Слави Трифонов напомни, че агенция "Ипсос" дава 8.5% на ИТН

Лидерът на партията обвини социолозите у нас, че "бъркат целенасочено" с данните, които изнасят

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов напомни, че агенция "Ипсос" дава 8.5% на ИТН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бита карта ония двамата те опропастиха този който си остргига главата и оня младия с голямата глава и многото претенции

Малко са хората които могат да се нарекат национални предатели в новата история на България. Това са хора които в ключови за България моменти са я предали. Списъкът е кратък: 1 Симеон Сакскобурготски, 2. Бойко Борисов, 3. Слави Трифонов.

Макс 0.5% за куция чалгар и Тошо пудела!

Ха ха ха

То на последните избори се видя кой греши.

Стига се обажда бе,гологлав вампире! Видяхме, че от нищо не разбираш, самозабравил си се и си адски неприятен. Така че, скрий се и сус!

Само неграмотници плюят Слави!

И 1% им е много на тия.

Браво Слави,ще останеш в историята,че успя да свалиш най предателското правителство а и с това че събра75000 зрители

АЗ го броя за жив , защото ТОЙ свали Кнадецса като круша от клона.И пак ще гласувам за ИТН !

Славина не може да понесе ,че никой не го брои за жив вече.Изкривил се е от злоба , невероятно злобен селяк,пази боже да ни управлява подобен комплексар.Взимай си смешните сценаристи и ония палячо Балабанката и си епм помияри !

Дон Чалгаре се взема все още много на сериозно бе !!!

Селяка си е селяк...можеше да направи правителство...но тогава избиха комплексите алчноста и селяндурщината

Ура! Славиту излезе с едни гърди пред Копейкин в борбата за наградата "Златен скункс"!

Нашата агенция пък ти дава 40%. Можем и 50% да дадем срещу скромно доплащане.

Агенцията давала. НЕ агенциите са тези, които вкарват в парламента. Дрисльото нали вече беше с мнозинство гласове и ги просра, на какво се надява още - на кура на великия политик с мъжественото и интелигентно име Тошко?

Вместо да се занимаваш да чагърташ да беше направил правителство и да покажеш какво можеш. Два пъти само глупави приказки третия немай от къде влезе в онази странна конфигурация на леви десни и пополисти и там нещо не стана. Хайде да вършите което можете не ставате за политици

През ранните 90 години на 20 век излезе една песен възпяваща свалянето на БКП от власт в която се пееше: Последен валс! Сбогом любима! Мисля, че е актуална и за партията на Слави с уговорката, че ИТН беше много по-мимолетно явление от БКП. Не знам как са му изкарали от Ипсос такива проценти за Слави. Това е много авторитетна агенция за социологически проучвания. Предполагам, че нямат достатъчно познания за българското общество и са направили грешна извадка. Другият вариант е Слави нещо да ни лъже с числата на процентите, което не би ме учудило. Лично аз смятам, че ИТН е загубила всякакво доверие от страна на българските избиратели и няма как да прескочи 4-процентната бариера.

ръкомкаха възбудено, дано да е за сбогом...

Тоя индивид, който се взе за "спасител" на нацията, наистина обърка сметките на агенциите на предсрочните избори №2 (?), когато спечелиха най-голям процент. И помня че имаше некво изказване негово, в което се биеше в гърдите че били първа политическа партия. Но само се биеха в гърдите, нищо друго. Нито излезе пред нацията, нито пред избирателите си, да каже какво са наумили, как ще управляват държавата евентуално. Нищо, ама нищо не направиха, една напълно безидейна банда бездарници която успя да излъже голям процент хора да им гласуват. Доста е затъпял народа, за да даде бъдещето на държавата в ръцете на същества като Трифонов, Тошко и Филип "Баш Дебил" Станев. Тоя последния е по-тъп от митьо пищова, кулагин и панайот пацата - взети заедно. Не на чалгата, не връщайте тези гниди в парламента, българи!!!

И предния път ли сбъркаха бе, чалгар? Има Такъв Наглец

Едно е да чупиш стойки и да се правиш на мъж и голям патриот на сцената като позираш, и са гледаш лошо и съдиш всички от екрана и дивана, съвсем друго е в реалния живот! Лошото е, че много вора се връзват на такива измислени герои като тоя! Все още!

Така е в Готъм Сити! Тук е райско място за такива като Мунчо Пингвина, Харвардския мошеник, Мравояда, Истеричната Маяма, та за Славчо ли няма да намерим място?

оди си на село баце...София не е за тебе!

Агенциите също са на хранилка към дадена партия и дават най-големи резултати та тази партия от която идва храната.

Можеш ли да го докажеш?

Само след 3 дни ще стане ясно всичките стъкмистики как са!

Славчо и един процент няма да получиш.И затова не са ти виновни социологическите агенции. Неграмотни и двулични същества като теб отвращават гласоподавателите.

копейкаджията обра масата тъпанари и за слаФчо не остана кой да гласува

слаФчо верва ли на ипсос и ако верва защо ?

Кой беше тоя жабок на снимката, че не се сещам?

Защо Ива Мутрева и Курвомански напуснаха твоя и си основаха собствен публичен дом, А?

Защото и тези кариеристи го използваха за ракета-носител да се набутат в Парламента, а после като ги усетиха пората и ги наритаха като бити педерасти тези изведнъж се сетиха, че нямали нищо общо с Дългия! И го отебаха. Надлъгват се… И сега ни обясняват колко били подготвени и увирали да рацотят на ползу роду само и съвсем безкористно! Направо казано!

А помните ли как този и простаците с него се бяха спретнали на една маса и правеха … КАСТИНГ:), препитваха и избираха кои да са им кандидатите! И после, когато подлъгаха хората и спечелиха изборите с какви кандидатури за премиер и министри излязоха и се опитаха да ни набутат, от списъка на Орлин Алексиев и Доган? И как гледаше лошо и ни се караше от дивана?!? И сега разчита на някой с пилешки мозък пак да го излъже… Вместо ако имаше и малко срам и достойнство да вземе да се скрие някъде и поне година да не се показва и да дразни хората….

Коя е държавата Америка, за която прави проучвания тази агенция? Не че съм много силен в политичекста география, но такава държава ми се губи.

Несериозно държание на комшията….. преди спечели изборите, но шефа му каза: ти няма да управляваш….. и той сви опашка и се покри…. сега зорлем се опитва да говори за проценти….. няма вече толкова …. много балъци

Дотук само платени трили, подлоги на "Америка за България". Няма ли по-нормални мнения?

Тоз човек е слуга на лукавия .

значи работи при някой от Луковит

Една продажна и развратна политическа шантонерка.

Тоя дори и най-големите идиоти в България го разбраха:)

“ Ние сме лошите в нашия филм, тъй отреди ни главата… Тъпи парчета сме, знаем сами - прости ще бъдем докрай!”

Един съвсем добронамерен съвет към Дългия- като толкова много иска да влезе в Парламента да спре да плаче, а като минат изборите да си вземе статистическото изследване от тази най-велика и престижна западна социологическа агенция от по-миналия месец под мишница и да иде в новия парламент и да им го покаже и да ги помоли ако може да го вкара някой там по втория начин! Или до пита добрия си дългогодишен приятел, който обаче не знаел как се препитава и какво работи - Орлин Алексиев какво да прави… А ако и това не стане да вземе едно столче и да клекне с него пред Парламента с някоя подписка, или да направи друг помиярски клип, оплюващ някого (но не и Доган, Борисов, Пеевски и Сие!)

И агенция лапсус също.

“Копелета гадни бяхме, всичките, И всички затова ни наритаха…”

“Няма не искам, няма недей! Ти си отпаднал, долен злодей!”

120% за Парапетовото Парти

Все по-зле и по-зле.....

Какъв жалък помияр. Остави, че няма да влезе, но си вярва и се радва на тези 8%, а преди имаше по над 20. Докъде може да стигне падението на един бездарен наркоман...

Не ме е грижа за тия смешници, но ме е яд за македонския космонавт, за М-А-К-Е-Д-Н-И-Я-Я-Я!!! Язък, Не стига, че Скопие ще гледат ЕД през крив макарон - нищо, че Дългия о шайката му плачеше как сме ги били пуснали?!?! (а всъщност ставаше дума за едни пари, за едни 2 милиарда за магистрали и изпаряващ се асфалт)…

От 24 % да паднеш на 3% е невероятен упадък. Няма в света първа политическа сила с такъв неуспех. Това значи, че народът е разбрал какъв измамник е тоя и го наказа веднага. Но най-долното нещо беше, че свали правителството и даде шанс на крадците ГЕРБ да се върнат.

А дали народа разбра аква шайка мошенници ПП+ГЕРБ ще ни довършат,ако им дадем възможнаст!

Има, разбира се. НДСВ от над 50% изпаднаха от парламента.

Глупости!Царчето изкараха ДВА ПЪЛНИ МАНДАТА в парламента - 8 години, и чак след това гледаха парламента из къде коня..А Слави и пинчера му, ТошкУ, за 11 месеца - от първи паднаха до под 4 %!!!

“ Само че, когато някой прекалява, винаги трябва да получава урок и да има справедливост", коментира Трифонов проучванията преди вота.” Да, така е, тук Холограмота е прав - и затова партийката му клоуни от първи на едни избори не успяха и НЯМА ДА УСПЕЯТ И СЕГА допи да влезнат в Парламента. А този може да вади и догодина платеното му преди време изследване! И затова и Лена Бориславова го съди и ще го осъди…

Ох слави, голяма хапка захапка.

това не е ли името на вибратора с който Слави си мастурбира гъза?!