Слави vs Фондация "Пловдив 2019": Колко струва сцената?

След обвинения от телевизионния водещ, от фондацията разкриха платените суми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кат нашия трафопост

Най-големите крадци се изредиха да гостуват в шоуто на Слави и чухме как се задават съгласувани въпроси и се вдига имидж на умрели кучета.

учиндолския селтак заселил се м софия, се загрижил за финансите на пловдив?!

Като погледне човек бюджета специалист веднага може да разбере отде е текло. Ама не е много, не са се облажили много от този бюджет - поне по ГЕРБавите стандарти. Споко има за изхарчване 100 млн ще се облажат достатъчно.

Да се изхвърлилиш като ... на пясък! Сега се очаква народа в вкупом да гледа шоуто и да му го вдигне... онова там как се казваше ?! Както се казва, няма лоша реклама.

За мен бонусите, за Вас Тотев

фондацията покри втория милион?!?

Начу.к.а.ха ли ти го ся, Славчо? Бунтар без кауза. Само се чуди коя поредна популистка тема да захване. Ама тоя път не му се получи, хаха

Славчо е решил да го играе птицата Феникс, ама след ритуалното си предколедно самоубийство едва ли остана някой, който да го взема насеризоно.

На нас ни е ясно каква е целта на всички руски агенти у нас - да са намират кусури на всичко, което се прави в България. Единият ще каже провал на Евро председателството, друг не трябва да се гордеем с успехите на някакъв си Григор Димитров, трети сцената на столицата на културата не била за там колко си и т.н. Хейтърът Радев от своя страна ще излезне и ще каже как сме бедни, корумпирани, какво блато сме, колко сме болни, неоправдани и т.н. Всички това, всички тези скандали, негативизъм не са случайни и се поръчват някъде от Изток. И това не е само у нас. Това е във всички европейски демокрации!!

Учиндолксият чалгар пак бе хванат в лъжа и манипулация. Само най-малоумните му вярват на лъжите.

Учиндолксият чалгар пак бе хванат в лъжа и манипулация. Само най-малоумните му вярват на лъжите.

Струва толкова, колкото струва.Някой пита ли те колко милиона без нищо си получил, за бездарните си напъни.

Учиндолксият чалгар пак бе хванат в лъжа и манипулация. Само най-малоумните му вярват на лъжите.

Ех, Славчо: пак ли изяде шамарите...... време ти е да минеш зад камерата, или някое предаване в 03,00 часа сутринта

Писали, писали точки и като теглили чертата, сметката им е 1 842 024 лв / без данъци /. На Слави - 681 000 лв.

1000 minusa-

Ти е много точен и сега за доказателство ватенките ще го залият със слюнки и тиня. Браво

Славчо, по-добре мълчи, защото "Не всичко е пари, приятелю... " А с последните си интервюта, явно стигна до максимата "Не е важно с колко и кога, важното е да е навреме"

Ей, това кубе няма махане. Само смъртта ще ни раздели с него.

Ей, зависливицо как не спря да черниш всички и всичко , което не е излезло от твоите фирми?

От 10 години не гледам тъпото му предаване и изкривената му мутра. Изхабено чалгарско предаване. Предаването му насажда цигания сред младежите. Трябва да се забрани. Въшката като прияде, се показва на челото - поговорка.

Точно така е ! За щастие никой не си купува имот или кола на изток.

Ейййй, българе,... Па ви окрадоха...официално при това... А вие продължавайте да се плюете един друг... Сметката обаче ВСИЧКИ я плащаме, но блженни са само по-равните от нас....

Гнусните крадливи ГРОБ-ари!

Ко се прай на отворен, при пазарната икономика днес можеш да купиш нещо евтино, утре го намираш три пъти по евтино . Много ми е интесно отворкото колко плаща на пчеличките си , въпреки тлъстите суми които прибира от рекламодателите.

Абе, Слави голям отворко, бе? Напоследък простотиите му са и дебелашки, разбрал, не разбрал ама много знам, страшен съм, показва си селската простотия, че и няма срама да лъже. Наел бил същата сцена, кога и точно същата ли, ясно че лъже.

Ами то и аз като купувам билети за самолет всеки път са с различни цени, авиокомпанията една и съща, дестинацията същата. Обаче един път самолета е в средата на седмицата друг път е при национални и световни празници.

Не го харесвам Трифонов но в случая добре ги е хванал. Не че ще има особени последствия разбира се, в БГ публичният живот е 100% под контрола на съветската агентурна мафия която и контролира кой какви поръчки получава, и тия които трябва да контролират/съдят тия дето умножават (в случая по 3) реалните разходи. Всичко е в един кюп, все същите ченгьоршери разиграват имитация на многопартийна система и демокрация.

Издайнически, или просто в бързането, но в публикуваният документ (загавието на шаблона) се мъдри дата 12.01.2019??? Сега е набързо напечатана тази разбивка и подпечатана от фирмата, като документ от септември 2018-та или са били напред във времето?

Човекът предлага да покаже фактурите, ти какво имаш за да докажеш, че лъже.

Отново схеми ала Тотев ! ГЕРБ мисли за вас !

Само за плоскостите дето можели на така и на така да се редят му взели 600000 Ама тъпака не се замисля че нагоре по вертикала става по скъпо. А ти четеш само както ти изнася

То и стоките в магазините еднакви ама ги предлагат различни продавачи на различни цени. И не защото стоката е с различно качество, а защото има прекупвачи или всеки има различни разходи. Един иска да кара 20г БМВ друг нова КИА.

Тоя славчо изглежда такъв танкач , навярно пътува само на опашката на самолета там е най евтино.

Абе ясна е работата. Говедото иска да се похвали колко е паралия, затова вдига пушилка. Прави си реклама на гърба на Културното ни събитие. Само че е мнооого далече от култура тоя чалгар. Си.г.ански прийоми и номера.

Неистов напън да извцвъркаш нещо приелмиво и убедително, но абсолютно никакъв реазултат !

Имам усещането, че щом така упорито се лансира сумата 2 милиона, "усвоените" пари са много повече. Но дори и да са "само" тези 2 милиона, това са средства, хвърлени на вятъра, като пиратките по Нова година.

Значи за Октирващата (точно така е написано в самото начало на сканирания документ) церемония им трябва: Водещ >> от телевизията - 540 евра или 1056 лв. Пълен член. Коя ли е телевизияТА? Някоя определена? И този водещ е малко над 1 хилка без ДДС. Той дали е регистриран по ДДС?

Не съм фен на Слави, но в случая е твърде прав.Дори и милион да струва сцената, това са ужасно много пари за 1-2 часа и след тях - нищо за града!Да не говорим, че ако изключим светлинните ефекти, сюжета беше кръгла нула и нямаше почти нищо, което да експонира истинската българска култура, за пловдивска и дума не може да става.Що за идея е това да хванеш децата от училище за таланти да крещят половин час "ЗАЕДНО!" на различни езици и това да е начина за представяне на град с хилядолетна история?Въобще, нормално ли е да се довериш изцяло на немци да представят българска култура?Скъпо и безобразно, това беше откриването за жалост на всички ни, обичащи Пловдив!

Дългия пак се изложи, оказа се че сцената не е същата и излиза че е 200 000 лв, а не 2 милиона. Май се е прекарал като дал за неговата сцена на концерта 700 000 лв. Понякога като се напъваш и престараваш да търсиш под вола теле се насираш.

Славито дали ще ми продаде билет за концерт на цената която платих 1997-а?

Глупакът си е глупак...

Това е датата на събитието.

Slavi se likvidira sam pred Boko i sega tursi na4ini za revan6. Pileto kaza 1 put na ramoto, samo 4e ti go izpusna... Slab (2)

Защо не възложителя цялата работа на Слави?? Защо? Той как взима пари... Малеее...

Не видите ли, че ПР акция? Белким скочи малко рейтинга.

Учиндолеца му е проблем , че не са го викнали да покаже каква е културата на последователите му с дива чалга и за това се прави на отворен .

по тв ,че община Пловдив е платила 2 милиона за сцената ,а не 200 хиляди !

Пир по време на чума е това.