Германец вилня в Слънчев бряг, нападна и полицаи

26-годишен немски турист бе задържан, след като вилня в курорта Слънчев бряг, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас

Обратно в новината

Коментари - Германец вилня в Слънчев бряг, нападна и полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали не е от новопогерманчените...

това поведението по-скоро ще се дължи на факт и обстановката , че им слагат еликсирчета в пития , преди много години КО . А сега нов възвуждащ , съответно и чистачките да си имат допълнителен източник на пари .

Швед, поляци, гернанец... виждате ли за какви боклуци и нищожества ни смятат в Европа! И това цивилизованите и с "евро-атлантически" ценности граждани на Европа си го позволяват в България! А нашия простак в метрото в Берлин, възмути целия свят /заслужено/. А за тази постъпка дали ще научат в Германия?

Ъ ъ и ти по трима идиота вече генерализираш цели нации ..

от иконимическият интерес за разпределителен център на синтечните дрога-коктайл до такива прояви , далече ли е ? нали , сега имаме един парламент , болшинство търговци , а вместо да търгуват с болтчета и шайби , или плочки плюс цимент, явно , апетитите са се пренасочили към складове на свободна фармацефтична формула Номър 1 - червен. вместо бетоновос без фактура , сега пития по милиграм , българско културно !

И какво, не можеш да намериш кой да те посмачка пак малко та ти е домъчняло за милицията? Ами, дърташка носталгия е. Смачкан си си и така достатъчно.

Те се държат така и в Испания, Италия и Франция. Лошо възпитание и много комплекси.

И много алкохол. Просто те така си представят почивката - пиянство до дупка.

Случаят с ритнатата жена в метрото на Беврлин, се раздухваше повече от българските медии, отколкото от немските. ЮЕдва ли не , ние трябваше да си посипваме главите с пепел и да се срамуваме от националната си принадлежност. А за Германия подобни грубости вече са ежедневие.

Нали трябва да хранят руските тролеферми с "новини", оттам иде цялата работа.

Бе, ти не беше ли на първият ред в наскоро преминал парад?

В туристическите проспекти, с които рекламират в България, вече са заложени следните екстри: 1. Можеш безнаказано да биеш и обиждаш туземците, че и полицията, то последните и сиганите ги бият 2. Можеш безнаказано да убиваш туземците, но с кола, най-много условна присъда да получиш Трагикомедия отвсякъде... Чудно ми е какъв би бил отговорът на нападнат полицай в най-"демократичната" страна - сащ?!

Пияните сбивания в барове са ежедневие по света приятел. Вместо да се чудиш какво прави полицията - за която това не е събитие въобще - помисли как да спреш да се напъваш, а оттам и посираш по-малко.

Да сбиванията са ежедневие, въпросът е у нас дали се действа адекватно от полиция, прокоратура и съд в случаи, когато са намесени чужденци

когато е германец- просто имаме лош шанс, случайно е, но когато е българин... това е проблем на обществото, което е подивяло и не иска мигранти и прочие изводи

Нищо такова, просто са пуснали "новината" за да дадат храна на руските и подобни анти ЕС тролове. Някой си се напил и се сбил в бар, КОГА и КЪДЕ по света това влиза в новините бе.

само един краварски трол е на смяна , трудно ще му е да ни убеди че е хубаво германците да вилнеят и бият хората по черноморието , предлагам ти да повикаш лелката с >>> тя е много продуктивна може и да се справи хахаха

Да се напие и да се сбие в бар е нормално, да напдне полицаи обаче в нормалният свят води до много болка и сериозни присъди

алоооо веднага го пуснете че меркелица ще ни обвини в нетолерантност и ще отреже субсидиите на банкялията

Айде поредният посрал се от пореден агит напън. Бе как живеете все в посрано състояние това руските тролове да ви се неначуди човек.

краварски и не се обаждаи бе помак

Гаден нацист и изрод! Германците са ненормални хора, точно като канцлерката им! Жалко, че българските продажници им се възхищават. Така се получава когато винаги се стремиш да си със силния на деня (справка: Германия, СССР, а сега САЩ и ЕС). Всичко това е на гърба на обикновения човек...

Днешните германци нямат нищо общо с нацистите. На времето в къщата на прадядо ми са били разквартирувани немски войници - възпитани и дисциплинирани момчета. Тези днешните, които идват, са едни глобалистки личности с промити мозъци.

Словесен рефрен на овчаря бай Пешо от овчарника до стария ракиджийски казан на Панчарево (от него са останали само руини): "Едно време бееме "гуд" ,после станааме "хорошо", сега сме "О, кей", а кога шъ станем "добре" се не знае!"

До кога ще ги търпиме тези нагли чужденци! Вчера на Витошка в София едни такива шумно се присмиваха на някакъв работник, че беше влязъл в шикозното им заведение да си купи кафенце Трябва да се организираме и да ги научиме на български език и възпитание.

Алкохолен туризъм и латифундийско земеделие - нали така каза Боко Ага Банкялията.

С оглед евротуристическата ни ориентация, в българските училища трябва да се изучават само следните дисциплини: За момичетата - магистрална и тротоарна проституция. За момчетата - бакшишно сервилно хотелиерство и диван-чапразно ресторантьорство.

Много нелачествена дрога взеха да продават по черноморието

Аз ви казах, че от уникално курортно място, полезно за здравето, превърнахте Българското Черноморие в дестинация за нищо неотбиращи европейци. Прогонихте Българите в чукарите на пресоленото средиземноморие. А турците си решиха проблема, те вече не желаят да бъдат евтини прислужници. Българското море стана дребен бизнес със сменяване на чаршафи и пържене на филии, бърсане на повръщано и т.н.

Ми като не искаш да бършеш повръщано научи се да вършиш нещо повече бе айнщайне.

Вие от "хотелиерството" само от бърсане на повръщано май разбирате...

няма ги вече някогашните милиционери и държавата се превърна в бардак

За мераклиите да бъдете мачкани и тормозени все ще се намери кой да ви посмачка пак, само потърси. Ама като те гледам си останал достатъчно смачкан от времето на милиционерите та и днес не ти е нужна нова доза.

пиене, секс и малко бой за разпускане

пак ще питам краварските тролчета , защо така става нали уж руснаците бяха лошите , а то поляци , шведи укри и германци ни бият ?

Слугите като тебе винаги и навсякъде ви бият приятел, трай си да не го отнесеш пак.

слугите сте вие краварските тролчета , надупени с отворени бу.ки хахаха лакеичета като плевела вашия гугру xaxaxaaa

papion

А сега Благой Рагин да се застъпи и за него, че може германските туристи да ни се обидят. Под неговото вещо ръководство хотелиерите не знам дали забогатяха, но превърнаха морето ни в сбиртак от наркомани и пияндета от Европа. И нека не се сърди Б.Б., че бягаме в Гърция на море. Всъщност на тоя дебил приеха ли му оставката? Нещо ги беше подкокоросал да не я приемат, уж бил много ценен кадър?

Ей насрахте се да грачите задето един пияница се сбил в бар. Отде ви изравят такива жалки вресливци все бе.

Рагин, ти ли си бе мекере? Я марш да си гледаш хотела в планината и на морето и не ни срами. Оставка, оставка.

Посетих този хотел с дъщеря ми (19 месеца) и майка ми през първата седмица на август. Хотелът беше препоръчан от приятел и проверка на имота в Интернет решихме да го дадем! Лошият опит, обявен с деня, в който сме пристигнали! Приемките бяха объркани и не знаеха как да се справят с пристигащите гости. Поставихме няколко въпроса за апартамента, хотелските ни удобства, вътрешен и др., И тя не беше компетентна да отговори. Мениджърът ни се ядосваше защо искаме да търсим, когато персоналът беше нов (нает само преди няколко дни) и можеше да ни помогне! Не получих името на мениджъра, но възнамерявам да го направя и да се оплача официално! По време на престоя ни водата спря два пъти дневно и електрическата енергия спря веднъж! Обадихме се в офиса, за да разберем колко дълго ще бъдем без вода и електричество, а рецептите бяха много ясни за нас: не отговаряме на тези въпроси, просто чакаме да дойдат водата и електричеството! Персоналът в ресторанта беше изключително неприятелски! Всеки път, когато влизаме, сервирахме сервитьорките и те просто обърнаха главите си! Не са полезни изобщо с услугата, която те предполагат да предоставят! Най-накрая спряхме да ходим там! Не мисля, че ръководството се интересува от загуба на бизнеса, така че не заставайте с времето и парите си за лошо и неприятно обслужване! Двата полюса не бяха почистени веднъж по време на престоя ни от една седмица. Единствената звезда, която мога да дам, е на почистващите дами! Единствените приятелски лица, които видяхме в този хотел. Бяхме много щастливи да ги чистим апартамента си, за да сме сигурни, че са получили щедър съвет! Навсякъде в България всичко за клиентите е лошо и предполагам, че този хотел не е изключение! Не талийте парите си за това предприятие!

До 40% от строителните проекти по българското Черноморие остават незавършени поради обратния поток на купувачи на недвижими имоти, според Българската строителна камара. Лошо качество на строителните проекти, лошото строителство и необоснованите високи цени отблъскват купувачите на имоти, оставяйки много замъци замръзнали в южните брегове около курорта Слънчев бряг, Равда, Приморско. "Бяха построени много грозни сгради с лошо качество. Това се случи едва през 2009 г., когато дойдоха всички строители, което донесе много лош имидж на строителния сектор в България ", каза Николай Николов, член на Българската строителна камара. -

Същите изцепки правят и българите, където летуват или разпускат. Голяма драма, голяма сензация и издънката на годината... Ле, Ле.... Ако отворим някой news сайт на Ибиза, Копа Кабана, Ко щеш в Юар, все ще се намери наш "патриот", блъснал, продал, убил и т.н някого, някъде....

Чии са хотелите в Сънито .Скакви пари бяха изградени.Кои хора са собствениците им.Кой дирижира разпространението на дрогата и евтиния алкохол.Кой държи проституцията в така наречени курорт.Кой участва в разпределението на печабите от тези незаконни търговии.Това са въпроси все без отговор на политиците или да го наречем тази политическа пасмина.

Не можем да построим Белене? Можем, можем, има и желаещи да поработят 3-5 години там.

Така се подредихме ние. Приемаме и такива турсити, те идват от "подредените" си държави, знаейки, че тук е кочинка и могат да си правят кефа: пиене, мизерии, курви, наркотици и тнт. Само, драги читатели на Дир.бг, не се възмощавайте, ние така сме им постлали на чужденците курортиси в България :) .

само ненормални отиват на нашето море.

А с шведа да питам какво стана или той вече не е новина и си е в Швеция ?

Слънчев бряг е само за напалм! В разгара на сезона!!!

да ходи да вилнее сред мюслитата в немско

само да вмъкна подобни неща стават навсякъде по всички курорти не само в българските .виждал съм такива мизерии да правят англиѝски туристи във испански курорти,немски туристи във аликанте преди година сътвориха истински погром,така че не пишете глупости свинете са си свине навсякъде/да ме извиняват животните/,важното в случая етози''турист'' да си плати за стореното подобаващо и без никакво съжаление към него.

А в най- скъпите курорти дали стават? Такива неща стават там, където ходят всякакви мизерни прошляци, пияндета, наркомани и любители на евтин секс. Слънчев бряг е една кочина, в която богат (по западен стандарт) човек няма да стъпи.

Тихо,да не обидим германците,че ще намерят другаде да се напиват.

Това е. Българското Черноморие бе превърнато в клоака, където ходят боклуците на Европа.

Шшшт, Рагин каза да си траем!

Тия хора хора го удариха хептен през просото.Нашите курорти се обърнаха в сметище на ЕВРОПА.

След като се привлякоха бедни туристи,които идват да пият,и да се друсат,и нямат никакви спомени от БГ ще е така.

се печели от кръчми, най-трудно от библиотеки

А БГ мутрите директно ще те застрелят на място или ще те пребият до смърт.

Шило

През миналата година, пак там, англичанин ли беше пощурил ченгетата с един мотокар ли беше, какво беше2 Де не можеха да го усмирят

С мотокар.

ДРУГАРЮ СИМЕОНОВ,НАЛИ,ЩЕ ЗАТВАРЯШ КРЪЧМИ?САМО ЛАЙШ,НИЩО НЕ ПРАВИШ!!!

евала на германеца, с мръсните мутри само така, бой в тъпите тикви

На баса на една минимална заплата че е бил пиян

За съжаление цялата сегашна политика по курортите на Черно морието води до подобни инциденти. Привлякахме една западна прослойка,която е на социални помощи в държавите си и тук им е супер евтино.

Що си мислим, че сме голяма работа, че сме най-готината държава и тук трябва да идват само принцове и принцеси. Мили патриоти, спрете да крещите лозунги и се огледайте - вие живеете в най-лайняната държава в Европа. И, ако сте патриоти - борете се срещу тези, които я направиха такава, а не да лаете срещу германци, шведи и поляци.

Шило

Добре де, Радко, кой ни е виновен за това, че държавата ни е такава? Ние. Ами значи ние трябва да променим нещата.

Ами, хайде. Какво лаем срещу чужденците? Да си почистим обора от дръгливите овце, че заразата пълзи...

от как треснаха Митьо дрогата се скапа

Е не така де, защо сте го задържали, голяма работа, че дошъл тук и с цялата си наглост ни бие, внимавайте да не изгоните сега и немските туристи.

В закона за хулиганските прояви трябва да е следния: 1.Плаща си щетите като поп 2.Пострадали лица се компенсират на общо основание - без да е необходим граждански иск.Директно.Ако е причинена телесна повреда -хулигана плаща и лечението. 3.Солена глоба - десетки хиляди лева.Ако няма пари - с кирката и да си ги изработи. 4.Присъдата -тя е допълнителна.Ако не може да си поеме масрафа за дотук -двойна!

По точка 1: Абе ти къде си видял поп да плаща?

Точно така -поп да палща е президент...Също като адекватни наказания при хулиганство. Наказанието трябва да е по-тежно от престъплението....

аналогичен случей, хората като ви видат и побесняват, толко сте убави

В момента върви оферта по задните държави за туризъм в БГ. Ал Инклузив: Ядене, пиене и е*ане на корем, бой над месни жители неграничен, бой на полицай до 3ма, и безплатна карта за излизане от затвора. Всичко това само за 99 евро ако букирате в следващите 60мин!

Айде пак се насра от напъване поредният руски трол.

Така е. Путин е виновен за всичко това!

В германия за един шамар е 2000 евро сумата която трябва да получи потърпевшият.А в българия незнам но ми хрумна една идея.Понеже както виждам в България идват по морето все нервни скандинавци и германци и внгличани.и явно идват да си успокояват нервите у нас затова прдлагам пълно в България С роми които ги мързи да работят не е зле да ги изпратят командировка по морето за да ги облъскат малко чужденците и после хем щте изкарат хабави пари за шамара хем и кражбите щте намалеят и безработицата същто.