Слави Трифонов: В парламента се изплюха върху правото на хората да решават

Сега и да ви казвам "помислете си другия път като гласувате", няма смисъл, защото първо трябва да изчистим този боклук, който се е събрал в този парламент, заяви лидерът на ИТН

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов: В парламента се изплюха върху правото на хората да решават | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма палячото на бандитите Чалгаров мнооого лошо гледа?Да не му стане нещо?

Славчо е прав в случая, но преди агитираше да се гласува! Аз не виждах смисъл в пускането на бюлетина без да сме минали през лустрация!

Господа, реалността (Господ българина) по най-различни начини ни кара да се отървем от глупостта, за да премине народа ни на по-високо духовно ниво. В космическото пространство Слънчевата система се приближава с голяма скорост към фотоен пръстен във вид на осморка, подобен на потока "Гълфстрийм". /Гълфстрийм може да започне да се разпада още през 2025 г., твърдят учени?!/ А във фотонния поток ще отидат онези, които не страдат от дебилност. На останалите предстои да преживеят още 12 ери по 2000 години, или цикъл от 26 хиляди години. Днес "Народното" събрание извърши действието описано от Слави Трифонов. На 29 октомври е датата за потвърждаване желанието на всеки, дали да си остане дебил или да премине на следващо духовно ниво. "Не ме гледай умно, българино!" - Жорж Ганчев дебѝл — съществително име, мъжки род 1. Мед. Човек, който страда от дебилност (в 1 знач.). 2. Прен. Пренебр. Глупав, ограничен човек.

Слави, като имам впредвид какъв боклук си лично ти.

Нищо, важното, че ти - наркоман и пропадняк им се изсра в устите като саботира правителството си.

народът не може да решава за енергетика,за шенген,за газ ,за неща които асан и мюмюн знаят колкото биволица от реставрация.!!! толкова ли е сложно,така ли не го разбраха,че е дори опасно 'народът',да гласува за данъци,за ядрени реактори,за брутен продукт,и какво ли не... ей това популистите използуват,и хвърлят прах в очите на простоватите, правят го комунистите възраждане,само герб никога не са използвали такива примамки,,,,

По голями глупостш не бях че. Такова мнение за хората и то вече с образование. Кой си ти да даваш такава оценка. Това говори за твоите мисловни качества.

1 такова гласуване струва 80 000 000 лв! Не е ли скъпичко за глупости?

Ама разбира се бе Славчо, ти не проповядваше ли "няма не искам, няма недей"? Та и те като теб.

Славун трябва да го разследват като Тръмп за подстрекаване на банда малоумни към действия.

те хората решиха бе жмульо. Затова си в пета глуха.

Слави, довиждане и ще те изпратим "без сълзи".. времето ти отдавна мина!

Не сме имали фашистко управление от 44-та до сега. Сега имаме. НЕ знам кое е по-лошо - фашисткото или комунистическото. Знам, че няма особена разлика, водят до едно и също - цетртализирана власт, което се изпълнява от тъпаци с големи загуби за нацията. Желю Желев беше написал книга "Фащизмът", в която ако замениш фашизъм с комунизм всичко оставаше валидно. В Германия пред 30-те са предупреждавали за последствяията от нарушаване на принципите на етика, морал и процедури в демокрацията, но увлечени от някакви измислени и малко истински екстри простаците от народа е гласувал за Хитлер. Той много се е грижел за нацията. Но е решавал без нея какво да прави. За резултата знаем. Сега е същото. Имаме неофашизъм.- Да не знабравяме как пък нашата комунистическа паритя помагаше на Етиопия и на не знам си кого, с каквито пари и средства реши, докато народът беднееше - сега ще подкрепяме идеологическите братя от Украйна, както ни казват от посолството. Фарсът е, че идеологическите братя да нацизирани елементи, което се каза много пъти преди руската инвазия, но не съответстваше на плана на САЩ да разбие европейскито общество, за да запази хегемонията си. А САЩ е в ужасно състояние, пред погром. Това е съюзникът, когото слушат нашите фашистки кучки.

Два фашиста са прочели и са се минусовали. Ех, кога ще почнем да си работим за държавичката и да варим ракията на спокойствие... НЯМА другаде по света Вълшебната Ракия, която БЪЛГАРИТЕ ПРАВЯТ!!! ТЪЙ ЧЕ ПАЗЕТЕ РАКИЙТА, ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ. НЕ КАРАЙТЕ СЪС АЛКОХОЛ, НЕ ВЗЕМАЙТЕ НАРКОТИЦИ. ТАКАВА СИ НИ Е ХУБАВА БЪЛГАРИЯ...ДА ИДЕШ В ТРОЯНСКИЯТ БАЛКАН, ДА СЕ НАКЕФИШ НА ТОЯ РАЙ ПРОСТО Е НЕВЪЗМОЖНО ЗА ЕДИН ЖИВОТ. ЛИПСВА МИ ТОЯ ВЕТРЕЦ СЪС АРОМАТ НА МАЩЕРКА... НЕ НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИОБЩАВАМЕ - КОЙТО ЗАСЛУЖАВА ТРЯБВА ДА НИ ТЪРСИ! БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ - ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРИЯ.

Откъде се пръквате такива недоносени тъпанари, бе!

Трябва да се покажеш на специалист за твое добро.

Добро утро Слави, отхвърлиха референдума, пращат помощи с оръжия, сега ще внасят разни неща от Украйна, дават нашето оборудване за АЕЦ...И ВСИЧКО ТОВА ПОД НОСА ВИ, ИЗЦЯЛО ПРОРИВ ВОЛЯТА НА НАРОДА... АА, още нещо, Дания е платила почти 3 милиарда евро за 27 ИЗТРЕБИТЕЛЯ Ф35...а. Ир плащаме 4 милиарда долара за колко броя Ф16?

Кво МИНУСИТЕ бре?! Дания пенсионира своите ф 16 и купува 4-то поколение ИЗТРЕБИТЕЛИ 27 Броя Ф35,ЗА цената дето НИЕ купуваме 8 БРОЯ Ф16 модел 1980 година.... На тва е истината, ЕВАТ ни нашите си, и даже СИ МИСЛЯР, ЧЕ НА НАС НИ ХАРЕСВА.

Славчо, нема да се косиш. Много е просто - печелиш следващите избори, правиш правителство и оправяш нещата. После народът ще е доволен и ще те избере пак, и вече си прави референдуми и изпращай македонци в космоса на воля.

Той ги беше спечелил изборите. Но се скри в мазето и даже не отиде на работа. Предложи правителство и даже не го подложи на гласуване, а го оттегли. Ако тогава беше подложил на гласуване даже и продавача на шнорхели, щях да гласувам за него на последните избори. Изобщо, хората го избраха за да оправи работите и можеха да се оправят, но той ги усра.

Много се впечатлявам как повечето коментиращи се хващат за това какъв бил , а не се опитват да осмислят казаното! Хора, осъзнайте се! Идеята на демокрацията не е някакви си 240 поплювковци да решават какво и как да се случва в държавата. Идеята е те да налагат това, което народът, който ги е избрал решава. А референдумът най-точно показва волята на народа. И всяко ограничаване на възможността на народа да взима решения е всичко друго, но не и демократично...

народът не може да решава за енергетика,за шенген,за газ ,за неща които асан и мюмюн знаят колкото биволица от реставрация.!!! толкова ли е сложно,така ли не го разбраха,че е дори опасно 'народът',да гласува за данъци,за ядрени реактори,за брутен продукт,и какво ли не... ей това популистите използуват,и хвърлят прах в очите на простоватите, правят го комунистите възраждане,само герб никога не са използвали такива примамки,,,,

И защо да не мога да решавам? Значи може да плащам данъци и да храня депутати и антуража им, а не мога да кажа как искам да живея и как да живеят децата ми?

Как в Швейцария решава и всичко е наред? Макар че понякога гласуват против всички посолства.

Само днес, Киро ни съобщава как с дпс ще направят и приемат Конституция, режат предложението на БСП за необлагаем минимум за младежите и режат промените в закона за референдумите. Преди това, отказват дори отстъпките направени от западняците за дерогацията за петрол и вноса на жито от Украйна. Но всичко това, явно българина си го заслужава ! Нека мазните, полуграмотни и продажни козяци определят т.нар. гражданско общество

Кои хора ше ми гласуват референдуми . Тия чалгаджиите ти и рома бене ли ...

Ми дай да въведем ограничение кой да решава - нека да са само умните и красивите...

Да, трабя да има ограничения. Минимум осми клас.... Не е ОК някакви неграмотници, които не могат да четат и пишат - да гласуват!!!

Г-н Трифонов е човек на мъжката дума, иамм предвид че обеща да взема 1 лев от народа за глас, а сега взима по 8 лева от народа. Е разликата е 800% но си държи на думата човека и спести 10-на милиона от закуски

Този бастун да вземе да млъкне ! Малоумниците нали гласуваха за него ? Нали беше първа политическа сила ? Единственото нещо, което направи беше да подсигури поредното служебно правителство на Радев. Сега да мълчи и да не се показва !

Абе и ти не си този за какъвто се мислиш, ама си прав че другите са маскари :)))

Емиии, к'от кажат началниците, к'от кажат началниците!

Нека, нека ! Нека го мачкат това стадо ! След като само платени от посолствата могат да се организират на протести, нека го мачкат и да се гаврят.

Дори и да е така и вие не бяхте нещо по добро от тях особено оня Лилипут

който се поставя над народа да увисва на въжето!

Боклука се чисти бате Слави, малко по малко но върви процеса. За справка виж си резултатите.

Да Сватбарите утичат у канала кажете им сбогом на изборите!

Глас народен,глас божи.Който не зачита народа- на гилотината.

Комунисти, комунистиии, всички ще влезете в затвора с доживотни присъди за разединение на нацията, проруска ориентация, подстрекаване към бунт, език на омразата, фалшиви новини, пропутинска пропаганда, вербална агресия, хомофобски прояви, дискриминация на жени и деца, сепаратизъм...Доживот, без право на замяна!

Няма проруска агитация - ние си уважаваме руснаците...

но те продължават да ви "уважават" вече 79 години

Лустрация му се казва, Славчо!

право Куме в очи.

Това е новото робство, официално институционализирано от управниците. Да ни е честито.

А ти защо пускаш там - под дивана. Нали скоро и турчаля ще стават Президенти. Не е ли дованен доан бей

Става все по зле. Замислям създаване на Евроатлантически антифашиски съюз.

бе селяци... искали реферндум... то не може да шофира даже... щял да решава държавни въпроси... първо просвета, образование и култура... нали ги гледам особено в последния парламент е по зле от тройната ламя... там поне имаше някакъв ценз....

Народа има право да реши.

Да бе да. Славчу се.изплю на гласоподавателите като не направи правителство когато можеше и беше първи, а върна мандата. После се изплю върху законите, като не си декларира имотите, а реши, че.ще плати глоба и това е законно. Сега кудкудяка как не били станало неговото. Да се обади, като спре да кудкудяка, порасне, и започне да кукурига.

да те подсетя бре, Славчо ! Ние (Народа ) НИКОЙ НЕ ИЗБИРАМЕ и Никога Не сме избирали ...НАЗНАЧАВАТ ни ги !!;) Така беше и през Соца ....Тогава ТЕ ...се кланяха и изпълняваха каквото им се Нареди от Москва ...СЕГА ...от Вашингтон !!;) Тогава имаше ОФ ...сега има ДПС ....НИЩО, не се е ПРОМЕНИЛО ...ония Построиха Нещо , тези Сринаха Всичко ! Това е истината Славчо !;)

Веднага престанете с този евтин ляв популизъм! Референдум можем да направим за избор на протеини от брашнени червеи или скакалци, от мухи-лайнарки или миризливки! По външнополитически теми и въпроси, касаещи националната сигурност, България отдавна направи този избор и затвори тази книга! Тогава изборът на българите беше единодушен - ЕС и НАТО!

Англичаните имаха право да гласуват дали искат да са в ЕС или не. Българите живеят в демократична държава и също имат това право. Т.е. би трябвало да го има но го няма.

Англичаните излязоха от ЕС,та цъфнаха и вързаха.Няма кой да им бере ягодите по полето.Затива дават визи ,на всеки,който иска да работи там .

Народа ще каже,сватбарите са само слуги .

И кога е бил тоя единодушен избор за НАТО? Че нещо не сещам.

Нещо не мога да си спомня някой някога да ме е питал мен и който и да е български данъкоплатец дали искаме ЕС и НАТО.

Слави казва на тролетариата, че ПАРЛАМЕНТЪТ / СГЛОБКАТА СЕ ИЗПЛЮ върху материала - ИЗЗЕ му ПРАВА. А тролетариатът одобрява ХРАЧКИТЕ.

И чалгата

колко са им бели душите... ся може за Трактора...

Жалба за Младост 2: ~ https://www.youtube.com/watch?v=niDkmmGhXCU ~ и камбанките на мира ~ Дирче, не ви ли свършиха светофарите и пешеходните пътеки бе ?

Някой поръчвал ли е на купона клоун, къв е тоя?

Един чалгар, който има позиция и не желае некои управлявани от разни посолства да решават без да се съобразяват!!!

Слави,ти каква маймуна си.....

скрий се бе точно ти акъл не давай бутафорийо.

Ти една жена не можа да си намериш, при такъв голям избор дето си имал, тръгнал си акъл да даваш..

Тук се говори за принципи, тръгнал да характеризира персоната, май нещо на теб Нети е наред.

Всяко вето на Прецедента да минава през референдум тогава. И всяко негово назначение?

Не че нещо, ама какво общо има ветото на президента с референдумите?

Кой хора да решават на референдуми? Ония. като оноя лилавата двукрака, играеща кючек на линейката? Или безкрайните безотговорни мърлячите с пренции, че държавата им е виновна и длъжна, а те са некадърни и/икли мързеливи да си почстят входа? Или дървените философи, дето 10г. + не се научиха на разделно събиране? Или българогласните копейки? За кви' рефендуми бълнува тоя смотан чалгар при нашенския матераил!?

Споко, ПРОФЕСОР Бойчо и ПРОФЕСОР Кирчо ще решават вместо тебе! А те са НА ДИСТАНЦИОННО от Посолството.

А безмозъчните възраждане искат със 100 000 подписа да се прави референдум! Че те само в Столипиново са толкова, дайте ми 1 млн. лева и за 1 седмица ще ви реша какъвто кажете референдум с какъвто пожелаете резултат.

Естествена, ще питаме само умните е красиви!!!! Че колко сте, да не би да пълните хазната, ако е така добре, но май сте се научили да дърпате и да слагане етикети.

При всички положения един "умно-красив" пълни в пъти повече хазната от ошишания до голо, глуповат възррожеденец. Т.е. не сте само вие "народа", за да налагате непременно цигании, простотии, мизерия и нерредици.

Такива като този искат циганите да ни решават живота. И дори още по-зле, мутри, разбойници и крадци да го правят с циганските гласове. Защото прости и необразовани, бедни хора съ най-зависими и лесни за контрол, манипулация и принуда! Спомнете си например как Радев стана президент! Колко хора гласуваха за него? 1.5 милиона? 1,8 милиона? Я да попитам, а само няколко месеца преди да бъде избран КОЛКО ОТ ТЕЗИ ХОРА го познаваха? Колко изобщо бяха чували дори за него? НИКОЙ!!! И сега колко от тях го псуват и дори са отвратени от него? Е, как стана тоя работа? Нари бе пряк избор, пряка демокрация!

Щот съвсем скоро всичките скалпове на до последния българин ще се озовем в стаята с трофеите на краварските корчорации

Да, наистина се налагат спешни и кардинални реформи в службите и смяна на всичките им шефове, които Радев натресе! Няма никакво съмнение!

чегъртача пак почна .. бе дай нещо позитивно .. ето една добра идея имаше да пратиш македонец в космоса ... дерзай ... тия ги остави да се оправят т бакиите че някои и с това трябва да се занимава.

И платената гняз се активира неимоверно

Аз му се подигравам безплатно, ама ако плащат - кажи къде да отида и да си взема парите.

хи-хи-хи ~~~○~~~ Двете Богинчета, Рибочката и Опската взеха сатрите и заминаха за Антарктика за да оставят в хладилниците половината зимнина, както правим всяка година, и да ни донесат на връщане нови рибки тони и мечи за тукаска. Затова ето, ние техните безсмъртни нимфи Ви изпращаме тяхното Строго Задължително Разрешение, поствано от Рибочката но си-си-мисино заедно с Опската: ~ Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=OMxhvcPeUEI ←←←←☼→→→→ МНОГО БЛАГОСЛОВЕНО . Имат ли Конституционно мнозинство? Имат. Ако другите си съберат конституционно мнозинство да си изменят Конституцията. Сега някакви си там рашисти да не се обаждат. . 1. Първо и най-важно от всичко: Членството на България в Европейския съюз и НАТО да се запише в Конституцията . 2. 24 май - НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК . 3. Да се махне Президентската Институция като вредна и безполезна . 4. Да се направи Горна Камара на Народното Събрание Държавен Вестник да премине към Горната Камера на Народното Събрание . да се забранят референдуми за напускане на евроатлантическите структури да се забрани участието на евро-скептични и анти-европейски организации в Европейски Избори . https://www.youtube.com/watch?v=eKy-GG-SYL0 . ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея а каквото каже богиня Артемида, се случва непременно . Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир ! ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната . Свещена богиня на Свободата, Либерта . Хеката на живота в морето, небето и сушата Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис . царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка вашето Блонди ~~~○~~~ хи-хи-хи ~~~○~~~ Аз, безсмъртна хеката: Нереида нимфа Панопея Сиренцето, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка, Изида и Ищар Водач на втори Звезден Флот на Богинята ~ Любов, Смирение и Благонравие между Хората, а в Небесата- Мир !

мастия