Слави Трифонов жегнат от изказването на Лорер, че Християн Пендиков не е българин

Според Ивайло Вълчев не паспортът го прави наш сънародник, а българското самосъзнание

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов жегнат от изказването на Лорер, че Християн Пендиков не е българин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какъв българин е Лорер, бе, хора???

Лорер ли беше да си ходи в Израел и да дрънка глупости там.Палестинците ще му видят сметката.Там не е България

Слави през 2010г ми пусна шизофрения гласове .Спри я

Славун се опитва да влезе в парламента яхвайки настроения след побоя.

Звучи български. Османската империя е била фул макс с евреи - мюсюлмани, верни поданици на султана ! Нищо лично срещу евреите, напротив - много ги уважавам като народ и личности, но този Лорер малко прекали!!

звучи викаш? а на мене ми звучи като гадно северномаке, което "звучи" като българин, щото е .....на заплата в някакъв измислен български културен център! не плаща данъци в държавата ни, няма жилище тук, дори палатка няма! няма семейство, няма деца, нищо! празно място! нула!!! а лорер хубав, лош, си плаща данъците тук, и семейството му е тук, и има три деца!

ПП и ДСБ на фронта в Украйна!

пък лорер, едно българско ми звучи.

Слави,пак ли ти бе изрод,боклук,педал,мумия,хората те мразят,ти пак се появяваш бе смотаняк.Още ли си жив бе сакатия.

Малоумен ли си?

Айде стига с тези предизборни напъни, бе помияри долни. На всички им е ясно, че не ви дреме ни за Бълария, ни за Македония, пък камо ли за Пендиков . Въшки

е съм чувал българска фамилия Пендиков, ама Лорер не съм чувал да ви кажа. Но ако това , че Пендиков не цоца от българската ясла парички както Лорер да-Християн Пендиков не е българин.

Ми той Лорер и цялата сорока жълтопаветна левица не се чувстват българи. За това не им пука за хората с бг самосъзнание Те са от социалистическия интернационал на байдън и сорос. За тях зелената сделка и жеHдьрството са по-важни от народността.

Спор няма - Пендиков е повече българин, отколкото Лорел.

Аз по самосъзнание не съм българин, за жалост по паспорт съм българин. Искам да съм италианец, но не ми дават италиански паспорт, значи оставам българин. Този македонец си е македонец и да, не е българин. Не е важно самосъзнанието му. Всеки може да е в главата си и марсианец.

Тъп трол. По манталитет, а вероятно си такъв и по съзнание. Ако беше нормален човеко, щеше да се сещаш, че щом за теб е важен паспортът, то би трябвало: 1. Да не е македонец, както пишеш, а северномакедонец, което е пълна смехория. 2. Да можеш да обясни, хората с двойно гражданство, например британско и българско, какви са . полубринц-полубългари, британобългари, българобританци или някакви други. 3. Да знаеш, че концепцията за определящото етноса етноса гражданство е вече отдавна провалила се тъпа, глобалистка и израз на долен либерастки мултикултурализъм, водеща началото си от понятия като съветски човек, югославянин и както по всичко вече личи - скоро ще бъде последвана и от американец. Италианците правилно не ти дават гражданство - никой не обича безродниците като теб, защото от там до предателството е само половин крачка. Предателството е заложено в такива като теб.

Дори лиспва патос в изказването. Това че, човек с българск осамосъзнание, който отстоява българщината на място където това се заплаща с живота и здравето, не бил българин, наистина е скандално. Да, момчето не е българин - формално и това носи формално пречки на нашите институции, които ътрябва да разчитат на северонещо си институции да разследват и правоохраняват. Но до там! Левски, Ботев, Паисий , Софрониой, Раковски, Волов и пр. също не са имали бг паспорти Много повече трябваше да се ядосамее от тази проивокация.

Лорер не е българин, а чифут.

Този Лорер е голям циник.Толкова е противен, че трябва незабавно да се изрита от България и да не му се разрешава да влида в страната! Този мръсник е агент на ЦРУ.

Моментално да се отнеме гражданството на този Лорер и да се депортира от България с доживотна забрана да се връща! Какво прави този тук, след като очевидно не се асоциира с България и с българщината? Какво очаквате от такъв политик? Да се маха!

Много е неприятно човек да гледа лекотата с която се прокарват противоречиви тези в обществото, и то в сравнително кратки интервали. - Румен Радев подмени акцента на нашите искания от спиране с историческите фалшификации, на вписване на българите в конституцията на РСМ; - Румен Радев твърдеше, че вписването на българите в конституцията на РСМ, ще ги защити; - Румен Радев твърдеше, че в РСМ живеят над 100 000 българи, защото имало толкова български паспорта; - Кирил Петков проведе политиката на Радев и вдигна ветото, спазвайки новите акценти; - Сега леко започват да прокарват тезата, че това, че имаш паспорт не те прави българин по самосъзнание. Този факт не им беше удобен преди 6 месеца, когато свалиха ветото, но сега ще започнат да наблягат на него. Що се отнася до Лорер, интересно какво щеше да се случи, ако беше външен министър в редовното правителство.

Президентството беше единствената официална инстоитуция която не одобри падането на ветото. Колкото до вписването на българите в конституцията, то още не е факт! Но партийките за които тролиш дадоха зелена светлина на голи обещания. А ти ,троле, вършиш нещо елементарно - прехвърляш проблема от болната на здравата глаева!

Подмяната на нашата позиция от настояване за спиране с историческите фалшификации към вписване на българите в конституцията им започна с Румен Радев. Този факт няма как да се скрие, защото беше сравнително скоро и има достатъчно видео записи. В международен план, той 'предложи' тази тема на срещата в Словения през октомври 2021 г.: https://dnes.dir.bg/politika/radev-ot-sloveniya-sashtnostta-na-problema-s-rsm-e-sistemnata-debalgarizatsiya За да защити тезата си той говореше за голям брой българи в РСМ, които се дебългаризират, включително като оспори резултатите от преброяването през същата година. Това не означава, че позицията на Бойко Борисов е за поздравяване. Борисов промени позицията си на 180 градуса в момента в който падна от власт и започна да настоява за моментално сваляне на ветото. Зад това му поведение ясно се вижда надеждата му да се хареса пред 'международния фактор'. Последните заявки на Радев и неговите министри как ще върнем ветото за РСМ са смешни и е тъжно, че няма журналисти, които да зададат правилните въпроси. Ветото падна и в момента в който северномакедонците впишат българите в Конституцията на РСМ, те ще отворят преговорните глави. България вече няма как да влияее над тези процеси.

ТАКА, ЧЕ ПАСПОРТЪТ НЕ ТЕ ПРАВИ, А САМОСЪЗНАНИЕТО-ДА ЖИВЕЕ БУЛГАРИЯ

АЗ СЪМ БЪЛГАТСКИ ТУРЧИН, И СЪМ СИ ТУРЧИН, НЯМАМ ТУРСКИ ПАСПОРТ, НО СЪМ С ТУРСКО САМОСЪЗНАНИЕ.... ТАКА, ЧЕ ПАСПОРТЪТ НЕ МЕ ПРАВИ ТУРЧИН, А САМОСЪЗНАНИЕТО МИ..... УВАЖАВАМ БЪЛГАРИЯ (А ПРЕДИ И Я ОБИЧАХ), УВАЖАВАМ И ОБИЧАМ И ТУРЦИЯКОЯТО НИ ЗАЩИТИ И ПРИЮТИ, КОГАТО КОМУНИСТИТЕ НИ СМЕНИХА ИМЕНАТА И СЕ ИЗДЕВАТЕЛСТВАШЕ НАД НАС И НАД РОМИТЕ И ПОЮАЦИТЕ. НО БЪЛГАРОЯ СИ Е НАШАТА РОДИНА, НО И БЕЗ ПАСПОРТ СЕ ЧУВЗТВАМ ТУРЧИН

Бай Кольо 2023-01-30 21:52:59 Бай Кольо Този не е българче - казало жълтово еврейче !

Ъака

Лорер е еврейски нацист като приятелчето си зеленски!

АМА ТО И ЛОРЕР НЕ Е БЪЛГАРСКО ИМЕ!

Рорер е евреин по националност, но с български паспорт, следователно е бг гражданин, с произтичащите от това права и прочие.Другия е гражданин на РСМ.

Славье бурсук, няма бг паспорт къв да е????

Нито Левски, нито Ботев, нито Раковски са имали български паспорти. Според твоята логика (и тази на продажника Лорер) те не са българи.

Слави със всичките му изцепки е в пъти над жълтото еврейче !

Защо троловете на ПеПе и ДъБъ се "хабят" да плюят яростно по Слави, след като според социоЛъжещите агенции ИТН нямало да влезе в парламента ???

Ами, като си проззд има още мноооого да питаш!

хора е ясно, че тролите за парички, но и че сте толкова прости, че с тъпите опорки на простоКирчо и Со. ще се докарате едвам до 10-12% на следващите избори.

пъпеш какво се е сръчкал като пенсиониран хуй. Телвизията му е фалирала. Пъне се всеки ден и си въобразява, че ще влезе в НС, за да може да гепи от субсидиите и да руши парламентаризма. Да, ама не, колкото повече се дзурепи, толкова повече хвърля кал върху гърба си.

Този не е българче - казало жълтово еврейче !

И ти си един употребен презерватив Бай Кольо, ама си мислиш, че си интересен.

Бай Кольо

Себе си ли визираш или да !

Та кой евреин ще го броиш за българин? Един се обеси за 40 сребърника и една отровна целувка. Как да разбере българщината един търговец от храма, един продажен наглец? Грозна работа, но това този няма капацитет да го разбере.

Христо Ботев и Любен Каравелов често пишат за “великите еврейски царе на капитала”, които са извор на злото в света. Ботевите и Каравеловите издания (”Свобода”, “Независимост”, “Знаме”) бичуват “обрезаните и необрезани еврейски екселенсии”, “израилските барони” и “великите царе юдейски на капиталът”, Ротшилдите и барон Хирш и “чафутските вестници" “Нойе Фрайе Прессе” и “Пестер Лойд”, които пеят възторжени оди за султана. Посочват че тези “чафутски вестници” имат свои дописници и сред българските евреи. "Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота.”-Любен Каравелов „Тъй нагло Лорда с мирен вид свой взгляд министерски исказа, и като същий злобен жид към нази пълен бе с умраза, и тъй цинически, без стид очите на света замаза… ... О, Англио, защо ли днес бездушен жид те управлява?“. Иван Вазов - "Дизраели" В тези железници се срещаш с безподобно отвратителни жидовски фигури, които, щом те подушат, че си българин, считат за непременна обязност да ти изкажат своето съчувствие към нашата политика, да похвалят гения на нашия народ и неговите водители, да пуснат някои псувни по адреса на нашите врагове и да ти поласкаят националното самолюбие чрез едно сравнение със сърбите... Ицик Цвиблман или Мойше Келенкопф да ти изказва братско съчувствие!... Да го цапнеш по разлигавената доброжелателска мутра!" Алеко Константинов - "До Чикаго и назад" ...Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) – там положително ще намерите евреи...”- Хенри Форд, индустриалец, изобретател и издател Книгата на Форд - Интернационалните евреи Хуан Перон, аржентински президент, съпруг на Евита Перон."Убий евреина и бъди патриот." “Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище – световното еврейство!” - Никола Николов, публицист “Евреите не могат да бъдат превъзпитани и не трябва да им се дава никаква власт.” - Борис Миронов, публицист "Твърде характерно явление е, че както простия народ, така и истински образованите хора са антисемити. Първите се подчиняват на естествения природен инстинкт на самосъхранение, вторите идват до същия извод по пътя на научното размишление. Между природните и научните юдофоби се намира достатъчно дебел слой юдофили. Тези посредствени хора не са преодолели бездната на мъдростта, но слабо асимилирания научен материал е заглушил в тях гласа на природата. Едни се подчиняват на лъжливи научни доктрини, втори - на верски догми, трети - от "страха ради юдейски", по едни или други морални и материални причини. Но всички тези хора трябва насила да заглушат в себе си от самия Творец вложения в тях антисемитизъм и природата жестоко им отмъщава за това с ръцете на същите евреи." - Георги Димитров, изследовател, първата половина на 20 в. “Евреите не са народ или нация, това е секта на потомствени дегенерати, която преди 4000 години била изгонена от халдейския град Ур. Очевидно евреите са били първата организация от дегенерати. Те били и първата масонска организация в света...” - проф. Григорий Климов, социолог и дипломат, живеещ в САЩ. “В следствие на кръвосмесителните бракове, “разрешени от религията" (Талмуда), еврейският народ се е изродил и представлява сбор от дегенерати (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените дегенерати са тези, при които трите вида увреждания се съчетават.” - проф. Григорий Климов

Тези велики хора антисемити ли са ? “Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22) "Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове." - Диорид, І в. сл. Хр. "Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас." - Тацит, римски историк, І-ІІ в. сл. Хр. Мохамед: "Всички до един са мошеници." “Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.”Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в. “Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ.” - Мартин Лутер, църковен реформатор – протестант. “По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” - Мартин Лутер. Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука." Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в.:"Аз не познавам по-страшна чума за държавата от еврейското племе." Гьоте: "Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците." “Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!” император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.) "Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение."Виктор Юго: Бисмарк:"Натиснете само един евреин и от всички страни ще чуете вик." “В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната във финансово отношение”- Бенджамин Франклин, (XVIII в.) – американски учен и държавник. “…Атеизмът (безбожието) е чифутска болест...” - Достоевски, писател “Евреите в целия свят разрушават патриотизма и здравите основи на държавата” - княз Мобучум Окума, японски учен и военен от XIX в. Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите. -Марк Твен

Лорер е просто едно безродно мекере. И не се солидаризирам с Трифонов и сценариста му, просто посочвам факт.

А еврейна Лорер е само по паспорт българин. Както много турци и сигани в България, без бг самосъзнание. Зад граница има хиляди истински българи...

На мен Северна Македония не ми е болка. Болка ми е в България една магистрала Хемус не можем да направим. Пенсионерите ни гладни ходят. Дайте да си оправим проблемите у нас преди да ни боли за други.

Тоя Пиндиков има паспорт от 2 м. А преди 10г. Е бил фен на омо Илинден. Поразровете се малко. Пак псевдо патриотите съветски сценарии ни пробутват..

ПП и ДБ са българомразци

А лорер какъв българин е ???

Пука му на мазния евреин лорер за българите в македония. Той никога не е бил българин, за да знае какво е чувството. За пари ще продаде и майка си, като всички пепейци.

Дано четете Трифонов, но ми омръзна...нищо не направихте..и сценаристи също..не ставате за политициа акъл давате

Евалата Слави, да ти лайкна поста, имаш плюсче

По гадното от чалгар е долния евреин Лорер затова с право са отивали в газовите камери

Но определено Лорер, Хампарцумян и Карадайъ не могат да разберат това. От тук и въпроса, защо са в политиката?

Македонците са простоват народ със селски манталитет и поведение, а слушайки македанскиот язик, винаги се смея.Политиците ни падат до тяхното ниво и изглеждат жалки.

Само една поправка. Това НЕ Е македонски език. Това Е северномакедонски език и е много далече от македонското наречие на българския език!

няКОЙ налива доста парици в чалгапитека след като ни го натрисат всеки ден! Много е гнусен.

Той щото другаря Лорер е 100% българин, нали така?!

че не тръгнаха по тая улица

Само не разбрах, колко ви плаща чалгопитека, та ни занимавате непрекъснато с партийните му напъни!

Какво българско самосъзнание у един доказан наркодилър, при него дори самосъзнанието струва пари, външно да каже колко.Апропо, ако всички с български паспорти имаха и българско самосъзнание, нямаше под 1% в Македония.

а ве, тоз лорер от къде се пръкна така изведнтъж?

Tozi lorer e evreiski ciganski paraziti. Vaobste kakvo pravi v parlamenta. Barzo v pesta za sapun. Mangal ciganin.

jingiby

Евреин обяснява, че българин от Северна Македония не е българин, понеже няма БГ-паспорт. Но това, че един евреин има такъв паспорт, прави ли го българин или е само български гражданин?