След два епидемични взрива: Предлагат ваксиниране на работното място

От началото на пандемията в област Бургас са починали 1176 като само трима от тях са били имунизирани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4 човека с хрема са епидемичен взрив. Това е най-голямото престъпление в човешката история.

Е да го кажеш това при 4 649 ХОСПИТАЛИЗИРАНИ, 395 в интензивно отделение и 79 починали за вчера. Това че правите всичко да не се предпазват хората е голямото престъпление. С хиляди жертви. Най-резултатните терористи сте в българската история.

Какво ли не измислят за да набият иглите на колкото се може повече хора. Не питат, искат ли не искат ли.......! Купили са 14 милиона дози и още допълнително поръчани ''специална ваксина'' още 10 000 дози. При население по - малко то 7 милиона, от които голяма част в чужбина, и една категория която е под 18 години. Питаха ли преди поръчките да се платят колко души от БГ искат да се ваксинират?! Направиха ли разяснителна кампания какво точно съдържа във всеки един вид ваксина. И как всеки един компонент вътре действа на тялото. Обясниха ли на нараода че трябва да подписват документ за информирано съгласие(т.е. доброволно съгласие) и нямат право да съдят никого ако стане нещо. Особенно фирмата производител. Обясниха ли на хората че в дългосрочен план никой не знае какъв ще е ефекта от този експеримент. Обясхниха ли на хората че ще участват в научен експеримент с незнаен резултат върху тяхното здраве в дългосрочен план. На всичките въпроси по-горе отговора е НЕ Така че хора мислете преди да се решите да се факсинирате, особенно с американските ваксини. Проучете всичко на тази тема, и тогава решете по собствено усмотрение а не насила, защото така били казали или от страх да не си загубите работата. Короновируса се лекува на поне 99%. И това че ви казват че не се лекува е пълна лъжа.

Скоро ще предлагат и в креватите.... както си спиш и бооОООооц отзад.....

Както и да си играете с цифрите, пак няма да заблудите хората! Защо не включите и смърт от катастрофа, удавяне, самоубийство, изнасилвания, към статистиката с Корона-та? Така още по-убедително ще водим в Европа... Абе, драги мушмороци от НОЩ и всякакви други активисти на далавирата! Разберете че, с нагласен цифри може да заблудите ЕС да ви отпуска повече пари, но така първо излагане България пред света, и второ, правите нарушения и на добрата медицинска практика, и на етиката. Защото Корона-та не е причина за смъртта в поне 90% от цитираните от вас случаи, а вие манипулиране данните за ваша изгода. Така вземате допълнителни финанси от ЕК.

Важно! Ако работодател иска да се ваксинирате срещу Ковид 19 като предпоставка за започване или оставане на работа - подавайте жалба в прокуратурата за принуда по Наказателния кодекс и в Инспекцията по труда за нарушаване на Кодекса на труда. Действащото законодателство не допуска подобно поведение на работодателите. Няма действаща правна норма, по силата на която работниците и служителите да бъдат задължени да се ваксинират срещу Ковид 19. Останалото са медийни партенки. Раздел V. Принуда Чл. 143. (1) (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., предишен текст на чл. 143 - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

Никой не може и няма право да ви кара да се ваксинирате, но пък Работодателя не е длъжен: - да ви назначи на работа; - да ви държи на работа; Спокойно има право да ви пусне в неплатен отпуск - ако това е нещо, което ви орежда - ок. В същото време Работодател е длъжен да осигури безопасна работна среда на своите работници по закон и съответно има правото да не ви допусне на работното място. Така, че и двете страни имат сходни права. Със сигурност няма да ви накарат да се ваксинирате, ако това ви е приоритета.

Има си кодекс на труда и съгласно него не могат току така да те отстраняват от работа. Е понеже няма световна конспирация, може и законите да променят и съд и прокуратура да откажат процеси и т.н. А измислицата за безопасните условия е абсолютен абсурд, защото и ваксинираните пренасят, но Няма Световна Конспирация.

Аз до преди да изкарам ковид спазвах стриктно всички правила и изисквания - маски, дезинфекция , ограничени контакти и т.н. Притеснявах се да не се заразя най-вече заради съпругата ми, която има автоимунно забояване. Не знам как стана да го хвана, през март. Натръшка ни цялата фамилия - жена, деца, внуци. След като това отмина, не съм толкова стриктен, но явно имунитетът си работи. Не виждам причина и нямям желание да се имунизирам. От всички само съпругата ми е в бройката на регистрираните. Вече си кнтактувам с хора, дори се прегръщаме и здрависваме, няма никакъв проблем. Та на такива като мен не им признават естествения имунитет и ако реша да пътувам извън страната, защо трябва залудо да се убождам, за да ми дадат докуметнта с баркода? Има нещо съмнително в цялата тази загриженост за ваксинацията, гледам реалистично, не се заяждам.

Вземи и се гръмни

Защо да се гръмне? Защото на теб ти е кеф? Или защото не върви далаверата?

хитро. Опитват се да притиснат хората чрез работодателите. Обаче в България това няма да мине - всички ще се ваксинират веднага, но при личните си лекари..или при работодателя ще се използва принтера за по-бързо. Но пък процентът ще нарастне и размахването на пръст от чужбина ще намалее :)

Това въобще не е вярно. В нашата фирма работят 1000 и кусур души. Има мобилни екипи. Подобен метод на ваксиниране ползваме от март месец тази година. Познай как ще се ползва принтера при положение че при лекаря има и хора от човешки ресурси.

Е за 1000 души е като в кланниците - бееее и следваш поставените оградки, иначе няма чекбокс от човешки ресурси :) Демокрация, знам знам. Но при болшинството малки фирми и цехове точно така ще стане.

Задължителна ваксинация за всички, това трябва! Антиваксърите мозъка им е изтрещял от конспирации.

А тези с противопоказания ще ги изхравяте пред наказателния взвод на площада за назидание, нали?

Не разбира се. Дъщеря ми например никога няма да се ваксинира. тя от задължителните ваксини има 3 които не са и слагани точно защото е алергична... а за тука да не говорим. Това е извън всякаква дискусия

това няма да я спаси! Вече под лекарско наблюдение ще се ваксинират бременни, кърмещи, бебета и малки деца. Няма не искам, няма недей.. Малко антихистаминови хапченца и.. не може така, Ковид е най-страшното, което може да се случи на едно дете..нищо, че на никое не се случва. Питай ХР-а на фирмата ви и ръководството, те най-добре знаят кое е добро за вас ;)

Как наричате антиваксъри тези, които имат всички безопасни задължителни и изпитани с десетки години ваксини? Заради това, че не желаят в тялото си експериментални препарати грешно наричани ваксини, които са в изпитателен период до 2024 и производителите им са освободени от отговорност от Европейскате агенция по лекарствата за проява на странични ефекти ли?

А само обясни защо. Защото ти плащат да агитираш ли бе , Боклук?

Ауу, как ще ни гледа Европа?! А как ни гледа заради мизерните ни заплати или циганите ни, които кръстосват континента? Проблеми бол, те са се загрижили за здравето ни?!

Поредната долна медийна лъжа, поредната спекулация