След преследване по АМ "Тракия“: Задържаха 13 мигранти на входа на София

По първоначална информация мъжете са от Сирия. Не е ясно обаче накъде са пътували, нито в какво здравословно състояние са

Обратно в новината

Коментари - След преследване по АМ "Тракия“: Задържаха 13 мигранти на входа на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички мигранти преди да напуснат територията на страната обикалят по женския пазар и си правят селфита и видеа за близките.

13 човека в това Ауди сигурно е имало и в багажника.

И един е свирил на акордеон.

На път за София. Полицията не беше свършила добра работа. Хората бяха в лявата лента, до мантинелата и отцепването на лентата беше на 20 метра от случката. На магистрала, в лявата лента ?

Логично следват въпроси като: Имаме ли граница? Границата охранява ли се? Нямаше ли едни хора, които получават големи заплати от нашите данъци, които трябва да пазят границата? Наказва ли се незаконното преминаване на граница? Като ги задържим после какво ги правим? Завинаги ли си остават наши? Колко ни струват тия мигранти - като залавяне, медицински услуги, храна и квартира? Защо не са в трудови лагери, да изработят разходите по депортирането? Управляващата коалиция, спите ли? Явно някой яко захлебва от каналджиите, а липсата на всякаква реакция от държавата ми говори, че захлебват и на най-високите позиции...

Имаме правителство,министър на вътр. работи ,но тях това не ги интересува.Те се занимават с поправки на конституцията и други "важни "дела и за тези мигранти въобще не им пука.

защо, когато съм си забравил личната карта могат да ме приберат в районното ????????

Казвай че си сириец.

Ти верно ли питаш това?

Те и без това отиват там,където са ги викали,на запад! Като няма шенген,да си ги гушкат и обгрижват! То затова и западния свят вече поне наполовина е мангали и чернилки с друга религия!

Значи първо ги пускаме през границата срещу съответната сума, после ги пускаме да прекосят цялата страна и в София победоносно ги хващаме. После полицаите делят с граничарите и каналджиите.

Ами да- евро правилата водят до корупция, щото ако ги спирахме, както си трябва, излиза, че сме расисти и ги тормозим! Тези мигранти са в верига на стойността- в Турция бачкат яко по строежите евтино и после плащат на каналджии до Германия! И тази създадена стойност се разпределя по трасето! Свободно движение на трафика!

Ха ха- накъде пътували?! Ами към меркеландия пътуват, към социалните помощи и сладкия живот! Няма да пътуват за Словакия или Полша! А ние само трябва да спазваме евро правилата на двуличието- уж ги спираме, борим се за границата, ама полека, че ги чакат!

Вкярвайте повече да живне тая държава малко ако може и малко мигрантки вкарвяйте креолки с шоколадов загар и завиден устен Френски.

Креолките са дебели като бомби. С огромни бутове. Не ти трябват.

Преди час минах покрай тях . Седяха до мантинелата, а полицаите пушеха цигари ! Но не ми е ясно как 13 души ще се съберат в една кола ? Гледам, гледам какви автомобили може да поберат 13 души и установявам, че това може да е само рейс ! А че сме пълни с мигранти се уверих със собствените си очи, когато преди седмица бях за риба в кв. Враждебна на София по река Искър и покрай мен пълзешком и с прибежки минаха над 30 лица с неизвестен произход ! И понеже не нося телефон , когато съм на риба , не можах да подам сигнал, а само им теглих една майна !

Още преди 5 -6 години имаше такива...с по 40 човека в микробуси...ама да...забравих че имате амнезия тука и помните с по два три месеца назад

МВР са най-мизерната структура в страната. Да минат граница, да не ги видят. Да прекосят Странджа, да не ги видят. И накрая да ги гонят по цялата Тракия и чак при София да успеят да ги спрат. Мизерници. Само дето няма един осъден трафикант на мигранти, защото са на някой хора.

за всеки мигрант успешно пресякъл границата и влязъл в държавата минус 1% от заплатите на тези хрантутници . ако е повече от 100% ще има да дават !

Тринадесет ! …в Едно МПС ! …и - Всичките С Волан В ръцете ли ?! :-))))))) ———— Стига смешки ! ….”нашта” полиция и “наште” митничари/гранични - Към модела Украйна&Грузия ! .,,на Ента Степен !

ㅤ

Да се чудиш на родната милиция! За нула време хващат мигранти след гонка, а онзи донор, дето минава през милиционерските крака, цяла врачанска милиция "го дебне", но явно ги е страх да го хванат! Парадокс някакъв...

Нали уж успешно опазвали границата ни бре,какво става,всеки ден все повече имигранти налазват държавата?!?

13 са задържали, ама колко са пропуснали?

Само да обърна внимание, че това са бройките, които залавяме. Смятайте преминалите колко са.

Какво ти пука? Западаляците си ги каниха, защо да ги задържаме и храним на наш гръб?

Първото нещо, което трябва да се прави при залавяне на мигранти преди да се разнасят из нашите болници, да им се даде възможност за контакт с техни близки извън границата, на които да докладват че са заловени , изтощени, че са прецакани и далаверата с канали през Бг вече не става. ..

Ами нали не са украинци, за да ги настанил в луксозни , ще ги преследваме

В евроатлантическа България е така, няма държавна граница, арабите свободно идват да се населят в празните български територии. Полицията вместо да бори битовата престъпност и пияните и дрогирани шофьори е заета да играе на котка и мишка с тези преселници и дезертьори.

E поне хванати/незабелязани

Мен ако ме гони полицията и ме хване, пита ли ме в какво здравословно състояние съм? Трябва да има процедура - всички замесени в трафика, както и техните родници, вън от МВР и държавна работа ...

Че то ако стане това дето го предлагаш, то МВР-то ще остане без хора бре!

Толкова е лесно да се реши проблема. Облекчаване на процедурите за миграция на образовани и без криминални прояви. И незабавно депортиране + доживотна забрана за влизане в EU ако те хванат като нелегален емигрант.

Докога?

NIMBY

nimby = not in my back yard не в задния ми двор, сирийците са в предимно пустинна граничеща западно с средиземно море държава, живи & здрави

Това ,че са го гонили че и заловили ...не е хич за хвалене !!! Ако ги хващат и пращат назад това е за хвалене ...или при "мама Меркель " !!! За какво ги "ловят"?!?? Да се махат от България !!! Мангусти има предостатъчно !!!

То в България българи не останахме по имигранти да има.

Какво става с всичките тези нелегални туземци? За три дни са около 90 индивида? И всичките мъже и "майки с деца". Граница има ли тази територия? Нашествие на първосигнални индивида и без грам реакция от страна на уж държавата.

А имахме наи добрите гранични войски.Я помислете какво имахме и сега колко сме безпомощни

и сега има гранична полиция ... но срещу 500евро пускат всички ... и после протестират за заплати

Съгласен, пиле не можеше да прехвръкне в посока изход ...

всеки депутат - с емигрант у дома, Боката с повече, че е по корпулентен

Че това новина ли е, това е ежедневие! И как така пак от Сирия бе? То ако всички нашественици бяха сирийци, до сега да не е останал и един сириец там бре!

Най-демократичните държави-Русия и Северна Корея.

Да се откриват Държавните Уранови Мини - украинци, сириици, иракчани, афганистанци, линии и, нигерийци - за ползу Рода!

Абе има ли не ден, ами час през който в страната ни не влизат тарамбуките!?

добре де, всеки ден по една тумба мангал хващат - граничарите какво правят?

Как какво правят. Стоят на бариерата и чакат да падне в ръце сигурното

Няма ли едно рпг?Направо вдигат колата във въздуха и хотово. Каналджии, мигранти. Всичко приключва.

Ама първо трябва в Брюксел, щото зелките там създадоха тоя цирк. После да мажат със зехтин стълбата на самолета на оня деменциарен нахалитет, заради чиято държава Сирия стана център за развъждане на бежанци.