Слави Трифонов с ултиматум: Решете за референдума или идвам!

Шоуменът Слави Трифонов постави нов ултиматум на политиците - 2 седмици след свикването си парламентът да започне приемането на решенията от референдума.

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов с ултиматум: Решете за референдума или идвам! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като дойдеш- какво от това. Нали и ти ще си идеш. Мутра до мутра в мутренска държава. Дано го свалят от екран. Поне да не дотяга.

Ако ще ходиш някъде, отиди пред КЕВР и Топлофикация.Там е голямата гавра с народа.Ако отидеш там ,ще имаш повече съмишленици.

СТАНИ ПОЛИТИК, ЧЕ ВЕЧЕ СИ МИНАЛ ПО ВСИЧКИ "ПЪТЕКИ" И ОСТАВА ДА ТЕ ВИДИМ ИЛИ М.П. ИЛИ ДЕПУТ.....И НАКРАЯ ЩЕ "ОПРАВИШ" СТРАНАТА, КАКТО МИНАХА ПО ТОЗИ ПЪТ МНОГО ТВОИ СЪМИШЛЕНИЦИ И УЧАСТНИЦИ

АУУУУ ОТ ГЛАД УМИРАМ.

Слави целия народ е изтрещял,избира си най "достойните" да го "управляват"Нали чу какво каза др.нинова."Демокрацията ни отне..."а нищо не каза на тях колко даде.Как тази "демокрация "в България беше само за тях и остава само за тях.

БРАВО СЛАВИ, С ТЕБ СМЕ !!!

Добре дошъл Слави! Аз те приветствам!!!! Успех пожелавам!

Защо се говори непрекъснато само за мажоритарното гласуване? Защо дума не се казва за субсидиите на партиите? Защо така и не видяхме резултатите от гласуването? Искам да знам все пак колко са гласували ЗА и колко ПРОТИВ. Всчико останало е ала-бала.

който гласувал, гласувал, имате две седмици, после идвам да ви управлявам държавата

ще го управлявам анално както сам свикнал

ТОЙ ИДВА! СТАВАТ ДВАМА ИДВАЩИТЕ.

Славчо, този пасианс дето си си наредил,знаеш ли кога ще се случи? Когато ти порасте косичка!

Това си е заплаха.

Слави си е Слави,колкото и да плюят няма кой да го стигне,ами пуста завист...

зад баба славуца съм анално

Със Слави сме!

Момчето не е читаво. Не му вързвайте кусури. Изтрещяло е от нарцистизъм. Нуждае се от бяла риза с много дълги ръкави, която да му я връчат едни едри чичковци пред Парламента. Има изключителни заслуги в чалгарството, което не може да му се отрече. Виртуоз на дайрето. Боже, пази България от такива корифеи!

налягай си парцалите, няма кой да ти поверва на празните приказки.

както виждам всеобщ любимец си.Браво!

Вече колко месеца минаха от този референдум. Спа ли Славчо или какво прави? Сега пък що се сети? Айде почакай още малко... ще имаш да вземаш.

протести - колко ще продължат. А тебе на количка ли ще те возят бе или ще ти направят асансьор - простак.

леле колко ме е страх от този плешив тъпанар. Абе няма ли страх от Бога бе.

Кой си ти бе, Трифонов?

Тоя е или за лудницата или за затвора! Такива безсмислици даже Волен Сидеров не съм го чувал да казва!

в тази сложна ситуация в която се намира държавата, такива като Слави Трифонов и Валери Симеонов да не мислят за това как с по-голям кеф да си почесват егото искайки точно сега да им се удовлетворяват всички прищевки, като например 6 секции в турция и т.н. (по добре например да се прекрати двойното гражданство за страни извън ЕС) и моменталната смяна на изборния закон, а да се мисли преди всичко за националната сигурност. Относно изборния закон е по добре да има по широк дебат и още едно гласуване отколкото да се приема веднага мажоритарния вот и въпросната 1 лев субсидия. Видяхме как на тези избори отиват да гласуват цели "народни маси" които даже не бяха разбрали какви избори се провеждат.

За коя национална сигурност пишеш? За коя по точно за на Бойко или за народа глупавия дето гласува за робовладелеца си? Няма такова нещо изобщо като сугурност! Нямаме армия, нямаме резерв, нямаме полиция, нямаме разузнаване нищо нямаме. Не ти ли е ясно! Същия тоя образ от Банкя за 8 години можеше 2 пъти да ремонтира МиГовете и това не направи защо ? Защото не му пука за теб или за мен, а го вълнува да си пълни джобата! Колкото по бързо се срути булгаристанката толкова по-добре!

Ако,беше гласувал,за КурНели-тогава,поне сланина на корем щеше,да има!

Ми да отива, да му гледаме сеира - колко време ще продължи, баси малоумника!!!!

Те тоя пък къде е тръгнал боже божеее защо не се намесиш.

Какво си позволява този?

В бтв е пълно с политически пристрастия. С какво напр Св. иванов е обективен? Или един куп водещи и репортери? Начинът, по който задават определен тип въпроси, кого оставят да се изкаже,кого прекъсват, на кого задават въпрос при "анкети" и кого оставят в крайния вариант - всичко е една гигантска манипулация. А изявленията на австриеца са пълна , безсрамна демагогия, на която се хващат немислещите, прости хора. И така е във всички телевизии.

Слави с две ръце те подкрепям, но нека бъдем реалисти! След две седмици още няма да имаме правителство!

За кое точно го подкрепяш ?

За топките. Вижда се, че са му големи.

Tezi ot btv май вече са "отрязали" трифонов, защото обявиха, че вторник, сряда и четвъртък от 22 ч ще върви "Комиците" - беззъбото, подлизурско предаване на уялия се шоп ар и колегите му. Те, освен с пенсионерите, болните и инвалидите, не се подиграват с властта, за да не им отнемат кокала.

Ако субсидията стане 1 лев, Светльо Витков и Деформаторите ще станат канибали, ще се изядат един друг.

В грешка си приятелю. Тъй като Деформатирите и Хиподилите участваха на изборите в коалиция ще вземат на босия цървурите. Това се отнася за всички учасници които участваха не самостоятелно.Единствено субсидия под чертата взема "Възраждане". Всички останали духат таратора. Както е сруден.

Драги и не до там съфорумци.Не измествайте темата.Слави Трифонов и резултатите от референдума са две различни неща.Спирането на епизод от предаването не влияе на резултата на гласувалите 2500000 "за" на референдума. Това, че политическата класа не и отърва да се гласува мажоритарно е друг въпрос. Стига вече с наши партийни другари и подлоги които гласуват под стой. Стига парашутисти спуснати от София за да бъдат на избираеми места.Професия народен представител няма. Защо трябва да върваме на платени социолози и политолози колко е лош мажоритарния избор. На тях им се плаща за това - да плюят и лъжат. А ние опитахме ли? Така, че мислете с главите си ако ги имате, щото нас ни изкараха без глави. Гьобелсовата пропаганда е в ход. А трябва да играе тоягата, неокастрената. От горе до долу.Ама блаженни са вярващите, че може да се случи.Не и тази територия.

Драги, Политиците вече обявиха, че резултатите от референдума ще бъдат приети и ще ИК ще бъде променен съобразно тези резултати. И при това ще е първото което ще направят. От там нататък гимнастиките на Трифонов са абсолютно необосновани и излишни и единствено целят да припомнят на хората че той още е жив, щото вече никой не го гледа.....

Абе ще ги приемат ама не се знае кога. Имаха предостатъчно време да намалят субсидията ама не го направиха и вече си ги раздадоха. Винетки, билетче всичко обявено за незаконно от съда, резултат никакъв. Обещетение за 5 дни без парно и топла вода = 5лв., искам и сметката в обратната посока да е такава... Те всички обещават ама кога ли нещо ще се случи е друг въпрос...

Тоя пък смешник какво иска? Нали и ГЕРБ и ОП обявиха, че ще приемат референдума и че това ще е първото което ще направят. От там нататък Трифонов изглевда като клоун с продължаващите си заплахи. Весе едно да заплашва Слънцето, че ако утре не изгрее, ще му се разсърди....

това че са обявили подкрепа за референдума не значи че ще го приемат, няма да е за първи път Тиквата да се отметне от думите си.

Да му се изцвъка на лъснатото кубе,а?...

Славчо, защо не се кандидатира за президент бе направо с това самочувствие и покровители, а мътиш главите на бедният електорат с приказки и закани. Нещо ми мязаш на Марешки с различен репертоар и капацитет.

И какво като отиде. Еб*си и палячото. И проекто - закона дето го е предложил е глупав. Има доста пропуски и грешки. Идеята замажоритарен вот е добра, ама не е добре измислена. Та какво се напъва не разбирам.

Този тулуп се е повярвал, че е над всички, кой сибти бе путьо маринкин да поставяш илтиматиуми на НС и правителството, я си би мамата и изчезвай в Уйчин дол да пасеш патки с тупан. Анатема.

Сатанистът Слави дотолкова си е повярвал и явно вече дотолкова е загубил сила и влияние, че изпада в истерични напъни да се съживи в агонията си!Явно ще го гонят от Босфор ТВ и иска това да изглежда героично или че сам е напуснал!Много хора от неговите ще останат без работа...или поне не така платена като досега. Ами всичко си има начало и край.

Тръгвай, кенефа прелива.

При изцяло мажоритарна система резултатите от тези избори щяха да бъдат: ГЕРБ - 186 депутати БСП - 38 депутати ДПС - 16 депутати Други няма да има. Славчо плюе по ББ и сие, но всячески се опитва да им осигури пълно мнозинство.

Броиш неправилно: сложил си един-два мандата от Кърждали, но по мажоритална система там ДПС завзема всичките пет.

Прав си - Кърджали, Разград и Търговище са общо 13 мандата. БСП взима 42, останалите 185 са за ГЕРБ. малко не съм объркал броя на мандатите по райони.

Очакван ход на Мултигрупаджията - Чалгар. Не спечели БСП и Русия го вади, като нов, и да се надяваме последен неуспешен коз. Гнусна твар!

Каква Русия? Русия, каква полза би имала, ако текстовете от референфумо се превърнат в закони? Тези нови оправила в изборният кодекс, ще върнат едно партийното тоталистическо управление от Бай Тошово време! ГЕРБ ще спечели около 200 места в Парламента, а останалите ще са за Турските партии ДПС и ДОСТ! Никой друг няма да влезе в Парламента и след десетина години няма да има БСП, ПФ, РБ и др. подобни! ГЕРБ за винаги! Слави Трифонов и неговите зевзеци, помогнаха и продължават да помагат на ГЕРБ с референдумо и прилагането му! Със сигурност не е безвъзмездно!

Живеем в държава с натрупани проблеми, които са следствие на политически и икономически интереси. Тук не става въпрос какъв е Слави и дали не гони свои цели. Показателно е отношението на политиците към народната воля.

Закона е ясен. Гласовете "За" не достигат. Точка.

При 3 мил. гласоподаватели на последните избори 1%=30 000. Ако годишната субсидия на партията ти е 10мил. , ти прецени дали си заслужава да отделиш определена сума за купуване на гласове и каква е възвращаемостта на тази сума.

гласовете против - преобладават подавляващо

Заглавието да се чете: Клоунът С.....

подобни момчета да говорят глупости на депутати. Води едно шоу, което не знам дали някой гледа, чието ниво е обидно ниско за зрителите и с разни популистки приказки, които няма да променят системата поставя,моля ви се, условия.

Нескопосан и жалък опит за вдигане на рейтинга на едно тотално изпростяло и изчерпано предаване. Отдавна Трифонов го кара на мускули и използва политически манипулации за да се крепи в ефир, защото иначе никой не гледа тъпотиите му. Като става дума за свобода на словото такава в това предаване никога не е имало, само едностранно и неграмотно зомбиране за полуидиоти. Аз не чух аргументиран диалог ЗА и ПРОТИВ по нито един въпрос, а само манипулативно бълване на тъпи клишета и откровени глупости.

ТОЯ ЧАЛГАДЖИЯ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ НА ОБНОСКИ.В ЛАЙНЯРНИЦАТА ,ДЕТО СЪЩЕСТВУВА ВОЖЕ ТАКА ДА Е ПРИЕТО,НО В ПОЛИТИКАТА ТИ НЕ СИ НИКОЙ,ЗА ДА ПОСТАВЯШ УЛТИМАТУМИ!

Слави е много силен и може да обърка сметките на политиците.

Ахахахахахаха,ахахахахаха!!! А къде беше скрил до сега тази Сила! Оххх, какви сте наивници...

Чакаше снишен БСП да победи на изборите.

с лъжицата на масата.

пред парламента. Поредният популист, който се изживява за голям фактор не знам къде си. Нагледахме се на такива.Ултиматумите ти са важни само за балерините ти.

Е па стига вече, погледни се малко!