17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛАВУЦКЕ, ТИ И ТВОИТЕ СЦЕНАРИСТИ РЕВАХТЕ ГОДИНИ НАРЕД ЗА МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА - ВЕДНАГА ДАЖЕ СТЕ ИЗГОТВИЛИ РАЙОНИРАНЕ ЗАТЯХ ВСЯКА ВЕЧЕР РЕВ ПО БТВ ЗА ТИЯ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ. ТОШКО, ФИЧО И КОЙ ЛИ НЕ, САМО ЗА ТОВА БЪРБОРЕХА СЕГА СЛАВУЦКЕ СЕ ИЗВЪРТЯХТЕ НА 180 ГРАДУСА И НИ ЛУК ЯЛИ, НИ ЛУК МИРИСАЛИ. ЗАЩО ЛИ, ЩОТО ЩЕ ЗАГУБИТЕ ИЗБОРИТЕ. ТИ И ЧЕРЕПА СТЕ СИ НАПРАВИЛИ ТЪНКА СМЕТКА! ЛЪЖЛИВА СИ ТИ СЛАВУЦКЕ И ТО МНОГО.

Истината между ''истината '' и ''лъжата'' е в гледната Ти точка ! В Твоята телевизия всяка истина Ти можеш да я превърнеш в лъжа и обратно.

слави е абслютна пооотка и мишка.кой се крие таке бе мишок смотан?ааа,отказвам мандата,защото никой няма да ме подкрепи.!!!??? Да ти го нааакам у човката,смутаняк смутан. колко си честен,кат си переш парата у панама,?

Славуца стана много разговорлив, откакто се изсули от отговорността за правителство. Негова селска светлост е в стихията си, когато бълва празни приказки, когато трябва да свърши нещо става по-нисък от тревата. Пак гласувайте за него, човекът с мерак обещава много, за изпълнението други да мислят.

Днес агентът на Кремъл,подлогата Решетникова обяви...че в служебния кабинет щял да назначи..видите ли..експерти от левицата!?! Корнела кимаше одобрителното подхилквайки се!? Шумкарите се канят да вземат властта ...през задния вход?? ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ?? ЩЕ ПОЗВОЛИМ ли Гумен Речев да поеме финансовото министерство- ликвидаторът на 17 банки по времето на Жан Павиана?? Ще му позволим ли ??? А на здравеопазването да цъфне ..Г.Михайлов ,разследван за злоупотреби в една от най- големите ни болници? ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ?? В БЪЛГАРИЯ ТЕЧЕ ПЪЛЗЯЩ ПРЕВРАТ,ДИРИЖИРАН от Путиня, Черепа,Цветан МУСТАКЯ ?! Братя на ОРУЖИЕ !! ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ !?

Служебното правителство се назначава за много къс срок и основната му задача е да проведе нови, ЧЕСТНИ избори. Всяко друго внушение е инсинуация на настъпан червей! Много боли, като не разпределяш порциите, но да знаеш, че още повече ще боли при бай Ставри, който ви чака. С нетърпение!!!

РУМЕНЕЕЕ ,КАТО НЕ СИ ДАВАШ ЗАДНИЯ ДВОР , ОНЯ ПЪЛЗЯЩИЯ ЩЕ ТИ ВЛЕЗЕ ПРЕЗ ПРЕДНИЯ ! САМО СЕ ОТПУСНИ !!!

„Лидера на ИТН болен от НЯМА такъв вирус“.-Кой излъга тогава?

Я ни кажи по-добре разликата между кукувец и нормален човек. Това по-трудно се открива. Уж всички сме нормални,пък някой ,,изпердаши "

Само така Славчо! ГЕРБ - на бунището на историята заедно с БСП. Да се готви и ДПС.

Този чалгар ако знае само колко го обичаме.

ВИ ГО НАБИВА , ТО СИ Е ЕСТЕСТВЕНО ! НЕ СЕ СРАМУВАЙТЕ !

Верваме ти! Както и за мажоритарния вот! Върна ли вече партийната субсидия?

Радев работи срещу България, девизът му е „ Колкото по-зле толкова по-добре /за мен/“. Забавянето на Плана за развитие след пандемията е доказателство за това.Путин го е стиснал за топките още докато е бил на военна специализация в Америка и е далбоко законспириран. А партията на Слави – И Така Нататък /ИТН/ е неговата маша за съсипването на страната. Юристът Ива Митева Йорданова-Рупчева е троянския кон на Радев в Парламента. Преди време Ива Митева е била бивш парламентарен сътрудник на Хр. Бисеров от ДПС. От 2020 г. работи в администрацията на парламента.като е надначена със натиск от Съветника по правните вапроси на Радев. Между впрочем тази жена –Съветника е била шефка на г-жа Ива известно време преди 2020 година. Замисът е ясен. Слави ще играе в Парламента ала Деян Пеевски – нама да се появява въобще а Тошко Африкански ще води дружината с палномощно от Нотариус /?!/ което го прави досега. Бедна ми България! В този случай Радев яхва Парламента и го води до Служебно правителство, но не за три месеца, а за колко му каже Путин. Цитирам: „Капаните в Изборния кодекс целят дълго служебно правителство, май (Dnevnik, 19.04.) ) Но да дообясня заглавието за всеки случай. Ако някакви избори станат и правилните партии /на протеста/ спечелят - добре. А ако едно-две-три сериозни неща се сгафят и пресрочните избори бъдат опорочени, служебното правителство остава до второ нареждане. Win-win ситуация. На български - празно няма за Президента (B.Miloev)“. Ще добавя, че мотиви за безсрочно служебно правителство колко си щеш – разрастване на пандемията, евентуална война в Украйна, спиране на средствата от Европейския Съюз защото е служебно правителство и няма право да усвоява средства, невъзможност да се комуникира нормално с Европа заради македонския въпрос и т.н. Накрая идва едничката и голяма цел на Радев /разбирай неговия ментор Путин/ България е нежелана и да напусне Европа! Тогава идва краят на една над 1300 годишна страна в цивилизования свят.

Сега ти лъсна болнавия гъз на светло,видя те целия народ що за плазмодий си! Развалина! Морална,духовна,физичека....

Защо никои не пита как така заедно отидоха на кино.Боико слави и Костов и то през 90те просто няма как да се случи ако не са от един отбор.Масово мероприятие а слави не е пожарникар кои ги изпрати на кино е това питайте

но каква е истинската Истина? Истината е, че утре на 5.5. от 10.30 ч. ще има сблъсък пред президенството на трите БКП-та. БКП 1 (БСП + ДПС + КДС); БКП 2 (ГЕРБ + КДС) и БКП 3 (новите/стари варвари БКП + КДС ). Този сблъсък ще роди новото БКП 4 с участие на нови/стари мутанти и комунистически изчадия + КДС. И така от 9.9.44 г. насам в България не е имало промяна нито за ден, имало е само мултиплициране на БКП-тата. Партията любима, “Майката Закрилница” не спира да се възпроизвежда, като при хидрите.

Комунистическото задкулисие умело насочва избора само между мутра и чалгар. А те всички в обсега на политическия прожектор по масмедиите са безотговорни към народа и стават само за затвор, бой и конфискация на имотите им да девето коляно.

Не може лъжец, който се отказа да изпълнява обещанията си, веднага щом влезна във властта, да му се вярва!

Слави, мачкай Тиквата и всичката гербаджийска сган, ама яко!

Таз година с патеричка, до година с тоалетно столче!

Моля, политическите лидери, депутати, министри, експерти да информират обществото за идеите, мненията и др. чрез информационните системи на институциите. Надявам се, че в Ребублика България все още има институции. Всички изявления извън институционалните са любителски, несериозни, безотговорни.

Да се чете Република.

Не вярвам вече в тоя Ковид19! Щом един полужив чалгар не можа да довърши!

Браво на Слави и хората помогнали му за тази публикация във Фейсбук!

Къв Фейсбук те гони? Я виж у Тик-Ток кво става ... :)

Славун щял да ми казва! Я да почва да пее!

Дебел немит ХОЙ за тия двамата циркаджии. Чукам единия в гъза, празня се на другия в устата

Ей, а аз къде съм в целата схема?

Водещата партия в парламента се държи вече като опозиция. Негласувалите пратете я там където и е мястото.

Ей са :)

Едно е да протестираш и да разобличаваш лъжи, друго е да управляваш. На учундолския екипът, явно може и то не много добре да орави само 1вото. За 2рото се искат топки, а не малки съсухрени и спарени топченца. Толкоз

Байно, щом може тоя интелектуален импотентен да управлява 10-12 години, значи всеки може да управлява. И все ще е по-добре.

Надай се!

Смачкай ги, Слави!

Кого ще смачка този пропаднат Чалгаря и защо да беше създал поне дете този Лъжец тази Мутра от 90 год е слуга на Мутрите съюзи се с БКП с ДПС с Олигарсите с Президента и направиха Преврат

Как да ги мачка, като Слави не може да стане от стола

И по вашите правила пак ще ви бием. Хората не са прости. Видяхме ви капацитетите.

Ей, Славуца, като инспектор Дюдю си, баце :) Хвана ги :) .... за кура :) А че сте всички сте маскари, ние си го знаем :)

Не съм гласувала за Слави, но НИКОЙ не може да отрече какво влияние има той сред младите и активните хора. ВИЖДАЛИЛИ сте морето от хора по площадите, които пеят с него??? Или не сте ги виждали, защото сте заровили муцуни в дупарата на мутрокомун4еста тлъстак, Джипко Бибипков. Какво ще прави този тлъст грозник сега без дъжарвна джипка? Да си ходи в ПОЖАРНАТА - това е най-достойното за него занимание. Но той предпочита да лъже, маже, слугинства само и само да е отпред. Е, НЯМА ВЕЧЕ, свърши се твоята. ПРОСТОТИЯТА от страната, която е свикнала да ги оправяш с 200 вв дупарата, както им обещаваш, дори не могат да си представят колко МИЛИАРДИ ПОТРОШИ за НИЩО!!!! Айде, видно е, че боко не е психическщи в ред. Ама вие, хора, които го защитавате???!! Само след някой месец ще се обърнете на друга страна. Той се подиграва с вас, толкова ли сте прости, колкото той казва, че сте!!!!

Има той влияние, сред лумпените и олигофрените! А че са много, си прав :(

днеска пари има, утре няма. плювайте че утре нема да има кой да ви плати, вашата мама недоклатена. да ви сера и на парите от бившата Държавна Сигурност. то не беше СДС, то не беше БСП, то не беше ГЕРБ, а преди това и НДСВ. кадрите са навсякаде ше плювате по Слави, нема как, за това са ви платили нерези скапани

скоро ще забравят да ги пишат по медиите, както в новото НС забравиха, че има корона пандемия...

Тепърва итн ще вижда критика и то, унищожителна критика, С фейк новини, каквито те фабрикуваха дълго време. Никой не е недосегаем ! Само е въпрос на време.

на герб - проблемът не че им извадиха кокала от устата, а че ще им го наврат, където най-малко желаят

но каква е истинската Истина? Истината е, че утре на 5.5. от 10.30 ч. ще има сблъсък пред президенството на трите БКП-та. БКП 1 (БСП + ДПС + КДС); БКП 2 (ГЕРБ + КДС) и БКП 3 (новите/стари варвари БКП + КДС ). Този сблъсък ще роди новото БКП 4 с участие на нови/стари мунтанти, комунистически изчадия + КДС. И така от 9.9.44 г. надам в България не е имало промяна нито за ден, имало е само милтиплициране на БКП-тата.

Борисов разреши да се застрояват резервати с бетон, подпорни стени с камериерка, унищожаване на дюни, Синеморец Днес ни плаши с нелегални мигранти!

5 години, Комисията по хазарта и ДАНС не видяли едни 500милиона лева и едни 3000 броя Артефакти...

Направи ги кресливите хубавци на нищо.Така е,когато фактите говорят и боговете мълчат.

Но, тези биологични единици от ОПГ-герб не мълчат, защото трудно могат да бъдат причислени, дори към посредствени представители на човешкия род!

Чалгата опростачва хората.Политиката ги развръщане.

Искаш да кажеш "разврАщава" /от разврат/. п.п. Не харесвам Слави, но не понасям Тиквата. Даже не искам да произнасям името му. Изключвам телевизора, щом той се появи там.

Какво ще правим, когато Злобното Бабе Мика вече не е министър на младежта и спорта

не се захващай с Любен Дилов -син защото ще станеш за смях

Трифонов директно ги разби. Само и единствено с факти!

Тоя тъпанар Славито, или както му викат в гей средите Славуца, ще обърне много народ да иде и да гласува за ГЕРБ. И аз май ще съм един от тях.

Истината за Винету - лоената топка: Член на БКП, отказал да се деполитизира; Мутра, крадец на коли в Чехия в златните години на прехода; Съдружник на Маргините; Ортак на Доган и Пеевски във всичките им далавери; Публично известен корупционер; Прочел е цели 2 книги през живота си; ...и никога ама никога не лъже.

Що за човек трябва да си за да казваш на хората, че няма вирус и всичко е измислица.И то в момент когато положението беше много тежко-с много жертви и малко знания за вируса.Това може да го каже само прост чалгар, без семейство и деца, за които да се грижи и милее. И говедото тръгнало държава да управлява!

НАГЪЛ Трифонов се опитва да припише и "собствените си грехове" на ГЕРБ и Борисов! 1. ЗАЩО НЕ ИЗЛЪЧИ ПРАВИТЕЛСТВО БЕ УМНИК като имаше шанса? Да реформираш и промениш България? 2. ЗАЩО СЕ СКРИ В МИША ДУПКА БЕ КАПАЦИТЕТ? От страх! Понеже напълни памперса! Да плюеш е лесно, но да свършиш някаква работа не можеш! 3. ЗАЩО ИЗЛЪГА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ БЕ ГЕНИЙ? Повярваха ти че можеш нещо, а ти се оказа некадърник! Да се правиш на умен на чужд гърб е лесно! 4. ЗАЩО СИ БОЛЕН ОТ НЕЩО, КОЕТО ГО ОТРИЧАШ и НЕСЪЩЕСТВУВА?

Стискам Ви ръката за този коментар! Подкрепям изцяло,много точно! Браво!

Трифонов е едно политическо недоразумение, недодялан, надменен и направо казано, прост като гъбеното семе. В предаването ако не са хората около него, той е пълна нула. Елементарен, но със самочувствие на постигнал върхове в обществото, умник и тартор на група политически некадърници. Опасен за българите и България.

Най после, истината и само истината! Толкова ли е пропаднал народа . Никой ли не гледа или слуша народното събрание? Да бяха казани само лъжи от ГЕРБ. Никой ли не мисли? Толкова години дресировка с лъжи от ГЕРБ, ДПС и БСП, до това доведе.Въпроса е принципен.

Ходи се прегледай !

ами ако и след тези сизифофски напъни да си нагодите и ЦИК и МИК, и да наблъскате навсякъде машини, все пак ББ ви разпертушини, кво прайм бе, сладури учиндолски?

беше малко по-грамотен, учиндолецът щеше по-добре да схване експеримента, свързан с въпросната котка на Е. Шрьодингер, и щеше да проумее, че няма едновревенно умряла и жива котка (т.е. в ГЕРБ и не в ГЕРБ) на ЛД, а вярно е само едното...Но къде ти толкова познания в квантовата механика от един измъчен в многогодишнин напъни да стане висшист-виолист??? Когато полдваш нещо, ограмоти се преди това, защото ставаш смешен в напъните си да изглеждащ умен и сведующ...

Прави се на умен пред патките на село. Квантовата механика описва суперпозиция на състоянията. Според нея котката е жива и мъртва едновременно, преди да се отвори кутията и да настъпи колапс на вълновата функция. Жалък неграмотник!

именно това доказва с мисловния си експеримент Шрьодингер, че неможе едното и другото едновремено, има или едното, или другото, говедо неграмотно!!

@ Тъпанарино, Интересно как така това е един от парадоксите на квантовата механика а твърди ама точно същото като класическата физика? Необразован ГЕРБер претендиращ за познания по наука, която очевидно ти е доста далечна. Ето малко инфо на Английски та да си проличи, че и език не знаеш (освен вероятно руски): https ://en.wikipedia.org/wiki/Schr%C3%B6dinger%27s_cat

@В експеримента Как Шрьодингер ще докава непълнотата на квантовата механика бе малоумнико, след като вълновото уравнение на което се базира квантовата механика е негово, и е познато като уравнение на Шрьодингер: Hpsi=Epsi, където H e оператора на Хамилтън, psi e вълновата функция а Е е енергията.

да изчезваш по-скоро, защото народа ще те изгони с камъни!

Абре Славчо, стар човек съм, тане помня колко пъти е променян този ИК през годините от ГЕРП та вече не знам дали е "Изборен" или "Избирателен"... Моля ти се - припомни ми тази подробност...

ЛЪЖА 1 Трифонов вече 25 дена болен от "нема такъв вирус" Слави Трифонов 09 април 2020 "Няма епидемия от коронавирус, двама генерали ни плашат. Свикнали сме от деца да се разболяваме от грип, да пием лекарства, грипът да си заминава и ние да си живеем нормално. И сега защо е тая лудница, бе хора? Къде е здравият разум? Слави Трифонов се пита: лъже ли премиерът Бойко Борисов, заедно с Националния оперативен щаб, че в България има починали от коронавирус хора?" ЛЪЖА 2 Мажоритарен вот! Трифонов се отказа още на първия ден от мажоритарния вот и излъга изибрателите си! ЛЪЖА 3 Трифонов се отказа от управление и реформи, понеже Трифонов бил нямал мнозинство в парламента! Социолозите са на друго мнение:

Но да обобщим - отказа се от всичко мъжко, което не беше много в него де!