След "Не" от ГЕРБ на меморандума на ПП-ДБ и среща на Габриел с посланиците на САЩ и ЕС: Избори 2в1?

Как се стигна до вечерната политическа бомба и какви са първите коментари на решението и острите думи на вицепремиера

Обратно в новината

Коментари - След "Не" от ГЕРБ на меморандума на ПП-ДБ и среща на Габриел с посланиците на САЩ и ЕС: Избори 2в1? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага ли изтичкаха при началниците от посолството да се плачкат?

Тия Избори по 20 пъти в годината, при 30% хора гласували, за какво ги правят непрекъснато?? Всичко излиза май само да фалшифицират резултатите - за да се докопат до властта - и от там да крадат. И не могат да се разберат - и избори нови и нови до дупка.

Не мислех, че може да има по-голямо дъно от Борисов и ГЕРБ, но тези от ПП са невероятна утайка. По-алчни мерзавци, не знам има ли, повръща ми се!

Даа ,става вече гадно и мръсно ! Едни делят 50:50,а други правят избор сутрин и по пладне ! Но кой плаща ...Ние ,народа ! Бас държа ,че този път няма да ви се размине ,играчи на покер ! ПП-ДП и Герб ще отидат в боклука ,Възраждане ще победи и като започне един живот в клетата Родина ,стой та гледай ! Митрофанова ще бъде избрана за Премиер ,а вице ще Копейкин ! Скоро няма връщане в България!

От утре Бойко ще разправя как е 100% за правителството и че просто не са го разрбрали правилно

Е, то без посланиците....как? А, какво какво каза дявола на тази среща? Ще задоволите ли отново Сатаната?

аха.... избори 2 в 1 . 3 в 1, 10 в 1...... Щом всичко зависи от "посолството" и "посолствата" - какви избори да има тогава. те явно са решили че България е наистина някакъв протекторат на Ес и САЩ и тия последните могат дас се разпореждат както намерят за добре?? Затова трябва масово всички които се поддават на мантрата "от изборите нищо не зависи" да идат да гласуват - именно защото тия от посолствата искат да има ниска активносто и да редят сглобки...

Такъв меморандум на Денков имаше ли? Значи Мария Габриел ще бъде премиер,но ще упрявлява по нашите правила разписани от нас в меморандума. Тези вчерашни пикльовци ще нареждат на ОПГ Герб как да управляват държавата. Къде бяхте 12 годени,когато Борисов бе премиер да му казвате какво да прави? Всички бяхте гопода "Никой".

Със изборите до тук от мен!

"Имаме ли "Да" от западните партньори за такъв ход" ?!?!?! Кой решава дали и кога ще има избори в България? "Партньорите" ви ли, бе!!! Има възмездие. И то не е далеч.

И накратко какви са инструкциите от посолствата, какво наредиха?

Марчето веднага отиде да се оплаче на "Моля Другарките" (посланниците) от Посолствата че ПП-ДБ я щипят и тормозят. Посланниците ("другарките") я посъветваха и тя да щипе и Марчето излезе с изявление че няма да подпише Меморандума.

Вън некадърни боклуци!Да живее Възраждане!

И как ми изтриха коментара, че е полит неизгодно. Еми прочетете едиторите НК, престъпления срещу държавата, раздел 2 предателство и шпионство, член 105 и сравнете с казаното от Габриел. И ми пишете къде виждате разлика? От къде накъде ще пита в чужди посолства за избори тук?

Не разрешават да ти се слагат и плюсове, да знаеш! От мен имаш 10+

"По време на демонстрация във вторник фермерите в Горжички, Южна Полша, издигнаха транспарант, на който пишеше: "Путин, възстанови реда в Украйна, Брюксел и нашето правителство", развявайки знаме на Съветския съюз." Кой ще разгони лешоядите от гниещата плът на ес?

И го арестуват с обвинения. Защото противоречи на властта. Демокрация и свобода на словото.

Хайде да поясните ЗАЩО Габриел е длъжна да се среща с посланниците на САЩ и ЕС, за да стане премиер?

Браво най накрая Унизиха Бобо и ГЕРБ !

Крайно време е да се саморазпуснете. Освободете България от това раково огнище,това ще е само от полза за Нас Българите

По кратко ни кажете, какво е наредило посолството. едва ли е цяла страница, сигурен съм че се изразяват кратко и ясно

А защо не сте написали позицията на Възраждане, само другите партии ли съществуват в България?!?!?

Ако българите обичаха България в парламента трябваше да има 240 депутати на Възраждане. И те имат трески за дялане но са най адекватната политическа партия в момента.

Най отвратително в цялата ситуация е, че всичко е прах в очите на хората. Всички знаем, че решенията се взимат в посолството. Дори не се крият, че ходят там да получават нареждания. Тези 4 партии от не-сглпбката са опасни за България не трябва да се гласува за тях.

Така е, но партиите са 6 - ПП, ДаБ, ДСБ, ГЕРБ, СДС и най-отгоре е ДПС.

Аз едно не разбрах, аджеба такъв меморандум противоконституционен ли е или не? Заяви, че бил противоконституционен, че не можела да преглътне принципите си, а две изречения по-късно попита реторично- Когато ние ви предлагахме да подпишете същият този меморандум в началото на сглобката, вие защо не се съгласихте? Или може би след промените в Конституцията е станал такъв, абе тотално се обърках. Хубаво е, че Мария си беше назубрила изказването, личеше си Бойковистката линия в него, писано е на коляно, ама чие е въпросът?

Браво! Мария има по-големи топки от Ники Пътешественика!

Избори не ни плашат, докато е на машини....

Отново се навеждаме на ПО-ГОЛЕМИЯ БРАТ. Ходи в посолства- тази джофра няма ли собственно мнение ? Предлага се на всички

Защо се е отчитала пред посланици на чужди държави???

Това е поведение на държавник - човек който мисли как трябва да се продължи да се управлява. Интелигентно - професионално . Аз гласувах за ПП- ДБ - по скоро ГЛАСУВАМ ВИНАГИ ЗА ДСБ . Съжалявам много но единствените които разбират от политика там - Хр. Иванов и Ат Атанасов оставиха преговорите и ултиматумите да се водят от шарлатаните. Няма да гласувам повече за тази шарлатанщина - съжалявам .

ха ха много ме разсмя, Ристю дето няма един ден работен реално като юрист, ха ха палнцето на Бойко,,ха ха дето го обикалюше като напикано дете ???? Политик бил, Ристю е едно нефелно семе на БКП апаратчици, безгласна буква коят е готова на всичко само за да лапа от политиката и да не работи никога на реалния трудов пазар. Единственто което умее е да си бърка в дълбокия нос

Чудя се наистина ли хората са толкова заблудени или са просто обезсърчени, че гласуват за подобни идивиди ??? Наследник на БКП кадър, върнала се от Москава, уж отказала се от Партията Майка, ама после се върнала понеже е разврала че само така може да се напредва...... След това нефелното и синче станало демократ .....абе хора лекувайте се

А имаме ли други на тезгяха?

Имаме да, или поне имаме по-малко вредни от тези лица в които няма нищо мъжко и се ваеждат и ходят да плачат пред послоствата. Такова дъно, дос геа не е стигала България, но гледам има явмо още дъно и падение да видим....за жалост

А той Атанасов щото е големият демократ - награден като Прокурор за добре свършена работа по време на Възродителния процес, пребоядисал се и станал НОВ човек чист като утринна роса. Смях!

в Булгаристан турски вилает, счепкали се Мара двуцевката и Колю баш сапунджията кой е по-голяма американска курва.

Мариини вълнения!!!!

Сигурно са се разбрали с Галя, кой колко % ще вземе на изборите и за следващата сглобка.

Викаш траверса мутропрофанов все е на сухо.

на български държава било мафия и мафиотизъм

2024-02-22 00:01:11 ВикторЦонков Няма да се стигне до избори. ПП-ДъБъ ще клекнат, защото знаят каква народна любов ги чака на избори. --------------- ако знайш каква народна "любов" ви чака на които да било "избори" - нямаш си на идея ! ---- каква "любов" ви чака цялата мафия - 80% ще ви го набият четвъртит, като ...не ви стъпят на "избротие" ! . както и да гласуват тълпата, мафията винаги върши това, което си наумила ! . "гласувайки" тълп та дава повод мафията при изпълнение на пъкленият план, който е намислила, да излезе номера "от имено на народа" или "народен съд" . докато "не-гласувайки", при изпълнение на пъкленият план мафията е лишена от възможноста да се произнесе "от името на народа", при което лъсва, че пъкленият плен е чисто нейно дело ! . следователно - единственит начин за борба на народа с мафията , при което тя става разобличена е ...не-гласуването!

И що прави среща с европейски посланици Габриел? Васална държава ли сме (реторичен въпрос) щом допускаме намеса на чужди държави във вътрешните си работи? Иначе, радвам се, че това безпринципно правителство ще падне.

Е че цялата пасмина червивите и вгъзражданите или сте много тъпи по рождение или невежи по битие. Госпожата се е срещнала с посланниците по служба и протокол. И освен останалите външнополитически въпроси които са дискотирали вероятно е имало запитване относно този странен документ ,който явно е интересен за последните. Още повече че част от съдържанието касае и европейските ни партньори. А и онова леке дългия клоун да не се прави на интересен изгледахме и почувствахме по джоба си и неговото танго.

45 години стигат !? Кога ще поумнеем а?

Колко тъжно - ходила в посолствата да и одобрят неподписването .....

пьра ин е вьрзан в посолствата

да се вземат вече и стига сапунки.

ко,а народа си мисли ,че управлява,пък то некви посолства решавали това.

абе щом (ще) ни управляват от посолствата, тогава да се закриват разните там народно събрание, министерства, и поне да не храним калинките. Че като гледам скакалците, които ни доставят от европата, скоро освен за хрантутниците държавни служители, наште орки и укронавлеци, ще трябва и за тях безплатно жилище, комунални, социални, дневни, нощни и т.н

Шило

Добре де, какво ще става не е ли наша, българска работа? Или трябва да се иска разрешение и от посолствата?

апетитът на ПП-ДБ е най-вече за регулаторите. . Защо така? Диктатура ли ще правим?

Абе на нас за какво са н тези? Така или иначе управляват от посолството.

Абе много се чудя мистър Габриел имам предвид мъжът на нашата заместник премиер и външна министърка да Дали я е научил на френски ласки защото падне ли ми хурката такова хоро ще играе че тесно ще ѝ се види ъгъла в кръглата стая. Ще има да подрапва й да подпръдва ама ама наберем ли веднъж скорост, ч като като кулски нерез как нагъна през просото, ще играе хурката дето се вика до коляно ще влиза и тогава ще ми ходи на четири крака в посолствата. А пък оня пингвин Асенчо мамина за него имам специален размер, ще му пусна Киро парапета с кака лена мазнички Асенчо ще се изпоти защото лена че ги чупи и двамата. Обаче има проблем с канадката ако случайно се появи тогава хурката ще трябва да заиграе по нейните бузки за да не пречи милата а да ходи да си пише готварските книги ако беше изкарали някоя торта

Гаргамел с тоя дълъг врат е родена да лапа дълги пишки.

селска пръчка от Хаджидимово и брюкселска екскурзиантка няма никакво намерение да става премиер. Едно е да обикаляш света крадейки екскурзии от джоба на данъкоплатеца(например, за да видиш пирамидите в Египет) и да дрънкаш малоумия и безсмислици по света, друго е да седнеш на премиерския стол и да управляваш с отговорност. От страх да не би пък случайно да я “нарочат” за премиер надяна памперсите и сега по най-безотговорен начин ще срути коалицията и ще ни хвърли отново в избори. Долно, позорно и отвратително бягство.

То се става Премиер, но когато сам си избереш екип, а с тези крадливи и алчни олигофрени от Пълен Провал….

Аз ще ви кажа колко точно муджахидини, талибани, афганци, сирийци, араби и негри ще ни прати Австрия. За толкова се е договорил санунджията-алхимик зад гърба на 5-6 милиони прости, тъпи и адски страхливи български роби. Числото е между 60 000 и 100 000 имигранти. Колкото повече, толкова повече. Защо ли? Ами как защо - за всеки изпратен от Австрия от Сглобката и сапунджията ще лапнат по 20 000 евра на калпак. И сметката е безумно проста: 100 000 умножено по 20 000 евро = 2 000 000 000 евро, Знаете ли каква цифра е това бе, прости, малоумни и необразовани/нискообразовани български страхливи роби??? ТОВА СА 2 МИЛИАРДА ЕВРО!!! 2 милиарда, които изродите от Сглобката ще си ги гепнат, ще си ги хапнат и ще си бият камшиците кой накъде е по екзотичните острови. За ТЯХ(Сглобката) благата, а за ВАС, роби - лайната. Тези "бежанци" са 90% кримиконтингент. Голяма част от тях са и със солидна военна подготовка(афганци, сирийци). За тях убийството, кражбата, грабежа са начин на живот и препитание. Родени убийци, видели 2 и 200, за които човешкия живот въобще не представлява никаква ценност. При това са и безстрашни - не са страхливци със заешки сърца, като вас, български роби. Ще започнат масови кражби, грабежи и обири. Тези, които ще ни изпратят от Австрия са свикнали, каквото им трябва просто да идат и да си го вземат, т.е. да си го откраднат и ограбят. Ебана ви е путчицата майчина, роби български. В България въобще няма да става за живеене. България са я приготвили за емигрантското гето на Европа. Не само от Австрия, а и от целия ЕС ще си изпращат нежеланите "бежанци". Имам много лоша новина за вас, български страхливи роби - имотите ви заминаха на кино. Всеки ще иска да избяга от БГ-кочината и ще продава почти на безценица. Имотите ви няма да струват дори хартията на нотариалните актове. Спекулантите и те заминаха на кино - муджахидините масово ще започнат да разграбват магазини, жилища, всичко.

Мария габриел, как така 1 човек с две първи имена? Да не е от новите. Трансджендър

След "Не" от ГЕРБ на меморандума, веднага у посолствата при хахяите на килимчето. Пълзене и лизане на гюбрясали краварски чизми... ББААХАХА

Дали някой ден ще се роди човекът, който ще възроди България? Все повече се съмнявам…

продажната потка първо на инструктаж в посолствата и после си изпълнява командите, вън от България предатели

Цялата ''сглобка'' долна е на командно дишане, към посолството, ама ще им дръпнем щепсела! Няма да ви бъде, предатели гнусни, ДуПиСе, Герберастите и Пеперастите, на сапун! Аре, гъч, в гъ за на историята! Всичките, заедно с флашките и на Ленчето-Общата прашките! Как не ви е срам, шепа предатели, да се подигравате с цял народ, който ви плаща заплатите. Унищожихте всичко! Шопари ненаяли се!

Абе дори и тия в Беларус го дават по-дискретно и имитират някакъв национален суверинитет. Тези , които управляват нашата държава не са стигали такава поза партер дои и по време на социализма и приазките за 16-тата република

Тия са ебати продажните боклуци!

Абе защо изобщо ще одим да хабим време да гласувам на сандвич два уя в една дупка, като оно стана ясно, че оне от посолствата така или иначе определят кой че е със страпона и кой че е с вазелина...... По-изчемберени и улави тоцке не са ни управлявале. Я веке почвам да си мислем че бишката Делянчо, че е най-добре да заапе остена на държавата....оно повече нема накъде дъно да се копа...