Коментари - Слави Трифонов с отворено писмо до премиера заради Бай Ганьо и Андрешко | Днес.dir.bg

Слави Трифонов с отворено писмо до премиера заради Бай Ганьо и Андрешко

С мъка и с ръка на сърцето си признавам - вие сте будители, а ние сме селяндури, заяви лидерътна ИТН, провокират от интервю на Николай Денков

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов с отворено писмо до премиера заради Бай Ганьо и Андрешко | Днес.dir.bg

Коментари

От всичко написано до тук,разбрах само,че много хора са пропуснали книга,наречена Буквар.И Денков,и Трифонов,по-добре да се скрият и никога да не се появяват в обществото ни.Има много кадърни,млади хора,които биха се справили много добре,но не им се дава шанс.

МНОГО СИ ТЪП. 30Г. ВСЕ БОКЛУЦИ И МЛАДИ И СТАРИ . ВСЕКИ КРАДЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО

Явно се е засегнал Дългия. На мен, ако ми извикат 'ей селянин изобщо няма да го отразя. На селянин се обиждат новодошлите 'софиянци. Сакън някой да не им напомни произхода. Срам ги е от произхода. Също като това да отрочето.

Никога не съм те долюбвал драги ми Славчо Учиндолски. На кого си обиден, от кого с отричаш Селското си е в теб, в Денков, в Петков, и ред знайни и незнайни граждаани от село, от Украйна, от СССР, дето Чичко Сталин ви направи ГРАЖДАНИ. Ако не беше народната власт от която всички днес се отричате щяхте да си стоите на село, да се биете за селската мерА, Да чукате съседката кога излезе послед нощ да се изпикае до плета и да водите полемика Кой е по -по -най и върха на лайното. Ами всички тези похвати от село си пренесохте в града, после у Софето. Така че за да станеш будител трябва да пребориш селяндурщината първо у себе си, у близките в семейството си на место, а не в парламента или на ъжълтите павета

Явно за сега поне трима сте с накърнени чувства за произход и манталитет. Истината боли -нали1? Време е а сложите цървулите с осила в раклата. Да почнете да четете и осмисляте написаното. Иначе ще сте В Андрешковата каруца в блатото. Минусите са оценка на тавана ви

Грешка. " да изтупат шошоните от сламата"

БРАВО СЛАВИ !! Б Р А В О ООО!! Чудесно писмо до написал ! Тоя нахален и възгордял се академиче Мрънколай си позволи да нарича зърнопроизводителите:" терористи"!? Точно хората,които осигуряват хляба за всяко българско семейство!? И щял да закрива МАРИЦИТЕ ЪОЕА НЕЩАСТНО ГОВЕДО !! ЧАС ПО-СКОРО ТРЯБВА ФА ГО ИЗМЕТЕЮ ?! НЕМЕДЛЕННО !!

нищо не си разбрал, Слави! Ако сам не можеш да прецениш поне по историята, езика и аргументите им, питай ChatGPT - веднага ще ти каже кой е близо до Андрешко и Ганьо и кой - до просветителите. Ама ти няма да го попиташ, защото не си в час и си доказан спирател на прогреса. Гласувай си за когото искаш и не ни занимавай с литературните си терзания - поредният ти голям провал предстои!

И какво точно ще обясняваш на Слави. че тя България си е изцяло, ама изцяло населена с ай ГАНЮВИ ОТРОЧЕТА И ОТРОЧЕТА НА АНДРЕШКОВЦИ. Това дали е роден в родилното в Плеин или в родилното в Ески Зара това прави ли ги различни. Кво да кажемЕ ние дето си нямаме село и бабка и дядко на село!? Та действията на "академика" с какво са различни от тези на дядо му Бай Ганю в ЕС и тези на Андрешко у нас в България. Това си е чист Николай Ганюв Андрешков "академик" му е за да го отличават сред равните -Про1001, Свалена Парапеткова -знайни и незнайни Андрешко Ганювци деето днес сее боричкат кой да налапа цицата на София

Истината боли и явно Слави го е заболяло ,че чак отворено писмо е написал,,,,,От тези по порнографски избори не е имало никога+ простотията да махнат машините на който многократно се гласува ама сега неможеше а в неделя пак ще може изборна порнография явно подкрепяна от Слави и ИТН както винаги не са в час,,,,

Правилно е разбрал славчУ: "Значи, който гласува в неделя за Продължаваме промяната, гласува за народните будители, а който гласува за някой друг, гласува за Бай Ганьо и Андрешко" - един път и той да е в час

Този няма и да го чета !! Аз презервативи не ползвам !!

Слави Трифонов - чалгар, мафиот, селяндур и бивш певец." Това, използвано като ироничен похват, всъчност е голата истина. Но понеже огромната част от "обществото" изповядва същите ценнпсти, подкрепата за мафиотите няма да спре.

Не съм ти фен, но това, което си му написал си го заслужи.

Дългият наркоман поне семейство да беше създал, деца да бе отгледал. Къде ще ги носиш кинтите, селяндур. Ковчегът джобове нема..

То това е най-хубавото нещо - че няма деца. То от тъп селяндур - мафиот, какви деца очакваш ... Едни дебилчета по-малко :)

Верно, представяш ли си кви лекета щяха да бъдат децата му на тоя...

С ръка на сърцето, признавам-този път чалгаря е прав. Селяндур си е от всякъде и достатъчно проЗ за да не гобразбира...

Какъв ти академик е Денков,това че е дал 2прасета+теле.Той е телето.Така се купува диплома от 80 г насам.

… това, че ти си прост (и простак) не означава, че всички са такива … именно бай Ганьовци, като тебе и Славчо Чалгаря разсъждават така!

Скъпи Слави, Да, члкаджия си, това е факт, а не сарказъм, простата истина, такъв си си. Все пак е напредък от амбулантен търговец продаващ боклуци в градинката пред СУ. Но едва ли има по голямо падение от това да се продадеш на руснаците. Не знам как са те купили, може да си се продал още преди КУ-КУ и да си успял да излъжеш всички. Няма проблеми, харчи си парите със здраве. Но не мисля че някой се интересува от твоите или на твоя съ-чалгаджия Тошко тъповати а понякога и просташки шегички, метафори, опити за сърказми и други литературни конструкции. Българина е отчаян защото не вижда изход от посткомунистическата кочина в която превърнаха България твоите руски и нашенски строители на светлото бъдеще. Той се обърна за утеха към чалгата и подскачащите момиченца с къси полички в твоето велико шоу. Съдържанието е без значение. За съжаление, простащината не решава проблемите, прави ги по-големи. И след като няма какво да кажете реално, просто не пречете на хората които се опитват да направят нещо. Клоунските изпълнения на Тошко в парламента наподобяват наистина на тези на бай Ганьо във Виена. Но толкова може човека. Единствения начин да помогнете да си преместите Тошко да твори на чалга сцените и да не ангажирате вниманието на хора които се опитват да помогнат на тази държава въпреки. Не че някой ви обръща внимание, но все пак.

Бедни ми Слави...Тук не е континента Африка и държавата Замунда. Трибуната на НС е най-високата трибуна за всички нас. Да се държиш на нея нагло и надмено, както са се държали хуни и варвари в завзетите храмове на чужди народи, е пример за НИСКА култура (нещо като чалга). Е... за това дребното, ниско човече вече го наричат Тошко АФРИКАНСКИ! И ниският (а и високият) ръст е най-малкият Ви проблем.

Но на гърба на Трифонов ч е татуирано за вечни времена No mercy! I am coming and hell is coming with me! Без милост! Аз идвам и водя ада със себе си! Точно под масивния надпис се намира и втората татуировка на Трифонов – тя изобразява Четвъртия конник на Апокалипсиса, отъждествяван с Ада и смъртта. Това не е артистичен скеч, това са перманентни татуировки. Това е най-мрачният религиозен култ. Всеки глас за Слави Трифонов е глас за сатанизма и луциферианството.

това нещо и аз съм го писал когато Слави беше калиция с шарлатаните. Както стана дума важното е друго: - кой от Слави и Пърденков е по-близо до сатанизма?

Слави, пак се изложи!

правилно нещата трябва да ползваме Сравнителен анализ. Същият показва: - Слави е прост, но не е мразен, а понякога даже е аплодиран от българите; - Пърденков тази седмица е най-презираният субект сред българите.

един рептил и една дузина сценаристи да измислят половн страница тъпотии голямо постижение

реви братко, двама да ревеме. Ти на двора, аз в обора да се радва Дечо Пора.

Слави, само един въпрос: защо слизаш на нивото на ПП-ДБ ?

Жал ми е за тролските боклуци, купени от ГЕРБ и копейките как цъкат минуси. София не е малко село, където простащината и малоумието ще спечели. Мисля, че в неделя Терзиев ще спечели поне 30 процента разлика в гласовете.

Пак е катерил черешата......Сложете му асистент !

Готино. Денков наистина взе много да се отвива напоследък и има опасност скоро сериозно да настине.

Изказването на Денков ме накара да се сетя за други публични и политически фигури, може би защото са по-курполентни. Но сега, след писмото на Слави се замислих, че съм го недооценявал. С оглед целия си жизнен, творчески и бизнес път, Слави всъщност отразява съвременният, модерен, донякъде образован приемник на бай Ганя изключително добре. Плюс няколко хубави песни.

Е събирателен образ на Бай Ганьо и Андрешко.Кой не си по ликува данъчната декларация?

Но си селяндур.И то не,защото си от село,а по манталитет.

Този тип най после си призна….

Славчо първо да определи себе си от кои е. Това че е нагъл чалгар и опросточи хиляди млади хора с тъпите си вулгарни песни го виждаме всички. Първите му приятели освен отявлени мутрагени се оказва, че са и комунистическите лидери и диктатори.

Гроздето е кисело, СлавчУ. :)

Само да питам - колко вагона книги делят Слави Трифонов от академик Денков?

Тоя печалбар на малкият пръст не може да се опре на Денков. Правилно се е разпозна, че е селяндур. Не селянин - селяндур. До вчера Трифонов беше уж про европейски ориентиран. Сега твърдо подкрепя отявлена путинофилка. Защото изобщо не му дреме за България - Европейски съюз, Съветски съюз - все му е тая. Егото му е наранено на този самовлюбен екземпляр.. А то е по-важно от всякакви национални интереси.

тоя пак ли го насилиха че риве.

Виж как Славчо сам се е разпознал в бай Ганьп.. Браео. Какво прозрение.

"По-добре е да замълчиш и да те помислят за глупав, отколкото да си отвориш устата и да премахнеш всички съмнения за това." Цитат, приписван на Ейбрахам Линкълн, но всъщност е шотландска поговорка. За сведение на г-н Трифонов.

А защо само на Слави Трифонов, на Денков, на Терзиев, на Киро къде повече им отива.

И кой от изброените от вас е излял подобен безсмислен голям пост, в който не казва нищо?

Daa, българският народ не се е къпал дори в неделя, преди Денков да изобрети сапуна. Дължим му много. И милият той, продължава да ни сапунисва и да пуска сапунение мехури.

... малка поправка: "Слави Трифонов - чалгар, мафиот, селяндур и бивш некадърен певец.", написа лидерът на ИТН.

Николай - Андрешко Ганьов Денков ... Николай Денков почти няма изследване, което да е негов самостоятелен принос. Това лесно може да бъде установено от националния публичен регистър на научната дейност, поддържан от Националния център за документация и информация (НАЦИД) ras.nacid.bg/dissertation-preview/3765. В почти всички научни публикации той е един от многото съавтори, като в почти всички не е първият и основен автор. Част от посочените научни публикации в този публичен регистър са с непълни и неточни библиографски записи, а някои дори въобще не могат да бъдат открити като такива. В същия този публичен регистър не се открива Николай Денков да е автор на монографичен труд или на колективна монография. Николай Денков през 2007 г. защитава дисертация за научна степен "Доктор на науките". В дисертационния труд за присъждането на научна степен "Доктор на науките" на тема "Течни филми в присъствие на колоидни частици - стабилност и образуване на подредени структури" липсват приложени каквито и да било разделителни протоколи, а самият труд е резултат от дейността на множество други учени. За тези констатации са представени още тогава декларации на учени и изследователи, които са работили по същата тематика. Самите декларации се съхраняват в Централния държавен архив. За всяка от съвместните му публикации липсват каквито и да било разделителни протоколи, поради което е трудно да се установи какъв е процентът на научния принос на всеки един от авторите, както и кой точно е авторът на таблицата, графиката или извода, посочен в съответното изследване, за да може при следващото му използване да се цитира този, на когото е тази част от разработката. Такова посочване липсва и в самото научно списание или сборник с научни доклади. Би било интересно да се направи детайлно проучване в каква степен тези учени и изследователи са използвали същите изследвания в тяхното научно израстване - дали е този процентът, който са посочили в декларациите или в цялост!? Интересно е как може да се използва едно неделимо изследване в определен процент и как се определя процентното съотношение на всеки един от участниците. Все въпроси, на които следва да се потърси отговор. Относно твърдението, че е отвял останалите химици в България: За платформата (research.com), която ни информира, че Николай Денков е на първо място сред химиците в България, е необходимо да се направи уточнението, че тук, в тази научна област, са регистрирани само 10 български учени. Самият Денков е едва 4499 от учените в света и то, нека отново повторим, само сред регистрираните в тази платформа, която отчита D-Index. Трябва да се отчете и че в голяма част от научните области са включени твърде малко на брой учени, което чувствително изкривява резултата. Това първо издание на класацията на Research.com за водещи учени в света се основава на информация, получена от Microsoft Academic Graph на 12.06.2021 г., като позицията в класацията се основава на общия H-индекс на изследователя. Класацията на учените в света включва водещи изследователи от всички основни изследователски области и се основава на подробна оценка на 166 880 профила в Google Scholar и Microsoft Academic Graph. Трябва да се отбележи също така, че Google Scholar е само регистрационна платформа, която регистрира научни публикации от различни бази данни, като позволява многократното им повтаряне, присъединяване на публикации на други автори и в никакъв случай не може да служи като обективна основа за "измерване" на научната стойност на съответната научноизследователска дейност на даден учен. Дори в самия личен профил на Николай Денков, без да се прави обстоен анализ, могат да се открият повече от 20 регистрирани научни статии, които имат непълен библиографски запис и не са уточнени към коя година са относими.

Само да питам къде са научните трудове на Слави Трифонов? Вашето усилие се описва много лесно с "Гроздето е кисело"!

Само да ти отговоря в твоя стил - а къде са песните на Денков?! За разлика от Денков, Трифонов не се прави на учен, а още по-малко пък на академик.

Не е лошо Денков да изчезне за 60'

Като е чул за Бай ти Ганя се е почуствал лично засегнат.

нали виждаш какви байганйвци са навсякъде включително и ти мръ$ен @ндрешковец...

Не знаех,че за един сапун дават титла-АКАДЕМИК,това е токова унизително за БГ хората. Както казват хората -немам думи- за жълтопаветните .ДС и пп с дб = две ОО.

освен ако не се къпеш със съпун който сам си правиш в другите сапуни има толкова разбработки че едваа ли можеш да си представиш

И на мен ми направиха впечатление думите на ДенкОФ кои са будитилите и кои са другите но и Славчо е ползвал подобни.Та искам да кажа по-добре не си показваите простотията.

ето това е точното описание на Славчо Ефектът на Дънинг – Крюгер е когнитивна склонност, при която неквалифицирани за нещо индивиди имат илюзия за превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности и подценяване от тях на други, които може да са и много по-компетентни от тях в същата сфера. Приписва се на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си.

Да не забравяме, че все пак в Харвард са били. Вие там, ако трябва да сме честни, никога, никога няма да ви стъпи крака. Щом и Денков не ви допада, заслужавата си съдбата. ББ за вас. Да ви краде и лъже и Слави да ви пее чалга.

нещо не си разбрал това е диагнозата на Трифонов не на Денков

Дали са били в Харвард, а какво са правили там? Нещо не им личи Харвард. А може би Харвард не е това, което беше. Злите езици твърдят че Киро Харвардски е уил в училище за деца със специални образователни потребности. И това някак по му приляга, не мислите си.

г-н "Не робот", това описание перфектно подхожда и за г-н ДенкОФ. Намери някой да ти го обясни, защото ти явно не го разбираш.

Прав сте, самопреценката и самоосъзнаването на скромната собствена персона не са по силите на прости, ограничени и току-що прогледнали за нещо хора. Това е голямата драма на Денков...

Коментар на един завършен комплексар!

Тия тотално станаха за смях. Айде стига толкоз - поиграха си на политика, осраха се, омаскариха се - ОСТАВКА и сбогом, малоумници!

Учиндолският склеротик вече живее само от злобата си!!!! Време е де си ходи!!!!!

Малко му остава според лекарите, сега му е паднало да плямпа.

Двойник няма ли да изкара? Де ви копат еднотипни ДеБили

Славчооо, Славчо, едно време се показваше по телевизора с един знак "Забранен завой наляво", после се подиграваше със Сидеров през ден. А докъде го докара, да се гушнеш същия Сидеров, с Корнелия, с Малинов и с всички останали хардкор путинофили. Няма такова падение, човек...

Славчо се е гушнал от 20+ години с ДПС. Каквото му кажат - това прави.

"Слави Трифонов - чалгар, мафиот, селяндур и бивш певец", сам си се нарече СТ, но забрави и още важни определения, като - продажник и обикновен гнусар.

Мумията е жива!?

Бита карта си Славчоооо нищо не става от тебе

Скрий се, смешен. Не си фактор. Ако има ккво да кажеш, появи се с лицето и аргументите си, ако имаш такива, и се изкажи аргументирано. Ама не можеш. Лъде си ти, къде е Денков. В един по-добър свят нямаше да можеш дори да споменаваш името му. Неграмотник.

Разликата между теб и г-н Денков са както първите 7 години, така и поне един вагон с книги! Класата е толкова голяма, че колкото и да се напъваш, никога няма как да достигнеш някакво ниво на мислещ и интелигентен човек!

Кажи ми Как се пишат по 10 научни статии на година (ПО ЕДНА СТАТИЯ НА МЕСЕЦ). За 2 мес. работа не могат да се натрупат експериментални резултати за 10 статии!? Сигурен съм, че академика, специалист по пените и капките, дори неможе да назове заглавията на 5 броя от статиите, които е написал в годините когато има по 10 статии годишно. Това е някъкво недуразумение, което ме кара да мисля че званието академик в случая е дискредитирано.

Коментари - Слави Трифонов с отворено писмо до премиера заради Бай Ганьо и Андрешко | Днес.dir.bg

Слави Трифонов с отворено писмо до премиера заради Бай Ганьо и Андрешко

С мъка и с ръка на сърцето си признавам - вие сте будители, а ние сме селяндури, заяви лидерътна ИТН, провокират от интервю на Николай Денков

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов с отворено писмо до премиера заради Бай Ганьо и Андрешко | Днес.dir.bg

Коментари

От всичко написано до тук,разбрах само,че много хора са пропуснали книга,наречена Буквар.И Денков,и Трифонов,по-добре да се скрият и никога да не се появяват в обществото ни.Има много кадърни,млади хора,които биха се справили много добре,но не им се дава шанс.

МНОГО СИ ТЪП. 30Г. ВСЕ БОКЛУЦИ И МЛАДИ И СТАРИ . ВСЕКИ КРАДЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО

Явно се е засегнал Дългия. На мен, ако ми извикат 'ей селянин изобщо няма да го отразя. На селянин се обиждат новодошлите 'софиянци. Сакън някой да не им напомни произхода. Срам ги е от произхода. Също като това да отрочето.

Никога не съм те долюбвал драги ми Славчо Учиндолски. На кого си обиден, от кого с отричаш Селското си е в теб, в Денков, в Петков, и ред знайни и незнайни граждаани от село, от Украйна, от СССР, дето Чичко Сталин ви направи ГРАЖДАНИ. Ако не беше народната власт от която всички днес се отричате щяхте да си стоите на село, да се биете за селската мерА, Да чукате съседката кога излезе послед нощ да се изпикае до плета и да водите полемика Кой е по -по -най и върха на лайното. Ами всички тези похвати от село си пренесохте в града, после у Софето. Така че за да станеш будител трябва да пребориш селяндурщината първо у себе си, у близките в семейството си на место, а не в парламента или на ъжълтите павета

Явно за сега поне трима сте с накърнени чувства за произход и манталитет. Истината боли -нали1? Време е а сложите цървулите с осила в раклата. Да почнете да четете и осмисляте написаното. Иначе ще сте В Андрешковата каруца в блатото. Минусите са оценка на тавана ви

Грешка. " да изтупат шошоните от сламата"

БРАВО СЛАВИ !! Б Р А В О ООО!! Чудесно писмо до написал ! Тоя нахален и възгордял се академиче Мрънколай си позволи да нарича зърнопроизводителите:" терористи"!? Точно хората,които осигуряват хляба за всяко българско семейство!? И щял да закрива МАРИЦИТЕ ЪОЕА НЕЩАСТНО ГОВЕДО !! ЧАС ПО-СКОРО ТРЯБВА ФА ГО ИЗМЕТЕЮ ?! НЕМЕДЛЕННО !!

нищо не си разбрал, Слави! Ако сам не можеш да прецениш поне по историята, езика и аргументите им, питай ChatGPT - веднага ще ти каже кой е близо до Андрешко и Ганьо и кой - до просветителите. Ама ти няма да го попиташ, защото не си в час и си доказан спирател на прогреса. Гласувай си за когото искаш и не ни занимавай с литературните си терзания - поредният ти голям провал предстои!

И какво точно ще обясняваш на Слави. че тя България си е изцяло, ама изцяло населена с ай ГАНЮВИ ОТРОЧЕТА И ОТРОЧЕТА НА АНДРЕШКОВЦИ. Това дали е роден в родилното в Плеин или в родилното в Ески Зара това прави ли ги различни. Кво да кажемЕ ние дето си нямаме село и бабка и дядко на село!? Та действията на "академика" с какво са различни от тези на дядо му Бай Ганю в ЕС и тези на Андрешко у нас в България. Това си е чист Николай Ганюв Андрешков "академик" му е за да го отличават сред равните -Про1001, Свалена Парапеткова -знайни и незнайни Андрешко Ганювци деето днес сее боричкат кой да налапа цицата на София

Истината боли и явно Слави го е заболяло ,че чак отворено писмо е написал,,,,,От тези по порнографски избори не е имало никога+ простотията да махнат машините на който многократно се гласува ама сега неможеше а в неделя пак ще може изборна порнография явно подкрепяна от Слави и ИТН както винаги не са в час,,,,

Правилно е разбрал славчУ: "Значи, който гласува в неделя за Продължаваме промяната, гласува за народните будители, а който гласува за някой друг, гласува за Бай Ганьо и Андрешко" - един път и той да е в час

Този няма и да го чета !! Аз презервативи не ползвам !!

Слави Трифонов - чалгар, мафиот, селяндур и бивш певец." Това, използвано като ироничен похват, всъчност е голата истина. Но понеже огромната част от "обществото" изповядва същите ценнпсти, подкрепата за мафиотите няма да спре.

Не съм ти фен, но това, което си му написал си го заслужи.

Дългият наркоман поне семейство да беше създал, деца да бе отгледал. Къде ще ги носиш кинтите, селяндур. Ковчегът джобове нема..

То това е най-хубавото нещо - че няма деца. То от тъп селяндур - мафиот, какви деца очакваш ... Едни дебилчета по-малко :)

Верно, представяш ли си кви лекета щяха да бъдат децата му на тоя...

С ръка на сърцето, признавам-този път чалгаря е прав. Селяндур си е от всякъде и достатъчно проЗ за да не гобразбира...

Какъв ти академик е Денков,това че е дал 2прасета+теле.Той е телето.Така се купува диплома от 80 г насам.

… това, че ти си прост (и простак) не означава, че всички са такива … именно бай Ганьовци, като тебе и Славчо Чалгаря разсъждават така!

Скъпи Слави, Да, члкаджия си, това е факт, а не сарказъм, простата истина, такъв си си. Все пак е напредък от амбулантен търговец продаващ боклуци в градинката пред СУ. Но едва ли има по голямо падение от това да се продадеш на руснаците. Не знам как са те купили, може да си се продал още преди КУ-КУ и да си успял да излъжеш всички. Няма проблеми, харчи си парите със здраве. Но не мисля че някой се интересува от твоите или на твоя съ-чалгаджия Тошко тъповати а понякога и просташки шегички, метафори, опити за сърказми и други литературни конструкции. Българина е отчаян защото не вижда изход от посткомунистическата кочина в която превърнаха България твоите руски и нашенски строители на светлото бъдеще. Той се обърна за утеха към чалгата и подскачащите момиченца с къси полички в твоето велико шоу. Съдържанието е без значение. За съжаление, простащината не решава проблемите, прави ги по-големи. И след като няма какво да кажете реално, просто не пречете на хората които се опитват да направят нещо. Клоунските изпълнения на Тошко в парламента наподобяват наистина на тези на бай Ганьо във Виена. Но толкова може човека. Единствения начин да помогнете да си преместите Тошко да твори на чалга сцените и да не ангажирате вниманието на хора които се опитват да помогнат на тази държава въпреки. Не че някой ви обръща внимание, но все пак.

Бедни ми Слави...Тук не е континента Африка и държавата Замунда. Трибуната на НС е най-високата трибуна за всички нас. Да се държиш на нея нагло и надмено, както са се държали хуни и варвари в завзетите храмове на чужди народи, е пример за НИСКА култура (нещо като чалга). Е... за това дребното, ниско човече вече го наричат Тошко АФРИКАНСКИ! И ниският (а и високият) ръст е най-малкият Ви проблем.

Но на гърба на Трифонов ч е татуирано за вечни времена No mercy! I am coming and hell is coming with me! Без милост! Аз идвам и водя ада със себе си! Точно под масивния надпис се намира и втората татуировка на Трифонов – тя изобразява Четвъртия конник на Апокалипсиса, отъждествяван с Ада и смъртта. Това не е артистичен скеч, това са перманентни татуировки. Това е най-мрачният религиозен култ. Всеки глас за Слави Трифонов е глас за сатанизма и луциферианството.

това нещо и аз съм го писал когато Слави беше калиция с шарлатаните. Както стана дума важното е друго: - кой от Слави и Пърденков е по-близо до сатанизма?

Слави, пак се изложи!

правилно нещата трябва да ползваме Сравнителен анализ. Същият показва: - Слави е прост, но не е мразен, а понякога даже е аплодиран от българите; - Пърденков тази седмица е най-презираният субект сред българите.

един рептил и една дузина сценаристи да измислят половн страница тъпотии голямо постижение

реви братко, двама да ревеме. Ти на двора, аз в обора да се радва Дечо Пора.

Слави, само един въпрос: защо слизаш на нивото на ПП-ДБ ?

Жал ми е за тролските боклуци, купени от ГЕРБ и копейките как цъкат минуси. София не е малко село, където простащината и малоумието ще спечели. Мисля, че в неделя Терзиев ще спечели поне 30 процента разлика в гласовете.

Пак е катерил черешата......Сложете му асистент !

Готино. Денков наистина взе много да се отвива напоследък и има опасност скоро сериозно да настине.

Изказването на Денков ме накара да се сетя за други публични и политически фигури, може би защото са по-курполентни. Но сега, след писмото на Слави се замислих, че съм го недооценявал. С оглед целия си жизнен, творчески и бизнес път, Слави всъщност отразява съвременният, модерен, донякъде образован приемник на бай Ганя изключително добре. Плюс няколко хубави песни.

Е събирателен образ на Бай Ганьо и Андрешко.Кой не си по ликува данъчната декларация?

Но си селяндур.И то не,защото си от село,а по манталитет.

Този тип най после си призна….

Славчо първо да определи себе си от кои е. Това че е нагъл чалгар и опросточи хиляди млади хора с тъпите си вулгарни песни го виждаме всички. Първите му приятели освен отявлени мутрагени се оказва, че са и комунистическите лидери и диктатори.

Гроздето е кисело, СлавчУ. :)

Само да питам - колко вагона книги делят Слави Трифонов от академик Денков?

Тоя печалбар на малкият пръст не може да се опре на Денков. Правилно се е разпозна, че е селяндур. Не селянин - селяндур. До вчера Трифонов беше уж про европейски ориентиран. Сега твърдо подкрепя отявлена путинофилка. Защото изобщо не му дреме за България - Европейски съюз, Съветски съюз - все му е тая. Егото му е наранено на този самовлюбен екземпляр.. А то е по-важно от всякакви национални интереси.

тоя пак ли го насилиха че риве.

Виж как Славчо сам се е разпознал в бай Ганьп.. Браео. Какво прозрение.

"По-добре е да замълчиш и да те помислят за глупав, отколкото да си отвориш устата и да премахнеш всички съмнения за това." Цитат, приписван на Ейбрахам Линкълн, но всъщност е шотландска поговорка. За сведение на г-н Трифонов.

А защо само на Слави Трифонов, на Денков, на Терзиев, на Киро къде повече им отива.

И кой от изброените от вас е излял подобен безсмислен голям пост, в който не казва нищо?

Daa, българският народ не се е къпал дори в неделя, преди Денков да изобрети сапуна. Дължим му много. И милият той, продължава да ни сапунисва и да пуска сапунение мехури.

... малка поправка: "Слави Трифонов - чалгар, мафиот, селяндур и бивш некадърен певец.", написа лидерът на ИТН.

Николай - Андрешко Ганьов Денков ... Николай Денков почти няма изследване, което да е негов самостоятелен принос. Това лесно може да бъде установено от националния публичен регистър на научната дейност, поддържан от Националния център за документация и информация (НАЦИД) ras.nacid.bg/dissertation-preview/3765. В почти всички научни публикации той е един от многото съавтори, като в почти всички не е първият и основен автор. Част от посочените научни публикации в този публичен регистър са с непълни и неточни библиографски записи, а някои дори въобще не могат да бъдат открити като такива. В същия този публичен регистър не се открива Николай Денков да е автор на монографичен труд или на колективна монография. Николай Денков през 2007 г. защитава дисертация за научна степен "Доктор на науките". В дисертационния труд за присъждането на научна степен "Доктор на науките" на тема "Течни филми в присъствие на колоидни частици - стабилност и образуване на подредени структури" липсват приложени каквито и да било разделителни протоколи, а самият труд е резултат от дейността на множество други учени. За тези констатации са представени още тогава декларации на учени и изследователи, които са работили по същата тематика. Самите декларации се съхраняват в Централния държавен архив. За всяка от съвместните му публикации липсват каквито и да било разделителни протоколи, поради което е трудно да се установи какъв е процентът на научния принос на всеки един от авторите, както и кой точно е авторът на таблицата, графиката или извода, посочен в съответното изследване, за да може при следващото му използване да се цитира този, на когото е тази част от разработката. Такова посочване липсва и в самото научно списание или сборник с научни доклади. Би било интересно да се направи детайлно проучване в каква степен тези учени и изследователи са използвали същите изследвания в тяхното научно израстване - дали е този процентът, който са посочили в декларациите или в цялост!? Интересно е как може да се използва едно неделимо изследване в определен процент и как се определя процентното съотношение на всеки един от участниците. Все въпроси, на които следва да се потърси отговор. Относно твърдението, че е отвял останалите химици в България: За платформата (research.com), която ни информира, че Николай Денков е на първо място сред химиците в България, е необходимо да се направи уточнението, че тук, в тази научна област, са регистрирани само 10 български учени. Самият Денков е едва 4499 от учените в света и то, нека отново повторим, само сред регистрираните в тази платформа, която отчита D-Index. Трябва да се отчете и че в голяма част от научните области са включени твърде малко на брой учени, което чувствително изкривява резултата. Това първо издание на класацията на Research.com за водещи учени в света се основава на информация, получена от Microsoft Academic Graph на 12.06.2021 г., като позицията в класацията се основава на общия H-индекс на изследователя. Класацията на учените в света включва водещи изследователи от всички основни изследователски области и се основава на подробна оценка на 166 880 профила в Google Scholar и Microsoft Academic Graph. Трябва да се отбележи също така, че Google Scholar е само регистрационна платформа, която регистрира научни публикации от различни бази данни, като позволява многократното им повтаряне, присъединяване на публикации на други автори и в никакъв случай не може да служи като обективна основа за "измерване" на научната стойност на съответната научноизследователска дейност на даден учен. Дори в самия личен профил на Николай Денков, без да се прави обстоен анализ, могат да се открият повече от 20 регистрирани научни статии, които имат непълен библиографски запис и не са уточнени към коя година са относими.

Само да питам къде са научните трудове на Слави Трифонов? Вашето усилие се описва много лесно с "Гроздето е кисело"!

Само да ти отговоря в твоя стил - а къде са песните на Денков?! За разлика от Денков, Трифонов не се прави на учен, а още по-малко пък на академик.

Не е лошо Денков да изчезне за 60'

Като е чул за Бай ти Ганя се е почуствал лично засегнат.

нали виждаш какви байганйвци са навсякъде включително и ти мръ$ен @ндрешковец...

Не знаех,че за един сапун дават титла-АКАДЕМИК,това е токова унизително за БГ хората. Както казват хората -немам думи- за жълтопаветните .ДС и пп с дб = две ОО.

освен ако не се къпеш със съпун който сам си правиш в другите сапуни има толкова разбработки че едваа ли можеш да си представиш

И на мен ми направиха впечатление думите на ДенкОФ кои са будитилите и кои са другите но и Славчо е ползвал подобни.Та искам да кажа по-добре не си показваите простотията.

ето това е точното описание на Славчо Ефектът на Дънинг – Крюгер е когнитивна склонност, при която неквалифицирани за нещо индивиди имат илюзия за превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности и подценяване от тях на други, които може да са и много по-компетентни от тях в същата сфера. Приписва се на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си.

Да не забравяме, че все пак в Харвард са били. Вие там, ако трябва да сме честни, никога, никога няма да ви стъпи крака. Щом и Денков не ви допада, заслужавата си съдбата. ББ за вас. Да ви краде и лъже и Слави да ви пее чалга.

нещо не си разбрал това е диагнозата на Трифонов не на Денков

Дали са били в Харвард, а какво са правили там? Нещо не им личи Харвард. А може би Харвард не е това, което беше. Злите езици твърдят че Киро Харвардски е уил в училище за деца със специални образователни потребности. И това някак по му приляга, не мислите си.

г-н "Не робот", това описание перфектно подхожда и за г-н ДенкОФ. Намери някой да ти го обясни, защото ти явно не го разбираш.

Прав сте, самопреценката и самоосъзнаването на скромната собствена персона не са по силите на прости, ограничени и току-що прогледнали за нещо хора. Това е голямата драма на Денков...

Коментар на един завършен комплексар!

Тия тотално станаха за смях. Айде стига толкоз - поиграха си на политика, осраха се, омаскариха се - ОСТАВКА и сбогом, малоумници!

Учиндолският склеротик вече живее само от злобата си!!!! Време е де си ходи!!!!!

Малко му остава според лекарите, сега му е паднало да плямпа.

Двойник няма ли да изкара? Де ви копат еднотипни ДеБили

Славчооо, Славчо, едно време се показваше по телевизора с един знак "Забранен завой наляво", после се подиграваше със Сидеров през ден. А докъде го докара, да се гушнеш същия Сидеров, с Корнелия, с Малинов и с всички останали хардкор путинофили. Няма такова падение, човек...

Славчо се е гушнал от 20+ години с ДПС. Каквото му кажат - това прави.

"Слави Трифонов - чалгар, мафиот, селяндур и бивш певец", сам си се нарече СТ, но забрави и още важни определения, като - продажник и обикновен гнусар.

Мумията е жива!?

Бита карта си Славчоооо нищо не става от тебе

Скрий се, смешен. Не си фактор. Ако има ккво да кажеш, появи се с лицето и аргументите си, ако имаш такива, и се изкажи аргументирано. Ама не можеш. Лъде си ти, къде е Денков. В един по-добър свят нямаше да можеш дори да споменаваш името му. Неграмотник.

Разликата между теб и г-н Денков са както първите 7 години, така и поне един вагон с книги! Класата е толкова голяма, че колкото и да се напъваш, никога няма как да достигнеш някакво ниво на мислещ и интелигентен човек!

Кажи ми Как се пишат по 10 научни статии на година (ПО ЕДНА СТАТИЯ НА МЕСЕЦ). За 2 мес. работа не могат да се натрупат експериментални резултати за 10 статии!? Сигурен съм, че академика, специалист по пените и капките, дори неможе да назове заглавията на 5 броя от статиите, които е написал в годините когато има по 10 статии годишно. Това е някъкво недуразумение, което ме кара да мисля че званието академик в случая е дискредитирано.