Провериха премахването на незаконни обекти в Слънчев бряг

Министърът на туризма Николина Ангелкова инспектира плажа на „Слънчев бряг-север“ и провери дали са премахнати незаконните преместваеми обекти.

Обратно в новината

Коментари - Провериха премахването на незаконни обекти в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страната на бараките - България, навсякъде ги има тези ламаринени и т.н. грозотии

Явно ,,РАЯ"не е това,което ни го представят... Ако пред вратите му ме чакат такива/,,ангелчета",като АНГЕЛкова и танте АНГЕЛа Меркел....НЕ...БЛАГОДАРЯ....БЯГАМ ПРИ РОГАТИТЕ...

плажната ивица в България е изключителна държавна собственост! На нея никога не е имало лозя или ниви та да е била реституирана! От къде се появиха тези "джобове"?? Може би следствие на едни други пълни джобове?

не ми стана ясно само ,къде ще са ни ливадите .иначе за туристите и собствениците е добре ,ако има такива български ,не само чуждестранни !

През лятото на миналата година бяхме на почивка на Слънчев бряг.В целия курорт не можеше да се намери една пейка за да можеш да седнеш и да си починеш нормално. Ние бяхме с малко дете и това много ни възмути. Едва в центъра на курорта до хотел Кубан имаше около пет пейки, които естествено бяха заети. Всеки хотел трябва да има място предимно за търговска дейност, но все пак къде е природате, къде са пейките, къде са дърветата, къде са цветята. Навсякъде ресторанти, пици, арабски магазини, бинго, аптеки, които са незаредени с лекарства и така нататък. На малкия му трябваше лепенка за обиваща го нова обувка и в целия Слънчев бряг няма българска лепенка на сносна цена, а само вносни с цена около 3 лв.бройка. Изпитахме страх от колела, влакчета и други, че ще те бутнат. Шофьорите на таксита, като разбираха че сме българи веднага ни предупреждаваха, че ние возим на скъпа тарифа. Е ние знаехме за това, но някак ти става обидно в собствената ни България. Иначе плажът е чудесен, чист, има място и за плажуващи с чадър, както и за със собствен чадър. Надявам се министерката и г-н Симеонов да помогнат Слънчев бряг да стане по-хубав курорт, все пак не всичко е пари, както пееше Лили Иванова.

А кога ще бутнете мутрашкия хотел Дюн, построен в нарушение на всички закони на пприбоя, мамицата ви да разклатя дупедавска! Лесно се бутат сергиите на сироммасите, ама защо не бутнете хотелите на мутрите и курвите им, които стърчат по плажовете като подигравка със законодателството?

Значи пак не виждаме гредата в окото а търсим прашинката. Тия хотели колко са законни, дюн, бун, золум, дали са им законни хотелите, а ? За парите да не говорим, че и нагли ако може и семките от семкаря да гепят, пет тлъсти тюфлека зинали да налапат всичко, и сигурно ще го налапат.

А не е ли по-добре изобщо да няма сергии , павилиони и други подобни ? Не е ли по-добре да има повече въздух , повече зеленина и повече спокойствие ? Лично на мен не ми е приятно да се разхождам между гащи и сутиени , между ненужни дрънкулки и всякакви кичорийки .Такива можеш да намериш къде ли не . Тези "търговци" се появиха , когато се появи безработицата , но сега има нужда от работещи. На кого помагаме с тази "търговия"? Тя не създава продукт . Въртят се едни пари от пусто в празно. Така наречените търговци мърморят за високите наеми , ама не се отказват ! Къде е да работиш 8 часа , къде е да стоиш по цял ден , печалбите ти да не са такива от който да си доволен , да мрънкаш , ама пак да си седиш по цял ден , да пушиш цигари , да пиеш кафе и да ругаеш колко калпава ни била държавата.И аз да питам като Кенеди :А ,ти какво направи за държавата си , за да е по-добро място за живеене ? Царе сме на мрънкането !Синдрома на неуспелите !

Изобщо,Слънчака става цивилизован пенсионерски рай,ха,ха. Статията на Дир,звучи,като такава от късния Соц,копи-пейст "Работническо дело".Ето ги ключовите фрази,относно персоната Ангелкова-Министър на нещо си. "Отбеляза-категорична-увери-отсече-допълни-цитира-съобщи-припомни-призова". Др.въпрос е Валери какно мисли по въпроса. Нищо,пишете си докладите по темата,мен мноооого отдавна не вълнува Слънчак или Китен. Не по моя воля,обаче.

Провериха премахването на незаконни обекти в Слънчев бряг След проверката се установи,че целият Слънчев бряг е незаконен.

Нищо не чуваме за Варна,Златни пясъци и Св.Константин и Елена.Там етеритория на ТИК и тиквата там не се меси защото го естрах.

За Албена да не говорим! Тя е собственост на ОНЯ (комсомолския секретар)... Запознатите ще се сетят за името МУ! Той там е господ бог-а!

"през летния сезон щендерите на територията на Слънчев бряг ще бъдат забранени и цялата стока ще трябва да е в павилиони" Кмета на София Фъндъкова да се поучи и махне всички сергии и будки за вестници от тротоарите. И да сможи ред по пазарите, където пътеките са задръстени от преправени или изнесени напред сергии. Общинаът собстеник ли е на тези пазари и въобще има ли си идея ккаво става по тях. А началника отговарящ за пазарите в община Софоия да го уволнят ведназа за низпълнение на служебни задължения.