Скрипал отровен с гел върху дръжката на вратата

Веществото, с което е отровен Скрипал, е било под формата на прозрачен гел без мирис, нанесен върху дръжката на входната врата.

Обратно в новината

Коментари - Скрипал отровен с гел върху дръжката на вратата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СавеЦките Бетинорани Каратуни се напанаа и осраа сайто .

Тая сапунка съвсем я разводниха - щом и от НОвичок почнаха да лекуват току-така в поликлиниката , начиииии съвсем я втасаха тия специални агенти! Ше пишем нова серия на 007 , ей ... Айде за утре малко повече екшън - примерно - бурканче заразено сладко е изсипано с малко дронче-пчела върху закуската и т.н.

Сега пък гел... Нали Юлия сама го била донесла в багажа си, под формата на някаква козметика, която ѝ били пробутали? Няма да е зле вече хангличаните да се спрат на една версия. Ако вземат да го направят най-накрая, току-виж някой взел, че им повярвал на глупостите.

И докторите-специалисти били на линия в очакване на заразени, при това с точната терапия! Госпожа Мей си вярва, че някой й вярва!

Рублата рухна след панически разпродажби Красимир Тодоров - 10 април 2018, 15:59

айде сега -гел,абе тия изкуфели педер..ти съвсем бунадясаха...но шоуто трябва да продължи..че сме простички /щом ви търпим/то е ясно,но чак пък толкоз...ако имаше нобелова награда за тъпизъм тия щяха да са номер едно,стига сте се излагали повече...че и децата ви взеха на подбив..

аха! спипаха ви как сте го направили, чемодани такива, с гел! защо бе, защо тровите така хората. яд ви е , че живеят по-добре от вас, нали

Dir-a, защо ми изтрихте коментара? Защото казах, британците убиха най-обичаната от народа си принцеса ли? Или съм сложил между думите някой епитет?

според мен, едно мини НЛО е било. Долетяло, намазало вратата и отлетяло. стара коза като тоя със сигурност е имал видео наблюдение на вратата, двора и вътре в къщата. това БОВ не беше ли някакъв газ ? значи, един нов Нобелов лауреат го е превърнал в гел, дето се маже. цццц ние не пасем трева.

Следващата седмица ще е от епилирането, следва седмица с предположението, че е от брилянтин.. По-нататък ще ги скрият защото вече няма какво да се измисли..... За по-сигурно, да не ги пита някой, и самоличността им ще сменят.

Няма как - шоуто трябва да продължи! Сега гел на вратата! И много щастливи стечения на обстоятелствата! И агентите били хуманни, и деня избран отлично, и докторите били на лице, и правилната диагноза поставена! Така е то - доктор като види някой да му се замае главата и да има затруднено дишане, му поставя диагноза БОВ и му хака атропин! Даже и да не е в съзнание / както уж били откарани тези/ и да не си казва, че има световъртеж и не се знае как диша!

Щом е гел, който се маже и лепи, скрипалите би трябвало да го усетят да им лепне по дланаите. Или са толкова нечистоплътни и скарани с хигиената, че това не им прави впечатление. И дори не си мият ръцете преди да се хранят - нещо, което знаят дори децата в детската градина.

Тук една групичка от руско-съветски мекерета пише глупост след глупшост. Дали поради собствената си неграмотност или разчита на неграмотността на другите ми е трудно да кажа, но ще се опитам да припомня елементарни правила за химическа защита, на които беше обучаван всеки наборен войник в БНА (и да не е бил всеки, поне във военните училища и ШЗО е минал такова обучение). Всеки български военнослужащ имаше индивидуален противохимичен пакет. В който имаше няколко спринцовки с анти-дот, включително и срещу нервнопаралитични вещества. При конадата :"Газ", всеки трябваше да действа по определен начин. Имаше и тренировки. Аз не съм убеден че в реална бойна обстановка всеки би се спасил ако спазва тези правила, но при лечение в болница със сигурност знаят какво да правят. Не само специално обуучени лекари, но и всеки общопрактикуващ лекар. Ако действат за кратко време със сигурност ще спясят поразения. нали за това са учили 6 години медицина. Е, в БСП тия проробностои няма откъде да ги знаят. При 80% дебили това е нормално. С работническо-селски произход и вяра в правотата на Кремъл не им и трябва. Те си знаят че каквото и да каже Путьо той винаги е прав. как беше? "Пратията е права когато съгреши дори..." Без значение дали това е БКП, БСП или КПСС.

а , щото па ти си много убав, пардон -"умен"! Затова изречение с изречение не ти се връзва! Но се разбира едно - как при социализма тези от партията така добре са си разбирали нещата и така добре са ви обучили, че ги помниш и споменаваш до днес. Или може би така яко те гони склерозата, че помниш само неща от онова време.

"Е, в БСП тия проробностои няма откъде да ги знаят"????!!! Не става ясно защо тези от БСП не ги знаят. Нали тази партия е ръководела и обучавала войската! какео искаш да кажеш - какви са ви избирали да служите? Аз мисля, че всички младежи са ходели войници/

всички руски тролове в този саит, пазете се от новичок

Що да се пазим, виж колко е безвреден особено ако в болницата "съвсем случайно е имало лекари, които са били на обучение за подпомагане на жертви на химически оръжия". Съвсем случайно! А полицаят пострадал при откриването на отровените на пейка В ПАРКА как точно е пострадал? Изтичал е до дома им и е пипнал дръжката на вратата? Този ЦРУ-МИ6 цирк би бил смешен ако не беше една голяма крачка към Последната световна война.

ами котките и морските свинчета и те ли са пипали дръжката та са умрели

ЧЕ НОВИЧОК Е НАМАЗАН ВЪРХУ ЛЯВОТО МЪДО НА МЪЖКИЯ ХАМСТЕР.жЕНСКИЯТ МУ Е ДУ..Л,А КОТКАТА Е БЪРКАЛА В КЛЕТКАТА.иМАЛО Е КАПКА НОВИЧОК ВЪРХУ ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ,ЗАТОВА СКРИПАЛОВИ СА ОЖИВЯЛИ. А ДРЪЖКАТА Е НОУ,НОУ !

Тия от английските специални служби вече станаха досадно жалки с подобни изхвърляния! То не бяха куфари, гречки, брави...То не бяха градинки, ресторанти, жилище...Изпомряха им животните, независимо, че не са пипали дръжките на вратите, изпогориха ги, независимо, че са доказателство (за какво ли???),уж, за да не заразят някой друг. И за добавка-наблизо химическа лаборатория, която отчаяно се нуждае от големи държавни субсидии (които тутакси получава!!!), и която има готова противоотрова, независимо, че не е ясно от какво са отровени пострадалите! А накрая и двамата са си живи и здрави!!! Тия, ингилизите, ни взеха за мезе вече! И наистина ли искат да ни убедят, че руските служби, които иначе според тях били всесилни, са толкова непрофесионални, та хем са работили като дебили, хем и работата не са свършили като хората! Ако ме бяха питали мен, щях да им измисля нещо по-стойностно, че направо се изложиха с тия фантасмагории за малоумници!

Ние си нямаме Агата Кристи и Шерлок Холмс. Само Велко Кънев с малко бон шанс. Дали британските светила в разузнаването и дипломацията ще обяснят на евроданъкоплатците как така и двамата са затваряли външната врата и са държали дръжката заедно? Ще ни обяснят ли как 26 случайни жертви на отравянето в ресторанта и парка са били отровени с този гел, че някои и с опасност за живота? Ще ни обяснят ли какво стана с вентилационната система на червеното беемве? Скрипал да не си е сменял същия ден поленовия филтър? А с багажа от Русия какво стана? Нали беше отровен и той? Как е станало това отравяне, след като Скрипал са излезли, двамата заедно са дръпнали вратата и са отишли да припадат на пейката в парка? Как гелът без мирис е стигнал до багажа на Скрипал? И накрая - трите разузнавателни агенции на Англия убедено ни лъгаха за БОВ в ИРак през 2003 година. 12 години по-късно блеър се извини публично за лъжите. Защо днес да вярваме на същия сценарий?

Ако нервнопаралитичното вещество е било намазано върху дръжката на вратата и Сергей и Юлия Скрипал са влезли в досег с него, появата на тези симптоми е щяла да настъпи още преди да са стигнали до автомобила си. И със сигурност не биха имали желание да седнат за изобилен обяд два часа по-късно. Освен това щяха да са починали още преди три седмици. Всички ние се молим Сергей също да се възстанови.

Най-нови разкрития в случая Скрипал - не било гел, а било вазелин.

... новичок для старика...

То не бе Скрипал, не бе Скрипаловица. Като си писма чешмата и започва вече от там да тече. Аман!!!

този Скрипал да не би да е облизал дръжката на вратата и да е получил инфекция на ГДП, пък англетата да раздухват за отрова, много ближе този човечец, направо си е голям гъзоблизец и после всеки му е виноват, а той - глуповат до безкрай,егати филма и сериала, индийските и турски сериали ряпа да ядат,гледайки къщичката не моге да си представя колко инфо е снесъл, а пък колко плюнки още повече,за да получи такъв имот,много ще да е спестявал от закуски,егати закуските и му остават дори,бедничкият човечец

Добре, а руснаците на Скрипал какво не му харесаха чак толкова, че го отровиха, с дъщеря му барабар? Момичето какво им направи?

Значи, Скрипалови излизат от апартамента, пипат външната дръжка с гел, заключват и заминават. Те са ОТВЪН на вратата. след това припадат в парка (по едно и също време, което е мноого съмнително) А домашните животни ??? Те нали са били ВЪТРЕ, а Скрипалови са излезли, и повече не са се върнали ??? Как така животните също са натровени ??

козяците не разсъждават толкова много... Русия е виновна и край!

В неделя, за да не се зарази пощальона. В неделя в най-близката болница, лекар са правили учения за защита от БОВ. Каква е вероятноста това да се случи? Нула. Но когато Бог се намеси, хората възкръсват.

Гел по дръжката. Сметана по тигана. Смеех.

А как е бил облечен пичът нанесъл отровния гел? Със скафандър? Как не са забелязали космонавт, който маже с четчица вратата?

Баах ти смешните ингилизи

ГРУУУХ. ГРУУУУХ ГРУХ ГРУХ

само грухтене се чува. Дори когато го колят.

аз грухтя демократично и е по-фешън грух груууууух квич!

Характерна черта на слузестите демократи е да се подиграват от безопасно разстояние - поради безумен страх.

руснаците ако искат да убият са винаги перфектни, само бог може да те спаси, но може този път нарочно да са намазали малка доза, да има съмнение че не са те.

и кат пръднеш да се насереш ...не винаги де....

"Вестникът твърди още, че в деня на отравянето в болницата съвсем случайно е имало лекари, които са били на обучение за подпомагане на жертви на химически оръжия".Много "СЛУЧАЙНО" Много "МНОГО ВЕРОЯТНО"аНГЛЕТАТА САМИ СИ БИЯТ ШАМАРИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

Нямаш спирачки бе- всеки трети пост пишеш едно и също. Ами имал е късмет човека и толкова. Бог го е пазил.

VX газове и късмет .....смешник... къде ви намират такива направо да се чуди човек...още ли по кръстовищата действат....

"прозрачен гел без мирис, нанесен върху дръжката на входната врата"БОВ трябва за нула време да порази много хора- обикновенно газ.Гела действа чрез кожата.Следва ли че и домашите любимци на Скрипал са пипали дръжката на вратата?Казуса става все по заплетен и се заплитат яко самите извършители!

заплетено е мисленето ти. Да си чувал за летливи вещества?

Извинявай, не знаехме, че гелът е летливо вещество. Добре, че "мозък" като тебе ни светна!

Да, има летливи вещества, но имат действие, когато са в затворено пространство. А този гел е на улицата, продухван, проветряван и отнасян от въздушни течения. Колко "гел: е нужен, за да се създаде опасна концентрация" И защо съседските кучета са живи?

Този английски "Новичок" заприличва на смехотворен газ.

а на мен ми се иска да знам какви проблеми трябва да имаш, за да вярваш на UK - както през последния месец, така и като цяло оттук-нататък. За Ирак иди-доди...

Аз вярвам на Русия. Например като казаха за Крим - их там нет и край. Само истини. Путин например - ами аз вече съм сигурен, че азбуката ни е дело на македонците. Или оная, Мария Владимировна Захарова - нали тя ме светна, че Червената армия е спасила българските евреи. Все фундаментални истини. А за UK, нека да почакаме да свърши разследването. Разбирам, че е кофти да се говори, че Русия трови своите бивши разузнавачи и дори георгимарковци, но това е положението...

Ако СССР не беше победил във войната не само български, но и никакви други евреи нямаше да има. Славяни също!

това ли е версията, днес?

Ми ония със симптомите пипали ли са бравата?

От дотук прочетените коментари разбирам, тук пишат хора, които са против нашия съюзник и все още член на ЕС Великобритания и са за противника на НАТО Русия, която безцеремонно анексира чужда територия. Аз ли бъркам или това е място с противници на легитимната власт в България? Място за хора, които са против България?

Правилно сте разбрали г-н Николов. Схватлив чиновник сте.

Нали? Такива, които са против България?

Тук сме се събрали да се майтапим с твоя съюзник Великобритания, която е паднала толкова ниско, че да търпи хора без морал да я управляват. Кажи нещо по темата, че си от Герб вече обяви, но не е достатъчно конкретно. Интересна ми е мисълта на Мей - убийците са намалази дръжката, като са чакали жертвите да са вкъщи. По-логично е обратното - да я намажат, когато са извън къщата, така че вредните последици да настъпят вътре, на закрито и помощ отникъде да не иде, като на Шипка.

Имаш проблеми с морала на политиците? Правилно ли те разбирам?

Не бъркаш - не сме гласували за тази легитимна власт, нито за НАТО и не се чувстваме част от тази политика. При това сме болшинството от народа. А оня етнос, с чиито гласове беше избрана т.нар. 'легитимна' власт е неграмотен и не чете тук - затова получаваш минуси, а не плюсове.

Влизането в ЕС подписа Станишев, в НАТО - Сакс-Кобург-Гота. За коя власт сте гласували тогава - ГЕРБ?

защита на животните, да речем. и съм против убийството на жив котарак, убит, защото е бил много стресиран. останалите ти хипотези в момента не ме интересуват. интересуват ме живите организми и съдбата им - включително тази на собствениците на домашни любимци.

Спри да четеш и започни да мислиш преди да пишеш.

Много точно казано! Против три които ни вкараха в нато без да се допитат до народа. Така, че не отъждествявай управляващи и народа!

Г-н Николов, Великобритания може да е ВАШ съюзник, но в никакъв НАШ такъв. И като ваш такъв, Ви се вменява в дълг да отидете там и да им избършете доста насраните задници. Ако го направите, ще демонстрирате СВОЯТА солидарност с тази изсмукана от пръстите история, която повече вреди на авторитета на ВАШИЯ съюзник, отколкото им носи ползи. Все пак по света има много хора, които не вярват и дума на тази съшита с бели конци "драма"...

Смях и съжаление. След всяка тъпа версия, която бива опровергана, се появява нова, която отчита донякъде претенциите към предходната.

От британското посолство дали четат форума на Дир?

имат си пресаташе и друг персонал, който клечи в интернет. общоприета практика е.

Колко ми е драго, ако е така. Да се порадват малко на народната любов. Посланичката им излъчва толкова английска студенина, презрение и неприязън, че тръпки ме побиват, като я видя в медиите с лицемерната й нищонезначеща усмивка.

ЧЕ РУСНАЦИТЕ,СПОРЕ4Д ПОСЛЕДНСТС ВЕРСИЯ, СА СЕ ОТНЕСЛИ ОТГОВОРНО КЪМ БРИТАНСКИЯ ПРОЛЕТАРИАТ ОТ ВИДА МЛЕКАРИ,ПОЩАЛЬОНИ И ПРОЧЕЕ БЕДНИ СЪСЕДИ , ДОШЛИ ДА ПОИСКА СОЛ,ЗАХАР ИЛИ БРАШНО!

Да, излиза, че убийците са агенти на КГБ от 30-те години на миналия век. И те си представят, че пощальонът в Солсбъри идва, натиска дръжката на вратата, да провери дали пък няма да се отвори, и сигурно с цел да огледа съдържанието на къщата в отсътствието на обитателите. Съседите и те - не могат да търпят затворени врати, та натискат дръжката.

Пощальонът звъни винаги два пъти. И после се хваща за дръжката. А комшийката, като и свърши солта и тръгне да иска назаем, нахлува без да звъни. Направо на косъм са се разминали със смъртта тези хора.

За английски сапунки не бях чувал, но тази има потенциал да надмине турският сериал "Сега и завинаги" по драматизъм, неочавани развръзки и внезапно появяващи се персонажи. Престанете. Тормозят ме с него почти всеки ден. Това повече прилича на психологическа война.

Това твърдение е обидно за турските сапунки.

Не ги гледам. Вярвам на такива като теб - верни фенове на телевизиите от Анадола.

Британските версии ги знаеш. А знаеш ли руските - до този момент 19 официални версии?

повече от месец по 2-3 минимум на ден - пак са малко. само в този форуми има сума ти версии , далеч по-смислени от британските кьорфишеци. всъщност много мяза за тренинг на химическите войски и на гражданската отбрана въз основа на подопитни "хамстери".

версиите са британски, както и 6-те слайда с "доказателства, а руските са предположения на читатели и наблюдатели на театрото.

Тези вече не са смешни, направо са жалки! То не бяха гащите в куфара, после климатика в колата, сега гел, след това и вазелин за устни ще изкарат , че си е мазала дъщерята. Вече не е "Новичок" , а било от типа "Новичок"- има и типове вече ... Островитяните се заплетоха като патка в кълчища!

Три варела със зарин и ампула атропин хо-хо- хо бутилка ром и една дръжка в ковчега на мъртвеца. Аз като младо бомбе слушах и записвах във фатмашката тетратдка какво ни наливаше в кратуните старшинката.От там съм запомнил че атропин-а може само да те спаси временно колкото да не умреш веднага .После трябваше по устав да дойдат ония големите Урал-и от поделението на хим.войски в Мусачево (дето ги ползваха за тоалетни в Афганистан).Взимаш вътре един душ сапунисват те хубаво пиеш антидот и ако оцелееш оцелееш.

Пропагандата разчита на невежеството на хората. Затова целта на модерната "образователна" система е да прдуцира невежи хора или тесни специалисти.

До уважаемата Ред колегия на ДИР.: Би желал да посочите една обидна дума , а ако успеете и една цинична дума ще Ви бъда много благодарен,защото по този начин ще си коригирам лексиката.Просто посочих ,че живота на двойните агенти не винаги е розов и безметежен.Също така изтъкнах ,че нашичкия Георги Марков след като се беше тотално изчерпал просто го ликвидираха , а ни го приписаха на нас.Това е стара практика на МИ5 , а не бих се изненадал ,ако и МИ6 да го прилага още.Даже по време на ВСВ са имали едно управление УСО/управление специални операции/,чиято дейност е била сходна.Ако правилно съм запомнил шеф на отдел М ,е бил генерал Дъглас Мънроу.Това Ви го написах като разяснение към поста ми от 7,18.С уважение

Английска служба.

Изоставате. Тази сутрин Островът осъмна с новината, че отравянето е било с гъби!

Нали беше гречиха, бе??? Да не се окаже, че са му намазали сандвич с Новичок на закуска, най накрая??? Тъпи, гадни англичане!!!

Тъпи - ами да, само виж колко нобелови лауреати имат те и колко ние, острите. И гадни - защо, не знам. Ти знаеш ли, отворко?

Нобеловите им лауреати не се занимават със сегашната им просташка политика. Капиш?

Нобеловите награди от бая време са огледало на политики а не на истински реални постижения и заслуги..Само като си спомнете как Обамата стана такъв за ''мир'' може ако поразсъжвате да проумеете че където са парите и ''демокрацията'' много таквиз ''лауреати'' има..

Бивша колониална държава - в много неща не можем да се мерим с нея. Но в момента изумиха света с глупавата постановка Скрипал.

Таратор ли си, супа ли си? А колко войни заквасиха по света през двайстия век бе, пръдльо??? Май си Гола вода!!!

УМНИ ХОРА ИМА НАВСЯКЪДЕ НО ТЯХ НИКОЙ ЗА НИЩО НЕ ГИ ПИТА!С ПОЛИТИКА СЕ ЗАНИМАВАТ САМО ХОРА КОИТО ЗА НИЩО ДРУГО НЕСТАВАТ.ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!УПРАВЛЯВАТ НИ ПОБЪРКАНИ ПСИХОПАТИ И ТО В СВЕТОВЕН МАЩАБ!ТРЯБВА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ЧОВЕЦИ А НЕ УБИЙЦИ!