След 12 часа преговори Сърбия и Косово се договориха как да нормализират отношенията

Прищина не беше достатъчно гъвкава. От друга страна Белград подчерта, че по принцип няма да подписва нищо, докато не бъде напълно готов да го приложи, каза Жозеп Борел в Охрид

Обратно в новината

Коментари - След 12 часа преговори Сърбия и Косово се договориха как да нормализират отношенията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Договорката е за няколко дребни точки.Алкохолика няма работа там.

Да прилича на алкохолик този Борел

Борел какви точно конфликти е разрешил досега, та си мисли че може да разреши този ?

Дъртио Борел да си оди и да не се праи на бонвиван и жиголо...Айде у лево нашите що не му кажат и мълчат,като тапи. тоа за нищо не става вече... набор ми е !

Косово изкуствено създадена от САЩ държава с цел да има етнически конфликт на Балканите.

Където се е намесил ЕС е ставало значително по зле. Дано накрая да не се стигне до война. И защо по дяволите трябва някакъв неизбиран от никого дедовец, част от наднационална и съмнителна от гледна точка на своя международно правен статут организация да "разрешава" спорове, касаещи национални държави. Няма ли ООН? Сърбия няма ли съседи, които по смисъла на международния обичай следва да са част от тези процеси. Пълна глупост е всичко това.

Още по-налудничаво е испанецът Борел в качеството си на еврочиновник да притиска Сърбия да признае Косово при положение, че самата Испания като държава не е признала Косово и няма никакво намерение да го признава.

Косово Сърбия ли е ? Донбас Украйна ли е ?

Байдън и Путин, не харесват това.

Ще го лапкат братята сърби... Рязания маткап..

Адйййй Македония ни обра всички косове...

Сърбите още не са разбрали, че империализма на Тито и Милошевич замина в небитието. Изкуствено създдената федерация, която се трансформира в сръбска комунистическа диктатура прерасна във междуетническа братоубийствена война. Конфликта Сърбия - Косово е последната, може би, дай Боже, изцепка на великосръбския шовинизъм.

Въобще не си наясно с процесите в бивша Югославия ! https://www.imdb.com/title/tt5518022/ гледай този филм и после говори за Тити и Милошовеч !

Явно изобщо не си запомнил опорките по Косово и Сърбия. Защото: Укрите още не са разбрали, че нтацизмът на Порошенко и Зеленски замина в небитието. Изкуствено създдената страна, която се трансформира в украинска нацистка диктатура прерасна във междуетническа братоубийствена война. Конфликта Русия - Украйна е последната, може би, дай Боже, изцепка на Великоукраинския национал-шовинизъм.

От къде ги заучавате тези лафчета бе умничета мили? В главиците ви само черно и бяло... Никакви нюанси там. Неграмотността в големите урбанистични центрове е най сериозния бич на съвременността.

"Косово и Сърбия трябва да нормализират отношенията си ...", каза Борел. Върховен пример за лицемерие - разделяш държави насилствено и после подканваш обезкървената да го приеме.

Пълни глупости ! Нека отиде в Скопие и да им обясни какви сме били ! Изобщо не съм гласувал за тия спръжляци !

За да смачкат пут*ин и неговата проядена от корупция рашка и 30,000 са предостатъчни.

Не е нужно всички да разбират колко си прост ! Боко !

Значи ни чака нова война ! Той така нормализира и отношенията между Русия и Украйна !

Косово е американска военизирана територия. Тези споразумения ще ги спазва само Сърбия. Накрая може още веднъж да е бомбардират, ако на ЕО или САЩ не им оттърва са има толкоз много.

Вече не могат да бомбардират Сърбия. Тръгнат ли в момента да го правят пак това означава директно Трета световна.

А няма със що, няма снаряди, нямат военна техника.

Ще подпише със сигорност,При тия няма ама тама имат всички атрибути на рекета.Банките са техни производствените мощности също,Ще подпише и хоро ще играе.

Малииии. За 12 часа пияндето борел се е напил и изтрезнял поне три пъти.

Това да не е Медведев бе.