Коментари - Слави Трифонов е в болница за контролен преглед | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Славчо, дядовото, нищо лично, ама дано вземеш да пукнеш, щото много осираш пейзажа.

Трифонов има вид на човек на смъртен одър.

Що за новина е това.

Осира неосира, но ви измъкна кокъла.. хахаха..

Няма такъв вирус! Няма такова заболяване! Няма такъв пациент! Няма такава държава!

Ше си присажда ТРЕТА НОЗДРА

Много хубава снимка сте му сложили. Гледа с този нагъл, отвратен поглед на псевдо-мутра от 30 години.

Ее цяла година се подиграваха на щаба, плюваха лекарите, пък сега контролни прегледи за ковид правил, и нали прегледа е след месец, Трифонов беше болен началото на април, пък контрола правил чак в края на юли, явно е приет в болница, но лъжат, че не е

Бързо възстановяване му пожелавам. Да не забравяме, че той не вярваше, че съществува коронавирус, въпреки че е в рисковата група като възраст и затлъстяване.

ТОВА Е ЛЪЖА! ВСИЧКИ НАРКОМАНИ БОЛЕСТ НЕ ГИ ЛОВИ, ТЕЗИ КОИТО СЕ ДРУСАТ-И НАСТИНКА НЕ ГИ ЛОВИ!....ИСКА СЪЖАЛЕНИЕ ПРЕДАТЕЛЯ Слави! РАЗИГРАВА СИ ШОУТО!

БОГ прощава белото НЕ ПРОЩВА

Има такава ноздра -ИТН

Ами нас това реално погледнато какво ни интересува? Какъв ни е Слави Трифонов? Един обикновен безработен човечец!

Това е човекът, който ме изчегърка

Бог забавя, но не забравя! След всичката дезинформация, която избълва миналата година това е само началото на изкуплението. Не че някога ще си признае и ще се извини.

Славчо, няма ли вирус? Сега що се не кискаш ехидно?

Бря! От нищо новина направиха!

Е как така контролен преглед, след като е минол повече от месец откакто е боледувал. Ще го пуснат ли по пътека като здравния хахаха

Нямате ли климатици в този Ваш офис ? Що за новини?!? Бибитко се боцка, Слави на контролен преглед .... Това е всичко друго, но не и журналистика ...

А ние мислехме, че работи усилено в 7/8...

Нали в тая болница оперираха и другия нарцис - Бойко Борисов. Ужким операция на десния крак, а оня се подпираше на патерицата под лявата мишница. Не обръщай внимание на контролните прегледи, важна е рекламата. Софиямед се превръща в новата правителствена болница - защо ли?

А лечебното заведение има ли право да огласява подобна информация?

А тва остана тоя да се гътне и Бойко Рашков и Зеления чорап още 4 години да вилнеят.

А ние мислихне, че усилено работи в 7/8...

Не съм гледал Слави от години. Той от отдавна ли е зле? Иначе с тези шкембета на Бойко, Каракачанов и други, като нищо могат да очакват проблеми. Съчетано с годините на Бойко, където се оплаква от кръвното и хапчетата които да му гледаме на записа с шкафчето. Като нищо може да получи някой инфаркт следващите години. Но при всички положения, най-доброто за него е да се оттегля. Но го е страх, че ще изпусне прокуратурата от контрол. Само че както не почват дела с 9 години в България, едва ли ще доживее осъдителна присъда, дори да имаме прокуратура и съд. А в България за година (юли 2020-юни 2021, сравнена с юли 2019-юни 2020) са умрели над 36 хиляди човека повече. Но големият въпрос е, от какво? Някои не сме вярващи за ковида, но тогава къде ни е здравеопазването? И защо прокуратурата не разследва? Ей така се подминава над 36 хиляди починали за година! Това е около 1/3 от почиващите за година отгоре.

Преди колко години беше обяви в предаването че ослепявал ... пък после му мина ... и тоя път му пожелавам да се оправи. Щото ако не се оправи Тошко Африкански 4 години трябва да го търпим.

С.ТРИФОНОВ : България е затворена заради едно голямо нищо.......

Има такъв народ ! Това е народът на живите мъртви.

Правилният въпрос е, колко хиляди убиха мерките и лудостта? Умрелите повече за година (от среда до среда) са над 36 хиляди.

Имал и толкова прости да се вържат ?

Бря! От нищо новина направиха!

Първо нема вирус, после несъществуващият вирус го удари у кръста. Сега 6 месеца след подлият удар у кръста , ходи на контролен преглед.

Да има къде да дращиш !

НЯМА К19. Им Радев и служ. правителство, което се ,,грижи" за гражданите на РБългария.

Чалгата и проектът ИТН ми действат супер успокояващо : Успокоявам се , че има доста по-тъпи хора от мен в тази страна?

Нали нямаше вирус според него как така е болен бил от нещо което го няма

Не само на Дядото измъкна кокала ами и на бабата !

И за кво ни в информирате за тях!?

Е колко да е нищо чалгаря умира от нелечима болест, но за раята се разправя, че е единственият човек ударен у кръста от вирус засягащ всичко останало но не и това. От друга страна самият чалгар твърди , че Корона вирус не съществува.

И сега кой ще чегърта? А източиха ли касата 3 месеца след като е боледувал от вируса?

Що тъй бе ?!? Слафчо да не е бил болен от нема такъв вирус ... ?!

Е нормално, нали има днес новина, че Бойко и група от ГЕРБ са се ваксинирали - от Чалгарницата веднага трябва да пуснат, че Цингаманга и той бил в болница, рий'ш ли...От трипер ли, от сифилис ли, ще се разбере:)

Герберски те тролове ще ме даунвотнат, но не ми пука за тях. Слави никога не е казвал, че няма вирус. Каза че мерките срещу разпространението на вируса предприети от тиквата са неадекватни. И те бяха неадекватни. Както герберските тролове.

от миналите избори ли още?

Цъкайте минуси, педали. Това ви остана от тиквата.

Каза че заради едно нищо се затваря България , умнико всички видяхме че тъй нареченото от Слави нищо уби хиляди хора в България

Аз да питам, дано намеря отговор. Това лечебно заведение дали е оторизирано, изобщо, има ли право тази болница да коментира кой кога и защо е бил на изследване, на лечение и прочие? Явно си търси белята. Защото не е законно да се разгласяват данни за здравословното състояние на никой, без негово изрично съгласие!

Мерките бяха каквито бяха на всякъде в Европа. Алтернативата беше да са като в Беларус. Там корона вирус няма - повече от 9 човека не умират ... само никой не може да отговори защо смъртността се е увеличила с много повече от 9 човека на ден.

Протестира пък ходи в болницата на Бойко.

Подпирането с патерица е за да не се товари здравия крак. Затова на здравия крак имаше шина.