17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всички медицински сестри, акушерки и лаборанти и др. никой не го е грижа. Само се дават празни обещания и всичко си остава по статому. Министър на Здравеопазването не е изпълнил обещанията. Трябва да се смени цялата здравна система.

Отново измамени , лъгани и .....

Нашите доктори като видят ром се скъсват да го обслужват без здравни.Бил съм свидетел на това.А от вън го чакат още 10 коняка.А доктора и това ще ти изпиша ще отидеш на хирург ето направление и това .Влизам направление няма.

Azzzzzzz

с няколко думи.. медицината е добре платена навсякъде, по-добре от повечето професии. Не е нормално да се взимат даже по 1000лв заплати, защото това са хора от който зависи най-важното - твоят живот. Така че, за всчики дебили по-горе, които сега са добре и много говорят, но като са зле чакат лекаря да ги излекува, защото видиш ли той от заплатаа на която се осигурява - минимална естесвено, ама иначе носи телефон за 1000 лв и вика той е длъжен да ме излекува !?! - че циганите ги бият даже ... абе смях.. смешна държава

Не знам за какъв просперитет и 'бум' на икономиката говорят по телевизиите управляващите като заплатите са 250евра месечно...не дневно!!!

физзарядка ли правят?!

айде пак по пързалката

Преди малко шефът на Агенцията за инвестициите опроверга изявлението на Плевнелиев дадено в качестото му на посредник за „Фолксваген“, че „България подобрява параметрите на офертата си към автомобилния концерн „Фолксваген. Предложението е за увеличаване на субсидиите от 135 млн. на 260 млн. евро.“ Уважаема „Дир“ коментирайте и тази лъжа на Плевньо.

защо не се скриеш в контейнера?!

Ти там ли се криеш?

Аз си го плащам и после чао - чужбина. Ти му мисли!!! След 10 години учене и труд(специализация) да почвам с 1000 лева - не мерси!!! п.с. кога ще порастнете - безплатен обяд няма - медицината е скъпо нещо! Давате сумати пари по колите си например, а за здраве 20-30лв на месец - не става така!

е такива нагли като тебе в бъдеще ще поставят ненужни стентове на хората за да им цицат парите! чужбината не те ще, има достатъчно лекари индийци вече

В чужбина едва ли ще посмее да мами.

Софиянци събудете се!!!Стига плюхте по Мая Манолова!!!Това е русата жена дето ке оправи България!!!Спомнете си думите на баба Ванга!!!Внимавайте!!!

Днеска ми давате минуси а утре ще се чешате по главите като видите че съм прав...

И здравеопазването като спорта.

Навремето беше още у комунизма. Тато ме съветваше така: "когато ти са дойбе нещо лесно сине , че дириш медецинска сестра, оти у нашата родина нема проститутки."

Не вярвайте на този вратар К. Ананиев! Тиквата , Горанов и той пак ще ви излъжат?!?Не го ли разбрахте вече?!? ГЕРБ са най-големите лъжци, които е раждала България в политиката!?! Нечувано е вече 7 месеца да ви обещават и да ви заблуждават?!? Влизайте в Министерството и не излизайте докато не спечелите и тоя некадърник не си подаде оставката!

Мая Манолова беше ли там или изпрати пълномощник?!

Имат избор.Плащат си специализацията и работят,където искат.Ако държавата им плаща ,ще работят където има нужда от тях.Ако не ,да ходят да специализират в чужбина,където всичко е платено.

Който плаща поръчва музиката. Логично е щом държавата ги финансира същата да са разпорежда. Пък и няма да са вечно в горно нанадолнище, където лекари не достигат. Иначе, всичко ще тръгне към София и други големи градове, което от една страна е разбираемо, но пък хора живеят не само там, и всеки има право на достъп до мед. обслужване.

Те са си отработили специализацията и никому и с нищо не са длъжни. И като отидат в чужбина за няколко мес ще върнат парите,а вие пак ще блеете без доктори.Могат да бъдат задържани тук единствено с европейски заплати.

Сестрите не достигат, напускат и задачата на правителството е да ги задържи.

блокирали клозетите ли, излязоха?!

След изборите елате пак. Нормално за BG.

Ние искаме щом си плащаме здравните осигуровки безплатни грижи както при ромляните а не непрекъснато да събираме пари за хора които не могат да се лекуват съгласно конституцията.

Като почнете да плащате като германеца тогава ще искате.Дотогава като сте бедни ще стоите без доктори.

Ако и тези, които само по паспорт са българи, почнат да си плащат, и съответно онези, които крадат от НЗОК, се поспрат, тогава ще има пари. С Германия не се сравнявай, смешник.

Ще плащаме като германците, когато почнем да получаваме техните заплати.

ще млъкнат ли най сетне

Специализантите да си платят обучението и да си избират болница.