След 3 ч. заседание: Израел има варианти за отговор към Иран, но първо ще ги обсъди със САЩ

Г-7 работи върху пакет от координирани мерки срещу Иран след съботните атаки с ракети и дронове

Обратно в новината

Коментари - След 3 ч. заседание: Израел има варианти за отговор към Иран, но първо ще ги обсъди със САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За увлечените мамини фантазьори тук, на български се казва "свръхзвукова" ракета. Хиперсоник няма, това е преписано от английски от хора със слаба езикова, следователно и умствена подготовка. По един хиперсоник петел ви пожелавам в локацията на задния ви драйв, драги пасажери!

Хитлер не напразно е искал да изчисти земята от това нечистоплътно, подмолно и отмъстително племе

Иран, Израел и съюзници направиха едно ПВО шоу за вътрешно потребление. Дроновете "Шахед" се движат със 150 км/ч и минават над територията на Сирия и Йордания и изобщо не достигат до "железния купол". И двете страни могат да направят своите изводи.

Израел има варианти за отговор към Иран, но първо ще ги обсъди със САЩ -------------------------------------- Да се чете... "Тате, онзи ден отидох при съседа и набих синът му. Баща му като дойде ще ме пазиш ли?" А Риши Сунак е нелигитимен. Тази година изтича мандата на неговото правителство а той още не казал кога ще са изборите. Държи се до последно, като удавник, защото много добре знае че Лейбъристите най-сетне ще ги изхвърлят от управление.

За всички, които казват, че Израел бил нападнал пръв като взривил посолството и убил генерала: Абе слабоумци, а #КОЙ според вас насочва Хизбула и разни други паравоенни организации да стрелят по Израел? Ай сиктир!

Какво означава "ай сиктир" на български? Я преведи, турчеещ циганино.

500+

Когато преди седмица Израел атакува иранското посолство, САЩ и съюзници си мълчаха. Когато Иран отговори- било агресия. САЩ и съюзници свалиха повечето дронове и ракети изстреляни от Иран, а сега когато Израел ще атакува Иран дали САЩ и съюзници ще свалят техните ракети или пак само Иранските ще са цел. Такова лицемерие не се среща всеки ден. Толкова вайствено и нагло племе са въпросните израелци, че май не е трябвало да ги спасяваме през ВСВ. И още нещо. В БНБ секретен архив има документи, с които се доказва, че евреите са се откупили от царя на България със сериозно количество злато, а той великодушно е позволил на българския народ да си мисли, че народната обиц е спасила българските евреи.

И баш ти ли имаш достъп до секретния архив, или ти разказа някоя от чистачките на БНБ? Или го знаеш от милиционер с достъп? А може би, най-вероятно, да пишеш чиста измислица, демек лъжа?

Странна работа. Иран търсеше военен отговор, който да не доведе до война с Израел и САЩ. Сега Израел търси отговор, който да е болезнен за Иран, без да предизвиква регионална война. Остава впечатление, че се изнася някакво представление, в което трябва да има помпозни сцени с минимален реален ефект. Но защо в тези сцени непременно трябва да дрънкат оръжия?!

още един недоразвит

Какво става в усраина, ще отпочва ли великата, пролетна, усраинска перемога :)

трета година буксуване на Магучая във калта на източна Украйна , копаене на окопи , отмъкване на битова техника , "геройства" на кадировци , утилизиране на най-боеспособните части , на хиляди единици бронетанкова техника и стотици самолети и хеликоптери. Сватбарско пуцане със ракети,повечето от съветско време , пърполяци-дронове от Иран и снаряди от КНДР. Черноморският флот спадна наполовина , крейсера Мацква стана подводница, украинците почнаха да свалят самолети над руска територия. И имате "очи" , родните русороби , да лалкате все още, вместо да потънете в земята от срам......трета година , а иначе "Киев за 3 дни,Берлин за 2 седмици и месец до Ламанша"......може ама само като гастарбайтери и по-скоро "емигранти".

Цъ... няма да има щото бензина и снарядите са кът а и на фронта веке пращаме 73 годишни младежи

Да дарявам ли са една заплата за хизраел?

не , откъде-накъде ? Точно пък евреите нямат нужда от няк'ви оръфляци да им "даряват". Прати на пРоссия.......ако имаш и някоя стара "Лада" - пак се брои , "за фронте"

Бих дарил на Русия, но фащисаните ни правителства няма да разрешат да се отвори сметка!

Иран показа какво може! Половината ракети паднаха в пясъка, останалите ги свалиха, няколко минаха между капките и се изпърдяха и замириса на Ирански кебап

И хизраел показа какво може, да думне суверенно посолство :)

Мошетата са напълнили памперсите, защото персите използваха хиперзвукова маневрираща ракета между боклука, който им задръсти ПВОто.

Главата ти е хиперзвукова. Половината не стигнаха до Израел

Рязания мурзилаж на хамбтазурата

мошетата яко са се активизирали съгласен съм

Сега разбирам че виновен за карибската криза е Западо, като и за двадесет разрушени държави......но УСА играе висока игра с Турция а тя е истинският интерес... Последните конфликти доказаха че техникара е достатъчно да е от миналият век 80 когато сте защитени от самолетчета..... Турция има най силната локална армия до Франция...

Чалмите ще го отнесат много лошо! Да атакуваш държава водещ производител на високотехнологично оръжие + наличие на ядрено такова е много бърз начин да видиш Всевишния отблизо, преди да идеш в ада!

САЩ разполагат с усъвършенстван радар АН/ТПЙ Екс Банд, разположен в Хар Керен, в пустинята Негев. Неговата мисия е да открива изстрелвания на ирански ракети и да предава данни за насочване към израелските Стрела и Прашката на Давид и батериите на САЩ ТХААД АБМ, разположени за защита на чувствителни израелски обекти, включително Димона и военновъздушните бази Неватим и Рамон. Иранските ракети удариха както военновъздушните бази Неватим, така и Рамон. Най-добрият радар за наблюдение в света, работещ съвместно с най-сложната противоракетна отбрана в света, беше безсилен пред лицето на иранската атака. За всички, които се опитват да представят вчерашните събития като победа на Израел, предъвчете този факт: Най-добрата система за противоракетна отбрана в света не можа да защити обектите, които бяха натоварени да защитават от атаки на ирански ракети. Кой има надмощие за възпиране? Това не е Израел.

Иранс направи демонстрация, че най-технологично съвършеното и многопластово ПВО в света (според западните специалисти) не можа да се справи с ракетите им от среден клас. Ракетите след определена фаза, разделят поразяващите си елементи, пускат маскиращи заряди и в последният момент сменят траекторията си с бустериране. Никъв шанс. Да си сядат ционистките мърши и слугите им САЩ на задниците. Ще бъдат пометени ако отново ударят Иранско посолство или територия.

.

.Ярина

И точно преди да избухнат пърдят здраво и замирисва на Ирански кебап

Няма ядрено оръжие.Ми защо то обвинявате когато ви изнадя?За хиперсоник ракети няма как да кажем че нямат.Е Израел сигурно няма защото и САЩ нямат.

Израелската журналистка Майрав Зонзейн, близка до Мосад: „Ако вътрешните дискусии на властите бъдат публикувани в медиите, 4 милиона души ще се втурнат към летището, за да напуснат страната“

Е да пишат едно извинение до Иран. При другите варианти, англичаните ще трябва да търсят нова територия, където да настаняват евреите.

на иранците не им се получи баш.. Фойерверки и фишеце за стотици милиони и всичко прихванато във въздуха. Нама снимка и на една счупена керемида.

Или по скоро логично след като българските медии се срамуват да кажат че от седемте хиперсоник ракети не е прихваната нито една то и хората не го знаят.Само че дори западните медии го коментират но в България е тайна.

Дай линк за хиперсонните ракети, да се образоваме и ние, не само дър бър..

Клипа е в нета. Намери си го. Ше ви еа в мършите ционискти надрусани.

САЩ и военната им база Израел имат за цел да подготвят блокада на Китай. Основната идея да има конфликт с Иран е да се спре потока на петролни продукти към Китай. Със всяка стъпка ционистката кочина на тероризма и войната САЩ пътува към самоунищожителна спирала. Израел извършиха Геноцид избивайки над 33 000 палестинци. Реакцията на ООН само показа, че светът е подчинен на ционистката мафия до степен, че въпреки рецесия, икономически проблеми с логистика, нестабилен долар, растеж на цената на златото един стар план за доминация над света тече. Въпреки, че удря стена след стена. Ще убиват Европа в Украйна. Ще убиват балъците израелци и араби в Близкият изток. Ще потопят Балканите в конфликти. Африка също. Докато Международният Икономически Пасквил начело с Шваб и господарите му в сянка печелят кървави шекелчета. След това на оцелелите ще наложат най-ужасяващият модел за управление досега измислен. Фашистки Феодализъм и Дигитален Концлагер. Тва е.

евреи, щото и те, както и украинците, ни бранят с гърди и тяло срещу злото, заплащваща наща европейска цивилизация, на която и ние сме дали много. Както преди 1306 години Тервел е бранил Европа и спрял араПското нашествие пред стените на Константинопол. Поклон Тервеле!

българи да плюкат минуси на Канасюбиги Тервел, Спасителят на Европа, Светец на църквата.

че Израел постигна 99 % ефикастност на ПВО срещу иранската атака. По друг начин казано, 99 % ефикастност на западните европейски, американски и израелски технологии срещу китайски и руски такива. Айде опровергайте ме.

Срещу цена на защитата на Израел от локално ПВО, французи, англичани и американци мина над милиард долара. Базата от която излитаха фъц35 ките, които удариха в Сирия беше поразена от шест ракети. Клипа е в нета. Намери си го. При следваща атака към Иран, Израел е чао. ПВО не се зарежда като автомат калашников. А и при намаленият капацитет за производство на ракети нещата не са толкова елементарни. Русия, Иран и Китай се готвят за този момент от 20 години. Видимо запада не може едни снаряди да произведе за укрофашистите. А като се почне в Близкият изток и Тайван, сложната логистика и безумната цена на боеприпаси ще срине западната икономика тотално. Опроверган си

Нито една от 7те хиперсоник ракети не е прихваната!

когато ние решим и където ние решим. Пак си изиграха картите както трябва, сега те са жертва, апаПските страни се дърпат от Иран, щото не го искат като лидер в региона.

Благодарим на русия че обича нас мюсюлманите повече от неверниците христяни и евреи. Русия скоро ще приеме исляма и ще стане най голямата и силна мпсплманска държава. АЛАХУУУУУУ АКБАРРРРР Русия Алахуууууу Акбаррррррр Путин

Ако спрат сега и 2-те страни няма да се разрастне конфликта, но САЩ имат интерес да се разрастне конфликта и да продават оръжията си. Зеленски да знае, че ракетите му пейтриът са в Израел, евреите са по-скъпи на американците от някакви си християни.

Така е а мюсюлманите са по скъпи за Просия от христяните в Украйна. Не случайно сте братя с аятоласите защото Путин тайно прие исляма и се моли по 5 пъти на килимчето

Рося е миусиуманска кочина техни брат не христяни от укряна и европа техни брата са иранец Северна корея коба и венесуела. Европа мразим роските марши

Забавлява как четен булгарите кои обича росиа повече от Бугаря. Вие не народ а марша шом обичат и оважават друга даржава повече от твои даржава. Елада мрази рося и руски плахове Елада ако беше място на укряна штяхме да строшим много раски марши

Истинските гърци обичат руснаците повече от българите, но ти от къде да знаеш кат си чист евроджендър!

Бурята в чаша вода е за да се скрие геноцида на юда срещу палестина след организирания от юда самоатака. В тая чаша подготвена от наркопедофилите от кравария е скрит техния проблем за загуба на глобален контрол върху икономическио и финансово управление на държавите на планетата. Планетата иска демокрация, а не наркопедофилски краварски фашизъм и комунизъм. След сатаниста в кравария много кравари станасаха финасисти и доведоха народа си до наркомания, педофилия, узакониха престъпление срещу Божиите истини...

Рускато пво ц400 е пълен боклук. Дано Украйна скоро да започне да бомби в кочината расия

Какви ли санкции ще наложат на Китай, ако нападне Тайван ?

Ще им скъсват малкия жълт хикс от целофани

Туй г-7 е по малко от Китай и Русия заедно . Без Индия и Бразилия.

То и великите учени на света са по-малко от циганската махала...

Нещо пак ми се губи. Едва ли не Иран са атакували първи, а сега Израел трябва да отвърне. Реалността е на съвсем друга, Израел без причина атакува посолството на Иран в Сирия, и последва Отговор. Но медиите пак ни баламосват.

Те там така си се забавляват. Дори и да има някакъв отговор, това ще е поредния епизод от цирка. Не ходете там! Толкоз! Прокълнати земи!

я българан-патреот-рашист

_stankow

>>>Тези удари повишиха риска от ескалация и разрастване на конфликта Ескалация на български език се превежда точно като "разрастване". Нарастване, увеличаване, разширяване. И изречението натежава - "риск от разрастване и разрастване". Едната дума е излишна. Чуждата. Дето всички са я заповтаряли ...

Русия и Китай стоят зад Иран и затова САЩ ще пипат много внимателно.

Ба тва заседание, те по скоро обсъждали какво да и ма закуска в бюфета утре. И с право от Израел нищо не зависи. САЩ и Иран ще се разберат. Както се разбират и САЩ и Русия бе Усрайна.

Клона зелински с елитния командос Нетаняху!

Като предната вечер се беше сгушил в бункера от страх ? Кажи честно.. Хаха

Кво да ви обяснявам, четете, не е трудно. НО вие пистолет от салфетка не различавате, аз за командоси ви пиша. В тотална грешка сте, ако си мислите, че нещо зависи от САЩ в случая. Каквото решат в кабинета на Нетаняху, това ще последва. САЩ са слугинпето в тази композиция.

Без евреите в САЩ и Англия Израел нямаше да го има. Те командват. Израел е укропия номер 2.. шава докато има полза.

Ти самия казваш, че САЩ и Англия се управляват от евреи, нали.. Е САЩ и Англия, са чисти слуги на Израел

Кой ги брои?!? Всичко зависи от Китай, но май на "запада" пак му се губи най главното

След ракетната атака! Г-7 подготвя групово наказание срещу Техеран. Г-7 работи върху пакет от координирани мерки срещу Иран след съботните ирански атаки с ракети и дронове срещу Израел, заяви днес британският премиер Риши Сунак, цитиран от Ройтерс, пише БТА. "Работим в спешен порядък с нашите съюзници, за да видим какви стъпки може да предприемем заедно по координиран начин, за да възпрем и осъдим това, което извърши Иран", каза Сунак в британския парламент, обобщавайки резултатите от дискусиите между лидерите на Г-7, проведени вчера вечерта. "Разговарях с лидерите от съюзническите държави от Г-7 и единодушно осъдихме тази атака", допълни той. В събота Иран изстреля ракети и дронове срещу Израел, след като се беше заканил да му "отмъсти" за удара срещу иранското консулство в Дамаск, при който бяха убити двама ирански генерали. Тези удари повишиха риска от ескалация и разрастване на конфликта в региона, посочва Ройтерс. Италия, която е ротационен председател на Г-7 тази година, заяви по-рано, че е отворена към идеята за нови санкции срещу ирански представители, действащи срещу Израел. Сунак каза, че координирането на каквито и да е било мерки, които могат да включват санкции, между съюзниците би гарантирало, че те ще постигнат максимален ефект върху Иран и санкционираните лица. Г-7 включва икономически най-развитите страни в света като САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Италия, Канада и Япония, посочва Ройтерс.

Най-великият и единствен НАТОвец с Трабант. Що е то? (СОПОЛАН ПУСИ)

Джо Байдън: САЩ не искат война в Близкия изток Президентът на САЩ Джо Байдън увери, че страната му иска да избегне ескалация в Близкия изток, предадоха световните агенции, цитирани от БТА. Тези уверения Байдън направи пред медиите, докато приемаше в Белия дом премиера на Ирак Мохамед Шия ас Судани. "Заедно с нашите партньори, ние отблъснахме тази атака на Иран", заяви Байдън. "САЩ са ангажирани със сигурността на Израел. Ние сме ангажирани в подкрепа на прекратяване на огъня в Газа, което ще върне заложниците у дома и ще попречи на конфликта да се разпространи повече", каза Байдън. САЩ не търсят ескалация, но ще продължат да защитават Израел след безпрецедентната атака от страна на Иран, заяви по-рано днес американският държавен секретар Антъни Блинкън. След иранската атака срещу Израел Блинкън проведе 36-часови интензивни дипломатически разговори с цел да се избегне ескалацията на напрежението. Той говори по телефона с колегите си от Египет, Йордания, Турция, Саудитска Арабия, Великобритания и Германия. Същевременно говорителят на Белия дом Джон Кърби определи безпрецедентната атака на Иран срещу Израел като „зрелищен и неудобен за Иран провал“, предаде Франс прес. "Видях информации, според които иранците били предвидили нарочно този зрелищен и неудобен за тях провал. Чух и Иран да казва, че е предупредил, за да помогне на Израел да подготви защитата си и да ограничи потенциалните щети. Всичко това е категорично невярно. Тази атака се провали, защото Израел, САЩ и коалиция от други партньори, ангажирани със сигурността на Израел я провалиха“, каза Кърби. „Нека да бъдем ясни, предвид мащабите на тази атака, намерението на Иран беше определено да предизвика разрушения и жертви“, допълни той.

Израел има идеи как САЩ да отговори.. САЩ обаче пасува.. Тегаво е в Тел Авив Тея дни.

Интересното е, че САЩ говорят за деескалация, но също така казват, че ще защитават Израел независимо от всичко. Някои хора биха сметнали, че това отваря възможности за Израел да прави каквото иска, знаейки, че Съединените щати също ще се намесят. Съединените щати заявиха, че няма да участват в никакви действия, които водят до каквито и да било нападателни действия срещу Иран, но ще изиграят своята роля в защитата на Израел. Шефът на израелската армия предупреждава, че ще има „отговор“ на иранската ракетна атака Херци Халеви е казал на войниците, че атаката на Иран срещу страната „ще бъде посрещната с отговор“. „Когато гледаме напред, обмисляме стъпките си. Изстрелването на толкова много крилати ракети и дронове на израелска територия ще бъде посрещнато с отговор“, каза Халеви, цитиран от местните медии, по време на посещение във военна база, която беше леко повредена при атаката. Той направи коментарите, докато военният кабинет на Израел се събра отново, за да обсъди как да отговори на атаката, първият път, когато Иран предприе директно военно нападение срещу Израел. Иран извърши атаката две седмици след смъртоносен удар срещу консулството му в сирийската столица Дамаск, за който Техеран обвинява Израел.

Накрая Мосад Ще отвлекат аятолаха И ще му направят профил В Онлифенс Така ги виждам нещата

Всички укропрасета и ционистки фашета НА МЕЗЕТА. ХАХАХАХАХ Виждаш ти разпрания си аналник в сорослайнарника.

Ако можеха да са го направили до сега..

Нали разбирате, че нашите "източни партньори" - ваксинираните "антиваксъри", са готови и аятоласи да станат, но да подкрепят този, който подкрепя другия сатрап - фюрера из Кремъл. Те могат всичко да стана, а и са - да изговарят по цял ден фашизоидни "мисли", да пропагандират нацистките тези на Путин и какви ли други гнусни неща могат... Така е то!

кво се опита пак да кажеш никой не разбра, кви антиваксари къв фюрер? направо е смешно вече какво правят соросоидните тролове за няколко цента, да беше написал направо "Путин е виновен" и тва е, кво се мъчиш да мислиш :)

До месец военно положение

в началото, след като тия от хизбула нахлуха през границата и избиха 1000 души и израел беше жертва, всички бяхме на страната на израел .. след това обаче, това масово клане в газа, вкл. и деца и болница ...и после с нищо неоправданото унищожение на иранското посолство, отношението към израел е отрицателно ..и съм сигурен че повечето така мислят, но няма да си признаят ! . пренавиха пружината ...и в момент изглеждат като зверове ..и ако стане нещо - те ще са виновни , а не иран ! иран вчера казаха , че за тях "нещата приключиха" и ако след това израле продължи да търси конфликт - не съм много убеден, че ще има големи застъпници !

Жертвите не са само в Газа, на Западния Бряг израелците са убили поне 500 човека след октомври миналата година :( Нападението на концерта през октомври е само претекст. Нищо чудно да е организирано по същия начин като атентата в Сарафово от някоя от израелските служби и техни внедрени агенти като Мохамед Чорба

Ще има - където парите играят, моралът мълчи!

комшииката ама шь питам пьрво мьжо и.Мерака е голема работа,ма не сьм сигорен дал нема да ми качи топките на шията кат папионка, оти тя е много зла

И скоро ще прайм кнцлагери за капейки ръйшли

С единия от двата приятеля на Русия тц тц тц а аз си мечтаех за нов световен ред пълен с чибурашки и матрьошки

Прави сте копейки третата световна почна и на Путьо ще му се стъжни скоро

Купете си консерви копърка

Купувайте злато и продавайте имотите. Направете си застраховки

И кой ще ти го изкупи това злато след ядренната зима бе паток :))

Колкото и да не ви се вярва Третата световна война започна

Сомалия, Еритрея, Куба, С. Корея и Венецуела? Посмотри на Россию блядь, 10 години не може да превземе Авдеевка.