Коментари - След години "нелегалност" ЧВК "Вагнер" с официална регистрация в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бахмут всьо!

пирожкин иска да застане под светлината на пржекторите

Малко по малко Русия започва да се легитимира като терористична държава... :))) Частни армии биещи се за ... кого, какво ??? Накой да намира правно противоречие в съществуването на частна армия в една държава? Коя от двете защитава конституционния ред?

Кръстена на любимия композитор на Хитлер...

Руслямска държава.

"Завербованный в частную военную компанию Вагнера заключенный Константин Киселев получил "орден мужества" в РФ. Он был осужден за убийство двух женщин." Ето това са новите "освободители" на Европа...

А, така...легализирайте престъпниците!

Организация със символа на SS се бори срещу "предполагаемите" фашисти в Украйна... Ок.

Мачкааааай!

Верно ли бе? Чул ли си за Френският легион? А за Блек Уотърс/Академи? Кви мислиш взимат там за щурмоваци? Такива, лигли кухи като тебе ли? Поетично демократични либерасти. Аре марш в окопа на соросшмиргелите.

за укро бандеровците ли говориш?

Така по лесно ще ги обявят за терористична организация!

ЗДРАСТВУЙТЕ ЛБРАТУШКИ ! СЛАВА НА РУСИЯ !!!

Правилно. Бой по укрите и поддържащите ги педали докато не остане един фашист!

Мисленето не ти се удава много май..

Да го духаш!

тея поне си казват какви са, за разлика от американците и англичаните които още се крият под разни имена и организации за "благотворителност" , " демокрация", "човешки права" и не знам си какво

Нещо на името на СС? Боцмана не беше ли един укрофашист измамник, дето се фоткаше в тиктока с оръжия и после избяга от фронта. Мизерни фашистчета, само да ми плъзнете по уличките, кво клане ше ви връткаме, бедна ви е фантазията.

Всеки олигарх, ааа болярин да кажа, вече си има своя армия, май! Да не поискат и парче територия?

А какво ше кажете за американската Blackwater (сега Academy) или британската G4S, която има над 530000 (!) служители в целия свят? Те съществуват много преди Вагнер и сеят смърт по света от десетилетия. Но ние имаме амнезия за тях, те са ''демократични'' убийци.

Кухчо, за разкика от теб съм служил и то малко повече от 2 години, а ти сигурно си виждал "Калашник" само в Кънтърстрайк...

Естественото продължение на историята...

То и ти не си признаваш, че си ЛГБТ гей-джендър, нали?

То конституционни ред може само Блек Рок да го защитава! ха-ха... Аве, лайньо, кой измисли частните военни организации за да прескача Сената и да прави каквото си иска? Путин ли? Зечи се образовай малко! Вагнер просто е отговор на фашистките глупаци от северна америка. Искате бой един на един? Ще ви го дадем! Първи пропищяха французите в Африка.

"Здравствуйте братушки-уголовники!" Ще ви срещнем с хлеб, сол и малце огин...!

Ти виждал ли си Уткин. Не Путин, а точно Уткин - "официалният" им първоначален основател. Точно пич с татуирани свастики и известен нацист в Русия. Ха ха ха ха

Абе така е, утайка от затворите на Русия... Ама как само ви е.ат не е истина! няма нато, няма пато! Подред! Под жажа! Няма пленници в Соледар, само кървави нашивки в колекциите. Направо мамичката им разкатават на укросвинете!

долна рубладжийска измет - що не ходите да се запишете там, бе ?

Голям майтап! Как само ги плещиш, където няма и един вагнерец, ама я иди им го обясни в лицето!

Не знам дали ви е известно, но Монсанто са най-големия производител на ГМО семена за растения в света. Те са собствевници и на Блекуотър („Черна вода”). „Блекуотър“ – частната армия, която първо стреля, а след това не пита! „Частната армия“ на САЩ действа в Украйна! Кадри разкриват присъствието на бойци от “Блекуотър Ю Ес Ей” в украинският град Донецк на границата с Русия! http://www.budnaera.com/2014-01/140315-02.html За сега Украйна е единствената европейска страна на чиято територия се отглеждат ГМО растения! Заради това и присъствието на „Блекуотър“ не е случайно! За това пък как в Ирак "пазеха" нефто-газовите находища се писа по-рано.. Сега вече са преименувани - "Академи" са наричат. По притчата за вълка и козината му.. С друг собственик.. Щото на Монсанто те бяха нужни, когато се обсъждаше ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКОТО ТЪРГОВСКО СПОРАЗУМЕНИЕ.. Дето вече се прилатга напрактика в Европа. Въпреки, че предните ЕС и ЕК го отхвърлиха.. Та що и Русия да си няма вече официална частна армия?

И КАКВО, СРЕЩУ ТЕЗИ БОЙЦИ НАТО ПРАЩА ПЕДАЛИ :))

Кво като си служил две години? Бичил си караули и си стрелял на пет стрелби за цялата служба. Някой хора за година и половина сме пукнали толкова амуниции, че три поколения назад сумарно имате да ни гоните. А се съмнявам. Ако си служил две години, значи си са на 50-55. Няма начин толкова тъпи копелета да са на твоите години. Такива или са продажни парцали или са просто неграмотни. Като ти чета коментарите ми мязаш на лелка тролка, заработваща с опорки стинки.

Може да ми врътнеш само еддна свирка, ама май и затова не ставаш клавиатурен храбрецо! Но можеш да ходиш да врътнеш по една на "вагнеровци"... Те сигурно не са толкова претенциозни...

Минутки за реклама на терористичната организацийка, обявения враг на Република България, сбирката на фашистите от русските затвори, убийци, изнасилвачи, военнопрестъпници, и гной на русския мир.

BlackWater нямат танкове, самолети и други такива екстри. Те предлагат "охранителни" услуги и обучение от сорта на нашите охранителни фирми. Нищо общо нямат с Вагнер, които са наемници в буквалния смисъл - да участват във войни.

В българия Мафията си купи държава а в Русия гангстерите успяха да се вредят

Я гледай ВСУ-то колко са страхливи. Не искат да ходят по позициите си. Не се подчиняват. - https://t.me/zachistka_ua/2684 -

Ами от вас гледаме, когато ти влезеш във ВСУ, аз ще отида във Вагнер.

Мета: „Полк Азов вече не отговаря на критериите за опасна организация във Facebook, Instagram. Това означава, че членовете на полк Азов ще имат право да имат акаунти в платформите Мета, докато съдържанието, публикувано от други потребители за полк Азов“ , вече няма да се изтрива" http://pan.bg/gallery/albums/userpics/10010/UKRO-NACISTI.jpg ЧЕСТИТО!

тая долна сган даже не може да имитира Хитлер, а имитира само Кимчетата от С. Корея.

След днешното сатанинско събрание в Рамщайн, НАТО свали картите и официално обяви война на Русия. Русия няма вече пречки и съобразяването със запада приключи. Горките обикновени украинци!! За 8 години след нацисткия преврат ги обезумих,сега ги дават в жертвоприношение на интересите на САЩ!

Мутрофанова горда ли си с отрепките, които съставят русския мир?

Затворници срещу славяни! Това е мирът за Путин…

Миналата година някъде към юни или юли месец от британското министерство направиха няколко изяви по адрес на тази военна компания и как от тях едва ли не нищо не ставало. Накратко били пълна скръб! Докато не излезе новината, че именно военните на компанията са тези превзели атомната централа в Запорожие. И които до ден днешен успешно отблъскват украинската армия. И изведнъж от британското министерство спряха с негативните коментари по адрес на компанията макар да се вижда че имат някакви търкания с нея! Такива при които британците се оказали губещите.

Прочетете за дейността на ЧВК "Вагнер" в Централно-африканската Република, за Мали и за Сирия! В ЦАР "Вагнер" се занимават с добив на полезни изкопаеми.

нац.предател

В момента се калибрира Одеска Област! Няма данни за другаде. Засега.

Ами прочети, как американците изпепелиха 200-300 от тях в Сирия. Голям кеф!

Символа им е Череп, използван за логото на SS. Нашивката на униформите им е Черното слънце - Келтски символ, използван от езотеричните кръгове на нацистите за мистични цели. Въпросният символ е изобразен във входа на замъка на Хайнрих Химлер - Вевелсбург, който е смятан от нацистите за географския център на света.

САМО КОРПОРАТИВЕН ФАШИЗЪМ Нации, граници, закони. ПФУ. Няма ограничения за ФАРАОНИ.