Слави Трифонов отговори на ключови въпроси: За избори, партньори, медии, Русия

За свободата, защо се е включил в политиката, каква партия е ИТН, ще има ли тя кандидат-президент, за международното положение - все теми, по които председателят на движението даде отговор по свой си начин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз идвам и нося ада след себе си.. Това пише на гърба на Слави, а простия народ го избира да дойде и да ни управлява и какво да докара ада ли?

Една мутра-чалгар пожела да смени друга мутра-пожарникар, ама и на двамата не им достига сивото вещество.

Хахаха, чалгарят дал интервю по радиото? Защо ли? Ами за да може да чете написаното от Тошко на предварително подадените му въпроси от услужливия Волгин.

Абе Слави И Бойко и той в началото беше като тебе и след това като налапа въдицата и почна да стриже наред .И ти не ставаш за министър председател с тея обици ,татуировки ....помниме как ронеше сълзи на погребението на Илия Павлов,как търсеше чантата на Поли Пантев ....как и ти се опитваше да се намърдаш в СИК .....и сега се питам......АБЕ ХОРА ТОЛКОВА ЛИ НЯМА КАДЪРНИ ХОРА ...КОИТО ДА ВЛЯЗАТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ТАЯ ДЪРЖАВА .....ЧЕ ТО НИЕ СМЕ ЕДНО СЕЛО БЕ ХОРА ...ТОЛКОВА ЛИ СА НАВЪРЗАНИ ВСИЧКИ ...ЧЕ НИЕ СМЕ ЕДИН КВАРТАЛ ....ЗАКУСВАШ В СОФИЯ ...ОБЯДВАШ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО И ВЕЧЕРЯШ ВЪВ ВАРНА ...И БЪЛГАРИЯ СВЪРШВА ....Хайде стига ....бактъм ...ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА РАБОТЯТ ...КОИТО СИ ИМА БИЗНЕС...ПОМОГНЕТЕ МУ И КАТО НАГАЗИ ЛУКА ...ИМА СИ СЪД ....ДА СИ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА .....ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ...

Много точен коментар 1234!!!

Напротив - никакъв коментар! Хлъзгав, бяга от конкретни отговори, Поредният взел се на сериозно тъпанар, засукал ръкави край държавната трапеза!

B биографичната си книга Слави Трифонов споделя : "Аз бях един закопан олигофрен." Тъжно, нали? Да имаш такава самооценка. Но ако сменим глаголното време от минало в сегашно, нещата се подреждат перфектно. Когато имаш дълбоки личностни комплекси, се опитваш да компенсираш, като тъпчеш другите. За да се убедиш колко си велик. Ама не си. Ти си си същият и това, че очерняш другите, не те прави нещо различно. Нито те издига, освен в собствените ти очи. Трябвало да се изчегърта всичко, което ГЕРБ е направил! Защо? Ако беше казал, че трябва да се отстранят недостатъците на управлението на ГЕРБ, щеше да звучи приемливо. Защото никой не е перфектен. И все има нещо, което може да се направи по-добре. Но да унищожиш всичко? Ще изкопае новите пътища, за да станат пак дупка до дупка? Ще разруши метрото? Ще бутне санировките на сградите? Ще бутне възстановените манастири и църкви? Новите детски градини и училища? И още, и още. Пак питам-защо? За да живее суверенът, за когото говори, по-зле? И как изобщо има очи да говори за суверена и за прословутия референдум,като сам се отказа да осъществи обещаното? Щяло да стане някога. Съществува само настоящето. Защо да не стане днес? Защо в бъдеще неосъществено? Аз не вярвам в блестящото бъдеще. И той сам не си вярва. Искал смели хора, със собствено мнение. Кого заблуждава? Неговите хора не смеят да кажат и дума без разрешението му. Кара се на Волгин, че въпросите му били неправилни. Кой определя кои въпроси са правилни? Прероденият Сталин. Щеше да е страшно, ако не беше жалко. И смешно. Някой обиждал генерал Атанасов, като го наричал гном. Ами той копира теб и хората ти, господин Трифонов. Вие наричате българските лекари фашисти и убийци. Вие псувате в ефир българска журналистка. Защо и той да не го прави? Вие дадохте тон на просташкия език и уличните изрази. Първо в шоуто, после и в парламента. И дали ще станеш министър-председател или не, депутат или не, партиен лидер или не, няма никакво значение. Ти никога няма да станеш политик. Никога няма да бъдеш приет сериозно от европейските политици. Нито от руските. Можеш да им служиш, но никога няма да си равен с тях. Защото ти липсва едно решаващо качество-да гледаш истината в очите. Отдавна никой около теб не ти казва истината. От страх. От желание да угодничат. Не знам. Те си знаят. Не ме интересува. Това не е мой проблем. Но ти си мой проблем. Опитваш се да контролираш живота ми. Да отнемеш правата ми. Да ми налагаш твоя стил, твоето възпитание или липсата на такова. Затова си ми проблем. Не защото се страхувам от теб. А защото се срамувам. Схващаш ли разликата? Едва ли...

Браво за коментара!

Да! Отново нещо, като нищо!

Ех Славчо, Славчо.....

Чалгарят Славчо е болен от множествена склероза и ако е взела интервюта от разни хора, то са му подадени от 6-те му сценаристи и не са негови думи. Освен двигателните му функции че са увредени и мозъка му е склерозирал . Вижте какво е ЗОМБИ! Не може да ходи и за това не се яви в парламента и лъже че е бил болен. Това е положението - само въздух под налягане!

Много е грозно начина по -който коментирате здравния статус. Колкото до диагнозата ММС, за ваша информацията се засягат двигателите функции не умствените. Проблемите на Трифонов и ИТН са от други естество.

Да подчертая най-напред че никога не съм бил фен на Слави и на чалгата. Но едно мога да му призная: Интервюирал е известни личности от цял свят. Това е факт, това не е коментар, нито разсъждение, нито мнение. Просто е факт. Как го прави? Нямам идея! Защото не е особено... обаятелен, не виждам нищо изтънчено в него, обаче успява! Хайде вие поканете някой холивудски актьор на гости или рок звезда, например от AC/DC, или Били Айдъл? Хайде, направете го да ви видим пък тогава коментирайте! Е, може и Лепа Брена да е канил или Миле Китич, това не знам. Но искам да кажа, Слави не е само чалга. Това за начало. Освен това, много от нещата които прочетох че е казал са истина. Например: Отношението към Русия. Темата е много дълга, а той го казва в едно две изречения. Затова си мисля че го разбирам, макар че може и да бъркам. Разбирам го дотам, че емоционално и аз съм свързан положително с Русия, по-точно с руснаците а не самата държава. Но истината трябва да се казва, а тя понякога е жестока. Путин е поредният диктатор след Брежнев, Хрушчов, Сталин и прочие. Русофилията е болест. Не може да обичаш един диктатор безрезервно. Това е психическо заболяване подобно на стокхолмския синдром. Всъщност, ако говорим за русофобия, излиза че най-големите русофоби са руснаците, не ние. Имам много приятели руснаци. Всички те обичат САЩ. Може би с малки изключения. Една рускиня ме поучаваше че съм бил много неблагодарен като не съм признавал освобождението ни от Русия. Както и да е, повечето не са такива. Темата е дълга както казах, а това са малко от нещата които Слави не ги каза. Надявам се и той да е на същото мнение. Много руски интелектуалци са изказвали подобни мнения, като режисьора Андрей Кончаловски, художника Иля Репин и много, много други.

Племе чалгари и разбойници... Си ги избира и на власт. Вече е не от третия свят, а 25 я

Ако някой е очаквал да чуе нещо умно от чалгаджията много се е разочаровал. Свободата е хубаво нещо. И ти дава право даже и да бъдеш тъп. Каквото са извираъелите на чалгаря. За 12 години ББ поне се научи да не прави големи глупост и. А тоя тъпунгери тепърва ще се учат. На наш гръб. И за наша сметка. Резултати. Мажоритарен вот - нула, 1 лв субсидия - нула резултат, разграждане на системата на ББ - кръгла нула. И ако сега със собствена ЦИК и собствен изборен кодекс ГЕРБ пак има най-много гласове осирането ще е пълно. Типично за чалгарите.

Когато-тогава, каквото - такова, както дойде, времето ще покаже, така, но може и иначе, зависи дали, обаче от друга страна. Много акуратно отговори. Вдъхва доверие.... Ако си безмозъчен чалгар..

Слави е уморен от собствената си тъпота. Един безидеен, егоцентричен чслгар.

За Републик Северна Македония? Въпрос имаше ли? Отговор? Волгин подлогата! Или Волгин антибългарин?!

Великанът Трифонов е повален от едно "измислено" грипче от родът "нема такъв вирус". Този гигант, този титан на всички времена в историята на човечеството съборен от "нема такъв вирус" Слави Трифонов 10 март 2020 "Той коментира, че тази паника около коронавируса му изглежда напълно измислена и ненужна. Свикнали сме от деца да се разболяваме от грип, да пием лекарства, грипът да си заминава и ние да си живеем нормално. И сега защо е тая лудница, бе хора? Къде е здравият разум?" Слави Трифонов 09 април 2020 :Няма епидемия от коронавирус, двама генерали ни плашат" 14. май 2020 Колкото повече Слави Трифонов разсъждава за вируса, толкова повече Борисов е виновен. Телевизионният водещ Трифонов упрекна премиерът Бойко Борисов и Националният оперативен щаб за паниката, страха, лъжите. "Премиерът Бойко Борисов и Националният оперативен щаб трябва да понесат своята отговорност. Бесен съм, но това ви го казвам най-спокойно. С гласа на разума", Слави Трифонов се пита: лъже ли премиерът Бойко Борисов, заедно с Националния оперативен щаб, че в България има починали от коронавирус хора?

Трифонов е от 10 април 2021 под карантина! Карантината в България е 14 дена, днес минава 29 ден! Някой виждал ли го е? Жив ли е? Умря ли? Къде се е скрил? В миша дупка ли се навря от страх, че трябва да спре да плюе, а да управлява? Вместо да управлява се скри в миша дупка и продълава да плюе! Това "грипче" ли го повали този гигант, този великан, този титан на всички времена в историята на човечеството? Вечна слава! Ура другари! Къде е Трифонов бе? Умря ли?

Никъде,бе! Седи си в къщи и както виждате чете пред Волгин това, което му е написано в сценария! Ще го повторя за не зная кой път: когато цял живот си чел сценарии написани от други, загубваш способността си да мислиш и говориш със свои думи. Лично аз предпочитам за разговор човек прочел през живота си само една книга(което, разбира се не е вярно) пред такъв цял живот чел чужди сценарии! ГарНтирам ви, че няма да видуте на живо Слави да дава интервю или да говори пред сериозна публика, защото всеки един недоговорен въпрос ще го приведе в състояние на пълна неадекватност - справка: всяка една импровизация на комиците му извън сценария го довежда до състояние наведена глава,гледане умно в празно птостранство и неистово жестикулиране. И ако случайно отрони някаква реплика, тя е крайно неадекватна.

Абсолютно си прав/а. И понеже това е така, Трифонов никога няма да се кандидатира за премиер, понеже Трифонов сам си знае, че няма капацитета, няма смелоста, няма дарбата! Трифонов ще назначи премиер! От Трифонов обещанията и сладките приказки, от други работата и изпълняването на обещанията му и заповедите му! Трифонов си има сценаристи и продуценти, Трифонов е режисьор, а ролята на премиер ще я играе "Пинокио", куклата на конци на Татко "Карло" от Дубай

Слави Трифонов винаги четеше от един тефтер, в който сценаристите му бяха написали какво да говори.Интересно Станислава Трифонов при разговора си с Волгин откъде е чел?

Само идиоти могат да харесват и гласуват за идиота Слави

Един умен добър журналист е паднал до нивото на уйовдолския татуиран, плезеш се тъпанар, чието място е в лудницата

Изслушах първото интервю на депутата Трифонов в ефира на медия, различна от неговото задушно, та чак вмирисано тяснопартийно пространство, моделирано по негов образ и подобие. Говорейки за свободата на словото, депутатът Трифонов накара водещия да се почувства изключително несвободно, заливайки го с троснати сумтежи и чобански подвиквания („глей ся ве приятелю“, „ти ся що ми задааш тоз въпрос“; „чай, чай, чай, чай“, превод: „чакай“;), та горкият журналист, явно притеснен поради угрозата да загуби я крак, я ръка по силата на Крумовите закони, се принуди да прибегне до какви ли не журналистически финтове, за да угоди на сърдития си събеседник. Започвайки на „Вие“, водещият бързо осъзна безсмислието на учтивата форма в схватката с войнстващата простащина и премина на „ти“. В името на свободата на словото журналистът трябваше да изтърпи диктата на ниската топка Трифонов, който не само че нищо не каза, а и го направи по изключително безпардонен начин. Опитвайки се безуспешно да прикрие пълното си безхаберие и друсания кебап в главата си, Трифонов на няколко пъти изпадна в противоречие със самия себе си и така оплете конците, че заприлича на пиле „Градус“ в кълчища. Какво разбрахме от това интервю – че Трифонов ще се изкаже умно, ама друг път. Сега е зает да изчегъртва. Но не ГЕРБ, а жалките остатъци от компрометираната си репутация. Да му пожелаем успех.

Слушах предаването на Пьотр Волгин и мога да кажа , че Учиндолският цървул не отговори на нито един ключов въпрос; Всичките му отговори бяха селски увъртания.

Човекът каза "ще видим".

Отговорил е по своя си начин.

Освен че е прочел по радиото написаното от Тошко да разкаже и за приятелството си с Мултигруп и парите за издръжка на чалгарското шоу

На герб логиката: 3 мандата не ни стигат, искаме вечно да държим държавата в плен, а който заплашва нашето управление ще го обвиним във всичко, ще плюем и пишем докато ни се размине и хората евентуално забравят, че не сме нито демократи, нито леви, а сме крадци и хора без чест и достойнство

Слави изобщо не е отговорил на въпросите, той само използваше заучени фрази!Говори като в шоуто .... Най много обича думата суверена, но изобщо не се показа дори да благодари на този суверен. Дано суверена да е разбрал колко струва праният стол на Слави !

Слави, няма да споря с тебе за това дали в съвремения свят “лявото и дясното нямат вече значение”, но специално към теб имам един приятелски съвет, който звучи така: “ха, наляво, ха надясно, Слави право в лайното плясна”.

Е, Борисов, какво защищаваше? Цветанов, какво защищаваше? Не беше ли Практичност. Ами, нали точно от такава практичност се обогатиха до безумие! Е, тогава, значи сваляте Борисов, за да наложите вашата практичност, вашите чекмеджета да пращят от евра и кюлчета. Сори, ама не, този път вие се превръщате в тикви и вашите глави ще пращят!

В единият случай ще направят каквото могат за да са практични за държавата, в другият случай Бойко и герб са практични най-вече за себе си и техните хора

Боже, боже, каква ниска пишитическа култура! Няма държава в света където лявите и десните идеологии и политики да не определят политическият курс на всяка една дадена държава, но очевидно в Учиндол това не е така. От такива дълбоки провиции се раждат партии като ИТН “И Така Нататък…”

Видяхме на Бойко културата, както е на гебр натиска върху бизнеса и корупцията. Над 10 години и 3 мандата кражби не са достатъчно??

Мунчо Шпаклата инквизиторът на България още малко да стиснем зъби преди да я изритаме тази отрепка.

Чалгаря е ма...над доказано е

Чалгарче мръсен лъжлив и сатанисти.

Славчо голем го вади по фейса! Ай у лево - няма да си играем на избори щото ти не си на кеф!

този жена не можа да се намери да го търпи,тръгнал държава да ръководи.А де де !

Ти си продукт на българоизменника, руския предател агент Радев!

На какви ключови въпроси е отговорил тоя тъпанар. На всичко отговаряше "Когато трябва" уклончиво както винаги незнаещ, неразбиращ-по политически въпроси. Да ви имам кандидат премиера! Само с голямо вълнение изказа любовта си към Русия! Ясно е каква ще бъде политиката на Има такъв простак.

Темерут без топки

Лъсна ти задника! Щом приемаш да даваш интервю при един шизофренично отявлен русофил като Волгин, значи и ти същият като него. Щом цитираш Андрей Райчев, една жалка бесепарска подлога, значи и ти си същият като него. Щом си емоционално свързан с Русия, значи всячески си свързан с окупатора, т.е. потвърждаваш в ефир, че си продукт на българоизменика, руският агент Радев. Мнооооого си зависим!

Sixteen

Какво очаквате от "тука има тука нема" партии, освен само празни приказки!

И като останалите политици - най-вече от БСП, с техните допитвания до изпълнително бюро, коминтернско бюро и пр. простотии, започват и завършват с ЕДНО и също: "ИЗОБЩО СЛЕПИЯТ КАЗАЛ: ЩЕ ВИДИМ!" С кого бихте се коалирали, с кого бихте разговаряли? Отговорът ВИНАГИ е в стил: "ИЗОБЩО СЛЕПИЯТ КАЗАЛ: ЩЕ ВИДИМ!"

МИЖИТУРКА....

Когато те е страх да поемеш отговорност, след като властта ти беше дадена, нямаш право на глас, Славчо Учиндолски! Няма такъв филм - вечна опозиция! Само за незаконната етническа партия важи такава поблажка, но и нейният край ще дойде. Иначе, и ти си като оня уж, принципен журналист - чалгар Бареков, който след като се уреди в Европарламента с огромната заплата в евра, забрави за какво се е наврял в политиката. И сега си въртиш задника като лека жена - уж си за Русия, пък си и за НАТО. Уж си да зачитат гласът на суверена, пък не щеш да направим референдум дали да сме в НАТО или не. Определи се що за стока си, след като плюеш другите за това, което сам правиш.

тоя кат Бойчо са обсебени от Аза в задните им части.

НЕ БЯХ ЧЕЛ ТАКАВА ТЪПОТИЯ ИЗЛИЗА ЧЕ ЗА НЕГО СА ГЛАСУВАЛИ 600000 ГЛУПАЦИ И ОСОБЕНО ТЕЗИ В ЧУЖБИНА КОИТО НИ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД СВЕТА А ВСЪЩНОСТ СА ЕДНИ НАИВНИЦИ, ТОЗИ И НЕГОВИТЕ ЧАЛГАРИ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ В ПАРЛАМЕНТА ОСВЕН ЕФТИН ЦИРК А ДРУГИТЕ ПАРТИИ УСПЯВАТ С МАНИПУЛАЦИИ ДА ГО ПОЛЗВАТ ДА СИ ПРОКАРАТ СВОИ ИЗГОДНИ ЗАКОНИ.

Поздрави от чужбина. Ами какво да кажа - и тук има идиоти. Много такива гласуваха за ИТН, а също и много такива гласуваха за Възраждане. Аз не гласувах въобще и не съм Бойковист. Успехи ви желая.

Давам пример за популизъм. 1лв. Субсидия и доставка на Спутник V, при положение, че тия дни се заринахме с ваксини и то добри. Реално тези нищо не направиха освен да отворят пътя на Доган сза следващите избори. Колко трябва да си без мозък за да гласуваш за този.

Ние (народът) се славим с ЛИПСА на здрав разум! Не са никак малко главанаците, които ще се уловят в мрежите на този СУПЕР популист, страхливец, жалък шмекер и негодник!

Абе Славчо, кокгато трябвашее да поемеш отговорността след неочаквания успек на изборите ти се скри в мишадупка , то не бяха прроби, то ковид то карантина баш сега. И катио отговорноостта ти се размина изпълзя на светло. Голям си страхопъзльо.Просто си жалък.

Абсолютно долен лъжец и страхливец.

Усмихни тоя сомак бее :)

има си началници и те казват, не зависи от него