Джамбазки: Не разбирам протестиращите в Слънчев бряг

Валери Симеонов с проверките по морето дава добър личен причер, все пак проблемите по Черноморието са отдавна.

Обратно в новината

Коментари - Джамбазки: Не разбирам протестиращите в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРАВ Е ДЯДО ВАЛЕРИ, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЧУВА БЪЛГАРСКА РЕЧ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ. ИМА ЕДНА ШЕПА БЪЛГАРИ И ТОЙ ИСКА И ТЯХ ДА ГИ ПРЕМАХНЕ.

Важното е да има противопоставяне в обществото. Работодатели - работници /премахване на клас за прослужено време/ , работещи - пенсионери, българи - цигани, млади - стари, Грипен - F 16, за и против Слънчев бряг. Всичко това осигурява завеса за случващото се България, забравят се - КТБ, проблема в Калиакра, НДК, саниране, магистрали, оградата с Турция, и най-вече методите на управление - суджук гейт, а той доведе държавата до колапс.

Когато спре музиката в гетата може да говорим. Останалото е ПР за пред родата. Само тя се връзва.

Като искат такива курорти тип чалгаро-ку.варници, пълни с дрога и повръщащи туристи отвсякъде да им обособят едно изкуствено островче в морето и там да ги изпращат. Останалите нормални хора отиват на море, за да си почиват, а не да ....бройкат..

това са заведения, които непрекъснато нарушават закона, имат много актове, които естествено не плащат, продължават да вършат нарушения и въобще не ги интересуват наредби и държава. когато някои кара без книжка и го глобят и тои го премести в другия качол и продължи да си кара следват призиви да бъде тикнат направо в затвора. е зашо искате за тези дискотеки да няма последствия? всеки сигурно познава някои, които е вдигнал купон и е дошла полиция заради силната музика. нали знаете какво става когато след като си заминат музиката пак се усили? връщат се и този път арест. защо с тези дискотеки да е различно? защо всики плюещи по тоя симеоновотказват да проумеят че тези собственици на заведения са крадци, които крадат от всички нас? крадат от това че не плащат акциз за фалшивия алкохол, от това че не плащат осигуровки в размера в които би трябвало да бъдат, крадат от това че декларират по-малко оборот? и защо мангалите можели а дискотеките да не можели - те ли трябва да са ни еталон за поведение, ами те като раждат на тринадесет и ние ли трябва така? ама слънчев бряг не бил за почиване, а за купон, ок ама си има наредби за шума и докато те не се променят за да обслужват интересите на собствениците те трябва да се съобразяват, а ако не да си носят последствията. а решението е всъщност толкова просто - да мине един отряд качулки в 5 сутринта и по един коктеил молотов във всяка такава дискотека и няколко месеца музика няма да има. после неизвестен извършител па те да се ялват че кранчето секна и не могат да крадят и че дрогата и курвите пак трябва на улицата да се въртят дето всеки да вижда.

Защо оборотите в другите курорти са се вдигнали многократно ,а в Содом и Гомор на маджо и братя диневи баш мутрите само с 10%?Защото всичко си е по страромо.Крият се обороти и се краде от всичко.Не се наситихте бе отрепки.Освен пари за вас друго няма.Кой е виновен за това?НАП спите ли или сте в болнични?

А защо телевизията на Далавери не издава касови бонове на клиентите си?

Знаеш ли каква е разликата между такива като теб и мен и "бизнесмените", че докато ние обсъждаме кой какво откраднал или скрил, те/ бизнесмените/ умуват къде и какво да откраднат и го правят, дори законно, а ние продължаваме да си квичим в кочинката ни.

Дупе и гащи сте си всичките във властта и с каквото намерите ще си забърсвате един друг осраните задници...Само дето не сте включили в ''работата''си търпението на хората:((

От простотия го правят!

тоя кога стана европейски македонски поборник кога почна да ръси ? аман от фалшиви политици като тоя умник!

След като ще се води борба срещу фалшивите новини, надявам се и на борба срещу фалшивите политици и повече да не чуя и видя Патриотар.

Геле, за друго иде реч. За това че не се прави така, че законът да работи навсякъде, а работи конкретно за който има връзки и то на много високо ниво. Преди 2-3 дни имаше случаи на пребити хора за това, че направили забележка на цигани за висока музика. Те обаче нямат връзки във властта както хотелиерите на Слънчака и полицията го писа битов инциент. Вие не работите за народа и държавата, а за който ви плаща. Това не е политика, това е слугинаж.

Оказва се, че за повечето българи - парии, Слънчев бряг е омразно място, където не може да се спи и по улиците е Содом и Гомор, макар никога да не са били там или да са били преди 30 години по времето на социализма. Омразата на роба е жестока, но не е насочена по предназначение.

Оказа се, че за надрусаните, напушени, напити, наевани, наповърнати... чалгари кръчмари, клоаката е "бизнес", "курорт", "национална ценност", "стратегия за спасението на България и света". Ура, дрогарю!

Е да, Содом и Гомор. Само че това не е от сега, а е от зората на демокрацията, от 29 години дрогарю слепец. Сега се сетил и то когато някакъв смешник като Винкела си прави кризисен пиар. Вземи като си ербап, като Ленин да направиш цветна революция и да събориш хотелите на мутрите, ама най-голямата мутра първа ще ти скочи върху гръбнака. Това е капитализъм в чист вид дрогарю, нали го искахте, ето ви го.

Скоро Валери....и в градският транспорт ...по проблемните линии.

Севлиевският "македонец" и нищоправец нищо не каза. В тази псевдопатриотична ВМРО как така се оказа че всички са някакви мякащи селяни от източан България, един истински македонец за цвят не сложиха.

Аз пък не разбирам Валери Иван Костов можеше още да е на власт ако не беше закрил университетите Същата работа е и Валери За него биха гласували тезо които сега са по къмпинги и дискотеки Биха ама няма Все едно БСП да спре изплащането на пенсийте

музика в гетата.

Стига сте мрънкали за всичко. Идете вдигайте шум в Германия. Малоумници.

Излиза, че други 200 души не си вършат работата, основно от административните органи от СБ и Несебър.

Едни пък други, 800 000 души, са наредени на държавната софра, пардон "администрация".

Ако беше за нещо различно от ПР, Далавери щеше да назове примерно кои са тия политици от чадъра на мутрите-собственици на зведенията в Слънчака. Щеше и да отиде из циганските квартали, тероризиращи околните със силна музика. Но Далавери гледа ПР_а, а не да върши реална работа.

стига с тез проверки не мога да си смъркам на спокойствие

сложи си главата в мутрешката торба, прекрасно е знаел какво ще последва, но така трябва да работи държавата, за да има свобода и справедливост за всички.

Загледах се в протестиращите -повечето наркомани

Каво има да се разбира!? Или протестираш, или си аут от работата!

след 15 септември Симеонов ще отчете....преборих се....дискотеките са тихи,идете и вижте.

До другите избори има още три сезона.

Браво Валери. Само така.Бой по мутренските тикви

валери и добър пример!?! това е тотално грешно словосъчетание!! за слънчака е ясно, че само БУЛДОЗЕРИТЕ ще помогнат!

избяга от истинските проблеми като в Асеновград и след това на още няколко места за да се занимава със Слънчака щото там е по лесно и има лични интереси! Основния проблем в България е голямата престъпност, но никой не прави нищо за решаването на проблема. А тиквун нито един път не взе никакво отношение по нито един от ежедневните случаи, защото си пази електората!

Да разбираме ли, че сте ЗА престъпността в България?!? И после се чудете защо младите избягаха и никой чужд инвеститор не иска да инвестира тук и тази територия е без бъдеще.

Против простотията, неграмотното писане и лъжата, че "избяга от истинските проблеми като в Асеновград", когато той беше единствения политик, който отиде на място.

Джамбазки се оказа прикрит п...т!

Гласувайте за ГЕРБ ХАХАХАХАХА

БРАВО ВАЛЕРИ,БРАВО СИМЕОНОВ.

браво за какво!?! за хотела, пълен с граничари... може би!

Надяваме се, че това е загрявка за прилагане на закона в циганските гета. Ако го направи Симеонов, на следващите избори, при 90% изборна активност, ще спечели 80% от гласовете.

Когато Симеонов се оправя с гетата.... е виц.

В Асеновград Симеонов беше единствения политик, който се яви на място и заедно с гражданите потърси решение на проблема. Бойко обикаляше по перваза. Бесепарите се ослушваха като глух нерез в картофи, когато пикае на ламарина.

Мутрите накараха сервитъорчетата и барманчетата да протестират че нарушават закона и щели да си загубят работата?!? И медиите обръщат внимамие на200 човека които ако са толкова способни ще си намерят др работа! Тези специално подбрани - с връзки тарикаъчета правяр 300-500 лв на силна вечер в заведения където се събора 20 кинта вход без да се отчита, продава се алк без бандерол а за дрога да не говорим. Както ал капоне е закопчан за неплстени данъци и тук се опитват да ударят мафията по някакъв параграф колкото да им саботират дейността. И съм сигурен че мнозиството ги адмирират!

Аз не ходя на българското черноморие от десетина години, защото шума ме вбесява и не ми е представа за приятно време и почивка. Ако Валери накара селянията да замлъкне, може да се върна на Черно море и аз.

ли се явихте на изборите? Оправихте битовата престъпност,гетата и пенсиите.... и се заехте с туризма..... Джамбазки....на кой ги разправяш тия?

Все пак, не е саниране, магистрали и стадиони по турските и циганските села.

....и от други неща се печели.

Какво значи "много работни места"? Може би за половината от милоните избягали от България ? А може би за всички ?

не оцтапваъте един пат за винаги трябва да се вкара ред в тази лудница

не оцтапваъте един пат за винаги трябва да се вкара ред в тази дарява *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За пръв път, от 27г. насам, политик прилага категорично закона в полза на обществото.

Голяма е заслугата на ОП за изхвърлянето на най-голямата гад от парламента и управлението - деформаторите и достовете на ермангал.