Слави Трифонов: И аз съм бил част от Българската армия

Лидерът на "Има такъв народ" публикува видеоклип от свое изпълнение, с което поздравява българските военнослужещи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

славчо безкрайната карантина от болест дето спорадт него не съществува!

Ко речи Евнух??? Българската армия дори не я споменавай. Подаряваш България на фесовете дефектен.

БИЛ СИ ДА, ТАМ СИ ОТКРИЛ И ЛЮБОВТА

Цитирам, нещо, което ми хареса, много ми хареса.. Наистина сме много прост народ. Лош матриал. Долни страсти и пълна простотия, водена от ушатия ни "президент". "На мен би ми било обидно и не бих се уважавал, ако гласувам за партия, която се казва "Има такъв прост народ, който да гласува за мен".  

Лъже мръсника. Само се е водил на тефтер, че е служил. Ял и пил е с офицери ден и нощ. Вярно, че е тъпо копеле.

....ЧАЛГАР ...ПРЕЗ ОНАЯ МИ РАБОТА .

Точно тъй славчуууу.

КРЕТЕН

Ама сега си е сложил лепенка върху черепа на пижамата

Барабар Славчо с мъжете. Най-близки приятели и до днес му били офицерите. Не познавам и един от стотиците ми приятели и познати, били в казармата, да си другарува с офицерите си. Гъдулка. На какво си служил, Славчо, на кларинет. Или на цугтромбон.

В нашето поделение имаше традиция нощта преди уволнението да пребиват офицерите и старшините. Малко им беше на тия карути (виж Мунчо и ти е ясно). Тая фуражкарска сган няма нищо общо с чест, дълг и смелост от царските офицери. Повечето бяха проста селска сган, дето за нищо друго не става. Чакаха само пенсионирането, за да вземат “една шапка пари”, затова им викаха шапкари. А аз си бях нарочил един старшина, който беше дежурен в тока преди уволнението. Така го бих с една верига, че му потече кръв от ухото.

Ей сега ти повервахме. Голем зор ти е било, ако си го блъскал с дамско синдижирче. То от много филми като гледаш, тъй става :)

Душко,много хора те мразят с основание в момента,защото ги предаде! Каквото и да кажеш и по ключ злато да им дадеш,все тая,защото промяната ,за която афишираше я няма. На лични ще ти кажа като майка следното: Винаги си бил издържан по тв,костюм,връзка,......Сега какво демонстрираш с тази пижама и разкривено лице? Ако си болен ,кажи истината,извини се,посипи си главата с пепел и не се показвай! Ако търсиш съчувствие,откажи се! Има много болни,но и отчаяни,защото имаме деца,за които няма Европейско бъдеще в тази страна. За тях можеш да боледуваш!

И за какво си се почуствала, Майчице, излъгана? Човек има глава за да мисли, то със сърце не се гласува, много проста иснина, ама не е за прости хора.

Като го слушам Сл.Трифонов имам чувството ,че ми говори Капут Бареков ?! Може пък и да греша

Ти ли бе Славчо, не си те представям... На Азис повече бих повярвал.

На националния предател ѝ руски шпионин Мунчо трябва да бъдат отнети всички звания и материални стимули,да бъде разжалван в редник и вкаран в затвора.

След като се представяш за борец срещу статуквото,мутрите и мафията,обясни как самият ти стана милионер. Защо плачеше на погребението на топ мафиота Илия Павлов? Той ли беше основният ти спонсор?

Славуца е гузен и отчаян,намира се в силна депресия,не е в добра физическа и психична кондиция,може би има и диария..изживява катарзис и се чуди как да се извини на привържениците си,че така позорно ги излъга и предаде...

Брато тоз много прост ша е чалгаро бе што тва де фъфли га нема сценарий

до днен днешен едни от най близките ми приятели са моите офицери от армията!???? а бе наркоман прост, на всички дето сме служили, приятели ни са все още наборите ни, бе кретен!„ че как на тебе са ти приятели офицерите ти бе?? да не си служил офицер? или генерал?

Като ти се поврети Q-to и не знаеш какво да кажеш :)

Той има сценаристи (да му слагат думите в устата) и подчинени. Ако имаше приятели, едва ли щеше да кукува сам и да ходи с охрана. Всички независими избягаха от него.

ЧАСТНИЯ ЧАЛГАР НА МУЛТИГРУП, ЛИЧНО ГОСТУВАЛ В ИМЕНИЕТО НА ИЛИЯ ПАВЛОВ В САЩ ПРЕДИ ДА ГО УБИЯТ. ЗА ГОРДОСТ МОЖЕ БИ, Е ТОВА????????

Хората са го казали! Дай му на глупака власт, за да видиш колко му е акъла! Вместо да се появи в Парламента, да се изкаже като мъж, той се крие като мишка и се прави на болен от Грип-Ковид! Фейсбук политик! Същото като Фейсбук докторите, дето с прочетени 3 статии във Фейса ни обясняват , че нямало Ковид, че ни чипирали и кви ли не тъпотии! Славчо, а да си чувал, че много от хората нямат Фейсбук и не желаят да имат заради такива тъпаци и лъжци като теб? Не, нали!

го Слави. Чистеше розите в кенефа на челна стойка. От там още главата му заскрибуца.

Ми то ти личи,използвали са чугунената ти тиква за стенобойна машина и таран

От казармата му е и любовта към Лепа Брена, чалгата и тъпите военни!

Славчо инвалида бил войник! Че то по твое време беше задължително. Не печелиш нито една точка с това изхвърляне. Глупак!

бе тоя чалгар въобще е голем абдал ! кой войник обича офицера ? остават връзките с наборите ..от там е лафа : наборе ! явно славчу е бил некаков доносник или кофти на ЗаКапечетата / заместник командир по политическата част - е те таково джа увотно ЗаКаПеЧе/Политкомисар нема у никоя армия освен при комунета /

И какво си правил там две години? Sвирки ли???

Част си бил. Ама коя ли част да си бил ?

Дали задкулисието не подмени един палячо с друг клоун-чалгар ??? Поня още и на Тиквун му се кефеха селяните, а жените им най-вече преди 10г....

Тъп, по-тъп, Бойко, Славитуу !!

Чвор до чвора! Накрая е една проста дъска.

Чалгаджия

На мен би ми било обидно и не бих се уважавал, ако гласувам за партия, която се казва "Има такъв прост народ, който да гласува за мен".

Знаем те! А ти си ТРОЛ на тъпата Тиква !!!

Ти наистина си комунискически, майски, или президентски трол и обвиняваш хората. Тъпак

Това беше много яко

Беше продавал дезодоранти в армията, според собствените му спомени, а сръбскоромската песен да си я прибере там, откъдето я е извадил, чалгаджия.

А днес си част от българското задкулисие. Да му мислят наивниците гласуващи за тебе

Сигурно си чистил от сутрин до вечер тоалетните. После преди лягане са те дупили . Ти за това си такъв. Лай...нар гнусен.

А на СлавитУ Ивката мие ли я понякога тази нейната мазна, рядка косица?А къпе ли се въобще?!

Все пак Слави е бил в казармата, а Волен и Джамбазки не са били в казарма, защото тогава не взимаха гейове в казармата.

е бил пилон на плаца, за друго не става!

Абе джендъри от ДБ, много сте се размрънкали днес :)

Значи сме набори.

Само с плюене не става, правете партии и предлагайте алтернатива, защото в момента алтернативата е тази на Слави и ИТН. Човека си има пари и не му трябва да влиза политиката, обаче без него субсидия от един лев за партиите, мажоритарни избори и тн. няма да има.

Някой път се влиза в политиката, за да ги запазиш парите

Ти майтапиш ли се? Че то, тоя още от първия ден се отказа от всичките си обещания? С него и без него, народа все е прецакан....

Абе бастун ,дългия се отметна от всичко на референдума. Той е класически помияр,подлога.

Чалга алтернатива, не мерси. Тъпите селяни гласуват за чалгаря.

В казармата се научих да бръсна портрета на Ботев и да меря стаята с клечка. За съжаление тези умения и досега не са ми помогнали в живота.

Доста странно изказване. По времето на славната българска народна армия, когато нападахме и побеждавахме по 6 пъти годишно нашите съседи, които еволюираха от врагове до приятели и сега се плацикаме по техните морета, попитахме наблюдаващия офицер, който следеше дали ги бием добре :'какво става по време на война с офицерите, които в момента ни водят към тези славни победи? " Отговорът беше: "Командният състав на полка се подменя с нови офицери, защото когато ви се раздадат патроните, първите които ще паднат по време на военните действия са офицерите, които ви ръководят в момента". Не знам за какво приятелство говори лицето Слави Трифонов.

Колко си п* жОре...

2022г - "Дунавско право" сменя "Мила Родино" 2023г. - "Спартак" Плевен печели първенството "А" група 2024г. - Магистрала "Кайлъка" е завършена 2024г. - Ку-ку бенд замества Андре Рийо в Маастрихт 2025г. - По предложение на Гергов руското посолство се мести в Плевен. 2025г. - Учин дол става град и се преименува от Тодорово на Трифаново, след като повече от 22 изберателя гласуват за Слафчо

Когато сам отиде да ти отрежат КРАЕКОЖИЕТО за да имаш 15 дни отпуска?

Излъгах Тъпия Народ

И аз съм излъгал един народ...

Славчо, кажикои са продуцентите на "Има такъв народ" !

А ПРОДУЦЕНТИТЕ НА....БСП

Драги ми Славчо, няма как да стане, хора които не живеят в БГ, да определят съдбата й, в Италия закона е 10г.оседналост. ти за какъв се мислиш!

САМО ДЕТО ДУМАТА Е уСЕДНАЛОСТ....

Универсален войник.

Бил си ти, сигурно си се скатавал в хора на ГУСВ. Много добре знам къде музикантите караха казармата. Това тяхното не беше истинска казарма, а та*ак.

пак ще кажа,ефрейтор Станислав Трифонов е служил в под.32070 МНО на 4 километър в София 85 87 година