Коментари - След 53 г. в затвора за двойно убийство: Освободиха най-младата последователка на Чарлз Менсън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези за какво са се борили и те не знаят.

Така се прави не като у нас ги пускат за добро държание след година ....

Точно си мислех в България най-много 20 години и стяха да я пуснат предсрочно за добро поведение. И това ако няма връзки и е никой. Човешкият живот бил безценен казват, на много места това значи, че просто няма стойност.

Пуснали са бабето, за да не се налага да и сменят памперсите в затвора. Ама тя си прави сметки едва ли не сега да почва живее на 73г. - щяла да си търси работа и пр...

Доста е симпатична. Язък!

Такова хубаво пиче, направо е била сбъднатата мечта на всеки пернишки сутеньор, акъла й някъде в между Сливница и Дупница! Можела е да си изживее живота по далеч по-смислен начин!

хубава жена, ама по кофти път тръгнала...

Каква работа,бе ? Тя е в пенсионна възраст и с пенсията ще си живее скромно,ако иска. Е,ако върти трикове по бензиностанциите ще има пари вечно да е в безвъздушно пространство.

Каква пенсия те гони в САЩ без един ден трудов стаж?

каква пенсия бе човек,била е в затвора.Някаква мизерна пенсия ще и дадат и толкова.Глупаво съсипан живот.Точно си мислех,животът трябва да се уважава,а не да се пропилява.

В САЩ пенсия взимащ, само ако си внесъл и сам преценяваш, кога да се пенсионираш. Тази няма никакъв трудов стаж и ще вземе к.рец.

Всички фанатици изпълняващи нареждания на други психично болни могат да стигнат дотам. Гледам, че по социалните медии е пълно с фанатици дето се дърлят и обиждат за всякакви глупости, същото е и в Дира.

В сащ е пълно със социопати. Султа към парите водят до чудовищно неравенство, а олигарсите отдавна са елиминирали държавата като субект на правото и правоприлагането. Целенасочен морален упадък. Това е сащ.

така е, като в русия канибализма, абе света полудя

Как беше: " При капитализма човек за човека е вълк. А при социализма е обратното." Живели сме по време на "развития социализъм" - благодаря, никога повече.

Важното е, че в нормалните държави като България, Русия и Китай правоприлагането работи безотказно и е справедливо към всички. В щатите е нещо ужасно както казваш, но какво ни интересува това нас другари??

Майка й и баща й се развеждат, когато тя е на 14. Тя започва да приема LSD и Benzedrine и пуши хашиш около 15-годишна възраст, бяга за известно време, но се връща, за да завърши гимназия. Тя каза, че по-късно на 17-годишна възраст е забременяла и майка й е наредила да направи аборт и да погребе абортирания плод в задния им двор. Ван Хаутен заяви, че след това събитие се е почувствала много отдалечена от майка си и е таила силен гняв към нея. Тя имаше период на интерес към йога и взе едногодишен секретарски курс, но стана хипи, живеейки в комуна. Ван Хаутен, тогава на 19 години, последва става част от групата на Менсън. По това време тя се обажда на майка си, за да каже, че напуска и няма да се свързва повече. Менсън решава кога ще ядат, спят и правят секс и с кого ще правят секс. Той също така контролира приемането на LSD, давайки на последователите си по-големи дози, отколкото той самият приема. Според Менсън, „Когато приемате LSD достатъчно пъти, достигате до състояние на нищо. Без мисъл.“ Според Ван Хаутен тя станала „наситена с киселина (LSD)“ и не можела да разбере съществуването на онези, които живеят в непсихеделична реалност . С две думи - НЕ ДРУСАЙТЕ!

А за майката на това дете на 17 г години има ли присъда? За бащата на това дете дали има присъда? Те най-вероятно са останали извън затвора. Детето изкупува. При това е без защита. С една дума - на каквито майка и баща си попаднал . Няма спасение.

Ауууу, горката .А ти , защитник на ,,бедните ,,убийци, да им паднеш. Освен това българският ти е ужасен - времена, съгласуване, граматика.

това е превод на гугъл, за да могат да го прочетете такива като теб.

@баси безмисления живот

Нека дружно се изсер@м в устите на неолибералните хамериканци и подтиснатите нагли, прости руснаци. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

Да дойдат тук в Бантутистан. Ние такива дори и не ги вкарваме в затвора. Живуркат си. Карат коли, избиват хора.

Какво става с нашите ку… ви от Либия? Каква беше далаверата с тях? Сакози - осъден, Първанов мълчи! Защо им платихме толкова пари? И защо ние, ако са били невинни да си търсят правата от международен пъп! Че и работа им намериха и жилища им дадоха, на едни курветини? Колко сънародници гният по чужди затвори? Ами тая убийца, Денев и сие да я поканят в България? Да си почине от затвора и то естествено на наши разноски и с правителствения самолет!

Тая за кога я пускат, че и работа да си търсила?! Така става, когато не ги убивате, както са си заслужили!

Ами США да беше Русия да бяха излезли отдавна дават им автомат да убиват на воля украйнски деца и после на свобода с медал и даже герой

Това е второ, още по-голямо наказание - да те пуснат след 50 г. на "свобода", без закрилата и уредения живот в затвора. Мм да.

Тя е подала молба. 6 пъти досега. Не са за извърлили от затвора на улицата, защото са лоши. Винаги може да се обади на Белия дом и да заплаши президента, за да приберат пак. Пишеш глупости.

Гледай "Изкуплението Шоушенк", и тогава дрънкай ! Там е показано много добре как се ре/социализират след затвора. Знаеш ли дядото библиотекар, който освободиха какво направи? А Морган Фрийман след предсрочното освобождаване какво щеше за малко да направи? Чукча писател!

Оф, най-обичам да ми дават филми като доказателсвто. :))) Да, ресоциализацията е трудна. Обаче от написаното излиза, че едвали не насила са й пуснали, за да й направят мръсно и да страда навън. Земи почети малко с разбиране, не боли толкова. Тя искала ли е да излезе? Искала е. Тогава те са я наказали като са изпълнили молбата й или? Да ви у червените балалайки, дето най-добре знаете какво е добре за другите.

пффф, след продължителен период в институция човек загубва способността си да общува с хората в свободния свят. Трябва му помощ от психолог. във филмите и литературата описват предимно реални факти.

И така да е, какво, трябва да й кажат "За твое добро е да стоиш на топло зад решетките" ли? Искала да излезе, пуснали я. Не е като да е първата й грешна преценка. Да, по-добре доживот да си лежи, ама ей на искала да излезе и някой я пуснал. Затова внимавай какво си пожелаваш. Пък и надали ще е трудно пак да влезе в затвора ако я влече.

Трябвало е да я оставят в дранголника да си доизлежи оставащите й години живот. Може би още десетина или най-много 15 години и щеше да се приключи и да настанят друг убиец в нейната килия.

Красиво момиче е била, а с промит мозък. Пропиляла си целия живот, щото е попаднала в среда с грешните хора. И каква работа на 73 години. Тя изобщо няма представа какъв е светът в момента, едва ли ще може да се адаптира поне в близката 1 година. На нея не и трябва надзор за престъпления, а помощник. Най-много да свърши на улицата, ако някой не и помага. Имаше затворник, който излиза след 30-40 години, той дори не знаеше за какво са банкоматите, камо ли да си намери работа. Беше луднал

Като путинопитеците.Секта!

Ей ама хитър. Как го извъртя пак към Путин. А то статията за съвсем друго.

Еми българина винаги обича да се чуди кой му е срал в гащите - така и този "убавец" - все Путин му е виновен за нещо!

човека има предвид , че са същите промити мозъци като путлеропитеците и русоробите!

Винаги съм се чудил специално ли ги учат как да извъртат така нещата или им се отдава по рождение?

плащат им за това пари, в левове, заплата. Броят кой колко коментара е излъчил с подадено съдържание според инструкциите. За всеки коментар има ставка- колко реда, колко лева. Има цели офиси за това - индустрия. А самите писачи са продажници, не подозират обаче как тровят собствения си мозък. А мозъкът не е изолиран, предава го 'надолу' към кръвта и всичко друго в тялото на писача. Наздраве за печелившия !

На 73 г. се нядява да си намери бързо работа? Несъмнено ше я питат какъв птофедионален опит има.

Откачалка. Дано да си е струвало да лежи 53 години, за да убие невинна жена и бебето й. И тоя менсъл лайняните медии го интервюираха колко пъти все едно е пример за подражание.

А ако бяха в чистата и свята раZия на плешивият педераст Путин, щяха да са отдаавна освободени и прибрали се у дома след 6 месеца безчинства в Украйна под флага на Вагнер! Ето такава "държава" е сибирската клоака

Отзад или отприд ти бъркат

Нерде Ямбул, нерде Стамбул?! Я кажи къде са изродите, които клаха, гориха, убиваха като диви животни, беззащитни жени, деца, мъже в Профсъюзния дом в Одеса?! ИДИОТ!!!

Във въображението на руските подлоги

И ти като тоя по-горе го извъртя към Путин. Сериозно и за това ли плащат? Виж статията за метеорита. Тя ще е благодатна почва да пишете за Русия.

Съвсем откачихте еврогейовете. За 5 цента голяммо писане е паднало.

Как и да те определя ти си абсолютно безчувствен ,неспасяем и в този смисъл тежко и нелечимо болен !!!