Дъщерята на Скрипал: Чувства се добре, но с изкуствен отвор в гърлото, за да диша

И двамата все още живеят във Великобритания, шпионинът - в държавно учреждение

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Скрипал: Чувства се добре, но с изкуствен отвор в гърлото, за да диша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи само отвор в гъза не стига

Абе какво стана с Алисън Маккорт, подполковник от медицинската служба на нейно Вличество, и дъщеря и Абигейл които първи са оказали помощ на припадналите Скрипалови, правейки им сърдечен масаж и изкуствено дишане на прочутата пейка в Солсбъри;)

Нали даваше интервюта малко след като магически възкръсна от най-смъртоносното вещество създавано някога.

Явно Скрипал е хванал Ковид-19 и затова му правят отвор в гърлото, за да диша. ;) В САЩ щяха да го осъдят примерно на над 100 години или без съд и присъда в лагера за политически затворници Гуантанамо Бей, окупиран от Куба. А не Медведев да го помилва, като в Русия. В Солзбъри имали химическа лаборатория и си тестваха новият танк англичаните.

На луди ли ни правите, бе? Щели да се върнат някой ден в Русия? На какво се надяват? Ако веднъж татенцето е бил "осъден" на смърт, че ще му простят? Тогава въобще защо са заминали за Англия? Ако на хиляди километри от Русия бяха намерени и "отровени", какво очакват като се върнат обратно? Че службата за сигурност ще им прости? Аман от ибрикчии, готови на всичко, за да им платят без да бачкат едни пари наготово!... Жалко колко внимание продължават да обръщат политици и продажни журналисти на едни долни твари , вместо да работят за решавае на проблемите на обществото. Били недоволни от властта Ботев и Левски, Бенковски и Волов, ама не избягали надалеч и оттам да плюят султана, ами открито се борили!. А тук ни занимават с разни Скрипал и Навални.

Скрипал е е бил осъден в Русия, излежал е и са го разменили за други шпиони. Сега вече е англ.поданик. За да се върне в Русия му трябва разрешение от Москва. Това, че щял да се върне е фейк. Никой не го иска и никой няма да то пусне. Той самият надали иска да се връща.

За да се върне в Русия му трябва разрешение от Москва. Това са пълни глупости! И той и дъщеря му продължават да бъдат руски граждани! Не са се отказали официално от гражданство и се ползват с всички права на руски граждани. Посолството на Русия беше отправило официално нота за среща на живо на дипломати от руското посолство с тях и срещата беше отказана официално от наглосаксите.

а фейка Путкин е постоянно актуален

Явно фейкът с Дневални не върви нещо и затова пак се претопля манджата "Скрипал". Оня дето се застреля в Кремъл и той не става за пропаганда, та се връщат пак към старите сериали...

Я по-добре разкажете за убийството на иранеца и какви санкции ще наложат демократите на Израел за това убийство на чужда територия..

ИСТИНАТА

Бас държа, че след седмица никой няма да споменава повече за това убийство до Техеран. А този Скрипал хем е жив, хем повече от 1 година ни занимават с него.

отгоре до долу. Досущ като тази на Георги Марков убит с чадър от българското разузнаване а де факто от енглийските служби понеже е отказал сътрудничество. 700 години крадат и убиват в целия свят тези клониалисти. На българи плащат по малка надница с 30% т тази на индийци и пакистанци. Такава е цялата западна Европа.

Била духала през дупка в гърлото ? Успяхте да ни разсмеете рано сутрин ! Да живее България !

Дъщерята на бившия полковник от руското военно разузнаване (ГРУ), оказал се двоен агент - Сергей Скрипал, е позвънила на братовчедка си в град ЯрославлДъщерята на бившия полковник от руското военно разузнаване (ГРУ), оказал се двоен агент - Сергей Скрипал, е позвънила на братовчедка си в град Ярослав.... Нали има хиляди безплатни приложение за видеовръзка?! В кой век живеем?! Защо не вземе да изпрати телекс?! И като махнеш тази идиотия с позвъняването, нали беше строго секретно къде и как са? Руските власти поискаха официално по дипломатичен път среща с двамата които продължават да са руски граждани и не се отказват от него... и им беше арогантно отказано. Само си помислете - Сноудън в Русия си се движи свободно, включва се в социалните мрежи, пише, пуска видео. На Асандж това му е забранено в "демократичния" запад. А пък тия двамата направо са ги скрили от публиката. Само от време на време парлама уж по телефона... Като оня родченко, подлогата на американците от вада.

КОВИД ли е?!

Шило

Явно се претопля пак старата манджа, ама що ли? Май нещо малко хора се вързаха и ефекта не бе постигнат?

Ей на - "Свободният свят" използва хуманни и ефективни методи за отстраняване, кви са тия изветрели БОВ, дето нищо не правят?! Борците за свобода направо взривяват тия, дето сарешили, че не им харесват - бързо и ефикасно, а после ронят крокодилски сълзи за "подлите руснаци"... Шизофренично!!

доказателства за пълното безхаберие и провал на т.н.западни служби.Пълен смях, гротеска и оплитане в лъжи.

До сега, 9.19 часа два трола не жалейки труд се борАт за евроатлантическите ценности.

БорАт се за дневния надник - парче наденица, уж македонска с хляб и извара...

Никой не обича предателите.

Путин ги обича...

Той е дисидент, нещо като Георги Марков. Където един от американските шефове си каза, че са подценили какво ще извади и съжалявал, че не са го убили.

Що ни разсмивате , рано Сутринта ? Още малко и духала ! Мошеника Гебрев , платил на Психически болна жена да напише по време на пандемия книга за новичок на един Старичок ! Няма да купя тази книга менте никога ! Лошо е когато гладни журналя пишат нещо от което нищо не разбират ! Халал да са им парите на един Търговец на Смърт !

Какъв е този новичок , да не може да убива .

Ами как какъв?! Ей такъв, хуманен!

С предателите се постъпва по един начин.

Ебаси бойното отровно вещество където не може един човек да убие хахах, шегуват се с тази новина. Тя е за малко пропаганда, да се заговори за темата пък и балъците да коментират колко едните лоши и другите добри, все едно някой на тях залък в устата им дал. Ама какво ни интересува какво е работил този и какво му се е случило. Кой реши, че това е важна новина, която касае в момента бедния български безработен народ? Какво да го правим този и роднините му, защо ни интересува?

Тия скелети що ги извадихте от нафталина? Нали Д'невални вече е рекламно лице на Новичок!? Или вече не е на мода?

Навални вече не е на мода. На ред е Тихановская.

айде поредната шитня ала НАТО , ала Запада борците за свобода ..................

Тези приказки от 1001 нощ не са ли от миналата година - за добрия Скрипал и лошите руснация?

Ко каза за Сноудън и лошите американци? Деба тоз двоен аршин бе.

Ко каза? Сноудън са му отровили котката?

е Сноудън драги е на светлинни години от Скрипал, единия съобщава на цял свят че САЩ са престъпници и дебната и следят и какво ли не още правят, докато Скрипал си е точно истински продажник, той поне що не каже какво точно е предал??

предателя си остава завинаги предател със свалени гащи наведен и здраво хванал се за палците на краката....не е ревял когато е прибирал пачките за да бъде предател

Ко каза за Сноудън?

ай ся няма място за равенство между тях драги

"Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои", казва Одисей, убивайки предателя Долон.

Ко каза за Сноудън? Герой на комунистическия труд?

Каза КО каза. Ела го цункай.

това не е никакъв картофчо, а си е чиста проба гранясал чипс!

Дайте снимки и видео. Инак защи да ви вярваме.

Канюла заради отрвяне при пипане?!? Как не! А един мармот завиваше ли шоколад?..

Пълни глупости

Даа, дайте да поттоплим старата манджа. Даже може и да ги върнем Скрипалови в Русия. Ако наистина Русия е искала да ги отрови как така ще се върнат там? Явно са сигурни че в Русия няма да ги тровят, но трабва да си платят на господарите от Англия с политически изявления. Пък и може да поразсъждавоме и за други изгоди - примерно връщаме го в Русия и го отравяме още веднъж там, за да може още по-силно да крещим, че руснаците го тровят а не нашите си хора. Един бивш агент само така може да ни е полезен отново - чрез смъртта си в която да обвиним противника.

къде се продава това шишенце от снимката

ми наблизо, в лабораторията в Солзбъри.

Защо ни занимавате с предатели на родината си?!

Освен реване от нашите братя нищо друго .Голям страх.

Като ти гледам ника, май твоите братя са зад босфора , а не в Русия.

руски взаимоотношения -подлост и убийства

Американо-еврейска подлост - виж убийството на иранския учен!

болшевиките евреи ли са? комунистическата култура еврейска ли?