След 11 г. начело на ПЕС и отказ да се кандидатира за 5-и мандат Сергей Станишев предава поста в Берлин

"Ние сме партията-двигател за прогресивни решения и реформи, а горивото са нашите ценности - солидарност, социални политики, устойчивост, благополучие, феминизъм, демокрация и справедливост", се казва в проекторезолюцията за днешния конгрес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бой по Нинова, Станишев се връща на Бял кон.... и почва с ДПС усилена работа... ( за да може да превземат и левицата в ЕС, трябват средства )

Социалната му политика не включваше ли " плоския данък" и унизителното отношение към учителите по времето на най- масовата учителска стачка. Не назначи ли омразните министри на кобургището!? Включително Вълчиел - " министър - делегиран бюджет", закрил стотици български училища и обезлюдил стотици малки селища!? Греша ли!? Или това е тъжната истина!?

Господин общи приказки. Цял живот си изкарва прехраната с бля-бля. Нищо конструктивно, той няма и знания за това.

Прибирай се в България и да разкараме курнавела жълтурката и всички областни предатели /председатели/ на бсп.

Да си идва тук да разкара Нинова докъто тя не е ликвидирала БСП напълно.

Серго, чакаме те в България, заедно с Корни да довършите БСП! Въпреки че и така е ОК, 6-8% ще добре за всички.

Когато Станишев беше начело на БСП, партията атакуваше първото място на изборите. Нинова я докара до там, че да ба почнат да се притесняват дали ще влязат в парламента. Ако я сменят (трябва, ама тя не се дава), който и да дойде на нейното място, все ще е по-добре за БСП. Станишев, с богатият си опит и авторитет в Европа, ще бъде сполучлив избор.

"Станишев, с богатият си опит и авторитет в Европа, ще бъде сполучлив избор." Хахахахаха, богат опит за какво, хахахаха!

СЕРГО СЛЕД, КАТО СЕ ЦУНА С МЕСТАН, ЗАКРИ БСП-ТО. ТОГАВА ЗАГУБИХА ПОЧТИ ДВОЙНО НА ИЗНОРИТЕ.

Представям си го, като безработен, тоя номенклатурчик, да хваща мотиката и да копа!

КурЯж Европа!

Има още много да се учи от кака си Курнелия ! Как се подава оставка , но оставка няма !

добре че беще тпа иначе бате Бойко никога нямаше да дойде на влас

Хм, затова ли бе напънът да се сваля Нинова - за да приемем джендърството, та да ни се повиши авторитетът, респективно и неговият, а покрсй това да се кандидатира отново, предлижен от "новите" ?? Т. е. още не е разбрал, че хората не го искат, и не заради Нинова, а заради самия него. И не защото е лош човек, а зашото е безгръбначен и явно подмолен!

Най-добре да не се появява в Б-я.Той направи много за разпада на БСП.

11 години бивш председател на партията ти е начело на една от големите партии в Европа, как пък нищо не прихвана БСП от това. На чело им застана един самодържец, който не само не приближи БСП до европейските си партньори, а дори задълбочи архаизма в партия. Не случайно сега за БСП гласуват един файтон хора и то на преклонна възраст. В България откакто падна тоталитарния режим никога не е имало лява партия. Партията стана проводник на капиталистически интереси на бивши управници и настоящи бизнесмени. Жалка работа, най-бедната държава в Европа, а така нареченета им лява партия на 5-то място. Вижте ги Кирчо и Кокорчо, още не влезли в политиката и знаеха, че левите идеи ще ги изстрелят напред. Толкова глупост и недалновидност може да има само в България, аз ако бях член на партията щях да изгоня кака Корнелия, която е виден приватизатор и няма нищо лява в идеите си, с камъни.

Бях в самолета за Виена през октомври 2011, когато тоя тръгна за Брюксел да става председател на ПЕС. Влезе в последния момент (май него и чакахме) и седна в бизнес класа. Назад Саша Безуханова, дето създаде и разви ХП в България, си седеше в икономичната класа. Толкова за хората и класите.

Що нищоправещи търтеи има в Европа!? И всеки месец вземат по 15-20 хиляди евра плюс много екстри. А тоя съсел, въобще няма да го коментирам!

Сега ще е... обикновен п дераст¡!!

Той предаде и България и българския народ

Така им се получи на червените куфарчета! РЕзка успешна кариерка на синекурна длъжност, с добро заплащане и без много отговорности. А ние ...кучета ни яли.

Поредното политическо хюмне заминало на бунището на Историята.

Еврейски съветски гражданин. Да го мобилизират в усрайна, щото там е изсрано това чифутско лайненце.

А кога ще предаде Богу дух?