След 144 дни борба за живот: Момченце, родено с тегло от 540 грама, бе спасено в Турция

Бебето е било родено в 23-а гестационна седмица от бременността в частна болница в град Ерзурум

Обратно в новината

Коментари - След 144 дни борба за живот: Момченце, родено с тегло от 540 грама, бе спасено в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моята внучка се роди 750 грама. Сега е на 22год. Студентка 4 година. Напротив.. Нито увреждания. Много будно, интелигентно момиче. Тогава, наистина в България медицината беше още на ниво.

За съжаление подобни спасени недоносени деца в последствие имат тежки очни и ментални проблеми.

Не можеш да говориш ей така. Аз познавам 4 деца едните са близнаци на 13 години а другите са на година , послвдните бяха родени 318 и 324 грама и са си много здрави. Въпроса е какво е отношението на медицинския персонал. В българия е тотална трагедия… Да въпросните дечица са живи и здрави и живеят в Осло

Нещо бъркате. В световната неонатологична статистика няма новородени(embrion,доро не foetus),родени(води се abortus, а не partus prematurus)и оцелели с такова тегло.

Истински лекари

какви мънички крачета, като Палечка от приказката

Бравос, Бравос!

Къв Господ, тва е чалма ве ! Искаше да кажеш Аллах?

пак глупееш яко.

Фанатиците сигурно са му резнали пишката, още преди да са го спасили, щот за тях това е по важното.

И в Пловдив, в болница "Св.Георги" миналата година спасиха едно момченце на 500 грама, но не стана "сензация". Ако не вярвате, проверете в мрежата.

Това е платена реклама. Тук турските болници облъчват населението, че имат магически способности да лекуват незличими заболявания, дето не се лекуват в никоя държава по света (поне в тези, където има контрол)

се убеждавам, че турската медицина е на много , докато българското здравеопазване е на ниво търговско....плод и зеленчук!

За сетен път се убеждавам, че турското здравеопазване е на много високо ниво, докато българското здравеопазване е на ниво търговско...плод и зеленчук!

Е не бе....търгаши!

Господ да му даде здраве, добро семейство и много приятели на душичката. Късмет то явно вече си има. Обичам добрите новини. :)