Два протеста не успяха да си поделят центъра на столицата

Два протеста не успяха да си поделят центъра на столицата в Деня на независимостта. Шествието под надслов „България иска" срещу високите цени на горивата, тока, парното и водата беше изместено по маршрута до Народното събрание от друг протест - срещу политиката на правителството на ГЕРБ, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Два протеста не успяха да си поделят центъра на столицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яхък ! ...Архонтин води-ди-ди мьiтинг ! Молодец !! ..Да и молодцьi такие-то его товарищи : --троэ-в-тамтаковото соумели !!! Видно -- Сценаристьi из ( Да и сзади ! ) парла-мента с ума сошли . ...Ну, пошли на там-таковата.

Аз протестирам срещу високите цени на яхтите, самолетите и на мерцедесите и поршетата. На космическите полети, както и високите цени за яхтените пристанища. Живота, който водих преди 10 години със заплата си на нощен пазач, сега вече се е вдигнал до няколко милиона месечно. Егати! Май всички забравихте за покупателната си способност с БСПарските заплати от 1997. А помните ли, че по времето на Луканов бензин можеше да се вземе, само ако си 'фирма' и то с купони??? Сега нямали кинти за бензина, че биимвету нооо харчи!

Платените драскачи по форумите също!

1chovek

Време е това правителство да си ходи.

Що? Щото мързеливите взеха да искат, а никой не им дава? "България иска"?!?!?! Тя и дъщеря ми все иска! Ама тя е на 4 години. Май умственият багаж на искащите не е повече!

rado_7_6@

Архонтина и Yessir са ниски топки, чакаме реалния седмак спатия :)

И за какво протестират тези кретеноиди. Искали са капитализъм, ЕС и НАТО и това са получили. Тази паплач само един здрав бой ще я оправи.

Навремето хората са протестирали срещу железниците, защото щели да им плашат добитъка. После много села протестираха, че главния път минавал през центъра на селото и бабите не можели да пресичат. И едните, и другите, накрая разбраха, че сами са се изработили. Дайте думата на специалистите, а не на неграмотните, за да не се тръшкаме след това....

rado_7_6@

Усещам леко недоверие в атомния капацитет на Евламко от Чепръчене или само така ми се струва?!?

Voxpopuli

По нагледен пример затова,защо сме толкоз зле и да искам не мога да ви дам.Дайте да се обединим,обаче първо да се разграничим.Едните искат хляб,а другите не искат да останат без хляб и това е повод за разногласие.Не слушайте тия глашатаи с мегафони,те са барабанчиците на системата.Те винаги искат нещо,но не това,което вие искате.Мислете самостоятелно,но действайте обединено,че то иначе....

Vlad_Rank

В България протестите приличат на празнични манифестации с високопарни речи...

Вместо да се обединят протестите, те се разделят. Само в България. Та нали протестирате за ЕДНО И СЪЩО бре? Едните срещу ГЕРБ другите срещу глупостите породени от ГЕРБ.

Браво!!! Явно хората започнаха да проглеждат ....

Дори не знаем да протестираме, щото не знаем какво искаме!

rado_7_6@

Знаем, знаем - да си драпаме нали, ама да караме лексуси, понеже на телевизора сме гледали, че това е то - достойният живот :)