Коментари - Би Би Си излъчи ”Пиячка, обиколки по баровете и България” | Днес.dir.bg

Би Би Си излъчи ”Пиячка, обиколки по баровете и България”

"Пиячка, обиколки по баровете и България". Така се нарича документалният филм за алкохолния туризъм в Слънчев бряг на 26-годишната разследваща журналистка Стейси Дули, който Би Би Си 3 излъчи в понеделник вечер.

Обратно в новината

Коментари - Би Би Си излъчи ”Пиячка, обиколки по баровете и България” | Днес.dir.bg

Коментари

А какви действия предприемат британските власти към осакатяващите българи английски помияри... Аз лично смятам, че "скандалния" филм е по- скоро отлична реклама на курорта за деградиралата британска младеж, която е мнозинство.

Слънчев Бряг за съжаление , се е превърнал в Гадна Дупка и ще става по-зле !!!! Бъдещето му - Частично Разрушаване и празни сгради !

Обликът на един курорт, на отделен хотел или ресторант се определя от управлението им, а не от посетителите.

се държат като ощипани! Англичаните били виновни, че пиели, че взимали наркотици. Държат се като дилъри на дрога, за които клиентите са си виновни, а не те, че я предлагат и печелят от чуждото нещастие в разрез със закона. Обаче ако научат, че техните деца шмъркат, боцкат се или се чмокат до безпаметност, същите тия толератни непукисти, които се смятат за невинни в ситуацията, ще скочат да убиват тия дето тровели децата им, ма сега всичко е наред нали?!

Естествено, че тук е евтин алкохола за британци и други. България е най-бедната европейска страна. Какви да са цените?!

Омръзна ми да се упражняват върху нас! Никой не ги кани на сила да идват. За съжаление нашите журналисти спът. Те също могат да покажат британските туристи подходящо. Само че са заети да обикалят и отразяват протести, Бойко Борисов и други подобни простотии. Не ги интересува имиджа на България, за съжаление.

Сега куцо и кьораво албионче ще се кукне на Сл. бряг. От тях полза за туризма няма. Боклуци.

А-а-а, не ! България с нищо не е виновна за лошото възпитание на свингилизите. Защо не съм видял българин или руснак да се търкаля по улиците на СБ ? Цената на алкохола не може да е причина за безотговорната им злоупотреба с алкохола.

Значи преди време BBC направи гаден тенденциозен филм за циганчетата в домовете за изоставени деца. Сега пак BBC, разбирай британското ПРАВИТЕЛСТВО, прави пореден филм, пак тенденциозен, срещу България, като през всичкото това време не спира постоянното облъчване на британците срещу всичко българско и насаждане на омраза към българите,но използвайки за целта циганите! Аз също не искам тая клоака на оргии "Слънчев удар"и ми е крайно обидно "Слънчев бряг" да е алкохолна и секс дестинация,както Бангкок, например! Но нас никой не ни е питал какво да става там! Слава богу, че "Златни пясъци" се запази и тая година е на 5-то място в Топ 10 на най-добрите морски курорти в Европа! Но филм за "Златните" BBC няма да направи,нали! Щото на BBC й трябва "най-лошата реклама за туристическия бизнес в България",както се е изразила тая британска кифла,нали!!!

...че тоя надрискан курорт е най-известния? Може би ББС и кралицата плащат и на нашите медии, все него да споменават и рекламират?! Рекламирайте хубавото, ако е останало такова покрай черното море, което е клоаката на половин Европа между другото...

Единствената разлика между баровете в Слънчев бряг и баровете в Сохо, Лондон, е в цената на пиячката. Иначе, състоянието на английските младежи в един бар в Сохо след полунощ е същото като в Слънчев бряг - пияни, дрогирани, оповръщани, лежащи по пода, опикани и насрани. Да си ги възпитават те - ние имаме достатъчно по-важни проблеми за решаване в България.

...имам. Сливналийка, град известен с пеперудките си, бивша вип пеперудка и мадам на Боровец, сега държателка на хотели на Сл. Бряг. А е само на 27... Безскруполна женица, правеща всичко в името на печалбата. И е само една жена. Не е като акулите дори. Такива са ни собствениците на "развлекателен" бизнес в България. А кметовете... ми виждате го убавеца от филма. Още по-безскруполни, когато им се плаща добре да си затварят очите за безобразията. И после чуждите журналисти са ни виновни и правели поръчкови материали. Ейййй, Боже прибери си вересиите, че тая държава никога няма да се оправи с такива люде на свобода!

Защо властите в България да са отговорни за безхаберните албионци, които идват тук именно защото им е евтинийка, опропастяват почивката и на всички останали, правят мизерии по хотели и курорти и общо взето се държат като стадо отвързани бизони? Хайде да си видят първо техните каква стока са, а след това да плюят България. Като не им харесва, да не идват - никой никого не е викнал на сила от Англия, за да му налива водката с фуния, нали така? Като не им харесва, да ходят на ваканция в Бали или Бора-Бора.

малоумници! Само че с ниските чела дето имате вие и вмирисания ви кмет, още няколко десетилетия ще ви трябват, да го осъзнаете...

Това към мен ли беше насочено и ако да, с какво точно го заслужих? Какво казах, което не е вярно?

идват тука, щото в гърция полицията ги трепе яко. Hа закинтос видях 2 ченгета как млатиха, ама както си требе, група британски отрепки.

каква е тази защитна реакця? филмат излага англичаните, не е направен срещу балгаря. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...неграмотник. После да пишеш на български, чак тогава изказвай глупавите си мисли черно на бяло.

филмът казва как понеже алкохолът в бг е евтин и се предлага по много това поощрява пиенето и от там възникват и други проблеми и с всичко това се създава риск за живота на англичаните т.е. журналистката е предубедена. филмът е доста бозав.

Материалтъ бил евтин, бил поръчков...що не се гръмнете бе?! BBC ли преглада евтинияалкохол? BBC ли презастрои и направи бетонвите ви джунгли?! BBC ли ви превърна в долнопробна дестинация за най-нисшата паплач?! BBC ли избра такъв смешник за кмет, който като го попитат що се продава дрога свободно в магазините ви, се мръщи и не може да каже 2 приказки на английски?! BBC ли продава дрога из магазините ви?! Ти по каква работа си в БарЦелона? Слухтиш зад някой по поръчка може би?!

ЗА СМЕТКА НА ТОВА НИЕ , С НАРОДНА ПАРА, СМЕ ИЗПРАТИЛИ ДЕПУТАТИТЕ ОТ АТАКА ДА СЕ НАТРЯСКАТ КАТО ПРАСЕТА В БЕЛГИЙСКИ РЕСТОРАНТ В БРЮКСЕЛ. Реклама на алкохолния ни туризъм . Натряскали са се като свини, че не щяли и да си плащат ( така е в България)

са част от управляващото мнозинство! те подпират куцото правителство! Ако бяхме нормална държава, още снощи да си бяха подали оставката, а куция електорат дето ги е избраоще снощи да им я е поискал масово на площада. Ама не, те правят пиянски изцепки с народни пари, а малоумниците си траят като овце...

Тоя жалък, нискочел нещастник, тя го пита за проблемите, за пияндетата наоколо, че се продава дрога в магазините свободно, тоя глупак се нацупи и и приказва несвързано как те искали културен туризъм и как всеки бил добре дошъл. Дори английски не говориш боклук, кой те избра там?! Ма естествено, за вас всякакви откачалки са добре дошли, стига да ви пълнят джобовете. За вас с ниските ви чела е трудно да измислите нещо различно от алкохолен туризъм и прекалено трудно да разберете, че всеки друг вид туризъм, различен от алкохолния би бил по-доходоносен. Но това е. Трябва да си извървим целия преход и това нискочели чалгари, освободени от тоталитарните окови току що, да водят държавата към по-добро. Та те се чувстват като отвързани да правят каквото си искат, да си пълнят гушите по престъпни начини, а нямат мозък за 2 стотинки! Затварят си най-нагло очите за проблемите, дори когато им се посочват с пръст отвън и сърдито отговарят на миекащ български - ма всичко си ни е наред, гледайте си работата.

Който иска да гледа едночасовото филмче, в youtube да потърси: "Booze, Bar Crawls & Bulgaria: Stacey Dooley Investigates".

Защо се чудите бе? Полицаите си казаха, че НЕ контролират туристите. Нито за притежание на наркотици, нито за вдигане на шум. За нищо. Полицаите спряха един българин, за да отчетат дейност под предлог, че е пиян и подозрителен. Но в същото време пияните британци са незабелязани от полицаите. Полицая разправя, че търсят цигани, които създават проблеми. Явно за родната полиция пияните туристи не създават проблеми. И точно това казва журналистката - ако си българин имаш проблем. Ако си турист - не!!!!

гледах го в ютюб-напишете"бууз, бар кроулс анд бългерия". темата е интересна, но журналистката е гола вода. през цялото време повтаряше "евтино, евтино, третия свят" и както всеки английски журналист не пропусна да намери леговището на циганите, да се направи на интересна и да покаже на света как тези българи от ромски проижод са дискриминирани като не им се дава възможност да работят. навре се и при кмета като се опита да му държи сметка за евтиния алкохол, като всъщност постоянно отдаваше проблема не на лошото възпитание на британците , а на това, че те се държат и ни третират като страна от третия свят, което е доста унизително от страна на тази неграмотна простакеса, жадна за слава.

Явно нищо не си разбрал! Кмета е тъп та дрънка. Преводачът ще да е бил гений, щом е успял да преведе несвързаните му бъртвежи. Абе тоя български не може да говори правилно!!!! Акцентът е върху проблема, който поражда цялата алкохолна индустрия. Баровете плащат, за да мине тълпата през техния бар! Собствениците на хотела нямаха нищо против да бъде снимано вътре, но като се обади БРИТАНСКИЯ туроператор и изгониха екипа навън. Това е един печеливш (за някои) бизнес, за съжаление за сметка на здравето на тези младежи, за сметка на спокойствието на семейните туристи (един чех се оплака, че не може да пусне дечицата си на балкона, защото долу в басейна и покрай него туристите се забавлявт да правят секс на открито) и в крайна сметка не допринася за доброто име на България като място за почивка.

всичко съм си превела, не е нужно да ми разказваш целия филм. кметът не съм го коментирала, коментирах журналистката. чешките туристи преди да отидат някъде на почивка трябва да направят проучване къде отиват. не може аз да ида на миконос с децата си и после да се оплаквам, че наоколо е пълно с голи мъже, които се натискат или да искам да пия в несвес и да ида на ваканция в тунизииската пустиня. просто слънчев бряг се е превърнал в парти дестинация, както е било в ибиса и все още е. и не е вярно, че англичаните такива работи в къщи не правели-идете в малките часове в някоя кръчма в есекс(покрайнините на лондон) или дори в барселона нали ги гледам нощно време по ларамбла за какви писъци, търкаляне и мазане става въпрос и на същата улица се намира най-голямото полицейско управление тука.

алоооооооо, скарания с превода. Ти да не си PR-а на оня малоумник, наричащ себе си кмет?!

Да ви драйфам на курорта! Толкова много поликлиники и линейки наоколо, и това трябва да бъде почивка, а?! Всеки нормален човек ще се сдуха от присъствието им наоколо. Това почивен курорт ли е или място, в което тровите туристите целенасочено с кофти спирт и после предвидливо им се притичате на помощ с по 3 линейки едновременно, за да ги одерете от парите за медицинска застраховка. Егати почивката, егати курорта!

бг и туризъм е новия виц. с з0-ч0години назад сме спрямо другите страни и качеството на услугите им,море -хотели-облсужване-квалифициран персонал и тн. какво общо има трабанта с мерцедеса...???

Ами гледайте филма - има го в youtube. Всъщност работата е в невероятно евтиния алкохол и бизнесът, който е създаден на тази база. Това е същата мания като едно време на Илиенци - евтини китайски стоки и невиждана тарапана. Разликата е само в стоката - тук става дума за алкохол. Но има много по-интересни неща над които трябва да се замислят хората в БГ. Показаха как в Слънчев Бряг нощем има десетки частни линейки, които чакат ВЕДНАГА да реагират. В София има само 17 екипа за над милион жители!!!

Тука гледам пишат много защитници на тая кочина по родното чернопоморие. Що същата кочина я няма в Гърция или Португалия?! Що тия свине ги няма по техните курорти? Отговорът е много прост - щото там няма мутри, които да си мислят, че с това удрят кьоравия и печелят много от пияни свине. Щото там няма мутри, които да презасират с бетон и да викат после, че тук било като кукла. Няма мутри, дето да издържат цялл хотел с присъствието на няколко пеперудки в него, които да обслужват тия свине където им падне, включително из басейните. Не туристите определят правилата, а мутрите, държатели на бетонните джунгли. Не са ви виновни англичаните, а вие, че определяте такива мизерни условия на играта. Ако правилата бяха други, дева ли прасетата търсещи евтино щяха да дойдат, но те явно са ви таргет, лицемерни, алчни българи!

аре бе няма.

И не съм виждал друг европейски курорт с толкова много ЧАСТНИ линейки, готови да реагират на пияните туристи, които сами си каните! Просто няма такъв друг курорст който да угоява туристите си с алкохол и да си е предвидил звено за бързо реагиране в такива мащаби - ЧАСТНИ линейки на всеки ъгъл!

това е истината за нашия туризъм. евтин алкохол-менте, евтини жени,лоши услуги,мръсотия,мръсно море. ако не погледнем истината в оците след две три години няма да имаме качествени туристи. првличаме само мухите..а те знаем каде отиват.

Като нямат никаква култура, ние ли сме им виновни. А се мислят за цвета на цивилизацията...

това е виц. говориш ти за култура....абе мангоооо

Тъпчо.

Да бе, те милинките грам не пият и не друсат по родните места..тук сами им наливаме в гърлата... ама верно сме гнусни....

никога повече на море в бг.

това е все едно да направиш филм за прасета, които се въргалят в кочина и да кажеш че кочината им е виновна че те са прасета!

Колкото повече поданици на кралицата мрът от алкохол, толкова повече място се отваря за циганите в англия!

Защо някой не направи филм как беше едно време в Слънчев бряг:)Аз за това мога книга да напиша:)Моят баща беше един от основателите на комплекса! В началото Слънчев бряг беше едно пусто и обрасло с трънаци място ПЪЛНО СЪС ЗМИИ:)След това докараха КОНТЕЙНЕРИ С ТАРАЛЕЖИ които да убият змиите:) След това се построиха малко но доста красиви и спретнати хотели Всяка жаба си знаеше гьола:) 1)Хотел"Глобус"беше САМО за АНГЛИЧАНИ 2)Хотел"Грамада"беше САМО за ШОТЛАНДЦИ (шотландците бяха ОТДЕЛНО от англичаните):) 3)Хотел"Свежест"беше САМО за РУСНАЦИ 4)Хотел"Искър"беше САМО за ШВЕДИ 4)Хотел "Русалка"беше САМО за ФРАНЦУЗИ Всички останали хотели бяха ИЗКЛЮЧИТЕЛНО САМО за ЗАПАДНО-ГЕРМАНЦИ( от ГФР) Туристите от соц-лагера бяха настанени в КЪМПИНГИ и БУНГАЛА-В ОТДЕЛНИ СЕКТОРИ поляци-в отделен сектор чехо-словаци-в отделен сектор унгарци-в отделен сектор ГеДеРе-йци(ИЗТОЧНО- ГЕРМАНЦИ)-в отделен сектор Красивият и огромен плаж на Слънчев бряг също беше разделен на сектори- НЕМСКИ,РУСКИ,ШВЕДСКИ,АНГЛИЙСКИ Тези сектори бяха с различни по цвят чадъри и в началото на сектора се вееше знамето на съответната държава:) Плажът се почистваше ВСЕКИ ДЕН ПРИВЕЧЕР с ВЕРИЖНИ БУЛДОЗЕРИ със закачени отзад гребла:) Улиците на комплекса се МИЕХА ВСЕКИ ДЕН СЪС ШАМПОАН:) Спасителите на плажа бяха по двама,или трима ЕДНОВРЕМЕННО на пост оборудвани и екипирани с всичко необходимо:) УНИФОРМЕНИ МИЛИЦИОНЕРИ НЯМАШЕ НИКЪДЕ:) Всички бяха цивилни и бяха НАВСЯКЪДЕ:) Почти всички "куки"ПРИЛИЧАХА на ЧУЖДЕНЦИ:) и знаеха поне два езика явно е имало специален подбор! Имаше доста АТРАКТИВНИ места за развлечение: 1)Ресторант"Бъчвата"-с формата на голяма бъчва:) 2)Ресторант"Чучура"-където се организираха състезания по МЛЕКОНАДОЙ:)Вкарваха се десетина крави и които чужденци искаха се състезаваха в доене на кравите в едни кофи:)Имаше и състезания по ядене на кисело мляко от чужденци Пак десетина чужденци се състезаваха кой ще изяде пръв своята паница от 4 кг кисело мляко:) Много,много,много неща имаше:)Както казах книга мога да напиша:) Жалко за сегашното бетонно чудовище:( за Слънчев бряг:)

Е-е пич! Това беше когато управляваха "комундетата", държавна сигурност си гледаше работата, фашистчетата бяха в Белене, а Тиквата беше пожарникар...

ясно, значи същата свинщина но разделена на зони..

Искам да попитам "културтрегерите" във форума, като отидоха на море това лято, колко пъти влезоха в музей и колко пъти си пийнаха? Та се възмущават от англичаните. Моя резултат е 1:30. Един път ходих в музея в Созопол :P

Аз пък отидох на повече от 10 музея във Франция. Културтрегерите не ходим на Слънчев бряг. Преди нямахме пари, сега вече ние самите не искаме селяндурщината наоколо - била тя и от Запада.

Че там дават ли пиячка!? И въобще. кой ти каза, че си "култур"? Че си "трегер" е ясно...

"преди нямахме пари" викаш. А сега? Оправихме се? Има пари за здравеопазване, образование и т.н.? Приятелю да ти ъпдейтна информацията: Още сме най-бедни в ЕС и не може да си позволим да връщаме никое евро, което може да попадне тук.

е, ако през тези 30 пъти си се напивал безпаметно като свиня, дрогирал си се и си скачал от тераси в басейни значи си истински агличанин!!!!! не съм гледала филма, но ако не показва насилствено наливане на алкохол в гърла, не разбирам защо курорта да им е виновен (каквито и да са му проблемите). те са си дошли да се наливат и после ние сме виновни, че се осирали ...

Първо:Това е "платен" филм, тъй-като България, а най-вече Сл. бряг, бръкнаха в г....за на големите алкохолни дестинации в Средиземноморието. Второ: Никой не им го налива насила алкохола в устата на англетата, те просто са си пияндурници. Трето: Скъпа Стейси, ти, докато Не снимаше какво правеше ма уфсъ? Разходки с пенсионерите или се наливаше като другите, защото си под "прикритие"? И последно: Слънчев Бряг сравнен с една голяма част от големите курорти в Средиземноморието си е направо кукла. Повярвайте, обиколил съм ги всичките до един.

В Прибалтика - скандинавци за съботно-неделен секс, в Будапеща - обратни, а който е бил в Тайланд знае какви ги вършим и ние, всички европейци, наред с австралийците...

Филмът е интересен, има го и в Ютюб. Стейси е много сладка, достатъчно смела да иде в цигански катун (после сигурно се е мазала против бълхи и въшки :-). Показва се по-скоро каква измет са поданиците на кралицата, отколкото че нашите курорти са кофти място. Показва се и мазен комунистически бюрократ в ролята на несебърски кмет, който не знае английски, за разлика от случаен пияница на улицата (?!). Английския на ченгетата също беше разбираем, впечатляващо!

Къде е проблемът, след като предлагането се определя от търсенето. В САЩ самите американци са изградили места като Панама бийч, Флорида за самите американци, където младежите се тряскат до припадък. Тук се нарича Обединена Европа, това е, до вчера евтинията беше в южните части, като Испания и Гърция, сега сме ние наред да предлагаме алкосекс туризма, в България са се насочили англичани

Какво искате?! След като най-великото предложение на родните курорти е "Супер ол-инклузив", където и безкрайния алкохол е "марков", какво да очакваме?! Разберете, че в Западна Европа няма такова нещо като "безлимитен алкохол, включен в цената". И то съвсем съзнателно - от съображения за общественото здраве. Просто такива предложения са забранени в нормалните страни. Да не говорим, че и в ресторант твърдия алкохол си е доста скъп, а дозите малки (20-30мл обикновено). Което съвсем естествено прави България алкохолна дестинация. Заради ниския акциз в БГ алкохолът и цигарите са смешно евтини. Кутия цигари под 5-6 евро в Западна Европа няма. Бутилка вино в ресторант е поне 20 евро. Да не говорим, че в някои страни трябва да си поне на 20 години, за да ти сервират алкохол в заведение.

Нека си се усмъртяват ингилизите от пиене, стига на нас да не ни пречат! Те са си (без)алкохолни петна, и определено имат някакви комплекси на тема алкохол!

и евтините к..ви дали е споменала

Не би се издала така директно.

ЗА СМЕТКА НА ТОВА НИЕ , С НАРОДНА ПАРА, СМЕ ИЗПРАТИЛИ ДЕПУТАТИТЕ ОТ АТАКА ДА СЕ НАТРЯСКАТ КАТО ПРАСЕТА В БЕЛГИЙСКИ РЕСТОРАНТ В БРЮКСЕЛ. Реклама на алкохолния ни туризъм . Натряскали са се като свини, че не щяли и да си плащат ( така е в България)

Е не е така! Те просто са били възмутени от високите цени, които не отговарят на качеството на алкохола...

Що пък да не обвиним белгийците?... То англичаните това лято постоянно ни вменяват, че ние сме виновни за свинщината им...нека тоя път белгийците да отнесат критиката.. на нашите прасета нищо им няма ....

...едни мутри от някакво си "туристическа" асоциация твърдяха в коментарите под една платена статия, която си бяха поръчали за реклама, че свещеният им Слънчев бряг, тва презастроено недоразумение, сбирщина на мутри и ку*ви под Слънцето, не било рай за пияндета, там разбирате ли нямало евтин алкохол и т.н. и т.н. Хак да ви е, мутри, може да си рисувате захаросана реалност с розови отенъци и да си плащате за лъжлив PR, само че англичаните ви го боднаха право в целта и то само някоко дни след като се опитвахте да се изкарате успешни с платени статии!

Не забравяйте ,че на този бетон бийч дето направиха в слънчев бряг освен тия малоумници и пияници нормален човек едва ли би отишъл да почива. За така наречените ни бизнесмени тия маргинали са последният им шанс преди фалита!!! Така ,че не само ще ги глезят ами ще наемат една орда циганки да им правят и безплатни свирки ако трябва!

Това си е реклама!! Англичаните са си хулигани и пияници. Руснаците пък си строят пионерски лагери на Камчия- кой как може!

Стейси Дули,че това са вашите алкохолици?Ние само им прибираме парите :).Дали ще пият в България или някъде другаде по света има ли значение?Масова картинка е да видиш как баба,майка и щерка се напили като чалтици и едвам се носят.Това не е българска гледка,а западен модел изграден при вас.Ние не създаваме алкохолици,а само ги глезим :).

Госпожа Стейси Дули да се поразходи и до Амстердам и да види сънародниците си какви ги вършат там - смея да ви уверя, че картинката е още по-жалка. Но явно Холандия е голяма хапка за нея, с България е по-лесно!?

чудно ми е защо в България, когато ни кажат, че нещо не е законно, културно или правилно реагираме - вижте този или онзи... по-скоро въпроса е дали смятаме, че това е нормално и трябва да се случва... и дали ние като общество го осъждаме или не...

Ние не смятаме, че това е нормално, но всички бизнесмени, дето лобираха за цигарите в заведенията и прочие - за тях това е добре дошло. Защо да прекъсват нещо, като и от властта имат протекции за такъв долен, нискокачествен туризъм. Тук, в момента, парите повече управляват, отколкото здравия разум.

Стейси, а замисляла ли си се, защо това не се случва така масово с младите чехи, поляци, сърби, дори руснаци, а се случва с британци, германци, скандинавци? Може би са алкохолици тези британци?

Колега, "може би" в случая е излишно!

Как, я пак? Елате в UK и вижте пияни поляци и чехи за какво става въпрос просто.

Ами този филм показва каква долнопробна измет са английските туристи. Да в нашите курорти е евтино и за най-изпадналия островитянин, но това не е повод постоянно да е в алкохолен делириум. Изборът е на всеки. Има много интересни църкви, музеи,артефакти, ама бозавите грозници идват да се напият.

Не е етично да наричаш някой, който си плаща "долнопробна измет". Той е просто клиент.

Има много плащащи хора, които могат да се класифицират само по доста грозни начини. Пример за това са нашенските мутри, политици, монополисти, магистрати и т.н. Това , че някой плаща и е по-платежоспособен от друг не го прави автоматично не измет...

Стейси, защо британското общество е отгледало такива алкохолици? Печала реална снимка на британските граждани - без възпитание и алкохолици! Това е бъдещето, това е народът на Великобритания ....

Да се върне визовият режим за тези примати и проблема е разрешен .

ТАЗИ ГОСПОДЖА СТЕЙЛИ, НЕ И ЛИ Е СТАНАЛО ЯСНО, ЧЕ СЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ СЕ КРЕПЯТ НА АЛКОХОЛА И НАРКОТИЦИТЕ. 90% ОТ ТЯХ СА ПИАНДУРИ, НАЧЕЛО С ПАРЛАМЕНТАРНИЯ ШЕФ, КОЙТО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ, Е БУБУНЯСАЛ, И С ТОРБИЧКИ ПОД ОЧИТЕ!!

Е - някои с торбички под очичките, други окончателно дали фира, трети тотално изкукуригали - всякакви се намират...партийната принадлежност е без значение.

Коментари - Би Би Си излъчи ”Пиячка, обиколки по баровете и България” | Днес.dir.bg

Би Би Си излъчи ”Пиячка, обиколки по баровете и България”

"Пиячка, обиколки по баровете и България". Така се нарича документалният филм за алкохолния туризъм в Слънчев бряг на 26-годишната разследваща журналистка Стейси Дули, който Би Би Си 3 излъчи в понеделник вечер.

Обратно в новината

Коментари - Би Би Си излъчи ”Пиячка, обиколки по баровете и България” | Днес.dir.bg

Коментари

А какви действия предприемат британските власти към осакатяващите българи английски помияри... Аз лично смятам, че "скандалния" филм е по- скоро отлична реклама на курорта за деградиралата британска младеж, която е мнозинство.

Слънчев Бряг за съжаление , се е превърнал в Гадна Дупка и ще става по-зле !!!! Бъдещето му - Частично Разрушаване и празни сгради !

Обликът на един курорт, на отделен хотел или ресторант се определя от управлението им, а не от посетителите.

се държат като ощипани! Англичаните били виновни, че пиели, че взимали наркотици. Държат се като дилъри на дрога, за които клиентите са си виновни, а не те, че я предлагат и печелят от чуждото нещастие в разрез със закона. Обаче ако научат, че техните деца шмъркат, боцкат се или се чмокат до безпаметност, същите тия толератни непукисти, които се смятат за невинни в ситуацията, ще скочат да убиват тия дето тровели децата им, ма сега всичко е наред нали?!

Естествено, че тук е евтин алкохола за британци и други. България е най-бедната европейска страна. Какви да са цените?!

Омръзна ми да се упражняват върху нас! Никой не ги кани на сила да идват. За съжаление нашите журналисти спът. Те също могат да покажат британските туристи подходящо. Само че са заети да обикалят и отразяват протести, Бойко Борисов и други подобни простотии. Не ги интересува имиджа на България, за съжаление.

Сега куцо и кьораво албионче ще се кукне на Сл. бряг. От тях полза за туризма няма. Боклуци.

А-а-а, не ! България с нищо не е виновна за лошото възпитание на свингилизите. Защо не съм видял българин или руснак да се търкаля по улиците на СБ ? Цената на алкохола не може да е причина за безотговорната им злоупотреба с алкохола.

Значи преди време BBC направи гаден тенденциозен филм за циганчетата в домовете за изоставени деца. Сега пак BBC, разбирай британското ПРАВИТЕЛСТВО, прави пореден филм, пак тенденциозен, срещу България, като през всичкото това време не спира постоянното облъчване на британците срещу всичко българско и насаждане на омраза към българите,но използвайки за целта циганите! Аз също не искам тая клоака на оргии "Слънчев удар"и ми е крайно обидно "Слънчев бряг" да е алкохолна и секс дестинация,както Бангкок, например! Но нас никой не ни е питал какво да става там! Слава богу, че "Златни пясъци" се запази и тая година е на 5-то място в Топ 10 на най-добрите морски курорти в Европа! Но филм за "Златните" BBC няма да направи,нали! Щото на BBC й трябва "най-лошата реклама за туристическия бизнес в България",както се е изразила тая британска кифла,нали!!!

...че тоя надрискан курорт е най-известния? Може би ББС и кралицата плащат и на нашите медии, все него да споменават и рекламират?! Рекламирайте хубавото, ако е останало такова покрай черното море, което е клоаката на половин Европа между другото...

Единствената разлика между баровете в Слънчев бряг и баровете в Сохо, Лондон, е в цената на пиячката. Иначе, състоянието на английските младежи в един бар в Сохо след полунощ е същото като в Слънчев бряг - пияни, дрогирани, оповръщани, лежащи по пода, опикани и насрани. Да си ги възпитават те - ние имаме достатъчно по-важни проблеми за решаване в България.

...имам. Сливналийка, град известен с пеперудките си, бивша вип пеперудка и мадам на Боровец, сега държателка на хотели на Сл. Бряг. А е само на 27... Безскруполна женица, правеща всичко в името на печалбата. И е само една жена. Не е като акулите дори. Такива са ни собствениците на "развлекателен" бизнес в България. А кметовете... ми виждате го убавеца от филма. Още по-безскруполни, когато им се плаща добре да си затварят очите за безобразията. И после чуждите журналисти са ни виновни и правели поръчкови материали. Ейййй, Боже прибери си вересиите, че тая държава никога няма да се оправи с такива люде на свобода!

Защо властите в България да са отговорни за безхаберните албионци, които идват тук именно защото им е евтинийка, опропастяват почивката и на всички останали, правят мизерии по хотели и курорти и общо взето се държат като стадо отвързани бизони? Хайде да си видят първо техните каква стока са, а след това да плюят България. Като не им харесва, да не идват - никой никого не е викнал на сила от Англия, за да му налива водката с фуния, нали така? Като не им харесва, да ходят на ваканция в Бали или Бора-Бора.

малоумници! Само че с ниските чела дето имате вие и вмирисания ви кмет, още няколко десетилетия ще ви трябват, да го осъзнаете...

Това към мен ли беше насочено и ако да, с какво точно го заслужих? Какво казах, което не е вярно?

идват тука, щото в гърция полицията ги трепе яко. Hа закинтос видях 2 ченгета как млатиха, ама както си требе, група британски отрепки.

каква е тази защитна реакця? филмат излага англичаните, не е направен срещу балгаря. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...неграмотник. После да пишеш на български, чак тогава изказвай глупавите си мисли черно на бяло.

филмът казва как понеже алкохолът в бг е евтин и се предлага по много това поощрява пиенето и от там възникват и други проблеми и с всичко това се създава риск за живота на англичаните т.е. журналистката е предубедена. филмът е доста бозав.

Материалтъ бил евтин, бил поръчков...що не се гръмнете бе?! BBC ли преглада евтинияалкохол? BBC ли презастрои и направи бетонвите ви джунгли?! BBC ли ви превърна в долнопробна дестинация за най-нисшата паплач?! BBC ли избра такъв смешник за кмет, който като го попитат що се продава дрога свободно в магазините ви, се мръщи и не може да каже 2 приказки на английски?! BBC ли продава дрога из магазините ви?! Ти по каква работа си в БарЦелона? Слухтиш зад някой по поръчка може би?!

ЗА СМЕТКА НА ТОВА НИЕ , С НАРОДНА ПАРА, СМЕ ИЗПРАТИЛИ ДЕПУТАТИТЕ ОТ АТАКА ДА СЕ НАТРЯСКАТ КАТО ПРАСЕТА В БЕЛГИЙСКИ РЕСТОРАНТ В БРЮКСЕЛ. Реклама на алкохолния ни туризъм . Натряскали са се като свини, че не щяли и да си плащат ( така е в България)

са част от управляващото мнозинство! те подпират куцото правителство! Ако бяхме нормална държава, още снощи да си бяха подали оставката, а куция електорат дето ги е избраоще снощи да им я е поискал масово на площада. Ама не, те правят пиянски изцепки с народни пари, а малоумниците си траят като овце...

Тоя жалък, нискочел нещастник, тя го пита за проблемите, за пияндетата наоколо, че се продава дрога в магазините свободно, тоя глупак се нацупи и и приказва несвързано как те искали културен туризъм и как всеки бил добре дошъл. Дори английски не говориш боклук, кой те избра там?! Ма естествено, за вас всякакви откачалки са добре дошли, стига да ви пълнят джобовете. За вас с ниските ви чела е трудно да измислите нещо различно от алкохолен туризъм и прекалено трудно да разберете, че всеки друг вид туризъм, различен от алкохолния би бил по-доходоносен. Но това е. Трябва да си извървим целия преход и това нискочели чалгари, освободени от тоталитарните окови току що, да водят държавата към по-добро. Та те се чувстват като отвързани да правят каквото си искат, да си пълнят гушите по престъпни начини, а нямат мозък за 2 стотинки! Затварят си най-нагло очите за проблемите, дори когато им се посочват с пръст отвън и сърдито отговарят на миекащ български - ма всичко си ни е наред, гледайте си работата.

Който иска да гледа едночасовото филмче, в youtube да потърси: "Booze, Bar Crawls & Bulgaria: Stacey Dooley Investigates".

Защо се чудите бе? Полицаите си казаха, че НЕ контролират туристите. Нито за притежание на наркотици, нито за вдигане на шум. За нищо. Полицаите спряха един българин, за да отчетат дейност под предлог, че е пиян и подозрителен. Но в същото време пияните британци са незабелязани от полицаите. Полицая разправя, че търсят цигани, които създават проблеми. Явно за родната полиция пияните туристи не създават проблеми. И точно това казва журналистката - ако си българин имаш проблем. Ако си турист - не!!!!

гледах го в ютюб-напишете"бууз, бар кроулс анд бългерия". темата е интересна, но журналистката е гола вода. през цялото време повтаряше "евтино, евтино, третия свят" и както всеки английски журналист не пропусна да намери леговището на циганите, да се направи на интересна и да покаже на света как тези българи от ромски проижод са дискриминирани като не им се дава възможност да работят. навре се и при кмета като се опита да му държи сметка за евтиния алкохол, като всъщност постоянно отдаваше проблема не на лошото възпитание на британците , а на това, че те се държат и ни третират като страна от третия свят, което е доста унизително от страна на тази неграмотна простакеса, жадна за слава.

Явно нищо не си разбрал! Кмета е тъп та дрънка. Преводачът ще да е бил гений, щом е успял да преведе несвързаните му бъртвежи. Абе тоя български не може да говори правилно!!!! Акцентът е върху проблема, който поражда цялата алкохолна индустрия. Баровете плащат, за да мине тълпата през техния бар! Собствениците на хотела нямаха нищо против да бъде снимано вътре, но като се обади БРИТАНСКИЯ туроператор и изгониха екипа навън. Това е един печеливш (за някои) бизнес, за съжаление за сметка на здравето на тези младежи, за сметка на спокойствието на семейните туристи (един чех се оплака, че не може да пусне дечицата си на балкона, защото долу в басейна и покрай него туристите се забавлявт да правят секс на открито) и в крайна сметка не допринася за доброто име на България като място за почивка.

всичко съм си превела, не е нужно да ми разказваш целия филм. кметът не съм го коментирала, коментирах журналистката. чешките туристи преди да отидат някъде на почивка трябва да направят проучване къде отиват. не може аз да ида на миконос с децата си и после да се оплаквам, че наоколо е пълно с голи мъже, които се натискат или да искам да пия в несвес и да ида на ваканция в тунизииската пустиня. просто слънчев бряг се е превърнал в парти дестинация, както е било в ибиса и все още е. и не е вярно, че англичаните такива работи в къщи не правели-идете в малките часове в някоя кръчма в есекс(покрайнините на лондон) или дори в барселона нали ги гледам нощно време по ларамбла за какви писъци, търкаляне и мазане става въпрос и на същата улица се намира най-голямото полицейско управление тука.

алоооооооо, скарания с превода. Ти да не си PR-а на оня малоумник, наричащ себе си кмет?!

Да ви драйфам на курорта! Толкова много поликлиники и линейки наоколо, и това трябва да бъде почивка, а?! Всеки нормален човек ще се сдуха от присъствието им наоколо. Това почивен курорт ли е или място, в което тровите туристите целенасочено с кофти спирт и после предвидливо им се притичате на помощ с по 3 линейки едновременно, за да ги одерете от парите за медицинска застраховка. Егати почивката, егати курорта!

бг и туризъм е новия виц. с з0-ч0години назад сме спрямо другите страни и качеството на услугите им,море -хотели-облсужване-квалифициран персонал и тн. какво общо има трабанта с мерцедеса...???

Ами гледайте филма - има го в youtube. Всъщност работата е в невероятно евтиния алкохол и бизнесът, който е създаден на тази база. Това е същата мания като едно време на Илиенци - евтини китайски стоки и невиждана тарапана. Разликата е само в стоката - тук става дума за алкохол. Но има много по-интересни неща над които трябва да се замислят хората в БГ. Показаха как в Слънчев Бряг нощем има десетки частни линейки, които чакат ВЕДНАГА да реагират. В София има само 17 екипа за над милион жители!!!

Тука гледам пишат много защитници на тая кочина по родното чернопоморие. Що същата кочина я няма в Гърция или Португалия?! Що тия свине ги няма по техните курорти? Отговорът е много прост - щото там няма мутри, които да си мислят, че с това удрят кьоравия и печелят много от пияни свине. Щото там няма мутри, които да презасират с бетон и да викат после, че тук било като кукла. Няма мутри, дето да издържат цялл хотел с присъствието на няколко пеперудки в него, които да обслужват тия свине където им падне, включително из басейните. Не туристите определят правилата, а мутрите, държатели на бетонните джунгли. Не са ви виновни англичаните, а вие, че определяте такива мизерни условия на играта. Ако правилата бяха други, дева ли прасетата търсещи евтино щяха да дойдат, но те явно са ви таргет, лицемерни, алчни българи!

аре бе няма.

И не съм виждал друг европейски курорт с толкова много ЧАСТНИ линейки, готови да реагират на пияните туристи, които сами си каните! Просто няма такъв друг курорст който да угоява туристите си с алкохол и да си е предвидил звено за бързо реагиране в такива мащаби - ЧАСТНИ линейки на всеки ъгъл!

това е истината за нашия туризъм. евтин алкохол-менте, евтини жени,лоши услуги,мръсотия,мръсно море. ако не погледнем истината в оците след две три години няма да имаме качествени туристи. првличаме само мухите..а те знаем каде отиват.

Като нямат никаква култура, ние ли сме им виновни. А се мислят за цвета на цивилизацията...

това е виц. говориш ти за култура....абе мангоооо

Тъпчо.

Да бе, те милинките грам не пият и не друсат по родните места..тук сами им наливаме в гърлата... ама верно сме гнусни....

никога повече на море в бг.

това е все едно да направиш филм за прасета, които се въргалят в кочина и да кажеш че кочината им е виновна че те са прасета!

Колкото повече поданици на кралицата мрът от алкохол, толкова повече място се отваря за циганите в англия!

Защо някой не направи филм как беше едно време в Слънчев бряг:)Аз за това мога книга да напиша:)Моят баща беше един от основателите на комплекса! В началото Слънчев бряг беше едно пусто и обрасло с трънаци място ПЪЛНО СЪС ЗМИИ:)След това докараха КОНТЕЙНЕРИ С ТАРАЛЕЖИ които да убият змиите:) След това се построиха малко но доста красиви и спретнати хотели Всяка жаба си знаеше гьола:) 1)Хотел"Глобус"беше САМО за АНГЛИЧАНИ 2)Хотел"Грамада"беше САМО за ШОТЛАНДЦИ (шотландците бяха ОТДЕЛНО от англичаните):) 3)Хотел"Свежест"беше САМО за РУСНАЦИ 4)Хотел"Искър"беше САМО за ШВЕДИ 4)Хотел "Русалка"беше САМО за ФРАНЦУЗИ Всички останали хотели бяха ИЗКЛЮЧИТЕЛНО САМО за ЗАПАДНО-ГЕРМАНЦИ( от ГФР) Туристите от соц-лагера бяха настанени в КЪМПИНГИ и БУНГАЛА-В ОТДЕЛНИ СЕКТОРИ поляци-в отделен сектор чехо-словаци-в отделен сектор унгарци-в отделен сектор ГеДеРе-йци(ИЗТОЧНО- ГЕРМАНЦИ)-в отделен сектор Красивият и огромен плаж на Слънчев бряг също беше разделен на сектори- НЕМСКИ,РУСКИ,ШВЕДСКИ,АНГЛИЙСКИ Тези сектори бяха с различни по цвят чадъри и в началото на сектора се вееше знамето на съответната държава:) Плажът се почистваше ВСЕКИ ДЕН ПРИВЕЧЕР с ВЕРИЖНИ БУЛДОЗЕРИ със закачени отзад гребла:) Улиците на комплекса се МИЕХА ВСЕКИ ДЕН СЪС ШАМПОАН:) Спасителите на плажа бяха по двама,или трима ЕДНОВРЕМЕННО на пост оборудвани и екипирани с всичко необходимо:) УНИФОРМЕНИ МИЛИЦИОНЕРИ НЯМАШЕ НИКЪДЕ:) Всички бяха цивилни и бяха НАВСЯКЪДЕ:) Почти всички "куки"ПРИЛИЧАХА на ЧУЖДЕНЦИ:) и знаеха поне два езика явно е имало специален подбор! Имаше доста АТРАКТИВНИ места за развлечение: 1)Ресторант"Бъчвата"-с формата на голяма бъчва:) 2)Ресторант"Чучура"-където се организираха състезания по МЛЕКОНАДОЙ:)Вкарваха се десетина крави и които чужденци искаха се състезаваха в доене на кравите в едни кофи:)Имаше и състезания по ядене на кисело мляко от чужденци Пак десетина чужденци се състезаваха кой ще изяде пръв своята паница от 4 кг кисело мляко:) Много,много,много неща имаше:)Както казах книга мога да напиша:) Жалко за сегашното бетонно чудовище:( за Слънчев бряг:)

Е-е пич! Това беше когато управляваха "комундетата", държавна сигурност си гледаше работата, фашистчетата бяха в Белене, а Тиквата беше пожарникар...

ясно, значи същата свинщина но разделена на зони..

Искам да попитам "културтрегерите" във форума, като отидоха на море това лято, колко пъти влезоха в музей и колко пъти си пийнаха? Та се възмущават от англичаните. Моя резултат е 1:30. Един път ходих в музея в Созопол :P

Аз пък отидох на повече от 10 музея във Франция. Културтрегерите не ходим на Слънчев бряг. Преди нямахме пари, сега вече ние самите не искаме селяндурщината наоколо - била тя и от Запада.

Че там дават ли пиячка!? И въобще. кой ти каза, че си "култур"? Че си "трегер" е ясно...

"преди нямахме пари" викаш. А сега? Оправихме се? Има пари за здравеопазване, образование и т.н.? Приятелю да ти ъпдейтна информацията: Още сме най-бедни в ЕС и не може да си позволим да връщаме никое евро, което може да попадне тук.

е, ако през тези 30 пъти си се напивал безпаметно като свиня, дрогирал си се и си скачал от тераси в басейни значи си истински агличанин!!!!! не съм гледала филма, но ако не показва насилствено наливане на алкохол в гърла, не разбирам защо курорта да им е виновен (каквито и да са му проблемите). те са си дошли да се наливат и после ние сме виновни, че се осирали ...

Първо:Това е "платен" филм, тъй-като България, а най-вече Сл. бряг, бръкнаха в г....за на големите алкохолни дестинации в Средиземноморието. Второ: Никой не им го налива насила алкохола в устата на англетата, те просто са си пияндурници. Трето: Скъпа Стейси, ти, докато Не снимаше какво правеше ма уфсъ? Разходки с пенсионерите или се наливаше като другите, защото си под "прикритие"? И последно: Слънчев Бряг сравнен с една голяма част от големите курорти в Средиземноморието си е направо кукла. Повярвайте, обиколил съм ги всичките до един.

В Прибалтика - скандинавци за съботно-неделен секс, в Будапеща - обратни, а който е бил в Тайланд знае какви ги вършим и ние, всички европейци, наред с австралийците...

Филмът е интересен, има го и в Ютюб. Стейси е много сладка, достатъчно смела да иде в цигански катун (после сигурно се е мазала против бълхи и въшки :-). Показва се по-скоро каква измет са поданиците на кралицата, отколкото че нашите курорти са кофти място. Показва се и мазен комунистически бюрократ в ролята на несебърски кмет, който не знае английски, за разлика от случаен пияница на улицата (?!). Английския на ченгетата също беше разбираем, впечатляващо!

Къде е проблемът, след като предлагането се определя от търсенето. В САЩ самите американци са изградили места като Панама бийч, Флорида за самите американци, където младежите се тряскат до припадък. Тук се нарича Обединена Европа, това е, до вчера евтинията беше в южните части, като Испания и Гърция, сега сме ние наред да предлагаме алкосекс туризма, в България са се насочили англичани

Какво искате?! След като най-великото предложение на родните курорти е "Супер ол-инклузив", където и безкрайния алкохол е "марков", какво да очакваме?! Разберете, че в Западна Европа няма такова нещо като "безлимитен алкохол, включен в цената". И то съвсем съзнателно - от съображения за общественото здраве. Просто такива предложения са забранени в нормалните страни. Да не говорим, че и в ресторант твърдия алкохол си е доста скъп, а дозите малки (20-30мл обикновено). Което съвсем естествено прави България алкохолна дестинация. Заради ниския акциз в БГ алкохолът и цигарите са смешно евтини. Кутия цигари под 5-6 евро в Западна Европа няма. Бутилка вино в ресторант е поне 20 евро. Да не говорим, че в някои страни трябва да си поне на 20 години, за да ти сервират алкохол в заведение.

Нека си се усмъртяват ингилизите от пиене, стига на нас да не ни пречат! Те са си (без)алкохолни петна, и определено имат някакви комплекси на тема алкохол!

и евтините к..ви дали е споменала

Не би се издала така директно.

ЗА СМЕТКА НА ТОВА НИЕ , С НАРОДНА ПАРА, СМЕ ИЗПРАТИЛИ ДЕПУТАТИТЕ ОТ АТАКА ДА СЕ НАТРЯСКАТ КАТО ПРАСЕТА В БЕЛГИЙСКИ РЕСТОРАНТ В БРЮКСЕЛ. Реклама на алкохолния ни туризъм . Натряскали са се като свини, че не щяли и да си плащат ( така е в България)

Е не е така! Те просто са били възмутени от високите цени, които не отговарят на качеството на алкохола...

Що пък да не обвиним белгийците?... То англичаните това лято постоянно ни вменяват, че ние сме виновни за свинщината им...нека тоя път белгийците да отнесат критиката.. на нашите прасета нищо им няма ....

...едни мутри от някакво си "туристическа" асоциация твърдяха в коментарите под една платена статия, която си бяха поръчали за реклама, че свещеният им Слънчев бряг, тва презастроено недоразумение, сбирщина на мутри и ку*ви под Слънцето, не било рай за пияндета, там разбирате ли нямало евтин алкохол и т.н. и т.н. Хак да ви е, мутри, може да си рисувате захаросана реалност с розови отенъци и да си плащате за лъжлив PR, само че англичаните ви го боднаха право в целта и то само някоко дни след като се опитвахте да се изкарате успешни с платени статии!

Не забравяйте ,че на този бетон бийч дето направиха в слънчев бряг освен тия малоумници и пияници нормален човек едва ли би отишъл да почива. За така наречените ни бизнесмени тия маргинали са последният им шанс преди фалита!!! Така ,че не само ще ги глезят ами ще наемат една орда циганки да им правят и безплатни свирки ако трябва!

Това си е реклама!! Англичаните са си хулигани и пияници. Руснаците пък си строят пионерски лагери на Камчия- кой как може!

Стейси Дули,че това са вашите алкохолици?Ние само им прибираме парите :).Дали ще пият в България или някъде другаде по света има ли значение?Масова картинка е да видиш как баба,майка и щерка се напили като чалтици и едвам се носят.Това не е българска гледка,а западен модел изграден при вас.Ние не създаваме алкохолици,а само ги глезим :).

Госпожа Стейси Дули да се поразходи и до Амстердам и да види сънародниците си какви ги вършат там - смея да ви уверя, че картинката е още по-жалка. Но явно Холандия е голяма хапка за нея, с България е по-лесно!?

чудно ми е защо в България, когато ни кажат, че нещо не е законно, културно или правилно реагираме - вижте този или онзи... по-скоро въпроса е дали смятаме, че това е нормално и трябва да се случва... и дали ние като общество го осъждаме или не...

Ние не смятаме, че това е нормално, но всички бизнесмени, дето лобираха за цигарите в заведенията и прочие - за тях това е добре дошло. Защо да прекъсват нещо, като и от властта имат протекции за такъв долен, нискокачествен туризъм. Тук, в момента, парите повече управляват, отколкото здравия разум.

Стейси, а замисляла ли си се, защо това не се случва така масово с младите чехи, поляци, сърби, дори руснаци, а се случва с британци, германци, скандинавци? Може би са алкохолици тези британци?

Колега, "може би" в случая е излишно!

Как, я пак? Елате в UK и вижте пияни поляци и чехи за какво става въпрос просто.

Ами този филм показва каква долнопробна измет са английските туристи. Да в нашите курорти е евтино и за най-изпадналия островитянин, но това не е повод постоянно да е в алкохолен делириум. Изборът е на всеки. Има много интересни църкви, музеи,артефакти, ама бозавите грозници идват да се напият.

Не е етично да наричаш някой, който си плаща "долнопробна измет". Той е просто клиент.

Има много плащащи хора, които могат да се класифицират само по доста грозни начини. Пример за това са нашенските мутри, политици, монополисти, магистрати и т.н. Това , че някой плаща и е по-платежоспособен от друг не го прави автоматично не измет...

Стейси, защо британското общество е отгледало такива алкохолици? Печала реална снимка на британските граждани - без възпитание и алкохолици! Това е бъдещето, това е народът на Великобритания ....

Да се върне визовият режим за тези примати и проблема е разрешен .

ТАЗИ ГОСПОДЖА СТЕЙЛИ, НЕ И ЛИ Е СТАНАЛО ЯСНО, ЧЕ СЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ СЕ КРЕПЯТ НА АЛКОХОЛА И НАРКОТИЦИТЕ. 90% ОТ ТЯХ СА ПИАНДУРИ, НАЧЕЛО С ПАРЛАМЕНТАРНИЯ ШЕФ, КОЙТО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ, Е БУБУНЯСАЛ, И С ТОРБИЧКИ ПОД ОЧИТЕ!!

Е - някои с торбички под очичките, други окончателно дали фира, трети тотално изкукуригали - всякакви се намират...партийната принадлежност е без значение.