Коментари - След гонка с полицията и удар в мантинела на входа на София: Заловиха нова група от 15 мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път питам и искам отговор - ЗАЩО МВР НЕ СТРЕЛЯ СРЕЩУ ПОДОБНИ ДЖИГИТИ??? Тези водачи както се вижда са безскрупулни и нагли и докато няма разстреляни няма и да се спрат или да ги хване страх. Държавата в това отношение трябва да е безкомпромисна - трябва да бие, пребива, разстрелва ако и когато се налага. Никакви права и подобни глупости. Престъпниците не трябва да имат права! След като те не спазват правата на другите, защо те да се ползват с права? Ами ако този кара бомба и иска да я взриви, но не го спрат понеже ги е страх или им е забранено да използват сила и огнестрелно оръжие? Кой ще понесе отговорността след това??? Аки ако този бягайки се беше забил в спирка пълна с хора или в коли спрели на светофар? Искате да се повтори случката от Бургас ли? Спрете вече да галите тия боклуци с перце! България е по-зле и от страна в Близкия изток. Започнете да налагате закона дори ако трябва с груба сила, защото нещата вече са изтървани и няма накъде повече!

Границата ги пускат, в София ги ловят!

Едни ги гонят, хващат, бият, грабят, настаняват. Други - на слънчака … че и протестират, недоволни били. Евроатлантически ценности …

И сега като ги хванахте на слънчака при украинките ли ще ги пратите?

Ще ги ловите я, като не ги застрелвате още на границата.

Нехуманно е

При влизането ни в Шенген , тези ще ни бъдат върнати !

Няма лошо и без това в БГ няма кадри

Центъра на София заприлича на арабистан ???

Евроатлантически ценности баце, едните ги залавят, другите ги настаняват. Хора всякакви, едни по-малко, други повече!

Са минали без проблем?

А колко ли си минават незабелязано? Шофьорът по-бързата процедура и в пангото! Паплачта обратно в Турция... Много нагли, аз се чудех откъде канадската ливада и кокоряка са се научили?!! Изкарали са бърз емигрантски курс!!!

що не вземем да поканим Якудза. Не са перфектни, но ще вкарат ред!

Да го бяха застреляни,а после да се оправдаят, че са стреляли в земята и по гумите. Ама следствие на центробежните сили - при въртенето на гумите, куршумите са попаднали в трафиканта!

Съдете Далаверко за тази Скапана Ограда !

Незабавно да се пратят в Слънчев бряг.

Тези защо не ги стрелят още на границата? Ех, Бай Тошо, на кого ни остави?

Айде сега и тия навлеци да ги настанят в 5 звезден хотел като укропитеците

Какво е станало при ГОНГА с полицията. Шамандурата на мисирката е дрънкала на кухо.

Да ги дадат на вълците в софийския зопарк, животните бездруго не си дояждат...