фалшиви здравни книжки... че и името си не могат да напишат ...Цяло чудо е, че само салмонела разнасят.

Селянията в обслужването по българските курорти е масова и повсеместна. Дребни тарикатлъци и едри мошенгии от омента на резервацията, до момента, в който те изхвърлят от хотала по живо, по здраво. Няма и как да е иначе със заплатите, които мутрите - хотелиери и ресторантьори дават на персонала. Иначе цените са като в Гърция. То затова и няма хора:)

Колко е хубаво на нашето море!!! Масово са с хигиена нулева, ама нулева!

Уволнени тези с фалшивите здравни книжки, назначени нови с фалшиви здравни книжки. Добър апетит

Моля дайте името на ресторанта

Едва ли ресторантите с 16 човека персонал в Бяла са повече от един.

И пише КРАЙ Бяла! Това ще да е онова до нос Св. Атанас - няма какво друго да е! Гади ми се, като се сетя, че и аа съм сеядала там...

масова практика в заведенията и то не само по морето ...