Трифонов: Решението на КС е долно, тика ме към политиката

Този Конституционен съд действа не съобразно основния си ангажимент към българския народ, а спрямо ангажимента си към политическата класа, заяви Слави Трифонов.

Обратно в новината

Коментари - Трифонов: Решението на КС е долно, тика ме към политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това което се опитва да направи Слави е да пита народа .За това е тоя Референдум. Никой не извлича полза от това нещо, плюете ли плюете .Е това ни е нацията загубена.За това сме и на това положение............Прост народ проста държава.!

Ми ти Славчо мойто момче отдавна си в политиката,само че като си взимаше паричките от големите вуйчовци,ти си мислеше че това си е само бизнес.Не е било само бизнес моето момче,било е политика.И само ако си покажеш нааканото дупе,върху тебе ще се изсипе тонове фикалии,защото ти си един от най-комрометираните личности в БГ-то.И винаги ще те държат за топките.А си мръднал,а си се нсрал. Не ставаш моето момче. Та с комсомола,та с седесарите,та с царя/зет щеше да ставаш там/, после с Първанов,с ББББББББББ ортаклък искаш да правиш.За македонският въпрос изобщо да не коментираме. Не се хаби,Не вървиш.

И той, с какво отвращение тръгва към политиката, че интелектуалци са нужни, като него.

Този Слави наистина няма преценка за себе си. Татуиран чалгар, със съмнителна ориентация, забил главата в бумагите, подкрепян от такива като него и екзалтирани сценаристи, си въобрази, че може да бъде водач на масите. По-добре да си вземе виолата / ако може да свири/ и да престане да замърсява ефира. Крайно време е БТВ и зрителите да преоценят неговото публично присъствие и щетите, които нанесе.

Забрави че по Жан Виденово време 3 дена от началото на протестите се криха "Изкукалите" като мишоци и после се присламчиха към студентите.

Нооо народът го харесва,... аз бих гласувал за него:-)

Що така комунистите путлераси си мислите че вие винаги сте народа и говорите от негово име?

В бостана на Боко - чалгаджиите се правят на славеи.

Що не си гледа чалгата мангала. Само той и Радка пиратка от Брюксел могат да съберат толкова кретени край себе си.

Дано не те дотика, че там ще ти е края.

Слави Славии и ти ли си толкова наивен да поверваш че има демокрация в БГ . Това не е варно. Истината е таци - шоуто не върви, значи бързо в политиката -там плащат добре с народни пари. Умен

очите, крие и нещо дуго! Това е като БУРКА!

Аман от тоя!С нетърпение чакам да го ометат и да не замърсява повече телевизията,че заради омразната му мутра и просташко предаване или изключвам телевизора или търся нещо друго по каналите.Е,в политиката не го виждам,тия от стадионите няма да му стигнат.

Скрийте най-после тая темерутска физономия.

БАРЕКОВ, БАРЕКОВ, БАРЕКОВ. Не го забравяй.

той кво си мисли, че като е омръзнал на хората повече от ланския сняг, сега когато няма публика , когато хората изключват телевизрите ще стане политик. Ама ще каже - а концертите ми. Хубаво - там да присъствут не повече от 100 хил.души. С тези балъци не можеш влезна в парламента.

този дълргуч няма ли страх от Бога, та ръси само лъжи. Абе колко пъти те предупреждава Господ. Спри се малко и се погрижи за здравето си. Всички болести идват от нервите.

е новият неуспешен проект. Забравихте ли за ДУДУКА?

Този Слави толкова е омръзнал и дотегнал на всички, че само остава и политик да стане, за да почнем да си изключваме телевизироте и по време на новините. Чалгаря с бат Сали могат да станат прекрасна президентска двойка

Как пък не можа да те "тикне" да скочиш от покрива на НДК? Че да ни отървеш от противната си муцуна, текезесарски акцент, мечтите си за червени ферарита, злобата на дребната селска душа и безконечните си комплекси?

Снощи в предизборното си шоу Слави "поздрави" конституционния съд с песента-" ще ти скъсам гъза". Това е повече от НЕДОПУСТИМО! От КС няма по-висша инстанция. Правилни или не-решенията му НЕ ПОДЛЕЖАТ НА КОМЕНТАР! Все едно-моят въпрос е: СЕМ ПРЕКРАТИЛ ЛИ Е ДЕЙНОСТТА СИ???

А казваше, че няма да влиза в политиката. Интереса клати феса, а аз лично вече на нито една партия и шоумени не вярвам. Дела трябват, а не думи!

На мен лично ми е абсолютно безразлично, дали г-н Трифонов ще влезе в политиката. Съгласете се, че ако в една отходня яма добавиш ново л---но, резултатът няма да има никакви осезаеми последици.

Малко парички ако беше дал Слави ,като Лютви Насран нямаше да има проблем . Прав или не Трифонов ,едва ли ще го допуснат по две причини , от страх да не излезнат огромните кражби ,и ако е във политиката , щат не щат ,ще трябва да делят със него ,а на никоя партия няма да е приятно . Иначе 80 % е прав.

Поддържам Слави Т. във борбата му за повече демокрация в България. След като има въпроси които касаят изменение и допълнение на Конституцията, ако референдума успее, логично следва да се промени Конституцията, а не да се свалят въпросите от възможността народа да се произнесе по тях на реферндум. Конституционни съд пази Конституцията но не може да спира нейното изменение и допълнение.

Как ще се допитваш до чалгаджии и неграмотници? В тая държава има около 500 000 свестни,които могат да преценяват,Слави не е между тях.

Слави Славии и ти ли си толкова наивен да поверваш че има демокрация в БГ :) Ама земи първо си преформулирай въпросите за референдум щото наистина много издишат.

нещастно селяндурче, не си въобразявай много. Не можеш да надскочиш сянката си. Той и Първанов беше президент, за срам на нацията, но това не промени селския му дух и не го възвиси. Прост си създаден.

за нещастното селяндурче СТ, а за хора със синя кръв, като аристократите от с. Банкя, с. Шума, както направихте за баш аристократа от с. Веселиново преди 26 години и цялата селска орда около него. Не забравяйте и принцесата стругарка от плевенско, невъзможно е да се изредят всички, затова ви препоръчвам да се огледате около себе си.

Откривател. Ще става политик? Нищо не става повече от него. Най-скоро ще го разбере. Къде се бута? Няма да го пуснат, макар и да има милиони. Много е дребен в тази работа.

Време е дудука да го изтласкат от БТВ. Щял да прави чалга партия. Замърси ефира с чалга, сега се кани да омаскари и парламента.

Драги, Промяна трябва, но не по този начин (според мен). Първо проповядваш в години затъпяване и чалгария, караш хората да са щастливи в блатото, а после смърдяло ти било. Извиси ги! Накарай ги да се целят в по-видоки (дори) от възможностите им неща и после ги води. А дали не сте се поизчерпали и просто сменяте сцената (на шоуто)? И внимавайте! Ердоган изкара хората си и сега няма да може да ги прибере. Ако Вие сте го решили - помислете малко напред. Но внимавайте, че животът не е шоу и сценария не е написан от едни хилещи се чичовци зад стената. Успех! Дано аз да греша.

"Аз не излизам от мое собствено име да правя някои неща. " Да знаем те ние тебе! Излизаш, но тайно от името на КГБ и ДС! Да, защото и ти си точно техен проек! Поредния! Неуспешен, най-вероятно!

В сащ имаше политик/шоумен и артист / и то успешен казваше се Роналд Рейгън -не виждам причина Слави да не стане българския вариянт на Рейгън

Аз намирам. Рейгън винаги е имал позиция и никога не е играл роля в тази позиция. Кажи сега за Слави нещо такова ... Каква е позицията на Слави, която никога не е променял? "Контра" Много яка позиция ...

тоя пааааа

Гледах с удоволствие последното представление на "Шоуто на Слави" Тъга .... Тъга лъхаше от всякъде. Сбогом ...

Абсолютно! Долен си и ти, който ги рекламира толкова години същите тия долни политици.

Сега ги плюе, поръчково.

Първо, точно най-вресливите са най-големите слуги на олигархията. Второ, интересно, чии проект е този.

На същите, които докараха крадлив дедо и юпитата му, същите, които пуснаха Дудука на балъците. Трифонов е последната им надежда да прекарат ГЕРБ. Щом извадиха от нафталина и Жорж Гачев...

Това го писах Фчера и го има н стр.4.Ама като питаш... А бе БГ говеда защо не можете да приемете простия факт че така наречения "преход" в БГ беше организиран от кръга около тодор живков с благословията на москва.Толкова ли е трудно да проумеете че след КАТО 45г(до 1980г) си имал всичката власт на света-неоспорима необозрима неконтролируема не подлежаща на съмнение...и в един момен разбираш (от "съветските другари") че всичкото това свършва,НЯМА КАК ДА КАЖЕШ: "а бе 'бааал съм му майката ,да става квото ще".А ше направиш така че да превърнеш политическата власт в икономическа.Толко ли ви е тудно да проумеете че БГ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА(освен русия) В КОЯТО ТЕЗИ ДЕТО БЕХА НА ВЛАСТ ПРЕЗ 89г, ДНЕС НА ВЛАСТ СА ТЕХНИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ.Толко ли ви е тудно да проумеете че ТАКА НАРЕЧЕНАТА "ОПОЗИЦИЯ" Е СЪЗДАДЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ.Толко ли ви е тудно да проумеете че костов подари нефтохима на русия и така комунистите да се отплатат своите господари че им позволиха да се ПОДГОТВАТ за "прехода".Щото без подготовка "преход" НЕ СТАВА. Толко ли ви е тудно да проумеете че оня мустакатия селяндур ПРОСТО НЕМА ТОЛКОВА АКЪЛ ДА СВИЕ НОМЕРА С КТБ И ЧЕ ТОЛКОВА ПАРИ НЕ СЕ КРАДАТ ЗА СЕБЕ СИ.И вие като най-големите овце платихте теа 5милиарда на другарите.Толко ли ви е тудно да проумеете как ни изчукаха с белене.Толко ли ви е тудно да проумеете как от толкова много мутри в БГ баш пък личната мутра на свинара от правец и сина на шофера на григор шопов се улучиха да са тарторите днес.И целото им правителство е от преки наследници на най-приближените на тодАр христов живков.Толко ли ви е тудно да проумеете че певналиев не го издигнах аз на тоа пост...Или сега него го е "заяла" съвеста. Айде сега сега се запитайте:Ама аз наистина ли не съм говедо щом не мога да проумеа толкова очевидни неща

Коя ложа?

Г-н Трифонов се противопоставя на политическата класа ( политическата олигархия) от името на народа. Е, омръзна ми! Всички политически партии в България - n на брой претендират , че защитават интересите на народа. Ето сега г-н Слави има същите претенции. Случвало ми се е да гледам упражненията на г-н Трифонов и неговите сценаристи за политически коментари. Вярвам ,че са искрени, но не знаят колко смешни са техните напъни. Всеки има своите пристрастия и лаишки коментира от висотата на своето гюбре. Някои дори вече се смятат за велики. Има само едно момче - Тошко, който донякъде разсъждава по логично ( когато не се подава на настроенията на колегите си) Както за щоумена шоуто е професия, така и за добрия политик политиката е професия. Докато един шоумен в някаква степен се съобразява с политиката на медията , в която се изявява, политикът в една малка държава се съобразява със силните на деня в света. За съжаление много лошо впечатление прави заплахата за затваряне на Орлов мост. Разбира се не е трудно да бъдат събрани лековерните пубертети,тинейджъри и други на тяхното ниво, за чието опростачване огрпмна заслуга има г-н Трифонов. Не е почтено тази тълпа да бъде използвана за непремерените амбиции на някои хора. За съжаление този номер през последните години прилагат и политиците, които г-н Трифонов толкова мрази, но иска да стане като тях. Между впрочем, кой и защо у нас настоява за електронно гласуване? Според създателя на "Уикилийкс" електронните системи . . . са "уязвими като швейцарско сирене"

Този гологлав учиндолски селянин май се мисли за много умен и популярен, а шоуто му е пълно с простотии и най-долни вулгарности. Прозрачна е подкрепата му от вече куцата старица - БСП.

ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ И ПРОСТО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ. ЗАЩО ЛИ ДА СЕ УЧУДВАМ! НИЕ СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ ЗАЩОТО СМЕ ПРОДАЖНИЦИ. ЗА ПРОДАЖНИЦИ И РОДООТСТЪПНИЦИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДРУГА СЪДБА ОТ ТАЗИ КОЯТО ИМАМЕ ДОСЕГА. МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХМЕ КОЙ ПРЕДАДЕ И ПРОДАДЕ ЛЕВСКИ! СЪЩИТЕ ТЕЗИ МИЖИТУРКИ КОИТО НАРИЧАТ СЕБЕ СИ ПОЛИТИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА. НАМЕРИ СЕ ЕДИН ЛЕВСКИ И ВСИЧКИ ЗАПОЧВАТ ДА ПЛУЯТ, ДА ГО ЧЕРНЯТ И ДА ИЗЛИВАТ ПОМИЯ ПО НЕГО. ДОЛНИ МИЖИТУРКИ И РОДООТСТЪПНИЦИ ЩЕ СЕ ОПОМНИТЕ ЛИ? ЖАЛКИ ДОЛНИ ПОДМАЗВАЧИ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ И ЧЕРНИТЕ ДОСТОЙНИТЕ ХОРА. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ. ВЪН ДОЛНОПРОБНАТА ИЗМЕТ ОТ ЖИВОТА НИ.

ТАРИКАТА Слави, сравняваш с ЛЕВСКИ!!!И с какво го сравняваш с ПАРИТЕ или с ЧАЛГАТА.

Прегледах коментарите.Плюем Слави като личност.Защо забравяме за правото на народа да упражни пряко волята си.Това е демокрация.

с тоя тюфлек?

да си ходи на село.Чалга епохата свърши.както и партийните пари за дандания.

решението на КС е мръснишки акт на мръснишка институция в мръснишка държава! Как 12 идиота ще отказват правото н ацял народ да си каже мнението по значим въпрос! Идиотщина, която показва в каква идиотска :"демокрация" живеем!

Много лесно. Такъв закон сме си избрали и караме по него.

Кога си го избра ти лично? Кога те питаха? Кажи боклук лъжлив!

Пееща червеношийке!

Слави партия - "РЕФЕРЕНДУМ" шоуто на Слави -" РЕФЕРЕНДУМ ШОУ"

Водач на партията - падишах Слави

пеевско-депесарската патерица - Славчо се опитва да се намъкне в парламента за 4 години с елементарен популизъм.

страх го е Славчо далезе в политиката защото ще се провали с трясък...тези 700 000 души не са негови избиратели те са проснто съгласни с въпросите ....Слави се провяля във всички опити да влезе в политиката посредством разни женинички като една от Вана и със Кунева се провали сега не си говорят защото Кунева го отсвири

Ако и Трифонов се хване с политика ще обира вота на чалгарията от селата и русите кифли. Както се получи с Борисов. А не, мерси! България е в голяма беда, за да щракаме с пръсти. Човек не може да върши всичко, затова е добре да се занимава с това, което може да върши добре.

Че, ха влизай в тая политика най-сетне, де! От години го печеш т`ва влизане ... Ето ти го сега и удобния повод с оправданието, че обстоятелствата те принуждават. Действай! Те, мъжете, не постъпват така, а заявяват ясно и открито намеренията си, ама отде у тебе мъжество!?

Страаааааааах ги е че като им се намалят бройчиците зад бърцата няма да има лапанееее. Ах горкичките. Ако си седяхте на работните местенца и ви виждахме че сте там, когато ви дават по телевизията, намаше да има такъв въпрос в референдума.......... или ако си бе мирно седяло не би чудо видяло......... Не ни трябват хрантутници!!!!!!!!!!

...Tрифонов е последнiят човек ,на когото бих се доверила....имидж на мутра ...образ на тарикат...устат и глуповат....бих заложила на човек като доцент Iво Xристов...