17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ценното тука е товара, него кой го прибра. Турското корито по-добре го сложете като паметник на Радев

Нема да го барате. Ово си е наше.,Зове се"Вера Сузановска". Потрошило се мало името

Ако студентите от морското се обучават по показаната спасителна операция аман ни е системата. Колкото и кьопави студенти да имаме, по-добра спасителна операция биха направили. Да не говорим, че на края на целия цирк се похвалиха един друг, та и себе си, пък и с медали се накичиха.

Със сигурност собственика си е направил сметката и е разбрал, че разходите по издърпването му са по-големи от цената, за която ще може да го продаде. Затова и той не проявява интерес да плати и да си го прибере Така че в случая държавата ще бъда набутата, както обикновено.

Че кой ще куипи това продъдено корито?

Аз. Ще го направя кръчма а в тюрмовете ще обособя помещения за забавления с проститутки. Ще карам клиенти от хотелите ми. А ще има и други. Румънците ще са във възторг.

Чудесна идея Ото! Радвам се, че разполагаш с достатъчно средства, за да си позволиш да го реновираш, излъскаш и докараш на вид до сносна кръчма и и поне средна ръка бардак, че стойността на коритото е в пъти по-малка от средсвата, и последващиите разходи, които трябва да вложиш за тази си проект, о и да не забравяме и, че най-вероятно ще трябва да споделяш дивидентите с местните бизнесмени със същите интереси в сферата.

Aз ще участвам в търга и ще наддавам. Ако спечеля ще го направя кръчма.

Ще ми е любопитно да видя кой ще го купи. Тоя кораб освен за скрап никой няма да го иска.

търг за 3 мил.лева... а интересно колко изхарчихме, за да го спасим? 3 милиона не ми звучат много за едно стабилно парче желязо 86 на 13 м. Кораба е около 2000 t, за скрап това е около 1 милион, ако демонтираш и продадеш техниката от него и повече.

СвръхКратко и за НезабавноИзпълнение : Имайки предвид че Този кораб А. Бе Блъснат Умишлено в Нашия бряг ! ..и Б. Имаше товар (а И собственост, та И точкаТоварене) който НЕ е ясен, а и Предизвика екоКатастрофа ! …и В. Очевидните Демонстративни В.1. Неебавщина от страна на Собственика/Оператора..и В.2. Вопиющият Кретенизъм на “действията” на “наште” незнамквоси …ТО ! : —> Незабавно Разследване от Уважавана Глобална Структура !

Nameri plati - kakvo chakash ? kaval (dirvosekach razbish li )

Я го сакам. Ово е гулемо кайче и ке го возим по Вардар.

Az sam nekadarnica ot morska administraciq. Plu6ti me kap. I.t. Smotan e,no pla6ta dobre. Kap. t.t. be6e zna4itelno po-dobre. Vse nqkoga 6te me onodi otnovo.

Давам цял лев за тази съборетина ! Ако предложа повече, ще съм на загуба !

И така България легализира пиратството..

Има си международни закони кое е легално и кое не, спокойно.

Ако Дупница имаше излаз на море, този кораб щеше да изглежда по-добре от чисто нов ;)

Не изглежда лошо корабчето, но има нужда от една боя.

Само да не се кара в нашата акватория и особено около Яйлата..

Нов внос. Няма хлоп, няма троп. Качваш се и караш.

Реални километри!

И го е карала жена пенсионерка един път в седмицата до магазина

И баба с бастун, който намерили при огледа на трюма.

Що, каква е разликата дали заварките по корпуса са от корабостроителницата или са после правени..най-вероятно пак в корабостроителница? Да сравняваш кораб с дръгел от Горубляне е идиотско

А разходите за обслужването му като разтоварване, изтегляне, обезопасяване и ремонтиране колко ги писаха?

А за товарът (частта която е спасена) също няма да се говори най-вероятно. Нищо че струва колкото ще е началната цена на кораба. Може да се спомене даже като ''разход''! Иначе е подарен на някой герберо-депесарски земевладелец

Трола дори не знае че е правителство управлява в момента:))))

Морска администрация, както и фирмите участвали в разтоварването са си от ДПС, гьон скапан, тролов