След преследване с лодки заловиха похитителите на кораба "Сентръл Парк"

"Искаме да благодарим на коалиционните сили, които бързо реагираха, защитиха активите в региона и се придържаха към международното морско право", заявиха от компанията собственик на танкера

Обратно в новината

Коментари - След преследване с лодки заловиха похитителите на кораба "Сентръл Парк" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих казал, че това си е направо намеса във вътрешните ни работи! Откъде-накъде ще спасяват кораб с българе на борда ...?

кога пак ше пускат ковида?

Зодиак дават работа на много бг моряци , но плащат най ниско от всички фирми който наемат екипаж .

на американците им се отвори втори фронт и май украйна остана на заден план.... сега само да внимават да не си отворят трети в тайван че тогава ше им е спукана работата

Чифутите и техните краварски прислужници единствено са заловили на баба им насраните кюлоти! Вторият завладян от хусите чифутски кораб е в пристанището при първия кораб. Чифутите пак лъжат, пак мамят по стара чифутска традиция. Нали 99% от световните медии са собственост на чифути. Чифутска собственост са и българските ЦРУ-медии. Днес хусите са завладели дори трети поред чифутски кораб - ZIМ Luanda, кораб-контейнеровоз. За това няма да чуете от никоя БГ-медия, най-малко пък от американските гъзомийници www.dir.bg! Четете за третия завладян от хусите чифутски кораб в www.blitz.bg.

Имам чувството че тук коментират само неуспяли хора в живота, аутсайдери

дефинирай понятието успял.... само бедните хора са еднакво бедни

Има голяма разлика да си беден в Швеция и в Нигерия.

И сега на гости при хусите пристига кой?…....самолетоносача “Айзенхауер”.

????

как се РАЗБИВА една ракета до морски съд във водата? За да се разбие, трябва да уцели нещо твърдо - кораб или поне нечия кратуна...

Пробвай да скочиш във вода от 50 метра и ще видиш за какво разбиване става дума.

Твоята кратуна например.

Ебати и държавата - имали законно правителство, но столицата им била в ръцете на бунтовниците... Тия са за изтребване.

Много ги бавят тези хуси ли са, хуни ли са! Да ги запукват и тях като палестинците и да им направят главите меки! Аман от повярвала си отпадъчна сган.

Хусите плачат за тактически атом.

Добре че са САЩ, ако разчитахме на русия пиши го бегал кораба....

Има клипчета, да видиш руснаците как се оправят със сомалийски пирати.

lu4ka

Да, хич даже сомалийските пирати не се мотаят в Аденския залив. И да не мислите, че това е първият случай с българи на борда? През 2015 г. товарен кораб с двама българи от екипажа на борда беше атакуван от сомалийските пирати, но само един японски военен кораб се отзова и ги спаси още преди абордаж. Янките в това време се подмотваха, задавайки тъпи въпроси от рода “бихте ли ни дали повече информация”. Два месеца след този случай имаше друг, пак с участието на българи в екипажа, в който имаше престрелка, като на война. Тогава изборът на екипажа е бил: или ние, или те. Спасили са се на косъм. И пак японски военен кораб. Тогава, защо не се вдигна шум?

Какво точно искаш да кажеш, не те разбрахме. Можеш да се сърдиш само на българските служби или се обади на руските, хахаха…

lu4ka

Казвам, че сега се развяват байраци и че не им пука за българите.

Ти всъщност кое точно папи от всичките папита в България си? Онзи лигльо хюмнето Папи Ханс ли си??

Това въобще не беше 2015г, а 2010г. И отново със същия еврейски корабособственик "Зодиак Маритайм". Отвлеченият тогава от сомалийските пирати кораб е бил с български капитан. Целият екипаж са били държани като заложници цели 6 месеца до получаването на откупа за кораба и екипажа. Българският капитан в продължение на 6 месеца е бил извеждан всяка нощ на мним разстрел от пиратите. След завръщането му в България, вследствие на преживяния стрес този български капитан развива скоротечен рак и си отива от този свят само на 39 години. От еврейската компания-собственик "Зодиак Маритайм" дори едно "благодаря" не му казаха и не му платиха дори и 1 долар/1 евро компенсация за преживяния ужас и стрес. Нещо повече - изритаха го моментално от работа заради болестта му и за да не се раздухва излишно случаят сред останалото морско съсловие. Болничното му лечение и всички болнични разходи си ги плащаше сам той. Толкова за евреите-симпатяги!

lu4ka

Изключително правилен избор на ник. Име на женски п0л0в орган и тип мъжки характер. Пиша 2015, защото и двата случая са от 2015. Това какво знаеш ти, слабо ме интересува, да не кажа хич. И в двата случая единият от българите, беше моят син.

luchka, никой не е казал че са спасили кораба, защото, аджеба, имало българи на борда.

Дайте нещо за перемогата :)

За 5 месеца контранасерация и 100 милиарда от англосаксонците взехме 4 колиби и две конюшни. Дадохме 100 000 жертви. Контрата продължава. До пролет още 3 колиби.

За година и половина СВО за три дня, 300 хиляди при Кобзон и по 300 милиона долара на ден, криво - ляво 200 милиярда, а територият с 30 процента по-малко, отколкото през 2014-та!

Хем са поискали да освободят кораба, хем като са го освободили са ги преследвали?!

Раздавали са подаръци, но диваците бягали...

в свободен стил